Admin l.u.v Postat Februarie 13 Admin Share Postat Februarie 13 Salutare! Am vorbit cu Mircea Marin (HondaSan). El pleacă mâine la prânz cu mașina din București și joi va fi la înmormântare. Am stabilit să îi facem o coroană și să i-o duc mâine. Am sa ma ocup eu să o comand cât de mare în funcție de banii alocați și i-o dau lui Mircea. Pe ea o să scriem "Condoleanțe din partea prietenilor de pe Motociclism.ro" sau ceva în genul. Cine vrea să doneze pentru ea poate trimite banii în contul meu : ING RO 98 INGB 0000 9999 0846 1815 Luigi Vicol Vă rog să treceți la comentariu când faceți transferul "Ivan Pedală" și să îmi confirmați și aici că ați donat (nu trebuie să treceți suma). Vă țin la curent cu chitanța și poza coroanei. Mulțumesc ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Februarie 13 Share Postat Februarie 13 am trimis acum Dobre C Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Februarie 13 Autor Admin Share Postat Februarie 13 Acum 4 minute, Cavaleru a spus: am trimis acum Dobre C Mersi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Februarie 13 Share Postat Februarie 13 Și eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Februarie 13 Autor Admin Share Postat Februarie 13 Acum 1 minut, ENEOS a spus: Și eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SONYC Postat Februarie 13 Share Postat Februarie 13 Am trimis acum, Cristi R. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piticot Postat Februarie 13 Share Postat Februarie 13 Am trimis și eu Mircea H Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Februarie 13 Autor Admin Share Postat Februarie 13 Mulțumesc, băieți! Plec acum să dau comandă de coroană și revin cu update. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Februarie 13 Share Postat Februarie 13 Done (Alexandru B). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Februarie 13 Share Postat Februarie 13 trimis si eu Lorant Raoul B. (din Unicredit, deci posibil sa-ti intre doar maine) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ruginel Postat Februarie 13 Share Postat Februarie 13 Si de la mine Vlad S Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mobiletron Postat Februarie 13 Share Postat Februarie 13 Am trimis si eu din Unicredit, Lazar N. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shui Postat Februarie 13 Share Postat Februarie 13 Salut Luv, vreau sa intreb daca se poate trimite si pe paypal,pentru ca prin transfer bancar dureaza vreo doua trei zile tranzactia,si ma tem sa nu fie prea tarziu. (nu stiu,poate trebuia sa intreb in privat,dar poate mai sunt si alti doritori in situatia mea) Daca se poate,atunci putem discuta detaliile si pe privat. Multumesc mult Dumnezeu sa-l odihneasca in pace !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Februarie 13 Autor Admin Share Postat Februarie 13 Nu știu. Dar poți pune liniștit pe ING. Eu o să comand acum coroana din banii mei, cu ce se strânge acoper suma și restul îi dăm familiei într-un plic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Februarie 13 Share Postat Februarie 13 Transfer si de la mine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shui Postat Februarie 13 Share Postat Februarie 13 Transfer si eu. Dumnezeu sa-l ierte !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert23mg Postat Februarie 13 Share Postat Februarie 13 Trimis, Robert G Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silver Arrow Postat Februarie 13 Share Postat Februarie 13 Am trimis si eu. Ion Dumnezeu sa-l ierte ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Februarie 13 Share Postat Februarie 13 Done ( vedeti ca unele banci nu acepta caracterele extinse (ă) deci e nevoie de scris fara diacritice Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frankone Postat Februarie 13 Share Postat Februarie 13 Trimis si eu, Frank F. Nu l-am cunoscut personal, dar citindu-l zilnic aici, e ca si cum as fi pierdut un prieten apropiat. Condoleante si putere familiei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pitesti2010 Postat Februarie 13 Share Postat Februarie 13 Trimis si eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Februarie 13 Share Postat Februarie 13 scrieti macar initialele, prenumele, Luigi nu cred ca stie numele la toti userii de pe aici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Februarie 13 Share Postat Februarie 13 Acum 1 oră, ENEOS a spus: Și eu. Ionuț E Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Februarie 13 Autor Admin Share Postat Februarie 13 Am dat comanda, o coroană în jur de 120 cm înălțime. În afară de cei 500 ron mai avem încă 1200 ron din donații. Ce se strânge până mâine va fac cunoscut, apoi îi dau într-un plic lui Mircea (HondaSan) ca să-i dea familiei. Am zis să nu bag bani mai mulți în flori, mai bine ce rămâne îi dăm familiei. Revin mâine cu pozele coroanei. Mulțumesc tuturor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Februarie 13 Share Postat Februarie 13 foarte bine Luigi, ajutorul financiar ajuta mai mult familia. apropo stiu ca de ceva timp tranzactiile chiar si intre banci diferite se fac instant. nu mai exista acea intarziere de 24 de ore la operatiunile intre banci diferite. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate