Kagemusha Postat Mai 11, 2022 Share Postat Mai 11, 2022 Gran Premio d’Italia Oakley 27-29 mai, Autodromo Internazionale del Mugello Timpii, după ora României. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Mai 11, 2022 Share Postat Mai 11, 2022 meam, 2 topicuri consecutive. esti in forma cumetre! Multumim din suflet! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Mai 12, 2022 Share Postat Mai 12, 2022 diiiiiii! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Mai 19, 2022 Share Postat Mai 19, 2022 La 11.05.2022 la 12:56, Cavaleru a spus: meam, 2 topicuri consecutive. esti in forma cumetre! Multumim din suflet! pacat ca nu-s si cursele consecutive, asa credeam cand am vazut topicurile facute unul dupa altul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat Mai 21, 2022 Share Postat Mai 21, 2022 Ce-am auzit,Rins la Yamaha ? De client deocamdată și în funcție de cum merge Morbi fac switch'ul (sau nu). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Mai 21, 2022 Share Postat Mai 21, 2022 Acum 3 ore, Method a spus: Ce-am auzit,Rins la Yamaha ? De client deocamdată și în funcție de cum merge Morbi fac switch'ul (sau nu). Care zboară? Dovi sau Binder? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
damager Postat Mai 21, 2022 Share Postat Mai 21, 2022 Acum 3 ore, frigider a spus: Care zboară? Dovi sau Binder? 99%Dovi. nici el nu cred ca mai vrea. A si declarat ca nu reuseste sa mearga cu stilul lui pe yamaha Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Mai 25, 2022 Share Postat Mai 25, 2022 On 21.05.2022 at 10:16, Method said: Ce-am auzit,Rins la Yamaha ? Ar fi o mutare logică, dar nu am găsit surse credibile. Cred că sunt doar zvonuri deocamdată; se negociază mult în culise în perioada asta. On 21.05.2022 at 17:13, damager said: 99%Dovi. La fel de logic. Deși nici Binder nu cred că este sigur. A fost o soluție de avarie și nu a prea confirmat. Între timp, tot la categoria zvonuri, Oliveira negociază (și) cu Honda LCR. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
damager Postat Mai 25, 2022 Share Postat Mai 25, 2022 (editat) 1 oră în urmă, PzKpfW a spus: Ar fi o mutare logică, dar nu am găsit surse credibile. Cred că sunt doar zvonuri deocamdată; se negociază mult în culise în perioada asta. La fel de logic. Deși nici Binder nu cred că este sigur. A fost o soluție de avarie și nu a prea confirmat. Între timp, tot la categoria zvonuri, Oliveira negociază (și) cu Honda LCR. Razlan zicea ca e multumit de Binder... banuies ca din cauza ca o fi venit cu ceva sponsor. pe de alta parte WithU am inteles ca a vrut un italian.... de aia dovi.... ceea ce face intresanta chestia. ca ma gandesc ca inccontinuare vor vrea un italian nu? se zvoneste de Vietti. Eu cred ca si Rins si Mir negociaza cu toate echipele. Nu cred ca s-a decis ceva, nici macar Mir la Honda nu cred ca e semnat. Editat Mai 25, 2022 de damager Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Mai 25, 2022 Share Postat Mai 25, 2022 Acum 30 minute, damager a spus: Razlan zicea ca e multumit de Binder... banuies ca din cauza ca o fi venit cu ceva sponsor. pe de alta parte WithU am inteles ca a vrut un italian.... de aia dovi.... ceea ce face intresanta chestia. ca ma gandesc ca inccontinuare vor vrea un italian nu? se zvoneste de Vietti. Eu cred că viitoarea echipă-satelit Yamaha se va numi VR46, așa că nu contează ce crede Razlan. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Mai 25, 2022 Share Postat Mai 25, 2022 pt aia mai trebuie si 2 "chiloti" adevarati ...ca Marini si Bezecchi sunt cam naspa... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Mai 25, 2022 Share Postat Mai 25, 2022 Acum 19 minute, apriliacluj a spus: pt aia mai trebuie si 2 "chiloti" adevarati ...ca Marini si Bezecchi sunt cam naspa... Vietti, dacă va câștiga titlul la Moto2, și posibil Morbidelli. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Mai 25, 2022 Share Postat Mai 25, 2022 Marini e din La Famiglia...., n-o sa-l puna pe drumuri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioio_viola Postat Mai 25, 2022 Share Postat Mai 25, 2022 Acum 32 minute, apriliacluj a spus: pt aia mai trebuie si 2 "chiloti" adevarati ...ca Marini si Bezecchi sunt cam naspa... Bezecchi a mai miscat ceva, mai ales ca e rookie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Mai 25, 2022 Share Postat Mai 25, 2022 a miscat Biaggi, Rossi, Pedrosa in anul cand erau rookie sau MM si Jlo.... astia nici macar nu se tarasc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Mai 25, 2022 Share Postat Mai 25, 2022 Stai că acum văzui că VR46 a semnat cu Ducati până la sfârșitul lui 2024. My bad. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Mai 25, 2022 Share Postat Mai 25, 2022 2 hours ago, Doctor X said: Eu cred că viitoarea echipă-satelit Yamaha se va numi VR46, așa că nu contează ce crede Razlan. 27 minutes ago, Doctor X said: Stai că acum văzui că VR46 a semnat cu Ducati până la sfârșitul lui 2024. My bad. În momentul de față nu ar avea sens, chiar dacă nu ar fi avut contractul cu Ducati până în '24. 3 hours ago, damager said: Eu cred ca si Rins si Mir negociaza cu toate echipele. Nu cred ca s-a decis ceva, nici macar Mir la Honda nu cred ca e semnat. Rins, cel mai probabil. Mir, nu cred. Pentru că HRC îl vrea (1) și pentru că nu se ivește niciun loc mai bun la ora actuală (2): la Ducati nu este loc, KTM nu stă neapărat mai bine ca Honda, Yamaha este o mare necunoscută. Eventual Aprilia, dar și acolo e la noroc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
damager Postat Mai 25, 2022 Share Postat Mai 25, 2022 Acum 1 oră, apriliacluj a spus: pt aia mai trebuie si 2 "chiloti" adevarati ...ca Marini si Bezecchi sunt cam naspa... Eu am incredere in Bez. Este un pilot care e pe tipicul lui Bes. Eu cred ca o sa faca o figura frumoasa. Pe marini nu il vad sa se bata la varf. Nu are viteza, nici la moto2 nu a avut. Acum 30 minute, PzKpfW a spus: În momentul de față nu ar avea sens, chiar dacă nu ar fi avut contractul cu Ducati până în '24. Rins, cel mai probabil. Mir, nu cred. Pentru că HRC îl vrea (1) și pentru că nu se ivește niciun loc mai bun la ora actuală (2): la Ducati nu este loc, KTM nu stă neapărat mai bine ca Honda, Yamaha este o mare necunoscută. Eventual Aprilia, dar și acolo e la noroc. Posibil Mir sa discute si cu Aprilia. cine stie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat Mai 25, 2022 Share Postat Mai 25, 2022 Acum 1 oră, apriliacluj a spus: a miscat Biaggi, Rossi, Pedrosa in anul cand erau rookie sau MM si Jlo.... astia nici macar nu se tarasc Poti sa o mai spui odata. Sunt cei mai slabi rookie, pe care i-am vazut in ultimii 26 de ani, in competitia asta. Si asta aduce in discutie reala valoare a campionatului, la clasele inferioare. Si, de ce nu, si la clasa mare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioio_viola Postat Mai 25, 2022 Share Postat Mai 25, 2022 Nu uitati ce a zis Rossi inainte de retragere. Inainte veneai beai o bere si te dadeai in cursa. Acum toti au o viata super sportiva si e mai greu sa ajungi sa te remarci fata de ceilalti competitori. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Mai 26, 2022 Share Postat Mai 26, 2022 cine-i bun e bun si dupa un spritz cine are stofa de campion, are si cu o bere la bord.... astia-s robotei, nu "chiloti" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat Mai 26, 2022 Share Postat Mai 26, 2022 Acum 6 ore, apriliacluj a spus: cine are stofa de campion, are si cu o bere la bord.... Mai ales cu o bere la bord. Nu mai tremura mana! Doar sa nu se considere dopaj... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat Mai 27, 2022 Share Postat Mai 27, 2022 Savadori testează o Aprilia cu eleroane pe codiță, 3 la număr. Omg, unde ne oprim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Mai 27, 2022 Share Postat Mai 27, 2022 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat Mai 27, 2022 Share Postat Mai 27, 2022 Am vazut si eu . Un lucru nu inteleg...bai mie mi se pare simplu dar poate o vad eu gresit : daca se aplica downforce acolo pe codita,motoreta nu tinde sa se ridice de fata? I don't get it.Poate nu o vad eu....Dar una e sa aplici df pe puntea spate si alta e la 1metru in spatele telescopului. Sau poate au ajuns la concluzia ca totusi e df pe spate si ii ajuta? Interesant oricum,sa vedem ce va iesi. Presimt next level : blown exhausts pt downforce Atunci sa vedeti sunet Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate