Geologu Postat Septembrie 22, 2023 Share Postat Septembrie 22, 2023 MM bate duminică. Să muară dujmanii. :)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Septembrie 22, 2023 Share Postat Septembrie 22, 2023 Acum 5 minute, Geologu a spus: MM bate duminică. Să muară dujmanii. :)) Da, si se hotărăște sa nu mai plece. Oricum de asta a mers bine azi, i-au dat băieții ăia de la Honda Racing India o disketa cu updates. A bagat-o Hernandez pe laptop cu Nero10 rip-and-play, poc upload in hondă si altă viață! Băi maine e paradă moto la Timișoara la ora 13 dar nu mă duc ca e cursa de sprint!! Fuck paradă, oricum nu mă identific cu de-ăștia cu veste de piele si ecuson in piept. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Septembrie 22, 2023 Share Postat Septembrie 22, 2023 La 21.09.2023 la 20:24, B.B. a spus: Eu o sa-mi iau mult popcorn si seminte pt acest GP. vreau sa vad ... 7. comisari de traseu cu turban.. etc etc. A seaptea dorinta indeplinita. RAman restul :))) 1 oră în urmă, B.B. a spus: Da, si se hotărăște sa nu mai plece. Se duceeeee dupe Rossi. mUE Honda, ambitiile sunt pe primul loc 1 oră în urmă, B.B. a spus: Oricum de asta a mers bine azi, i-au dat băieții ăia de la Honda Racing India o disketa cu updates. A bagat-o Hernandez pe laptop cu Nero10 rip-and-play, poc upload in hondă si altă viață! Commodore style Se stie! cea mai mare dickstraactie acolo a fost. Rama si Tinder sunt pentru astia fara par la coor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Djenavar Postat Septembrie 23, 2023 Share Postat Septembrie 23, 2023 Avem si pe Margelatul in cursa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Septembrie 23, 2023 Share Postat Septembrie 23, 2023 Acum 41 minute, Djenavar a spus: Avem si pe Margelatul in cursa Si eu ma uitam la asta, cat de quacalar sa fii sa mergi cu margelele alea la gat.. Poate aduc power la yamaca, cine știe!?? @nike Hahahaaaa, merci ca mi-ai indeplinit dorința 7 Ati văzut ce plictisiți sunt indienii in tribune? Mai ales in tribuna principală, plm trec aia prea repede ca sa filmeze ei ceva cu telefonul si Sanjita nu e interesată de live.. dacă nu e cu scutere si fara reguli nu e amuzant, nu e cu bile si cu bâte.. nașpa frate moto gii piii ăsta! Poate cineva sa înțeleagă ce a făcut Marquez acolo? Ca eu nu. Comentatorii de la Prima au explicat ei ceva dar n-am inteles nimic.. Cum sa o culci in mijlocul pistei la 20km/h??? Ba ce imbecil!! Pentru cine nu a văzut Q2, Marquez a culcat-o in prima ieșire undeva in mijlocul unui viraj unde mergea f incet in fata lui Bag. Probabil il astepta. Breaking news. Q2 Mir si MM in linia doua, locurile 5 si 6. Mir in fata lui MM. In fata Ducati, Bag pe 4, Bez pe 1, JM si LM locurile 2 si 3. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
damager Postat Septembrie 23, 2023 Share Postat Septembrie 23, 2023 Si AM out cu fractura la o coasta cica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaB Postat Septembrie 23, 2023 Share Postat Septembrie 23, 2023 Acum 14 ore, B.B. a spus: Adică nu trebuie băgat în seamă. Asa este, nu trebuie bagat in seama unul dintre cei mai vechi piloti, important este sa luam in calcul ce spune unul si altul pe forum. Buna asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat Septembrie 23, 2023 Share Postat Septembrie 23, 2023 Ba ce bate câmpii Haralambie..."datele lui Zarco au fost cruciale pentru dezvoltarea Ducati"...feedback ul lui a fost cel mai important pentru dezvoltare...pt ca are cea mai mare experiență...din toate cele 8 Ducati el e cel mai bun dezvoltator" Bai voi îl auziți pe asta?ba și mie îmi place Zarco da nu am auzit asa inepții în viata mea. Stai c s.au apucat sa se certe în legătură cu Marquez cei 2 emeriți.Geniali amândoi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Septembrie 23, 2023 Share Postat Septembrie 23, 2023 Acum 15 ore, Geologu a spus: MM bate duminică. Să muară dujmanii. :)) sa nu piarda honda concesiile, mai bine nu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tourist1 Postat Septembrie 23, 2023 Share Postat Septembrie 23, 2023 Acum 34 minute, Method a spus: Ba ce bate câmpii Haralambie..."datele lui Zarco au fost cruciale pentru dezvoltarea Ducati"...feedback ul lui a fost cel mai important pentru dezvoltare...pt ca are cea mai mare experiență...din toate cele 8 Ducati el e cel mai bun dezvoltator" Bai voi îl auziți pe asta?ba și mie îmi place Zarco da nu am auzit asa inepții în viata mea. Stai c s.au apucat sa se certe în legătură cu Marquez cei 2 emeriți.Geniali amândoi Si voua va place sa ii ascultati, chiar daca bat campii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Septembrie 23, 2023 Share Postat Septembrie 23, 2023 io chiar astept cu interes vestea MM>>>Gresini sper sa nu-mi iau m*ie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Septembrie 23, 2023 Share Postat Septembrie 23, 2023 in caz ca ati ratat: Gresini “have opportunity” to sign Marc Marquez Paolo Ciabatti, Ducati Corse Sporting Director, believes that the Italian outfit are on of the options available to the HRC superstar https://www.motogp.com/en/news/2023/09/23/gresini-have-opportunity-to-sign-marc-marquez/478615?utm_source=facebook.com&utm_medium=social&utm_campaign=traffic&fbclid=IwAR0shEz-6Fq98dPEA8mbGq_OOuk5TFqanBgfmP6VxMxqdB6fCQYXV9ZIoxE hai ca a plouat inainte de sprint pe final de calificari la moto3.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Djenavar Postat Septembrie 23, 2023 Share Postat Septembrie 23, 2023 A plouat? Era potop acolo, muson, taifun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kagemusha Postat Septembrie 23, 2023 Share Postat Septembrie 23, 2023 Pentru cei interesați de cursa de sprint, programul s-a schimbat. La 13.30 e o sesiune pe ud de 15 minute, iar cursa este la 14.08. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Septembrie 23, 2023 Share Postat Septembrie 23, 2023 Acum 1 minut, Kagemusha a spus: cursa este la 14.08. Fwtu-i! Pusesem să se înregistreze... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Septembrie 23, 2023 Share Postat Septembrie 23, 2023 Álex Márquez out. 1 hour ago, Method said: Ba ce bate câmpii Haralambie Eu am auzit-o pe aia de mai devreme cu "și Turcia a fost colonie"... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Septembrie 23, 2023 Share Postat Septembrie 23, 2023 Pfuaaa, am dormit pe mine, am intrat acum sa vad rezultatul si cand colo nici n-a inceput sprintul! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tourist1 Postat Septembrie 23, 2023 Share Postat Septembrie 23, 2023 Iar avem 3 Ducati spec diferit pe primele 3 locuri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Septembrie 23, 2023 Share Postat Septembrie 23, 2023 Eu mă tem pentru cei 10 lei ai lui @B.B. Marc va fi candidat la titlu pe GP23 la anul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Septembrie 23, 2023 Share Postat Septembrie 23, 2023 E si 7 minute. Ce dreaqu face Digi?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Septembrie 23, 2023 Share Postat Septembrie 23, 2023 40 minutes ago, PzKpfW said: Álex Márquez out. Álex: "90% voi absenta și la Motegi". Just now, Speedy.K said: E si 7 minute. Ce dreaqu face Digi?! Peste vreo 20min se deschide linia standurilor. Cursa se poate vedea (și) aici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Septembrie 23, 2023 Share Postat Septembrie 23, 2023 Pai n-au zis ca startul e la 14:08?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kagemusha Postat Septembrie 23, 2023 Share Postat Septembrie 23, 2023 S-a mai amanat cu o ora, pit-lane-ul se deschide la 15.00 ora noastra. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Septembrie 23, 2023 Share Postat Septembrie 23, 2023 Merci pt link, tocmai cautam disperat un streaming... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kagemusha Postat Septembrie 23, 2023 Share Postat Septembrie 23, 2023 S-a modificat schimbarea... ca in filmele indiene...:))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate