Sari la conținut

1. Thailand - PT Grand Prix of Thailand

B.B.
 Share

Postări Recomandate

Acum 5 minute, Method a spus:

GP23 vs GP24 “like another world”

Di Giannantonio might have had no laps on a GP24 before this weekend, but the performance blew him away compared to last year’s GP23, which was built for a previous version of the Michelin tyres.

“Way better, way better!” Diggia grinned. “Last year, I was talking with some colleagues and they were saying, ‘No, no, GP23-GP24 is [almost] the same bike, [a few] things new’. 

"But... It's like another world completely! Much, much, much faster. The power is insane. The traction is unbelievable. And the turning of the bike.”

nu-l vad bine pe peco.

si digi si AM s-au declarat incantati de moto de sub c*r.

ok peco e campion, traim si vedem.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 300
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Alex Rins: Thai GP showed Yamaha made “very low step” with 2025 MotoGP bike

S-a dezumflat balonasul de fericire.

Eu cand spuneam ca,in ciuda hype'ului dat de aducerea lui Bartolini si a inca vreo 2-3 furati de la europeni si in ciuda declaratiilor pline de speranta,nu trebuie sa ne facem mari iluzii pentru ca istoria recenta ne-a invatat ca japonezii si mai cu seama Yamaha nu fac revolutie si evolutie,am fost catalogat drept hater japos de colegul xt.

Acum ca o zice un pilot de la factory,poate intelege si lumea mai...indaratnica.

Pacat ca nu a mirosit vrajeala musiu Quartararo precum a mirosit-o Marquez atunci cand trebuia sa semneze - remember duma cu minunatele prezentari in powerpoint date de HRC,prezentari ce nu l-au convins deloc pe Marcelino,insa din pacate l-au convins pe Quarta.

Eh,Marcel nu mai era impresionat nici de bani,Quarta insa probabil ca da,acolo ii gasesc circumstante atenuante.Cert e ca si-a pierdut inca 2 ani de cariera pe vrajeala asta cu uite dezvoltarea nu e dezvoltarea...

Link spre comentariu

Acum 4 ore, B.B. a spus:

Pe mine ma încântă. :)

+ 1. Si pe mine , ma pregatesc sa beau pentru asta....

Editat de Aurex
Link spre comentariu

Acum 2 ore, Method a spus:

Alex Rins: Thai GP showed Yamaha made “very low step” with 2025 MotoGP bike

S-a dezumflat balonasul de fericire.

Eu cand spuneam ca,in ciuda hype'ului dat de aducerea lui Bartolini si a inca vreo 2-3 furati de la europeni si in ciuda declaratiilor pline de speranta,nu trebuie sa ne facem mari iluzii pentru ca istoria recenta ne-a invatat ca japonezii si mai cu seama Yamaha nu fac revolutie si evolutie,am fost catalogat drept hater japos de colegul xt.

Acum ca o zice un pilot de la factory,poate intelege si lumea mai...indaratnica.

Pacat ca nu a mirosit vrajeala musiu Quartararo precum a mirosit-o Marquez atunci cand trebuia sa semneze - remember duma cu minunatele prezentari in powerpoint date de HRC,prezentari ce nu l-au convins deloc pe Marcelino,insa din pacate l-au convins pe Quarta.

Eh,Marcel nu mai era impresionat nici de bani,Quarta insa probabil ca da,acolo ii gasesc circumstante atenuante.Cert e ca si-a pierdut inca 2 ani de cariera pe vrajeala asta cu uite dezvoltarea nu e dezvoltarea...

Culmea și tu.
Rins se plânge.
Miller merge ok. Q..plm.

E prima etapa.

Bine știi ca merge ducati pana acum :) restul sunt cu "?"

Link spre comentariu

Acum 2 ore, Method a spus:

.....,am fost catalogat drept hater japos de colegul xt.

Pai esti! Abia astepti cate o declaratie caa asta, ca sa destupi sticlele de sampanie, fara numar.... :D:alcy:Glumesc! 

Nu de minunaatele PP a fost vrajit Q, ci de milioanele care ii intra in cont. 

A pierdut 2 ani de cariera si a castigat securitate financiara. Deh... margelele costa.. :bounce:

Link spre comentariu

Acum 11 ore, B.B. a spus:

Ai o total greșită înțelegere intre ce s-a întâmplat cu MM si Honda si iar revii la mitul pilotului dezvolator despre care stim cu toții ca este un mit.

Singura vina a lui MM a fost ca a fost prea bun si an de an s-a adaptat la mizeria de Honda pe care i-o puneau aia pe masa la începutul fiecărui sezon.

An de an nu s-a arătat mulțumit de noua motocicleta in teste si cu toate astea japonezii au continuat sa o faca cum au decis ei si evident NU cum ar fi vrut Marquez.

Este evident ca orice pilot isi dorește o motocicleta mai bună si evident ca având atâta experiență știe ce input sa dea infinerilor.

Ca doar nu le cerea: draga ingineri, vreau o motocicleta care sa îmi rupă oasele la fiecare cursă, vreau o motocicletă cu care sa nu simt deloc fața, vreau o motocicletă care nu trage.

Cum poti susține chiar si in gand(dapai sa mai scrii public) asemenea inepții, ca MM a dezvoltat acea motocicleta pana nici el nu mai era in stare sa o conducă. Este complet nonsense.

Pe de altă parte acum Tardozzi il ridică în slăvi si spune ca nu a văzut asa pilot im viața lui, așa muncitor, exigent, care stie sa dea indicații PRECISE inginerilor...

Cum e.. știe sau nu stie ce input sa dea?

Acum ai in fața ta evidentul, cu același pachet tehnic el a stiut din câteva teste sa le spună inginerilor cum sa ajusteze acea motocicleta incat sa mearga cu ea fluierand si sa se joace efectiv cu ceilalti, inclusiv colegul lui pe aceeași motocicleta. Stie Marquez cu motocicleta sau nu știe? Sau acum e alt Marquez, nu e același?

Dar Mir care dupa ce a fost campion mondial cu o Suzuki care nu era cine stie ce.. stie cu moto sau acum a uitat complet?

E clar ca la Honda e ceva greșit in ceea ce fac in ultimii ani.

Marc nu ar fi plecat niciodată daca ar fi dezvoltat o motocicleta care sa il avantajeze.. 

Dar tu cand le spui una si aia fac alta e clar ca e timpul pentru divorț..

Oh man.. greu e cu logica si ..common sense.

FB_IMG_1741150347531.thumb.jpg.431c97db706f328b9929b017c22681ab.jpg

problema la Honda a fost modul in care s-a dezvoltat mobra. Cu MM era o mobra care vira

f mult cu fata. Odata cu michelin si versiunea de guma extrem de aderenta pe spate mobra nu a mai functionat. 
a inceput sa mearga yamaha din cauza gripului mare. 
nu cred ca exista un vinovat ca nu mai merge honda... a fost un cumul de factori. 

Link spre comentariu

Acum 10 ore, Method a spus:

GP23 vs GP24 “like another world”

Di Giannantonio might have had no laps on a GP24 before this weekend, but the performance blew him away compared to last year’s GP23, which was built for a previous version of the Michelin tyres.

“Way better, way better!” Diggia grinned. “Last year, I was talking with some colleagues and they were saying, ‘No, no, GP23-GP24 is [almost] the same bike, [a few] things new’. 

"But... It's like another world completely! Much, much, much faster. The power is insane. The traction is unbelievable. And the turning of the bike.”

Ceea ce ma ingrijoreaza acum e ca fix de pe GP23 a iesit Marcelino pe locul 3 anul trecut.Daca a reusit asa ceva cu acel GP23 si de la o echipa de client cu 2 mecanici si un inginer in boxa,ce va reusi pe GP25 cu toata echipa Ducati Factory in spate?

Repet,sper ca orice ar fi sa fie,dar sa nu avem iar alt an de dominatie gen 2014 - mai,macar sa se bata nitel sa transpire sa vedem putin scandal...

Ca pas de defilare,nu cred ca vrea nimeni sa vada...in afara de BB :)

Haide man ca e competiție si de la locul doi in jos. Ignoram locul 1 si asta e.

Vedem daca Pecco il bate pe Marquez. (Junior)

Dar eu vreau ca MM sa aiba 9 chiar 10 titluri în buzunar. Pentru ca le merită.

Acum 2 ore, damager a spus:

problema la Honda a fost modul in care s-a dezvoltat mobra. Cu MM era o mobra care vira

f mult cu fata. Odata cu michelin si versiunea de guma extrem de aderenta pe spate mobra nu a mai functionat. 
nu cred ca exista un vinovat ca nu mai merge honda... a fost un cumul de factori. 

Așa este, bineînțeles, nu există un singur vinovat.

Insa sa spui ca MM a stricat Honda e complet deplasat.

Link spre comentariu

Acum 14 ore, frigider a spus:

Rins se plânge.
Miller merge ok. Q..plm.

Miller nu e de incredere.Merge ok 1 etapa 4 pe 15...indiferent ce mobra are.

Q e etalonul,si Q a zis ca nu a putut sa faca fata sa lucreze - e circuit low grip foarte impropice pt Yamaha,dar deocamdata auspiciile nu sunt deloc bune.

Acum 14 ore, xt600 a spus:

Pai esti! Abia astepti cate o declaratie caa asta, ca sa destupi sticlele de sampanie, fara numar.... :D:alcy:Glumesc! 

Nu,chiar dimpotriva - mi-ar fi placut sa faca o motoreta cu care sa il vad pe Q batandu-se macar pt locurile 3-5.

Insa istoria (japonezilor) nu se dezeminte...doar evolutie.In trecut tinea faza asta pt ca nimeni nu facea altceva,acum cand europenii fac leaps de la un an la altul,se casca deja o prapastie intre cele 2 moduri de lucru.

Acum 14 ore, xt600 a spus:

Nu de minunaatele PP a fost vrajit Q, ci de milioanele care ii intra in cont. 

A pierdut 2 ani de cariera si a castigat securitate financiara. Deh... margelele costa.. :bounce:

True that.Pe de o parte il blamez ca a pierdut 2 ani,pe de alta parte,nu mi se pare cea mai buna decizie...el tot ne explica cum a condus 800km sa se vada cu Bartolini....cam naiv baiatul daca crede ca Bartolini singur va putea schimba modul de lucru al japonezilor....

Nici nu blamez Yamaha asa de mult pt ca e dependenta de deciziile unui fond de investitii care ghici ce interes are de la Yamaha - sa ii faca bani,dooh !

Honda mi se pare de tot shitul insa,Yamaha macar nu baga bani,Honda baga multi si cam degeaba.

Totusi Zarco a mers decent...sa speram ca poate anul asta misca totsui ceva HRC.

Acum 14 ore, damager a spus:

Eu stiu ca MM o vira din spate.Dar poate gresesc eu.

EXISTA un vinovat si acela e seful de proiect.La fel cum si la Ducati exista un "vinovat" pt succes si se numeste Dall Igna.

Acum 11 ore, B.B. a spus:

vedem daca Pecco il bate pe Marquez. (Junior)

Dar eu vreau ca MM sa aiba 9 chiar 10 titluri în buzunar. Pentru ca le merită.

Mda,de aia imi e teama - ca o sa avem un campionat exclusiv pt locul 2.

Mai ales cu acele GP24's...cam greu sa se mai amestece cineva la varf.

Din pacate asta va strica competitia putin...dar nu poate Ducati sa fie culpabila pt asa ceva,ci ceilalti care dorm.

Aa,nu ma deranjeaza sa aiba MM 15 titluri in buzunar,cred ca doar pe Rossi (si pe fanii lui) ii deranjeaza :) ,pe mine ma deranjeaza daca il/le ia ca in 2014,defiland.As vrea sa le ia cum l-a luat JM pe cel din 2024 - in ultima etapa scrasnind din masele.

Si daca ii fura Pecco sau JM unul dintre ele cu atat mai bine,dar deja mi se pare neverosimil.

Link spre comentariu

Acum 10 minute, apriliacluj a spus:

not gonna happen!

Ce noroc pe noi ca nu depinde de tine :)))

Doar nu te suna mm "alo. Dl aprilia Cluj, pot sa iau titlul 9, va rog?" :)

Acum 13 ore, ENEOS a spus:

Cum face @frigider de îi apar 2 posturi separate, unul după celălalt, la interval de 1h? 🤔 Cum de nu i s-au unit?

Plm nu cred ca doar la mine se întâmplă. Ca nu fac nimic.
Doar debitez inepții pe net.

Sau m au făcut ăștia admin fără sa mi spuna, iar.

*înainte abia așteptăm o etapa sa vad ce mai face mm.

Acum când știu ca le ia pe toate m am mai calmat :))

Editat de frigider
Link spre comentariu

Acum 22 minute, frigider a spus:

Ce noroc pe noi ca nu depinde de tine :)))

mai stii?? :) :)

Acum 22 minute, frigider a spus:

Sau m au făcut ăștia admin fără sa mi spuna, iar.

si iarasi a expirat timpul, n-ai fost pe faza??

Editat de apriliacluj
Link spre comentariu

Acum am citit și eu.

În primul an va fi dubios ca nu va avea nimeni date

Inclusiv pirelli.

La moto2 parca tot ei dau nu?și pilotii trebuie sa fie foarte atenți cu degradarea...nu ca la Michelin ar fi mai ok dar meh măcar la Michelin le știau...

Deci 2027 all new și moto și tyres.

Resuffle the cards.

Poate detronează careva pe Ducati...Doamne ajută :D

Link spre comentariu

Acum 32 minute, Method a spus:

În primul an va fi dubios ca nu va avea nimeni date

Inclusiv pirelli.

E ok. 

Titlul 11pt MM.

Chiar acum, ioio_viola a spus:

poate tocmai asta a fost motivul, ca nu o rezolvau nici cum 

+1

Poate scăpăm de presiunea presiunii.

Link spre comentariu

au impachetat-o frumos :))) 

“After several months of discussion regarding the extension of Michelin’s MotoGP contract after the 2026 season, Dorna Sports has decided to select a sole tyre supplier for all classes,” Taramasso said.

“So, this means MotoGP, Moto2, Moto3, MotoE and also the series like Rookies Cup and Talent Cup.

Unfortunately this set-up was not an option for Michelin, which has always prioritised the MotoGP and the MotoE.

“MotoGP represents the pinnacle of motorcycle racing and it serves to us as a measured testing ground for all technological innovation.

“It’s the platform where Michelin develops the expertise, it gets a lot of data, it sets records in collaboration with the manufacturers and the best riders in the world.

We respect Dorna’s position and remain focused on our role as the tyre supplier for the seasons 2025 and 2026 for MotoE and MotoGP. We will continue to work hand in hand with our partners.”

Link spre comentariu

Acum 6 ore, Method a spus:

Eu stiu ca MM o vira din spate.Dar poate gresesc eu.

vezi ca sunt f multe declaratii cum MM invartea motorea in jurul fetei pt ca nu avea atat de mult grip guma spate si de aceea si reusea salvariile alea miraculoase.

cand au schimbat astai guma spate avea atat de mult grip pe spate, incat nu mai reusea sa invarta motoreta in jurul fetei...si nici nu au mai aparut salvarile miraculoase pentru ca spatele impingea atat de tare inca fata nu mai avea suficient grip sa tina motoreta.

poti sa zici ca o intorcea cu spatele (facand slide), dar declaratia lui asta a fost, ca spatele impinge mult prea mult decat poate sa duca fata.

Link spre comentariu

Acum 7 ore, ioio_viola a spus:

FB_IMG_1741254990111.thumb.jpg.af4adbcea6a7b5a840beef68583c9989.jpg

Poate din 2027 nu mai e stres cu gumle

Ca si Michelin, vor avea si ei nevoie de niste ani ca sa calibreze gumele pentru nevoile competitiei. Probleme, la inceput vor fi. Daca nu cele de acum, vor fi altele. 

Link spre comentariu

Acum 23 minute, xt600 a spus:

Ca si Michelin, vor avea si ei nevoie de niste ani ca sa calibreze gumele pentru nevoile competitiei. Probleme, la inceput vor fi. Daca nu cele de acum, vor fi altele. 

Scăderea cilindreei va ajuta, poate nu vor mai ajunge la 350+ km/h

Link spre comentariu

Acum 17 ore, damager a spus:

salvariile alea miraculoase.

Toate salvarile alea intradevar miraculoase eu le-am vazut dupa urmatorul calapod : pierdut fata - nu spatele,spatele inca "se agata" de asfalt si el compensand pierderea fetei sprijinind motoreta cu genunchiul si/sau cotul pana reusea sa intoarca ghidonul in interior si astfel sa "salte" brusc fata si dintr-odata era sus

Save'ul de la Philip Island mi s-a parut cel mai dur.

Mai pierdea si spatele clasic highside dar mult mai rar.

Acum 17 ore, damager a spus:

poti sa zici ca o intorcea cu spatele (facand slide), dar declaratia lui asta a fost, ca spatele impinge mult prea mult decat poate sa duca fata.

Aia stiu ca s-a plans de multe ori,intradevar.

Nici nu conteaza pana la urma - vorbim discutii.

Cert e ca Honda devenise efectiv unrideable,si Mir care e un pilot "de fata" - frana viraj etc tot executa cu fata,anul trecut a fost distrus,acum a zis ca se fata se simte mult mai ok (dar totusi a cazut - sa speram ca e doar un mishap).Zarcoiu insa (care e obisnuit sa isi moduleze stilul de condus datorita celor n motorete pe care a tot fost) a avut un rezultat f bun zic eu - locul 7 nu?

Editat de Method
Link spre comentariu

La 05.03.2025 la 6:52, B.B. a spus:

Ai o total greșită înțelegere intre ce s-a întâmplat cu MM si Honda si iar revii la mitul pilotului dezvolator despre care stim cu toții ca este un mit.

Singura vina a lui MM a fost ca a fost prea bun si an de an s-a adaptat la mizeria de Honda pe care i-o puneau aia pe masa la începutul fiecărui sezon.

An de an nu s-a arătat mulțumit de noua motocicleta in teste si cu toate astea japonezii au continuat sa o faca cum au decis ei si evident NU cum ar fi vrut Marquez.

Este evident ca orice pilot isi dorește o motocicleta mai bună si evident ca având atâta experiență știe ce input sa dea infinerilor.

Ca doar nu le cerea: draga ingineri, vreau o motocicleta care sa îmi rupă oasele la fiecare cursă, vreau o motocicletă cu care sa nu simt deloc fața, vreau o motocicletă care nu trage.

Cum poti susține chiar si in gand(dapai sa mai scrii public) asemenea inepții, ca MM a dezvoltat acea motocicleta pana nici el nu mai era in stare sa o conducă. Este complet nonsense.

Bre, ai luat-o pe ulei, d-ala expirat.:bore:

Unde naiba era Honda naspa pana in 2019?! Lorenzo nu a reusit sa zaca decat sub locul 10, ca si ultimii piloti, printre care si fra-su lu mmizerie.

Modelul ala a fost dezvoltat de altii pentru a il face pe asta campion si cand s-au luat dupa sfaturile lui, a ajuns o epava

In schimb acest Ducati este facut pentru a il invinge pe MMizerie. De aici poti continua cu cariera lui pe mobra facuta impotriva talentului sau.👏

Sa ma pis in coliva lui, cat mai rapid si fara frane💨

Link spre comentariu