Doctor X Postat Octombrie 18, 2012 Share Postat Octombrie 18, 2012 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razorbladed Postat Octombrie 18, 2012 Share Postat Octombrie 18, 2012 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Octombrie 18, 2012 Share Postat Octombrie 18, 2012 (editat) Ahoi! Ce se intampla cand dai click pe un link youtube si nu merge - Editat Octombrie 18, 2012 de IceLord Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yakwza Postat Octombrie 18, 2012 Share Postat Octombrie 18, 2012 Ahoi! Ce se intampla cand dai click pe un link youtube si nu merge - Asa am patit si eu...cred ca a picat si asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vld_bc Postat Octombrie 18, 2012 Share Postat Octombrie 18, 2012 Lectie de pescuit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AndaRali Postat Octombrie 19, 2012 Share Postat Octombrie 19, 2012 Doi prieteni, un englez si un chinez se plimbau impreuna prin Londra. - Uita-te la toate steagurile astea! Imi umplu sufletul de mandrie patriotica! - Dar Chan, tu esti chinez iar astea sunt steaguri britanice! - Da? Uita-te la etichete... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
phyton Postat Octombrie 19, 2012 Share Postat Octombrie 19, 2012 (editat) Cearta intre doi homosexuali: - Mai du-te dracu', mai, b*oule! - Hai sictir, tamp*tule! - Sa ti-o dau sus! - Aha!... Vrei sa ne impacam!?! In plina zi, in plin centru al Bucurestiului, un italian agata o prostituata si o duce la el in apartament. Inainte de a trece la 'prestatii' o vede pe tipa ca se da cu crema prin 'pasarica'... Mirat, o intreaba: - Ma, per che?!?... Tipa: - Per 'alunecare'!... La care, italianul isi da jos lantul de la gat si si-l infasoara pe 'cocosel'. Mirata, tipa il intreaba: - Ma, per che?!?... Italianul: - Per non derapare!... Editat Octombrie 19, 2012 de phyton Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Octombrie 20, 2012 Share Postat Octombrie 20, 2012 http://img1.joyreactor.cc/pics/post/%D0%B3%D0%B8%D1%84%D0%BA%D0%B8-%D1%8F%D0%BF%D0%BE%D0%BD%D0%B8%D1%8F-sick-sad-world-354251.gif Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razorbladed Postat Octombrie 20, 2012 Share Postat Octombrie 20, 2012 Toate partile sunt extra fun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Octombrie 20, 2012 Share Postat Octombrie 20, 2012 IMAGINI INCREDIBILE. Pasagerii au încremenit. O femeie GOALĂ PUŞCĂ a mers cu metroul Citeste mai mult pe REALITATEA.NET: http://www.realitatea.net/imagini-incredibile-pasagerii-au-incremenit-o-femeie-goala-pusca-a-mers-cu-metroul_1034462.html#ixzz29pWshLJ0 Martorii spun ca pasagerilor "le-a inlemnit"... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Octombrie 21, 2012 Share Postat Octombrie 21, 2012 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
phyton Postat Octombrie 22, 2012 Share Postat Octombrie 22, 2012 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Octombrie 22, 2012 Share Postat Octombrie 22, 2012 . . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Octombrie 22, 2012 Share Postat Octombrie 22, 2012 cred ca a mai fost, dar mrita repetat pt cojones Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZYB Postat Octombrie 22, 2012 Share Postat Octombrie 22, 2012 Balls of steel... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Octombrie 22, 2012 Share Postat Octombrie 22, 2012 Dap, frate cu astia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Black_wolf Postat Octombrie 23, 2012 Share Postat Octombrie 23, 2012 DE PLINS! atitudine tipic romaneasca! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TIulian Postat Octombrie 23, 2012 Share Postat Octombrie 23, 2012 (editat) subcomisar petre stiti de ce v-am oprit? pentru ca mie mi-a placut culoarea argintie si nu aia verde ))) pentru !? pentru 30 de zile ba ai innebunit la cap ? deci numai pot de ras ... o fi de plans dar eu sunt rupt de ras Editat Octombrie 23, 2012 de TIulian Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex-bring-da-noise Postat Octombrie 23, 2012 Share Postat Octombrie 23, 2012 Multi zic ca e regizata treaba, insa chiar daca e stiu 100% ca exista prin trafic multe specimene ca asta, de meltean cu numere de "etalea" si ceapa in respiratie. Eu asa ceva as castra sa nu se inmulteasca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Octombrie 23, 2012 Share Postat Octombrie 23, 2012 Eu n-am ras deloc. Iorgu zice bine: is multi de-astia pe soselele patriei. Problema e ca-s la fel de multi militieni mai slabi de inger decat "clona" din clip. Ca sa nu spun de aia shpaguibili. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RazvanLNI Postat Octombrie 23, 2012 Share Postat Octombrie 23, 2012 . . Vai cat am ras Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Black_horse Postat Octombrie 23, 2012 Share Postat Octombrie 23, 2012 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert_bobariu Postat Octombrie 23, 2012 Share Postat Octombrie 23, 2012 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-UFO- Postat Octombrie 23, 2012 Share Postat Octombrie 23, 2012 Emisiunea OTV Trageti pe dreapta! Camera ascunsa! Gabriel Fatu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jerycho Postat Octombrie 23, 2012 Share Postat Octombrie 23, 2012 Era destul de evident ca nu erau de la militia rutiera , grade nu aveau , statiile erau de cumparat, cascheta cred ca era de la jandarmerie si de subofiteri , amenda de 10000 nu are nici o legatura cu realitatea ... iar individu oprit ... prost facut gramada ... pacat ca avem multi ... prea multi ca el pe sosele . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate