Alexxus Postat Martie 31, 2010 Share Postat Martie 31, 2010 Donez o cheie de filtru de ulei luata de pe Louis (http://www.louis.de/_40dd0d54ed01e5aa0bb2011ed351e1329a/index.php?topic=artnr_gr&article_context=detail&grwgr=370&wgr=465&list_total=36&anzeige=0&artnr_gr=10003406) Este prea mare pentru filtrul meu. Loc ar avea, dar nu se strange suficient cat sa il prinda. Se poate folosi pentru filtre de ulei de masini sau pentru motociclete cu filtru mai mare si/sau la vedere. Conditie: noua, nefolosita. Bucuresti / zona Obor-Iancului / 0721 253 083 Mesaj completat Donez o cheie de filtru de ulei luata de pe Louis (http://www.louis.de/_40dd0d54ed01e5aa0bb2011ed351e1329a/index.php?topic=artnr_gr&article_context=detail&grwgr=370&wgr=465&list_total=36&anzeige=0&artnr_gr=10003406) Este prea mare pentru filtrul meu. Loc ar avea, dar nu se strange suficient cat sa il prinda. Se poate folosi pentru filtre de ulei de masini sau pentru motociclete cu filtru mai mare si/sau la vedere. Conditie: noua, nefolosita. Bucuresti / zona Obor-Iancului / 0721 253 083 s-a dat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
drifterrd Postat Aprilie 2, 2010 Share Postat Aprilie 2, 2010 Am deschis un Grup pe Facebook intitulat " Nu arunca hainele pe care nu le mai porti, doneaza-le", unde asteptam persoane doritoare sa doneze sau persoane care au informatii despre locuri unde am putea duce aceste haine. Transportul in tara se poate face prin posta romana si este foarte ieftin. Link-ul grupului: http://www.facebook.com/home.php?#!/gr...107635885923463 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Noto Postat Aprilie 5, 2010 Share Postat Aprilie 5, 2010 (editat) Donez casca cross ThorMX SVR4. Nu am cazut cu ea, a fost folosita doar la o iesire acum vreo 2 ani. Casca are interior detasabil, se poate spala. O dau fiindca a fost facuta in 2005 si pe undeva citisem eu ca la 5 ani ar trebui schimbata...si cum oricum nu o folosesc... poate ii mai e folositoare cuiva.Nu am poze (inca) dar e o combinatie visiniu cu galben.Zona Bucuresti / Drumul Taberei Editat Decembrie 3, 2013 de petrica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motociclistcom Postat Aprilie 5, 2010 Share Postat Aprilie 5, 2010 o vreau eu ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Noto Postat Aprilie 6, 2010 Share Postat Aprilie 6, 2010 (editat) Donez casca cross ThorMX SVR4. Nu am cazut cu ea, a fost folosita doar la o iesire acum vreo 2 ani. Casca are interior detasabil, se poate spala. O dau fiindca a fost facuta in 2005 si pe undeva citisem eu ca la 5 ani ar trebui schimbata...si cum oricum nu o folosesc... poate ii mai e folositoare cuiva.Nu am poze (inca) dar e o combinatie visiniu cu galben.Zona Bucuresti / Drumul Taberei o vreau eu ! Ca idee, casca e marimea XL. Asta e echivalentul marimii XXL la Scorpion, XXL (62-63) la Schuberth si... XL la HJC Nenea motociclistcom, esti al doilea pe lista. Trebuie sa vad daca se potriveste primului nenea.Ca idee, nu am nici o problema in a trimite casca in provincie doar ca dureaza un pic pana ma dumiresc cum/unde Scuze pentru delay, nu prea verific PM-urile asa des.Alex Editat Decembrie 3, 2013 de petrica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ChaosBorn Postat Aprilie 6, 2010 Share Postat Aprilie 6, 2010 2 semnalizatoare imitatie carbon(functioneaza perfect, necrapate sau sparte) si alte doua originale de pe un 1000rr (suruburile care prind geamul de corp nu prea mai prind nimic, eventual lipite cumva), ar mai fi si un rezervor rosu de F4i sport, atins extrem de putin pe o parte, in rest ca nou, poze sper sa-mi de-a omul in curand.....PM me! Am rugamintea, pentru rezervor, a nu se lua pomana repara si vinde, apeleaza doar daca il vrei pentru tine la mobra ta! Mesaj completat Multumesc de PM-uri dar s-au dat semnalizatoarele! A ramas rezervorul Mesaj completat Asta este rezervorul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Grigu Postat Aprilie 8, 2010 Share Postat Aprilie 8, 2010 2 semnalizatoare imitatie carbon(functioneaza perfect, necrapate sau sparte) si alte doua originale de pe un 1000rr (suruburile care prind geamul de corp nu prea mai prind nimic, eventual lipite cumva), ar mai fi si un rezervor rosu de F4i sport, atins extrem de putin pe o parte, in rest ca nou, poze sper sa-mi de-a omul in curand.....PM me! Am rugamintea, pentru rezervor, a nu se lua pomana repara si vinde, apeleaza doar daca il vrei pentru tine la mobra ta! Mesaj completat Multumesc de PM-uri dar s-au dat semnalizatoarele! A ramas rezervorul Mesaj completat Asta este rezervorul multam pt semnale, maine le montez ! spor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ChaosBorn Postat Aprilie 9, 2010 Share Postat Aprilie 9, 2010 Ma bucur ca ti-au fost de folos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alin3400 Postat Aprilie 9, 2010 Share Postat Aprilie 9, 2010 Salut baieti si fete, de donat nu doneaza nimeni si un Chopper in stare de functionare? De 2 ani tot incerc sa ami cumpar dar situatia materiala nu ami permite.... Unu micut macar de 125...si nu de pe vremea razboiului.... Eventual dau la schimb un latop pe care l-am primit este in garantie cu acte si functional..dar cu care nu te poti da decat pe net!!! + o mica diferenta....poate aude si vocea mea cineva...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Macarov Postat Aprilie 13, 2010 Share Postat Aprilie 13, 2010 Buna seara, Stie cineva unde pot dona niste haine care nu le mai folosesc eu si prietena mea?....e pacat sa le aruncam, cand putem sa le donam cuiva care are nevoie de ele. Va multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
q_simi Postat Aprilie 15, 2010 Share Postat Aprilie 15, 2010 care ma poate imprumuta cu un cauciuc spate de 180 ca sa ma duc la RAR? pe urma il returnez. multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Aprilie 15, 2010 Share Postat Aprilie 15, 2010 (editat) Caută mai bine unul jerpelit dar care are ceva profil pe el pe bikeshop. Cred că poți găsi unul pe la 50lei. Asta dacă te grăbeÂşti. Editat Aprilie 15, 2010 de Chivu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ChaosBorn Postat Aprilie 19, 2010 Share Postat Aprilie 19, 2010 care ma poate imprumuta cu un cauciuc spate de 180 ca sa ma duc la RAR? pe urma il returnez. multumesc Daca mai ai nevoie am eu un batlax. Daca il vrei poti sa nu mi-l mai returnezi caci e o dimensiune cu care eu sa, sa nu mai am ce face... PM me! Mesaj completat .............sau poti schimba service-ul unde faci ITP-ul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sudsemnatu Postat Aprilie 19, 2010 Share Postat Aprilie 19, 2010 Daca mai ai nevoie am eu un batlax. Daca il vrei poti sa nu mi-l mai returnezi caci e o dimensiune cu care eu sa, sa nu mai am ce face... PM me!Mesaj completat .............sau poti schimba service-ul unde faci ITP-ul se duce la RAR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ChaosBorn Postat Aprilie 19, 2010 Share Postat Aprilie 19, 2010 se duce la RAR Banuiesc ca nu doar pentru autentificare ci si pentru ITP, altfel de ce s-ar uita la cauciucuri!? S-apoi RAR cere 150 lei pe ITP, pe cand altfel poti gasi si cu 50 lei, urmand sa se duca cu ITP-ul deja facut la RAR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
q_simi Postat Aprilie 19, 2010 Share Postat Aprilie 19, 2010 ms baieti dar am rezolvat. PS. Ma duc la RAR unde mai nou din cauza catorva accidente mai recente cei de la RAR s-au cam suparat pe noi si ne cauta la sange la mobra chiar daca mergem doar ptr autentificare. Stiu personal vreo 3 care au fost intorsi din drum ptr ca aveau toba prea galagioasa sau gumele alte dimensiuni decat este trecut in talon. Iar cineva care lucreaza la RAR mi-a confirmat ca s-au pus pe noi si ca trebuie sa ai gumele ca-n talon, toba stoc, semnale, oglinzi si numar intacte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BlackDirt Postat Aprilie 19, 2010 Share Postat Aprilie 19, 2010 ms baieti dar am rezolvat. PS. Ma duc la RAR unde mai nou din cauza catorva accidente mai recente cei de la RAR s-au cam suparat pe noi si ne cauta la sange la mobra chiar daca mergem doar ptr autentificare. Stiu personal vreo 3 care au fost intorsi din drum ptr ca aveau toba prea galagioasa sau gumele alte dimensiuni decat este trecut in talon. Iar cineva care lucreaza la RAR mi-a confirmat ca s-au pus pe noi si ca trebuie sa ai gumele ca-n talon, toba stoc, semnale, oglinzi si numar intacte. Nu e o chestie recenta, e de mult chestia cu cautatul la cauciucuri si n-are nicio legatura cu accidentele recente. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
q_simi Postat Aprilie 19, 2010 Share Postat Aprilie 19, 2010 (editat) nu te contrazic. Asa mi-a zis cineva de acolo. Oricum am rezolvat si cu toba, o sa pun una stoc ca sa nu am probleme. Si ca sa fiu ontopic, donez pereche de booti (ptr placa) masura 40. Editat Aprilie 19, 2010 de q_simi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Aprilie 19, 2010 Share Postat Aprilie 19, 2010 Am o pereche de pantaloni de vara din doc, pe care nu-i mai port si care pot fi purtat cand e cald pentru ca genunchii sunt croiti astfel incat sa poti pune niste genunchere pe dedesubt. Ar veni foarte bine cuiva pe la 1.75-1.85 si 75-80 Kg. Sunt albastri deschis si au o mica gaura la un genunchi ca am cazut cu ei acu vreo 5 ani si nu i-am mai purtat. Mesaj completat contact la bcesar16 pe YM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mama lu' Adi Postat Aprilie 19, 2010 Share Postat Aprilie 19, 2010 (editat) imi cer scuze pentru dublarea unei poze Mesaj completat in incercarea de a scoate una dintre poze, am reusit sa tai textul in care va intrebam daca va prisoseste ceva ce i-ar putea bucura pe acesti copii amarati Editat Aprilie 19, 2010 de mama lu' Adi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zts13 Postat Aprilie 19, 2010 Share Postat Aprilie 19, 2010 Buna.Sunt noua pe forum si din intamplare am nimerit si pe la acest topic.Eu as avea niste haine de care nu m-ar deranja deloc sa ma despart.Intrebarea este,cu cine trebuie sa vorbesc sau unde sa le aduc? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
queen Postat Aprilie 19, 2010 Share Postat Aprilie 19, 2010 Buna.Sunt noua pe forum si din intamplare am nimerit si pe la acest topic.Eu as avea niste haine de care nu m-ar deranja deloc sa ma despart.Intrebarea este,cu cine trebuie sa vorbesc sau unde sa le aduc? bine ai venit ..nu trebuie sa le aduci nicaieri.baga acolo si tu niste poze cu ce donezi si care vrea ceva se anunta;)..ori oe topic ori iti trimite un PM bafta la donat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zts13 Postat Aprilie 19, 2010 Share Postat Aprilie 19, 2010 Ms dodoliciiious.Pai sincer nu am cum sa fac poze la toate hainele pentru ca sunt destul de multe,pot insa sa dau cateva detalii despre mine,in ideea ca poate cunoasteti persoane carora li s-ar potrivi.Am 1,65 si cam 47 kg (mentionez ca sunt fata desi apar ca membru ).Initial am scris pentru ca vazusem reply-ul facut de "mama lui Adi" si am observat in pozele postate acolo o fata mai maricica. Pentru orice intrebari sau nelamuriri imi puteti da un pm si va raspund bucuroasa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
queen Postat Aprilie 19, 2010 Share Postat Aprilie 19, 2010 Ms dodoliciiious.Pai sincer nu am cum sa fac poze la toate hainele pentru ca sunt destul de multe,pot insa sa dau cateva detalii despre mine,in ideea ca poate cunoasteti persoane carora li s-ar potrivi.Am 1,65 si cam 47 kg (mentionez ca sunt fata desi apar ca membru ).Initial am scris pentru ca vazusem reply-ul facut de "mama lui Adi" si am observat in pozele postate acolo o fata mai maricica.Pentru orice intrebari sau nelamuriri imi puteti da un pm si va raspund bucuroasa. aha inteleg..pai acu in pare parte la hainele mai dragute(nu ca nu ar fii toate dragute sa nu intelegi altceva) ai putea face cateva poze.iar resstu le poti da prin vecini/prietene...macar sa.si faca fetele o idee.na vezi tu cum faci. te.am pupat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Aprilie 19, 2010 Share Postat Aprilie 19, 2010 (editat) Donez o cheie de filtru de ulei luata de pe Louis (http://www.louis.de/_40dd0d54ed01e5aa0bb2011ed351e1329a/index.php?topic=artnr_gr&article_context=detail&grwgr=370&wgr=465&list_total=36&anzeige=0&artnr_gr=10003406) Este prea mare pentru filtrul meu. Loc ar avea, dar nu se strange suficient cat sa il prinda. Se poate folosi pentru filtre de ulei de masini sau pentru motociclete cu filtru mai mare si/sau la vedere. Conditie: noua, nefolosita. Bucuresti / zona Obor-Iancului / 0721 253 083 Mesaj completat s-a dat! Din nou disponibila, pt Bucuresteni -- eu mi-am facut treaba cu ea Pt detalii, PM la mine. Editat Aprilie 19, 2010 de switch Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate