Supa La Plic Postat Decembrie 31, 2016 Share Postat Decembrie 31, 2016 Buna dimineata, Daca este cineva interesat de o licenta office 365 pe 6 luni PM. La multi ani tuturor si un an nou fericit !!! » Post actualizat in 02 Jan 2017 08:23 Buna dimineata, Daca este cineva interesat de o licenta office 365 pe 6 luni PM. La multi ani tuturor si un an nou fericit !!! Adjudecat !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pandy Postat Ianuarie 3, 2017 Share Postat Ianuarie 3, 2017 E cineva colectionar de filme? Am 2 filme sigilate, daca cumva tenteaza pe cineva. Este vorba de Phoebe in Wonderland (2008) si Asasinul din Bangkok (Bangkok Dangerous 2008) - la cel din urma am 2 bucati, una sigilata, alta desfacuta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
trasan Postat Ianuarie 15, 2017 Share Postat Ianuarie 15, 2017 Salut, Ma apuc de ture mai lungi si vreau sa exersez montarea si demontarea anvelopelor si camerelor. Va cer ajutorul pentru o janta de 17'' sau/si de 21'' . Cu spite sau turnata, ciobita, exfoliata, cu spite lipsa, crapata, oricum ar fi, numai sa mai aiba forma rotunda Le voi returna sau le voi dona mai departe dupa ce ma prind cum e treaba ... Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pandy Postat Ianuarie 20, 2017 Share Postat Ianuarie 20, 2017 (editat) Monitor Horizon 7002D (17 inch) - CRT - adica pe tub. Este functional, nu are probleme; ce se vede in poza e de la clipa cand vrei sa faci poza unui ecran de genul. Nu asigur transport, daca cineva il vrea trebuie sa vina sa il ridice. Locatie, Bucuresti, Berceni - 10 minute de mers pe jos de la Piata Sudului. Editat Ianuarie 20, 2017 de Pandy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cozmino Postat Ianuarie 21, 2017 Share Postat Ianuarie 21, 2017 (editat) Donez 1 placa de baza ASRock X99 Extreme 11, Quad DDR4-2133, 18xSATA3, 4-Way SLI, eATX . Specificatii se gasesc pe net. Placa cel mai probabil s-a bulit la montarea initiala a procesorului, deoarece s-au indoit cativa din pini iar unii s-au rupt complet. Garantia nu acopera acest lucru, in urmare nu am ce face cu ea. Se da doar placa , cu manuale si factura. Restul accesoriilor, din pacate, sunt in Belgia. Editat Ianuarie 21, 2017 de cozmino Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat Ianuarie 29, 2017 Share Postat Ianuarie 29, 2017 Salutare, Donez un set de semnalizari fumurii aftermarket. Prinderile se pot vedea in poza. Nu stiu la ce model se potrivesc, pe CBR600RR 05 nu s-au potrivit. Se pot ridica din Bucuresti Sector5/Sector2 As vrea sa le dau cuiva caruia i se potrivesc si le foloseste. Numai bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Februarie 5, 2017 Share Postat Februarie 5, 2017 (editat) Salutare Am ramas surprins cand am facut curat prin subsol. Am dat de niste cauciucuri mai vechi, insa OK dpdv legal. Poate vor fi utile cuiva cu mai putini bani si cu necaz la cauciucuri. Avem asa: 3 bucati - DEBICA de Matiz, 155/65 R13, DOT 2009, destul de uzate (~50%) 1 bucata - BARUM BRILIANTIS, 185/65 R15, DOT 2008, destul de uzat (~50%) 1 bucata - DEBICA, 195/65 R15, DOT 2011, aproape nou (8mm profil, dar nu se mai vad "acele") Suplimentar, am si capace de roti! 4 bucati capace pentru 15 inch - uzate, dar ok 4 bucati capace pentru 16 inch - uzate, dar ok 1 bucata capac pentru 13 inch - cam praf; merge de umplut gunoiul unde probabil va ajunge oricum Deci, daca vrea cineva, eu sunt in Bucuresti si vreau sa scap URGENT de ele. Asadar predare personala pe aici prin zona, preferabil luni sau marti. Scrieti aici sau mesaj privat. Pret? Am zis ca le donez! Accept si multumiri in cutii de bere (preferabil inca nedesfacute), cate una per anvelopa Editat Februarie 6, 2017 de switch Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dorian1 Postat Februarie 5, 2017 Share Postat Februarie 5, 2017 As avea eu nevoie de 195 65 r15 In ce zona stai? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Februarie 5, 2017 Share Postat Februarie 5, 2017 Bucuresti Titan. Nu vrei si capacele pe 15? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dorian1 Postat Februarie 5, 2017 Share Postat Februarie 5, 2017 Nu le vreau multumesc. Cauciucul il iau pt o masina pe care nu prea o folosesc si am pana la ea. Iti trimit maine seara un PM sa trec sa-l iau. Stau in Salajan deci e rapid. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Răzvan Drăgoi Postat Februarie 6, 2017 Share Postat Februarie 6, 2017 Salut. Vreau eu capacele pe 15'' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Februarie 6, 2017 Share Postat Februarie 6, 2017 Cand vii dupa ele? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dorian1 Postat Februarie 6, 2017 Share Postat Februarie 6, 2017 Cauciucul 195 65 r15 a ajuns la mine! Daca te pot ajuta vreodata cu ceva suna-ma , mai ales ca suntem aproape vecini. Numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Februarie 7, 2017 Share Postat Februarie 7, 2017 Sa iti fie de folos, domnul meu! BTW, dragut atelaju' tau Domnilor, vreau sa SCAP de chestiile astea. Le arunc maine daca nu le vrea nimeni! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ciprian-Yamaha Postat Februarie 7, 2017 Share Postat Februarie 7, 2017 Eu am scris ca iau capacele de 15 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sarpente-reincarcat Postat Februarie 7, 2017 Share Postat Februarie 7, 2017 si eu capacele pe 16 stau la piata ramnic cum dau de tine un tel. ceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bunu'doi Postat Februarie 8, 2017 Share Postat Februarie 8, 2017 Donez rezervor cbr f4, infundat...nu curge. Prefer predare personala in Timisoara/Arad. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pandy Postat Februarie 8, 2017 Share Postat Februarie 8, 2017 Cat de infundat e? Daca nu gasesti pe cineva, am un amic, mecanic, care mi-a tras rezervorul. Pot sa-l donezi lui daca nu e prea rau si merita efortul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Februarie 9, 2017 Share Postat Februarie 9, 2017 In C-ta se pot gasi urmatoarele: Ghete pro-biker, destul de purtate, dar fara defecte functionale, s-au cam lasat, insa in stare buna, mai ok pe moto decat niste adidasi: /index.php?/topic/743625-mic-bazar-si-donatii/page-2&do=findComment&comment=4288594 Niste manusi piele (reala), tot de pe louis.de, cea stanga e un picut cam 'sifonata' s-a descusut materialul in partea superioara, insa palmele sunt f ok, functional sunt si ele ok /index.php?/topic/743625-mic-bazar-si-donatii/?p=4289202 Cine le vrea, dau datele de contact, cheama curierul. De preferat sa ajunga la cineva care chiar are nevoie de ele, deci rog un minim de decenta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catalin10 Postat Februarie 9, 2017 Share Postat Februarie 9, 2017 Salut.ai PM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Februarie 10, 2017 Share Postat Februarie 10, 2017 Aruncati un ochi pe aici va rog: /index.php?/topic/744094-garage-sale-bucati-de-nx650-r1100gs-matiz-si-multe-alte-prostii/ Majoritatea lucrurilor de acolo se dau practic pe gratis intrucat in momentul asta pentru mine e mai important sa ma lipsesc de ele decat sa castig un ban de pe urma lor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bunu'doi Postat Februarie 16, 2017 Share Postat Februarie 16, 2017 Poza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pandy Postat Februarie 17, 2017 Share Postat Februarie 17, 2017 Prea stramb, nu se baga la el pentru ca nu stie daca va iesi forma perfecta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dagosh88 Postat Februarie 19, 2017 Share Postat Februarie 19, 2017 Donez pantaloni de vara SpeedX cu mesh. Folositi 2 sezoane, dar pentru ca am luat cateva Kg am reusit sa ii crap in ona soldului cand am aruncat piciorul peste sa. Se pot coase la croitor. Am 1.78 si 82 Kg acum. Mergeau bine cand aveam 75-78 Kg. Marimea ar fi 32/32. Au protectii medii la genunchi si soft la sold. Daca cineva considera ca ii poate folosi se pot vedea in Bucuresti (blvd Chisinau) Inca nu i-am spalat, dar daca cineva ii doreste ii spal, altfel ii arunc. Telefon: 0741 047 opt opt patru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BMWs1000RR Postat Februarie 19, 2017 Share Postat Februarie 19, 2017 (editat) Donez doua semnalizari led(una este rupta, merge facuta cui ii plac lipiturile). Le am demontat anul trecut, functionau ok. Acum nu stiu in ce stare se prezinta, daca le-a venit frigul de cap sau nu. Editat Februarie 19, 2017 de BMWs1000RR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate