DKW Postat Februarie 9, 2022 Share Postat Februarie 9, 2022 6 minutes ago, ENEOS said: Și de la wc-ul pt femei cu 2 autocare în benzinărie. Ala e bonus cand te grabesti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Altair Postat Februarie 10, 2022 Share Postat Februarie 10, 2022 Acum 16 ore, Lucian_M a spus: Acum ceva ani motorina era la juma' de preț. Să aduc în discuție că uneori e mai scumpă ca benzina? La pariu că peste maxim 10 ani plinul de curent o să fie minim dublu ca preț? Acum două săptămâni. Au fost ele mai lungi asa... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Februarie 10, 2022 Share Postat Februarie 10, 2022 Sunteți foarte egocentriști cu măsura prețurilor la energie. Trăiți pe un continent înghesuit și foarte urbanizat care consumă (mult) mai mult decât produce. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adiy32 Postat Februarie 10, 2022 Share Postat Februarie 10, 2022 (editat) Acum 5 ore, PzKpfW a spus: Sunteți foarte egocentriști cu măsura prețurilor la energie. Trăiți pe un continent înghesuit și foarte urbanizat care consumă (mult) mai mult decât produce. Asa e ,sa ne fie rusine.Ce pretentii avem.Auzi ,energie la un pret decent,suportabil si sustenabil. Daca stia Ceausescu cum se face ,scumpea curentul de dadea dracii in noi si nu mai era nevoit sa-l opreasca cu orele.Faceam singuri economie. Vreti energie verde,masini electrice,vreti sa nu mai depindeti de gazul rusesc si petrolul arabesc? Atunci faceti economie si mergeti pe jos.Prea v-ati boierit pe continentul asta.Pulimea.Ca boierimea o sa o arda tot pe barosaneala. Si la treaba cu aglomeratul ai mare dreptate,.Hai sa ne mutam in Africa,eventual sa-i trimitem pe negrii in locul nostru.Si asa vor ei sa ajunga pe aici. Curent electric nu ai nevoie,caldura e gratis,spalat la rau cu crocodilii sau stat in ploaie ,doar sa ai sapun la tine. Mancare din copaci.Cazare la coliba,cativa bambusi acoperiti cu frunze de banan si legati cu liane. Cand se lasa noaptea o arzi romantic la un foculet(bun sa alunge tantarii si animalele) ,canti un cantecel ,intri la culcare si bucii,bucii pana te ia somnul. Editat Februarie 10, 2022 de adiy32 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Februarie 10, 2022 Share Postat Februarie 10, 2022 Mută-te în Venezuela, o să ai carburant ieftin. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Februarie 10, 2022 Autor Share Postat Februarie 10, 2022 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Februarie 10, 2022 Share Postat Februarie 10, 2022 (editat) Ăla cu tirifleasca albastră tot din Venezuela cică ia gazul, îi consumă cam mult. Editat Februarie 10, 2022 de Lucian_M Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Februarie 10, 2022 Share Postat Februarie 10, 2022 Ce-mi plac drag race-urile. Mai ales cele cu mașini cu cutie automată sau electrice. Cum spunea Niki Lauda: Mă rog, nu știu dacă este un exemplu bun. Maimuța aia mai dă și din volan. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Februarie 10, 2022 Share Postat Februarie 10, 2022 Băieți, uitați de electrice, banii mei sunt pe nucleară. Alimentezi la 5 ani și ai autonomie nelimitată. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Februarie 11, 2022 Share Postat Februarie 11, 2022 Acum 6 ore, frigider a spus: banii mei sunt pe nucleară Dacă nu face degeaba! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Februarie 11, 2022 Share Postat Februarie 11, 2022 (editat) Acum 2 ore, ENEOS a spus: Dacă nu face degeaba! ciupercile sunt sanatoase ok asigurarile vor fi probabil usturatoare . Editat Februarie 11, 2022 de frigider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LionEl Postat Februarie 11, 2022 Share Postat Februarie 11, 2022 Trăiască dieselurile, trăiască maimuțele: 20220211_101018.mp4 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LionEl Postat Februarie 11, 2022 Share Postat Februarie 11, 2022 Pai tocmai de-aia am pus-o și pe aia cu maimuțele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Februarie 11, 2022 Share Postat Februarie 11, 2022 Acum 1 oră, SenorPink a spus: Trăiască dieselurile, trăiască maimuțele: 20220211_101018.mp4 53 MB · 0 downloads De ăia care folosesc telefonul în timp ce conduc ce părere ai? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Februarie 11, 2022 Share Postat Februarie 11, 2022 Acum 1 oră, SMF a spus: Nu e problema că e diesel,ci că merge pe ulei in loc de motorină. bahahahaha sincer ar merge pe baza filmarii sa fie obligat sa faca RAR, sa pice si sa dispara o troaca de pe strazi. in acelasi timp sunt multe persoane cu venituri mici care nu isi permit o masina care sa nu polueze la modul ala si poate fara masina nu s-ar descurca sau le-ar fi mult mai greu (gen ai copil mic si mai ajungi la un spital etc) Acum 18 minute, ENEOS a spus: De ăia care folosesc telefonul în timp ce conduc ce părere ai? acolo era destul de safe treaba, coloana, viteza mica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LionEl Postat Februarie 11, 2022 Share Postat Februarie 11, 2022 Acum 19 minute, ENEOS a spus: De ăia care folosesc telefonul în timp ce conduc ce părere ai? Hai nu fii că nu stau pe telefon când conduc. Acum a fost o excepție, am rămas de ce fain scotea ăla. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Februarie 11, 2022 Share Postat Februarie 11, 2022 16 hours ago, frigider said: Băieți, uitați de electrice, banii mei sunt pe nucleară. Alimentezi la 5 ani și ai autonomie nelimitată. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Februarie 11, 2022 Share Postat Februarie 11, 2022 Acum 2 ore, SMF a spus: Asta e o abureală ieftina. Daca nu-ți permiți, nu-ți iei. Că e mai greu? Asta e viața,"la toți ni greu". Pt cazuri excepționale exista variante suficiente. plm, am zis sa nu fiu la modul "pe mine nu ma afecteaza, nu-mi pasa" 1 oră în urmă, PzKpfW a spus: omg merg pe jos decat sa cobor din asa ceva lasand gulma la o parte nu-mi vine sa cred ca nu am cautat cu mana mea daca s-a facut/gandit cineva la asta. mi s-a parut atat de "idiotic" ca am zis ca sigur nu. dar nu se putea sa fiu original. se pare ca o se si ajunga la asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Februarie 11, 2022 Share Postat Februarie 11, 2022 Era epoca entuziasmului debordant în legătură cu puterea atomică (post WW2). Și-au dat însă seama că problemele legate de greutate, complexitate și siguranță erau prea mari. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Februarie 11, 2022 Share Postat Februarie 11, 2022 1 oră în urmă, Bulldog46 a spus: Doar gandit, ca de facut nu s-a facut. A ramas la stadiu de hartie si bine au facut ca au lasat-o asa Acum 39 minute, PzKpfW a spus: Era epoca entuziasmului debordant în legătură cu puterea atomică (post WW2). Și-au dat însă seama că problemele legate de greutate, complexitate și siguranță erau prea mari. Au trecut+100 de ani de atunci, trăim și vedem Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnochio Postat Februarie 12, 2022 Share Postat Februarie 12, 2022 Io am să-mi pun arc cu cheie la cascarabetă.Invart arcu,fac 10 km,invart din nou...tot așa..Ca cum erau mașinutele copilariei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Februarie 13, 2022 Admin Share Postat Februarie 13, 2022 https://republica.ro/mi-am-luat-masina-electrica-iata-cateva-constatari-nesponsorizate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Februarie 13, 2022 Share Postat Februarie 13, 2022 Bună analiză și la obiect. Dar cred că se cunoșteau aspectele astea, nu? În momentul de față, electrica este un compromis și este utilă doar la nivel urban sau inter-urban scurt. Între timp, un singur aspect a uitat să menționeze autorul: costul întreținerii, care la o electrică nouă este mai redus. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Februarie 13, 2022 Share Postat Februarie 13, 2022 La 11.02.2022 la 19:07, frigider a spus: Au trecut+100 de ani de atunci, trăim și vedem Suntem în 2045? Așa mult am dormit?!? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Februarie 13, 2022 Share Postat Februarie 13, 2022 Acum 25 minute, ENEOS a spus: Suntem în 2045? Așa mult am dormit?!? o mica eroare de artimetica. totusi, a mai avansat treaba zic. vorba aia - gandeste-te ca n-a mai avut loc niciun Crnobil, afra de Fukushima si care o mai fi fost sau gen bomba aia atomica ori scapata din avion ori prabusit avionul cu ea gen care noroc ca nu a bubuit ca dadeau vina pe teroristi si naiba stie ce tara mai invadau *si altele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate