Jump to content

Cu si despre masinile electrice

adidas
 Share

Recommended Posts

• Replies 3.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

2 hours ago, danypop said:

Este doar (încă) o schemă ieftină de rebrand-uire a celor de la Allview. Un fel de dropshipping ceva mai evoluat. Este o chinezărie (BAW Yuanbao) pe care plătesc vreo câteva mii de dolari, o aduc și o omologhează aici și o vând cu profit gras (prețul întreg fiind de 16.000€) datorită programului Rabla Plus.

image.thumb.png.ed2f4dcd32c1d99f1348dd04fdd1cc55.png

Probabil că nu vor vinde multe și nici nu le va ține mult timp afacerea asta. Dar nici nu trebuie. Afacere tipic românească.

Acum 16 minute, smar2 a spus:

Ne dai si noua niste detalii? Sau sunt informatii "pe surse"?

Nici vorba de "surse", din contra, e cat se poate de pe fata:

https://automotorsisport.ro/hotarare-de-guvern-doar-6-500-km-pe-an-cu-masina-personala/

Edited by SONYC

Acum 9 minute, SONYC a spus:

Nici vorba de "surse", din contra, e cat se poate de pe fata:

https://automotorsisport.ro/hotarare-de-guvern-doar-6-500-km-pe-an-cu-masina-personala/

FAKE NEWS CA DE OBICEI de la o publicatie ai caror redactori stiu sa citeasca cuvinte dar nu le inteleg sau nu au citit, au preluat, nu au verificat, au publicat, au avut clickuri, apoi fraierii dezbat in mod inutil sau au publicat intentionat.

Aici anexa la hotararea de guvern:

https://monitoruloficial.ro/Monitorul-Oficial--PI--1103Bis--2023.html

la paginile 20, 68 si 103

Acei km prezentati in anexa la hg se refera la o medie oferita de eurostat, o medie parcursa anual de anumite categorii de vehicule pe baza carora se fac estimari, nu la o limitare a unor libertati

Mie mi-a luat 5 minute sa caut in monitorul oficial si sa verific ce sustin ilustrii useri de pe forum. Sa presupunem ca distinsii nu au timp, chef sau capacitatea sa verifice astfel de informatii, dar redactorii, jurnalistii, aia cu facultatea de litere/stiinte politice/sport la centura?

Acum 2 minute, SONYC a spus:

am pus link cu anexa la hg, am dat mura in gura paginile la care sa citesti ca poate e prea lunga

ce mai vrei de la mine?

ai citit anexa? cu ochii tai? ai tras concluzia cu creierul tau? esti in scoala primara?

daca nu merge linkul de pe emonitor, mergeti pe linkul asta:

https://monitoruloficial.ro/e-monitor/

click pe 7 decembrie

click pe casuta 1103 bis

Acum 6 minute, Pop Mihai Lucian a spus:

am pus link cu anexa la hg, am dat mura in gura paginile la care sa citesti ca poate e prea lunga

ce mai vrei de la mine?

ai citit anexa? cu ochii tai? ai tras concluzia cu creierul tau? esti in scoala primara?

Usor man, sa nu iti plesneasca vreo vena. Goosfraba 😄

Link-ul pe care l-ai pus nu functioneaza cum trebuie. Am cautat si eu pe Monitorul Oficial, dar informatiile de acolo sunt.. greu de descifrat e putin spus. Daca nu mi-s ilustru, csf.. ncsf..

Acum 12 minute, SONYC a spus:

Usor man, sa nu iti plesneasca vreo vena. Goosfraba 😄

Link-ul pe care l-ai pus nu functioneaza cum trebuie. Am cautat si eu pe Monitorul Oficial, dar informatiile de acolo sunt.. greu de descifrat e putin spus. Daca nu mi-s ilustru, csf.. ncsf..

ia urmeaza tu pas cu pas la ultimul link pus, fa clickurile in ordine, sari la paginile indicate, trage aer in piept, citeste lent si cu atentie, apoi recunoaste aici ca crezi orice tampenie daca "e pe net" si o postezi mai departe

Acum 12 minute, Pop Mihai Lucian a spus:

ia urmeaza tu pas cu pas la ultimul link pus, fa clickurile in ordine, sari la paginile indicate, trage aer in piept, citeste lent si cu atentie, apoi recunoaste aici ca crezi orice tampenie daca "e pe net" si o postezi mai departe

Da, cred ca asta era, am apasat click-urile in dezordine 🤣

Nu trag aer in piept, am vazut eu "dupa net" o stire cum ca s-ar impozita.

Iti las ultimul cuvant, n-as vrea sa nu dormi impacat la noapte.

Acum 16 minute, SONYC a spus:

foarte bine, lasa legile in seama alora care stiu sa le citeasca

Acum 23 minute, SONYC a spus:

Aici trebuia sa recunosti ca ai plecat pe fenta.

https://lege5.ro/gratuit/ge2dknrxgi3dm/hotararea-nr-1215-2023-privind-aprobarea-strategiei-pe-termen-lung-a-romaniei-pentru-reducerea-emisiilor-de-gaze-cu-efect-de-sera-romania-neutra-in-2050

Tradatorul covrigar de la Buzau angajeaza Romania in delirul wokist al schimbarii clismatice, carbon neutral pana in 2050. Contrasemneaza celalalt tradator, Burduja organizatorul puciului de la 10 august.

Acum 8 ore, Penetru a spus:

Legile au enunțuri alambicate tocmai ca să nu pricepem noi ce ne așteaptă.

Nu, legile au enunturi exhaustive si clare, care sa elimine maximul de ambiguitate. Dar cand analfabetismul functional e pe la 40-50% pot parea alambicate. Si atunci apare manipularea, fiindca ii poti vinde ce vrei unui om care nu poate citi un text de lege. Apoi problema devine ca trebuie sa-si recunoasca greseala si prostia ca sa accepte adevarul, dar o sa fie impiedicat de trufie. Asa apare sonyc.

• Ruginel changed the title to Cu si despre masinile electrice
  • l.u.v unpinned this topic
  • Ruginel pinned and unpinned this topic