Edi Cismas Postat Aprilie 16, 2018 Share Postat Aprilie 16, 2018 Dau o pereche de adidasi verzi nr 41.5. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
a-d-n Postat Aprilie 18, 2018 Share Postat Aprilie 18, 2018 Multumesc Jimmy pentru setul de cotiere si genunchiere si te astept cu rezervorul! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cozmino Postat Mai 5, 2018 Share Postat Mai 5, 2018 (editat) Donez canapea extensibila Ikea Exarby . Spatarul parca are 2 pozitii de inclinare. Cadrul este in stare buna (trebuie sters un pic de praf). Salteaua este din burete iar husa nu e intr-o stare tocmai fericita. Poate are cineva de ea, sa o duca la tara, intr-un garaj, etc. Canapeaua este in sectorul 3 Bucuresti , str. Foisorului. Contact: 0734.136.197 » Post actualizat in 06 May 2018 18:16Canapeaua a fost donata. Anuntul nu mai este valabil. Editat Mai 5, 2018 de cozmino Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdan-Cristian Zota Postat Mai 14, 2018 Share Postat Mai 14, 2018 Salut, Claxonul mai este ? Multumesc, Bogdan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PoliBuc Postat Mai 14, 2018 Share Postat Mai 14, 2018 Donez ghete Xpd nr. 44, folosibile, care au "naparlit". Mi-au fost foarte dragi, in primul rand ca m-am simtit foarte bine in ele si ... nu au fost negre. Daca nu le vrea nimeni saptamana asta, imi pare rau dar vor ajunge la ... reciclare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Black_horse Postat Mai 31, 2018 Share Postat Mai 31, 2018 Donez: - Casca Nolan Louis special edition, neagra simpla, marimea S. - Costum FLM din piele, marimea 34 V-as atasa si poze, daca as sti cum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Mai 31, 2018 Share Postat Mai 31, 2018 Donez: - Casca Nolan Louis special edition, neagra simpla, marimea S. - Costum FLM din piele, marimea 34 V-as atasa si poze, daca as sti cum. More reply options. Attach files - choose files Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Black_horse Postat Mai 31, 2018 Share Postat Mai 31, 2018 Donez: - Casca Nolan Louis special edition, neagra simpla, marimea S. - Costum FLM din piele, marimea 34 V-as atasa si poze, daca as sti cum. PM daca sunteti interesati. @ Geo_ZGA, » Post actualizat in 02 Jun 2018 19:38 S-au dat ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Iunie 3, 2018 Share Postat Iunie 3, 2018 (editat) Donez 2 placi suport pt sidebags homemade. Sunt din tabla de duraluminiu (cred, fiind usoare dar rigide) de 2mm grosime, vopsite electrostatic. Au fiecare inca niste gauri acoperite cu autocolant negru, cred ca se poate observa in poza ce si cum. Le-am primit impreuna cu sidebagurile Louis de 15l achizitionate de la un coleg de forum, au fost manufacturate de catre el, nu stiu pe ce motocicleta le-a folosit. Eu mi-am montat suporturi dedicate si placile astea imi prisosesc. Daca fac trebuinta cuiva se pot ridica din Bucuresti - Sos. Chitilei sau le pot trimite cu posta gratuit (nu are sens sa ne complicam cu ramburs pt cativa lei cat costa expeditia). Contact prin m.p. sau tel zero sapte 2 patru 756 349. P.S. Ruleta din imagine are rol informativ, nu se doneaza/vinde/combina! Editat Iunie 3, 2018 de john17 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
R3Kin Postat Iunie 15, 2018 Share Postat Iunie 15, 2018 Donez pinlock Shoei CX-1, CX-1V, nou,nefolosit. Raspund la tel sau whatsapp. 0773858327 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catalin10 Postat Iunie 15, 2018 Share Postat Iunie 15, 2018 ai 2 mesaje....multzam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
R3Kin Postat Iunie 15, 2018 Share Postat Iunie 15, 2018 ai 2 mesaje....multzam luni pleaca spre tine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hora09 Postat Iunie 24, 2018 Share Postat Iunie 24, 2018 Salut. Donez costum marimea XL textil din 2 bucati, producator Bering. Protectii genunchi, solduri, coate, umeri, spate (soft). Reglaje clasice la talie si brate. Buzunare interior si exterior. Nu are nici un fel de aerisire iar mesadele sunt ratacite. Fiind XL se potriveste undeva la 1.84-1.88m Constitutie cvasi atletica. Prezinta urme de uzura insa nimic aiurea sau nefunctional. Un Brau XL Casca HJC RPHA 10plus marime XL. Uzura de folosinta dar nimic problematic. Viziera clara si fumurie ambele cu pinlock. Pozele sunt dupa o tura, deci gazele o sa dispara. Inportant: echipamentul este disponibil peste o luna de acuma cand fortat trebuie sa dau o vizita acasa, zona Timisoara - Arad. Imi rezerv dreptul de a imi alege clientela si echipamentul se da doar daca se potriveste. Am scris de pe mobil.. asa ca treceti peste posibile greseli.. Merci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Evil_Alien Postat Iunie 25, 2018 Share Postat Iunie 25, 2018 Salut, ti-am dat PM in legatura cu costumul. Mersi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicloburu Postat Iunie 25, 2018 Share Postat Iunie 25, 2018 Donez 2 placi suport pt sidebags homemade. Sunt din tabla de duraluminiu (cred, fiind usoare dar rigide) de 2mm grosime, vopsite electrostatic. Au fiecare inca niste gauri acoperite cu autocolant negru, cred ca se poate observa in poza ce si cum. Le-am primit impreuna cu sidebagurile Louis de 15l achizitionate de la un coleg de forum, au fost manufacturate de catre el, nu stiu pe ce motocicleta le-a folosit. Eu mi-am montat suporturi dedicate si placile astea imi prisosesc. Daca fac trebuinta cuiva se pot ridica din Bucuresti - Sos. Chitilei sau le pot trimite cu posta gratuit (nu are sens sa ne complicam cu ramburs pt cativa lei cat costa expeditia). Contact prin m.p. sau tel zero sapte 2 patru 756 349. P.S. Ruleta din imagine are rol informativ, nu se doneaza/vinde/combina! Nenea, mai ai obiectele? Tocmai m-am reapucat de Alioșa și mi-ar prinde bine chestiile alea.Mulțam! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danny_nt Postat Iunie 29, 2018 Share Postat Iunie 29, 2018 Salut, donez doua semnalizati tip glont, nu trimit prin curier. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert46 Postat Iunie 29, 2018 Share Postat Iunie 29, 2018 Salut Le mai ai ? Le vreau eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danny_nt Postat Iunie 30, 2018 Share Postat Iunie 30, 2018 Dap. Ne auzim pe PM. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jimmy24 Postat Iunie 30, 2018 Share Postat Iunie 30, 2018 Hello everyone, Donez una bucata Casca MX Progrip, marime XL. Este zgariata, a fost scapata de cateva ori dar nu am cazut cu ea niciodata. Eu nu am mai folosit-o de vreo 3 ani cel putin, nu am ce sa fac cu ea si ocupa spatiu aiurea. In caz ca sunt doritori, ne vedem in Bucuresti cu cea mai mare placere, nu trimit in tara. Produsul este in Bucuresti, nr tel: 0744.618.999 sau PM/Whatsapp. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
X-eL Postat Iunie 30, 2018 Share Postat Iunie 30, 2018 Am și eu o carenă de ZZR 400/600 D (90~92) de dat: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Animads Postat Iunie 30, 2018 Share Postat Iunie 30, 2018 Donez o pereche de oglinzi chinezesti Koso. Sticla este in stare perfecta, plasticul de pe spate putin zgariat. Sunt bune pentru nakeduri, au fost montate pe Honda Hornet (cu ceva adaptoare pe care nu le am). Le dau personal in Bucuresti (zona centrala), nu ma complic prin curier si nici nu merita (cer prea multi bani). » Post actualizat in 01 Jul 2018 13:21 Oglinzile s-au dat » Post actualizat in 04 Jul 2018 20:13 Donez cauciuc față 120/70 ZR17 58w Metzeler Sportec M5 Interact DOT 1011 Nu vă recomand să îl montați pe o motocicletă funcțională. Cauciucul a fost păstrat în condiții bune însă nu garantez că este safe de mers cu el pe drumul public. Poate vă ajută la altceva. Predare personală în zona centrală București. Nu trimit prin curier. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
trasan Postat Iulie 8, 2018 Share Postat Iulie 8, 2018 3 carnetele completate cu puncte bonus de la Petrom. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XaeL Postat Iulie 8, 2018 Share Postat Iulie 8, 2018 Ce au in promotie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madapribu Postat Iulie 9, 2018 Share Postat Iulie 9, 2018 3 carnetele completate cu puncte bonus de la Petrom. Ai pm pentru unul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SONYC Postat Iulie 11, 2018 Share Postat Iulie 11, 2018 Filtru de aer sport BMC 490/08 BMC a dezvoltat un sistem de productie particular bazat pe cauciuc moale. Este contruit dintr-o singura bucata, fara lipituri, pentru a evita riscurile de rupere. Filtrul BMC asigura un flux de aer sporit si cu o intretinere minima poate fi folosit pe toata durata de viata a motorului. Utilizat pe o Honda Hornet PC41 In stare foarte buna, inca are pelicula de ulei Cristi (0747.048.787) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate