Djenavar Postat Decembrie 16, 2021 Share Postat Decembrie 16, 2021 La 15.11.2021 la 21:02, Djenavar a spus: Am acest agregat, nu am incarcator la el daca.l vrea cineva Expediate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnochio Postat Decembrie 17, 2021 Share Postat Decembrie 17, 2021 Se donează cască deschisă,pambrizul e puțin mătuit.Restul e ok.Duminică plec spre Turda,din Timisoara,dacă e doritor pe traseu,livrez personal,dacă nu,la poșta română. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cinezicealae Postat Decembrie 18, 2021 Share Postat Decembrie 18, 2021 1 oră în urmă, GoodKat a spus: Salutare domnule! Mai este valabil anuntul? Zi-mi ce-ti trebuie ca sa-ti zic daca a mai ramas. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnochio Postat Decembrie 22, 2021 Share Postat Decembrie 22, 2021 La 17.12.2021 la 11:31, pinnochio a spus: Se donează cască deschisă,pambrizul e puțin mătuit.Restul e ok.Duminică plec spre Turda,din Timisoara,dacă e doritor pe traseu,livrez personal,dacă nu,la poșta română. Casca e rezervată. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cio.infinitas Postat Decembrie 28, 2021 Share Postat Decembrie 28, 2021 On 12/5/2021 at 10:30 PM, gabizxc said: Donez semnalizare pentru Honda. Se potriveste pentru modelele CBF 500, CBF 600, Hornet 600 (2001 - 2009). E posibil dar nu stiu daca se potriveste si pentru alte modele de Honda. Nu este noua, dar este in stare buna, plasticele nu sunt crapate. Are bec inauntru dar nu stiu daca mai functioneaza. Semnalizarea a ajuns la mine. Multumesc mult. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TR Emilian Postat Ianuarie 6, 2022 Share Postat Ianuarie 6, 2022 La 15.11.2021 la 21:27, mihai c a spus: daca are careva bormasina asta de la LIDL donez accesoriile din dreapta pozei,pt taiat slefuit etc cu valiza cu tot Daca mai e valabil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Unreal2 Postat Ianuarie 6, 2022 Share Postat Ianuarie 6, 2022 La 21.09.2021 la 17:44, cinezicealae a spus: Donez șurubelnițe. Sunt toate în stare bună. Ciocane mari si mici... Cu și fără coadă... Salutare, Mai ai cumva ciocanele acestea? Ma intereseaza acestea + orice ciocan cu cap rotunjit cum sunt cele pentru cizmarie / pielarie. Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cinezicealae Postat Ianuarie 6, 2022 Share Postat Ianuarie 6, 2022 Le am dar nu găsesc timp sa stau după curier. I-am promis deja câteva dintre ele unui coleg de aici. Alea desenate de tine în poză sunt încă disponibile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai c Postat Ianuarie 6, 2022 Share Postat Ianuarie 6, 2022 5 hours ago, TR Emilian said: Daca mai e valabil s-a dat,sorry Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
al_ Postat Ianuarie 9, 2022 Share Postat Ianuarie 9, 2022 La 05.01.2022 la 13:37, simi.on a spus: Donez casca flip-up, mărime M, stare decenta, bureții ușor lăsați, nelovita. Predare în Bucuresti, contact p. m. Salut, Mai e valabil anuntul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Unreal2 Postat Ianuarie 10, 2022 Share Postat Ianuarie 10, 2022 La 06.01.2022 la 18:30, cinezicealae a spus: Le am dar nu găsesc timp sa stau după curier. I-am promis deja câteva dintre ele unui coleg de aici. Alea desenate de tine în poză sunt încă disponibile Cred ca am drum prin Pitesti pe la finalul lunii. O sa incerc sa ne intalnim, daca o sa fii disponibil si daca nu le dai pana atunci. Eventual, le pot lua si pe ale colegului si ma ocup sa le pun la curier/posta. Multumesc frumos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cinezicealae Postat Ianuarie 10, 2022 Share Postat Ianuarie 10, 2022 Acum 1 oră, Unreal2 a spus: Cred ca am drum prin Pitesti pe la finalul lunii. O sa incerc sa ne intalnim, daca o sa fii disponibil si daca nu le dai pana atunci. Eventual, le pot lua si pe ale colegului si ma ocup sa le pun la curier/posta. Multumesc frumos. Cel mai bine ar fi.... Vino și ia-le pe.toate și le împărțiți voi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cinezicealae Postat Martie 10, 2022 Share Postat Martie 10, 2022 Ave! II rog pe cei cu care am vorbit ca le dau cate ceva sa ma contacteze la 0729 026 612 cat mai repede posibil, ca sa profit de zilele astea doua pe care le am libere, sa chem curierul. Aluminiu nu torn pana nu se face cald afara si inlocuiesc un gard. E urgenta, evadeaza gainile!!! Va multumesc pentru intelegere si va prezint scuzele mele pentru intarziere. Am o viata haotica, plina de nevasta si soacra Pe goodkat l-am rezolvat. La 10.01.2022 la 17:21, Unreal2 a spus: Cred ca am drum prin Pitesti pe la finalul lunii. O sa incerc sa ne intalnim, daca o sa fii disponibil si daca nu le dai pana atunci. Eventual, le pot lua si pe ale colegului si ma ocup sa le pun la curier/posta. Multumesc frumos. Maestre, o adresa, te rog, sa trimit ciocanele. Tot am facut comanda la curier... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
myando Postat Martie 18, 2022 Share Postat Martie 18, 2022 Hello, Donez: -casca moto destul de purtata, trebuie igienizata, măsura M/L. - genunchiere- elasticele s-au lărgit dar pot fi înlocuite cu ușurință - cizme lungi enduro - măsură 40. Nu scrie pe ele însă soțul poarta 40. Dacă va interesează lasati mesaj. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
myando Postat Martie 22, 2022 Share Postat Martie 22, 2022 La 18.03.2022 la 14:02, myando a spus: Hello, Donez: -casca moto destul de purtata, trebuie igienizata, măsura M/L. - genunchiere- elasticele s-au lărgit dar pot fi înlocuite cu ușurință - cizme lungi enduro - măsură 40. Nu scrie pe ele însă soțul poarta 40. Dacă va interesează lasati mesaj. S-au dat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Djenavar Postat Martie 23, 2022 Share Postat Martie 23, 2022 A fost folosita fix un cartus, daca are cineva nevoie este binevenit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dunechild Postat Martie 23, 2022 Share Postat Martie 23, 2022 Acum 11 minute, Esenta a spus: Salut, in ce zona a Bucurestiului? Daca nu se da, o vreau eu pentru o casa de copii. Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Djenavar Postat Martie 24, 2022 Share Postat Martie 24, 2022 Asa ramane.O zi buna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dunechild Postat Martie 24, 2022 Share Postat Martie 24, 2022 Acum 15 ore, Esenta a spus: Prefer sa mearga la casa de copii! Multumesc si eu! Multumesc! Acum 14 ore, Djenavar a spus: Asa ramane.O zi buna Si iarasi multumesc, o sa ajunga in iunie la Centrul Social. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
d a n Postat Aprilie 25, 2022 Share Postat Aprilie 25, 2022 Donez terariu. Predare in Branesti, Ilfov. PM sau O72264O863. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlad.alexandru Postat Mai 15, 2022 Share Postat Mai 15, 2022 Donez pc + monitor. Ambele sunt vechi, dar poate cineva le gaseste utilitate. Daca nu, merg la casat. Predarea se face la Piata Progresul, in Bucuresti. Pc-ul - fara HDD - sursa Thermaltake Litepower 400W - placa de baza Gigabyte Ga-M55S-S3 - placa video Nvidia Quadro FX 1500 256MB/256bit GDD3 - procesor AMD Athlon 64 X2 3800+ - 4gb ram ddr 2 - CD-ROM si Floppy Disk (lipsa cablu ide) Monitor 17" - Samsung 701N - cablu alimentare si cablu vga (cu adaptor DVI) A fost schimbata pasta termoconductoare pentru procesor si placa video. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dunechild Postat Mai 15, 2022 Share Postat Mai 15, 2022 Acum 15 minute, vlad.alexandru a spus: Donez pc + monitor. Ambele sunt vechi, dar poate cineva le gaseste utilitate. Daca nu, merg la casat. Predarea se face la Piata Progresul, in Bucuresti. Pc-ul - fara HDD - sursa Thermaltake Litepower 400W - placa de baza Gigabyte Ga-M55S-S3 - placa video Nvidia Quadro FX 1500 256MB/256bit GDD3 - procesor AMD Athlon 64 X2 3800+ - 4gb ram ddr 2 - CD-ROM si Floppy Disk (lipsa cablu ide) Monitor 17" - Samsung 701N - cablu alimentare si cablu vga (cu adaptor DVI) A fost schimbata pasta termoconductoare pentru procesor si placa video. Ai PM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pandy Postat Mai 15, 2022 Share Postat Mai 15, 2022 Acum 1 oră, vlad.alexandru a spus: Donez pc + monitor. Ambele sunt vechi, dar poate cineva le gaseste utilitate. Daca nu, merg la casat. Predarea se face la Piata Progresul, in Bucuresti. Pc-ul - fara HDD - sursa Thermaltake Litepower 400W - placa de baza Gigabyte Ga-M55S-S3 - placa video Nvidia Quadro FX 1500 256MB/256bit GDD3 - procesor AMD Athlon 64 X2 3800+ - 4gb ram ddr 2 - CD-ROM si Floppy Disk (lipsa cablu ide) Monitor 17" - Samsung 701N - cablu alimentare si cablu vga (cu adaptor DVI) A fost schimbata pasta termoconductoare pentru procesor si placa video. Poate il ajuti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dunechild Postat Mai 16, 2022 Share Postat Mai 16, 2022 La 15.05.2022 la 10:03, dunechild a spus: Ai PM Multumesc mult, o sa ajunga unde am promis! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlad.alexandru Postat Mai 16, 2022 Share Postat Mai 16, 2022 Cu placere! Apreciez efortul pe care il depui! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate