ENEOS Postat Aprilie 16, 2023 Share Postat Aprilie 16, 2023 Acum 1 minut, Doctor X a spus: Cu cine ții? Cu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat Aprilie 16, 2023 Share Postat Aprilie 16, 2023 Peco lovește din nou Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Aprilie 16, 2023 Share Postat Aprilie 16, 2023 Acum 1 minut, ENEOS a spus: Cu Cel mai prost răspuns. Hai la ignore! PS: Trebuia să bag la pariuri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat Aprilie 16, 2023 Share Postat Aprilie 16, 2023 1 oră în urmă, damager a spus: of, dificil cu tine. Una vorbim si apoi o sucesti tu. in 2017 vinales a castigat primele 2 curse blana, dupa care Michelin a venit cu pneul modificat fata si apoi nu a mai facut nimic. Iar cu 2019 nu stiu legatura, pb lui MM nu au aparut in 2019, ci in 2020 cand Michelin a venit cu noua guma spate cand se doscuta ca avantajeaza Yamaha si Suzuki. "Michelin has officially confirmed that a new construction rear tyre will be available for the 2020 MotoGP season, following a comprehensive range of tests held at a variety of venues last year." ma rog, e cum zici tu, ca oricum tu esti mai priceput in toate. sper sa castige Martin azi. Eu nu sucesc nimic Doar ca ai zis ca MM si Vinales au fost zei atâta timp cât guma spate a fost aderenta. Ți am supus atenției faptul ca MM a fost top dog pana la Jerez 2020 cand s.a rupt pe baza de ambiție (după cum a spus Miller care era fix în spatele lui),nu cred ca greșeala aceea a lui MM a avut vreo legătură cu guma.Era super mega fast și la Jerez 2020. Alte curse în 2020 nu prea a mai făcut MM. Și btw îmi aduc aminte f bine ca Vinales a fost rapid și la CoTA 2017 cu noile gume din fp1 pana în cursa,doar ca MMlu I.a suflat în ceafa tot weekendul.si în cursa psihicul lui Vinales a cedat. Nu țin neapărat sa îmi impun părerea fiecare crede ce vrea.Daca tu alegi sa crezi ca acea greșeală a lui MM sau căderile psihice ale lui Vinales se datorează gumelor,your choice. Ce start a luat Vinales...l.au arătat în reluare...zici ca a plecat cu a 2a.Facepalm. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Aprilie 16, 2023 Share Postat Aprilie 16, 2023 "Prost să fii, noroc să ai." Francesco Bagnaia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Djenavar Postat Aprilie 16, 2023 Share Postat Aprilie 16, 2023 Dute.n 28i9854,f#€&÷9¥/÷vjhw8o7ew;&#=¥(¥% x si din nou de 100000 de ori, da.o ndt66 ei de trwba Asta ma face cu capul, cumnnn sa cazi cu motorul aprospe drept Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat Aprilie 16, 2023 Share Postat Aprilie 16, 2023 Acum 3 minute, PzKpfW a spus: "Prost să fii, noroc să ai." Francesco Bagnaia Beneficiari indirecti : MM Bestia Q Hai Oli Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Aprilie 16, 2023 Share Postat Aprilie 16, 2023 Ia Folger 4 puncte, în prima lui cursă după 6 ani. Pirro ia 5 (!) puncte. Binder cade și ia 3 puncte. Augusto Fernández nu strălucește dar face treabă bună. Foarte tare Rins - merită victoria asta după ce a tras paiul scurt anul trecut. Din păcate pentru el, cred că performanță conjuncturală. 7 minutes ago, Method said: Beneficiari indirecti : MM Din fericire pentru Bagnaia, ăsta e probabil cel mai serios contracandidat al lui la titlu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat Aprilie 16, 2023 Share Postat Aprilie 16, 2023 Dacă calculez eu bine,Pecco a pierdut "decât" 45 de puncte cu schemele astea.Nu pot sa zic ca ma doare sufletul,ca acum era la 100 puncte.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat Aprilie 16, 2023 Share Postat Aprilie 16, 2023 Chiar acum, PzKpfW a spus: Din fericire pentru Bagnaia, ăsta e probabil cel mai serios contracandidat al lui la titlu. Deci înseamnă că nu are nici un rival Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Djenavar Postat Aprilie 16, 2023 Share Postat Aprilie 16, 2023 Ce putini spectatori Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat Aprilie 16, 2023 Share Postat Aprilie 16, 2023 Bravo Rins! Cum sa castigi o cursa pe motocicleta aia, fie si pe COTA? Felicitari Bagnaia! Baiatul asta face campionatul mai interesant. Marini mi-a amintit azi de fra-su... Q a avut astazi aer curat. Atat a/s-a putut. Oricum, podium aici este o mare realizare pentru el. Ma tem sa nu fie ultimul al sezonului... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat Aprilie 16, 2023 Share Postat Aprilie 16, 2023 Acum 1 minut, PzKpfW a spus: Din fericire pentru Bagnaia, ăsta e probabil cel mai serios contracandidat al lui la titlu. Bai nush ce sa zic...Bestia țin sa cred ca nu ar fi greșit atat de mult/rău. Btw ce start a luat Q?wow Vinales ia notițe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Aprilie 16, 2023 Autor Share Postat Aprilie 16, 2023 La 14.04.2023 la 20:11, B.B. a spus: Mi-am găsit un nou țel de urmărit fara Marcel, sa castige oricine dar nu pe Ducati!! Obiectiv atins!! Am avut asa emoții pt Rins in ultimele tururi aproape ca atunci cand era MM! Bravo bă, asta da cursă! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Aprilie 16, 2023 Share Postat Aprilie 16, 2023 1 minute ago, Method said: Dacă calculez eu bine,Pecco a pierdut "decât" 45 de puncte cu schemele astea.Nu pot sa zic ca ma doare sufletul,ca acum era la 100 puncte.... S-o dai de două ori la rând pe jos și să fii pe 2 în campionat la doar 11 puncte de lider, norocul chiorului. 2 minutes ago, danypop said: Deci înseamnă că nu are nici un rival Dacă nu se lovește iar, Marc Márquez este candidat clar la titlu. Mai ales în contextul actual. 2 minutes ago, Method said: Bestia țin sa cred ca nu ar fi greșit atat de mult/rău. Nici eu nu cred, dar după 3 etape are 0 puncte. Și nu cred că va fi recuperat 100% când va reveni la Jerez. 2 minutes ago, B.B. said: Bravo bă, asta da cursă! În afara multiplelor căzături, a fost cam plictiseală. Nici sprint-ul de ieri nu a fost la fel de intens ca primele două. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Aprilie 16, 2023 Autor Share Postat Aprilie 16, 2023 Vedeti ce frumos, un spaniol un italian si un francez cum se înțeleg toti acolo pe românește!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Aprilie 16, 2023 Share Postat Aprilie 16, 2023 Italiana este lingua franca între ei - și în paddock în general. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Aprilie 16, 2023 Autor Share Postat Aprilie 16, 2023 Acum 1 minut, PzKpfW a spus: . În afara multiplelor căzături, a fost cam plictiseală. Nici sprint-ul de ieri nu a fost la fel de intens ca primele două. Nornal ca a fost boring. Dar eu vorbeam cu Alex Rins si pt mine a fost palpitant sa-l vad cum nu cade pana la final. Cum Peco a cazut pe drum drept ma asteptam sincer sa o culce si Rins de atatea emoții...dar a controlat superb pana la final. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat Aprilie 16, 2023 Share Postat Aprilie 16, 2023 Acum 1 minut, PzKpfW a spus: S-o dai de două ori la rând pe jos și să fii pe 2 în campionat la doar 11 puncte de lider, norocul chiorului. Eu nu vad norocul în a cădea o data de pe 2 și o data de pe 1 și a pierde 40...45 puncte in 2 curse drept noroc. E pe 2 pt ca nu exista competitori serioși acum,Q e cu probleme și probabil super vesel ca a luat un podium,iar ceilalți 2 se uita de pe canapea. De la Jerez dacă mai cade,se întoarce foaia. Ba da italiana e limba de circulație internațională la gp? Și Rins și Q sunt fluenti în italiana?și l am văzut și pe MM ca și ala nu are nici o dificultate. Rins vorbea perfect cu Marini. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Aprilie 16, 2023 Share Postat Aprilie 16, 2023 (editat) Mapping2 a insemnat pe bordul lui Rins sa nu forteze. Toti cei ce au facut-o, au cazut. Editat Aprilie 16, 2023 de nike Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Aprilie 16, 2023 Share Postat Aprilie 16, 2023 Acum 12 minute, B.B. a spus: Obiectiv atins!! Am avut asa emoții pt Rins in ultimele tururi aproape ca atunci cand era MM! Bravo bă, asta da cursă! Care dreaqu cursa?! Doar cazaturi, depasiri oha. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Aprilie 16, 2023 Share Postat Aprilie 16, 2023 1 minute ago, Method said: E pe 2 pt ca nu exista competitori serioși acum,Q e cu probleme și probabil super vesel ca a luat un podium,iar ceilalți 2 se uita de pe canapea. Ăsta e norocul. 2 minutes ago, Method said: Ba da italiana e limba de circulație internațională la gp? Și Rins și Q sunt fluenti în italiana?și l am văzut și pe MM ca și ala nu are nici o dificultate. Rins vorbea perfect cu Marini. Da, este. Majoritatea echipelor, persoanlului și inginerilor sunt italieni. A doua cea mai vorbită limbă este spaniola, der se pare că spaniolii sunt mai buni la a învăța italiana decât invers. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Aprilie 16, 2023 Autor Share Postat Aprilie 16, 2023 Acum 3 minute, Method a spus: Ba da italiana e limba de circulație internațională la gp? Și Rins și Q sunt fluenti în italiana?și l am văzut și pe MM ca și ala nu are nici o dificultate. Rins vorbea perfect cu Marini. Nu e nici o fluență acolo. Am trait doi ani in Spania doar cu spanioli. Lor le e mult mai ușor sa vorbească italiană decat invers...asa cum si noua românilor ne e mai ușor sa vorbim italiană decat italienilor română. E mai ușor așa. La fel si din franceză. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat Aprilie 16, 2023 Share Postat Aprilie 16, 2023 Acum 3 minute, Method a spus: Eu nu vad norocul în a cădea o data de pe 2 și o data de pe 1 și a pierde 40...45 puncte in 2 curse drept noroc. ..... l am văzut și pe MM ca și ala nu are nici o dificultate. Rins vorbea perfect cu Marini. Nu este noroc, ci "strategie".. Ii lasa pe ceilalti sa se departeze la 91 de puncte si apoi le arata el.. Este si diferenta mare de la Italiana la spaniola sau invers. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Aprilie 16, 2023 Autor Share Postat Aprilie 16, 2023 Acum 2 minute, Speedy.K a spus: Care dreaqu cursa?! Doar cazaturi, depasiri oha. "Bravo bă, asa da cursă!" Era adresată lui Rins!!! Am mai zis mai sus! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate