nike Postat Mai 9, 2023 Share Postat Mai 9, 2023 La 07.05.2023 la 15:35, megamotoreta a spus: E deja inscrisa pe alt judet, am asigurarea veche a omului, e actuala,dar eu vreau pe numele meu. Se referea pesemne la fiscal, primarie...zilele astea rezolv. Am rezolvat cu RCA dar nu prea. Mi-a zis nenea brokerul ca atata timp cat talonul e pe numele fostului, pana la inamtriculare cu talonul pe numele meu, in caz de accident rca pe numele meu nu e recunoscut de firmele de asigurari, ca nu e talonul inca pe numele meu. Ca asa scrie si in lege si primeste mesaje de la capitala sa nu faca rca decat la cei cu programare la inmatriculari. Oricum,am acuma 2 rca, cel al fostului proprietar si al meu. Ca si cand ai foote cu doua prezervative La 07.05.2023 la 9:29, Lup69 a spus: Pe principiul de mai sus, putem generaliza si cu contributia la "sanatate", cotizam dar daca nu ne imbolnavim cerem banii inapoi, sau la fondul de pensie, daca nu mai apuc pensia sa imi dea banii inapoi .... mai bine sa nu cerem, ca ni se dau explicatii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Mai 10, 2023 Share Postat Mai 10, 2023 Acum 6 ore, nike a spus: Ca si cand ai foote cu doua prezervative Ca să fii sigur, să fii sigur? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lup69 Postat Mai 11, 2023 Share Postat Mai 11, 2023 On 5/9/2023 at 11:31 PM, nike said: mai bine sa nu cerem, ca ni se dau explicatii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Iulie 21, 2023 Share Postat Iulie 21, 2023 azi am primit inapoi banii pt asigurarea de la City dosar depus in aprilie 2022, primit banii in iulie 2023 hai ca se poate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Iulie 21, 2023 Share Postat Iulie 21, 2023 Ție iar ți-i ușor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Iulie 24, 2023 Share Postat Iulie 24, 2023 doar cateodata.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TrekOut Postat Iulie 26, 2023 Share Postat Iulie 26, 2023 Iar au crescut asigurarile? la inceputul anului am platit ~327 lei pentru mobra de 650, acum am facut o simulare pentru cea de 1000 si preturile sunt peste asteptari.. Am trimis un mesaj persoane care mi-a facut asigurarea, este posibil sa imi faca transferul pe cea veche daca am schimbat cilindreea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaB Postat Iulie 26, 2023 Share Postat Iulie 26, 2023 Acum 4 ore, TrekOut a spus: Am trimis un mesaj persoane care mi-a facut asigurarea, este posibil sa imi faca transferul pe cea veche daca am schimbat cilindreea? Nu am înțeles întrebarea ta. Poți te rog sa reformulezi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TrekOut Postat Iulie 26, 2023 Share Postat Iulie 26, 2023 Se poate transcrie rca-ul de la motocicleta pe care am vandut-o? (am vandut luna aceasta motocicleta si peste o saptamana am luat alta cu cilindree mai mare). Mi-a raspus persoana care mi-a facut asigurare ca pot sa recuperez suma pe lunile ramase. Nu ma asteptam sa coste 1200 un rca la moto, tot timpul am dat pana in 400 lei.. E ciudat, inainte pe orice site aratau cam aceleasi preturi, am cautat pe 3 site-uri si arata diferit. MirceaB, e posibil? Trebuie sa vanam oferte? Cred ca site-ul rca latineacasa a luat-o razna, am primit o oferta si de la persoana care imi face rca si sunt decente. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Microbec Postat Iulie 27, 2023 Share Postat Iulie 27, 2023 11 hours ago, TrekOut said: Se poate transcrie rca-ul de la motocicleta pe care am vandut-o? Nu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaB Postat Iulie 27, 2023 Share Postat Iulie 27, 2023 Acum 23 ore, TrekOut a spus: Se poate transcrie rca-ul de la motocicleta pe care am vandut-o? (am vandut luna aceasta motocicleta si peste o saptamana am luat alta cu cilindree mai mare). Mi-a raspus persoana care mi-a facut asigurare ca pot sa recuperez suma pe lunile ramase. Nu ma asteptam sa coste 1200 un rca la moto, tot timpul am dat pana in 400 lei.. E ciudat, inainte pe orice site aratau cam aceleasi preturi, am cautat pe 3 site-uri si arata diferit. MirceaB, e posibil? Trebuie sa vanam oferte? Salutari, Se procedeaza in felul urmator: - in cazul asigurarii avute pe motocicleta vanduta poti sa-ti recuperezi banii pe perioada ramasa neasigurata. Se iau in calcul lunile calendaristice intregi de la data vanzarii (trecuta pe contract) si pana la data expirarii politei RCA. - pentru motocicleta noua trebuie sa-ti faci o alta asigurare. Ce se transfera de la o asigurare la alta este doar clasa bonus-malus. Ai fost atent daca pe noua oferta (sau asigurare) ai aceeasi clasa cu cea avuta pe polita motocicletei vechi? Oferte la asigurari...cam greu. Exista uneori perioade foarte scurte de timp (incepand de la cateva ore pana la o zi doua) in care unul sau mai multi asiguratori au "momente de ratacire" in care de exemplu reduc tarifele cu 50%. In acele momente trebuie profitat, dar sansele sa le prinzi sunt infime. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TrekOut Postat Iulie 27, 2023 Share Postat Iulie 27, 2023 Multumesc de lamurire! Pe asigurarea veche am avut B6, pe oferta noua am tot B6, banuiesc ca trebuia sa se termine anul de asigurare sa creasca clasa. Daca as face asigurare pe 3 luni, posibil sa am tot B6 in primavara, chiar daca atunci voi face pe un an. Cred ca ar fi ok de luat in calcul acum sa fac direct pe 1 an. Gresesc? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaB Postat Iulie 27, 2023 Share Postat Iulie 27, 2023 O clasa de bonus se obține după un an de asigurare fara daune. Daca acum închei polița RCA pe 3 luni, o sa mai trebuiască să aduni încă noua, pentru a ajunge la B7. Cea mai rentabila varianta din punct de vedere financiar, in majoritatea cazurilor este polița pe un an. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DonFlamingo Postat August 10, 2023 Share Postat August 10, 2023 https://www.national.ro/social/decizie-bomba-a-ccr-pagubitii-pot-cere-daune-soferilor-asigurati-la-euroins-800017.html?fbclid=IwAR3iCVBvGR3Qd6IlicTkxL1QvbHAMsXRwqyW9rgVu4zm7kgQD0JwEDGgDwQ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat August 10, 2023 Share Postat August 10, 2023 Pai nu prea e nicio stire. Ca oricand poti cere oricui despagubiri. Asta nu inseamna ca o sa le si primesti in instanta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Septembrie 30, 2023 Share Postat Septembrie 30, 2023 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Martie 15 Share Postat Martie 15 Se pare ca asigurarile facute in alte tari cu valabilitate in Romania nu intretin mizeria ASF. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Flying Dutchman Postat Martie 16 Share Postat Martie 16 Reciproca e valabila si ea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Martie 25 Share Postat Martie 25 Mizeriile continua https://economie.hotnews.ro/stiri-pensii_private-27003299-schimbari-rca-senat-pagubitii-vor-primi-maxim-400-euro-pentru-reparatii-regie-proprie-zamfir-nu-mai-vrem-reparatii-spatele-blocului-negru.htm Asta in conditiile in care doar o toba de mobra costa mai mult. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Martie 25 Share Postat Martie 25 400€ sau daună totală și valorifică ei epava... Asta dacă o fi ceva adevăr în știrea vieții! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Martie 25 Share Postat Martie 25 400 e toba mea Remus, am găsit factura de la neamț. Doar așa, ca idee. Iar un far e peste 500 euro, cred. Idioți cu proiecte idioate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pandy Postat Aprilie 20 Share Postat Aprilie 20 Cine a fost recent in Serbia, la vama cer varianta fizica a RCA-ului sau o accepta si de pe telefon? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaB Postat Aprilie 20 Share Postat Aprilie 20 Indiferent că se cere la vamă sau nu, te sfătuiesc să o ai la tine fizic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mircea.cazachevici Postat Aprilie 20 Share Postat Aprilie 20 Care e faza cu plafonatul RCA-ului, pana la urma? Ca se tot lauda astia de la guvern ca l-au plafonat la nivelul anului trecut. Ce au plafonat? Exemplu clar, acum 1 an, masina pe firma, 1400 lei RCA, B1. Azi, 1700 lei RCA la acelasi asigurator, B2. Si asta se intampla cu toate masinile, incerc sa fac o simulare si la toate imi da plus 20% in conditiile in car bonus-malus e mai bun anul asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaB Postat Aprilie 20 Share Postat Aprilie 20 Acum 3 ore, mircea.cazachevici a spus: Care e faza cu plafonatul RCA-ului, pana la urma? Ca se tot lauda astia de la guvern ca l-au plafonat la nivelul anului trecut. Ce au plafonat? Exemplu clar, acum 1 an, masina pe firma, 1400 lei RCA, B1. Azi, 1700 lei RCA la acelasi asigurator, B2. Si asta se intampla cu toate masinile, incerc sa fac o simulare si la toate imi da plus 20% in conditiile in car bonus-malus e mai bun anul asta. Plafonarea tarifelor este un fel de praf in ochi. Iar clasa bonus malus nu ajută foarte mult in condițiile in care tariful de baza creste aproape in fiecare luna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate