ioio_viola Postat Iunie 25 Share Postat Iunie 25 CATEGORY - LAPS - TOTAL DISTANCE - FINISH IN CASE OF RED FLAG MotoGP™ - 26 - 118.09 Km / 73.38 Miles - 20 Moto2™ - 22 - 99.92 Km / 62.09 Miles - 17 Moto3™ - 20 - 90.84 Km / 56.45 Miles - 15 MotoE™ - 7 - 31.79 Km / 19.76 Miles - 5 Total length 4.54Km / 2.82 Miles Total Width 14m / 45.93ft Longest Straight 487m / 1597.77ft Right Corners 12 Left Corners 6 Vineri 28.06 11:45-12:30 MotoGP™ Free Practice Nr. 1 16:00-17:00 MotoGP™ Practice 18:05-18:15 MotoE™ Qualifying Nr. 1 18:25-18:35 MotoE™ Qualifying Nr. 2 Sambata 29.06 11:10-11:40 MotoGP™ Free Practice Nr. 2 11:50-12:05 MotoGP™ Qualifying Nr. 1 12:15-12:30 MotoGP™ Qualifying Nr. 2 13:15 MotoE™7 Laps Race Nr.1 14:15-14:30 Moto3™ Qualifying Nr. 2 15:10-15:25 Moto2™ Qualifying Nr. 2 16:00 MotoGP™13 Laps Tissot Sprint 17:10 MotoE™7 Laps Race Nr.2 Duminica 30.06 10:40-10:50 MotoGP™ Warm Up 11:00-11:40 MotoGP™ Rider Fan Parade 12:00 Moto3™20 Laps Race 13:15 Moto2™22 Laps Race 15:00 MotoGP™26 Laps Race Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat Iunie 25 Share Postat Iunie 25 Multumiiiim Diiiii, ca mult a fost Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Iunie 25 Share Postat Iunie 25 yhaaaaa si diiiiii! danke schoen!! si uite cum a trecut o luna..., zboara timpul!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lup69 Postat Iunie 26 Share Postat Iunie 26 In sfarsit, nu gaseam topicul si era cat pe ce sa m-apuc sa fac .... noroc ca am cautat mai ..."adanc"!!! Hai baietii ca incepe distractia! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Iunie 27 Share Postat Iunie 27 Știe cineva, ii place cuiva circuitul asta? E vreun favorit? Sau iar e Peco implicit? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat Iunie 27 Share Postat Iunie 27 Acum 36 minute, frigider a spus: E vreun favorit? Da.Ducati In alta ordine de idei,ca sa continuie silly season : - Bezzechi a semnat cu aprilia,cred ca stie toata lumea ca s-a dat peste tot...mi se pare o veste fantastica si ma bucur pt el ca in sfarsit va beneficia de un post factory si o moto cu foarte mult potential.Probabil va fi eclipsat de Martin dar meh. - Maravilla s-a ingropat la tech3 zic eu...sa vedem - Pe surse,Pramac se pare ca e 90% in ograda Yamaha,mai raman doar cateva detalii si va anunta ori in acest weekend ori imediat dupa faptul ca de la anul faptul ca schimba constructorul. Asta va angrena niste mutari serioase de trupe - Ducati va imparti cele 2 factory bikes ori lui Gresini ori lui VR46 (sper ca la amandoua cate 1),iar pilotii vor fugi dupa ele. Uite asa s-ar putea ca matraguna de AM sa prinda un Ducati spec A,chiar daca in regim de client.Frati-su oricum va face presiuni in mod clar pt treaba asta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kagemusha Postat Iunie 27 Share Postat Iunie 27 2 hours ago, frigider said: E vreun favorit? 1 hour ago, Method said: Da.Ducati Si Aprilia ar trebui sa se simta bine, chiar daca favorita e Sfanta Treime. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Iunie 27 Share Postat Iunie 27 Acum 2 ore, frigider a spus: E vreun favorit? MM are aici 5 victorii Pecco 4 Vinales 3 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Iunie 27 Share Postat Iunie 27 Acum 4 minute, apriliacluj a spus: Vinales 3 m-as bucura sa miste vin doar ca sa se mai amestece putin cartile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Iunie 28 Share Postat Iunie 28 Acum 20 ore, frigider a spus: m-as bucura sa miste vin doar ca sa se mai amestece putin cartile. Nu mișcă ca nu mai consumă aia piese noi pe el. Poate Espargaro sa miste ceva, nu uita ca in '25 pleacă. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kagemusha Postat Iunie 28 Share Postat Iunie 28 3 hours ago, B.B. said: Poate Espargaro sa miste ceva, nu uita ca in '25 pleacă. Cred că Espargaro A. încă deține recordul celui mai bun tur de circuit în cursă la Assen. Sper să nu ma fi înșelat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Iunie 28 Share Postat Iunie 28 la cum a mers Peco din prima cred ca iar face dubla. JM slab, undeva pe 10, mai are timp. oricum clar va merge agresiv/la ambitie de acum incolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Iunie 28 Share Postat Iunie 28 Acum 51 minute, frigider a spus: oricum clar va merge agresiv/la ambitie de acum incolo. clar, benzina si dii diiiiii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Iunie 28 Share Postat Iunie 28 Acum 1 oră, frigider a spus: JM slab, undeva pe 10, mai are timp. n-auzi ca expertii de pe forum au declarat ca i se va umbla la surupuri, zahar in benzina, presiuni prea mari in rotile.. etc... degeaba citesti forumu... offf Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Iunie 28 Share Postat Iunie 28 La 27.06.2024 la 10:08, apriliacluj a spus: MM are aici 5 victorii Pecco 4 Vinales 3 Si Rossi 8 la clasa mare. Clar asta e favoritul! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lup69 Postat Iunie 28 Share Postat Iunie 28 46 minutes ago, Speedy.K said: Si Rossi 8 la clasa mare. Clar asta e favoritul! CLAR!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Iunie 28 Share Postat Iunie 28 astia de la rds zic ca-i aud pe com englezi vorbind ca pramac merge pe yamaha si ca-l iau pe Digia. se mai echilibreaza balanta datelor daca ramane si ducati cu 4 moto in loc. *de 6 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tourist1 Postat Iunie 28 Share Postat Iunie 28 Acum 51 minute, frigider a spus: astia de la rds zic ca-i aud pe com englezi vorbind ca pramac merge pe yamaha si ca-l iau pe Digia. se mai echilibreaza balanta datelor daca ramane si ducati cu 4 moto in loc. *de 6 Nu e chiar un secret... https://www.gpone.com/it/2024/06/28/motogp/campinoti-ho-scelto-yamaha-al-mugello-dopo-il-sorpasso-di-enea-su-martin.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat Iunie 28 Share Postat Iunie 28 https://www.motogp.com/en/news/2024/06/28/yamaha-sign-multi-year-partnership-agreement-with-prima-pramac-racing/501840 Gata, e oficial Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat Iunie 28 Share Postat Iunie 28 Sa se noteze ca am zis înaintea la știri Era clar ca e ceva pt ca Borsoi avea contractul semnat de Ducati de o luna însă ii tot Tremura mana sa semneze... Ei,acum s-au amestecat cărțile puternic - unde merg cele 2 Ducati spec A ? Unul clar la buruiana de AM. Celalalt?VR46? Și cine vine la Pramac Yamaha?? Deci de departe cel mai interesant și zăpăcit silly season de când ma uit la gp...asta însă nu e un lucru rău ba dimpotrivă,pt ca vorba lui MM,și acest lucru suscita interesul pt sport. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Iunie 28 Share Postat Iunie 28 Gigeii spuneau ca se aude și de toprak ceva. Dar ca după 2 ani sa revină la BMW. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
damager Postat Iunie 28 Share Postat Iunie 28 Acum 1 oră, Method a spus: Sa se noteze ca am zis înaintea la știri Era clar ca e ceva pt ca Borsoi avea contractul semnat de Ducati de o luna însă ii tot Tremura mana sa semneze... Ei,acum s-au amestecat cărțile puternic - unde merg cele 2 Ducati spec A ? Unul clar la buruiana de AM. Celalalt?VR46? Și cine vine la Pramac Yamaha?? Deci de departe cel mai interesant și zăpăcit silly season de când ma uit la gp...asta însă nu e un lucru rău ba dimpotrivă,pt ca vorba lui MM,și acest lucru suscita interesul pt sport. se zvoneste ca Diggia ar discuta cu yamaha. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Iunie 28 Share Postat Iunie 28 (editat) Acum 1 oră, Method a spus: unde merg cele 2 Ducati spec A ? nu stiu de ce dar m-as astepta sa mearga amandoua la aceeasi echipa. Acum 2 minute, damager a spus: se zvoneste ca Diggia ar discuta cu yamaha. cum le iau banii mintile unora Mir ramane la honda. Q vandut Diggia se vinde si el. Editat Iunie 28 de frigider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
damager Postat Iunie 28 Share Postat Iunie 28 Acum 13 minute, frigider a spus: nu stiu de ce dar m-as astepta sa mearga amandoua la aceeasi echipa. cum le iau banii mintile unora Mir ramane la honda. Q vandut Diggia se vinde si el. pai nu cred ca se vinde... cred ca ramane fara loc. Mor se duce la VR46, Aldeger tre sa aibe si el motor.... nu prea mai raman locuri la ducati nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat Iunie 28 Share Postat Iunie 28 Acum 30 minute, frigider a spus: cum le iau banii mintile unora Diggia se vinde si el. Digia nu prea este in pozitia in care sa se vanda... merge unde gaseste un loc gol. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate