Speedy.K Postat ieri la 10:04 Share Postat ieri la 10:04 Acum 25 minute, B.B. a spus: Celălalt nene de la Prima spunea ca echipele primesc un bonus pentru numarul de ture de condus cursa.. posibil un cadou de la MM pt Gresini. In parc ferme Tardozii l-a tras pe MM aproape si i-a zis sa-si țină gura. Frumos a grăit Pecco: "Marc s-a jucat cu noi toată cursa" Iar n-ai inteles nimic din ce a zis comentatorul ala. Acum 17 minute, Kagemusha a spus: Spunea că e posibil ca cei de la Gresini să aibă un astfel de aranjament în cadrul echipei. Am văzut cursa pe Orange TV Go. A dat și Cocu niște gherle, mamă, mamă! Da, cel mai prost comentariu pe care l-am auzit pe Prima. Acum 16 minute, Method a spus: Pai nu poate sa spună pe gură ca a așteptat după locul 2,s-a lăsat special depasit de acesta și a stat în aerul lui cald pt a mari presiunea în pneul spate la valoarea legală pe minimul de 60% din durata cursei,ca asta ar fi ca și cum ar recunoaște că au băgat presiunea sub minimul legal nu? Eh,toată lumea o face dar nu poate nimeni spune asta...aberant sistemul tot timpul am zis,și iată la ce stratageme trebuie sa recurgă pilotii pt a fi competitivi și a nu fi totuși penalizați... Nu risca MM prima cursa pt un bonus de 3 lei lu frati.su Eu zic ca 99% e presiunea în guma față sub valoarea minima admisa. Ce sa riste, ma, doar nu-ti imaginezi ca Alex i se opune cu adevarat macar o secunda pana nu are Marc asigurat titlul?! Bun, concluziile mele dupa cursele astea doua: - MM ii chisa in freza pe toti intreg sezonul. - a inceput si aici circ cu stat cedat pe fata pozitii strategic pentru presiune; pana acum era mai la misto, asa, acum e pe fata. Mai lipsesc opriri la pitturi ca sa schimbe gume si suntem la F1. - a inceput circul fratilor Marquez, e clar ca echipele n-or sa se bage, unii vor titlul, ceilalti vor puncte cat mai multe, eventual titlul de vice. Si or sa-i lase in pace sa colaboreze ca sa arda restul concurentei, in special Pecco, care, deocamdata e praf fata de pretentii - o sa ne plictisim groaznic, la mine a inceput sa se scorojeasca deja vopseaua pe pereti - daca lucrurile continua asa o sa ajung sa ma uit doar ca sa am motiv de o bere. Vorba lu' Exarhu: Genul programului: o mizerie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat ieri la 10:19 Share Postat ieri la 10:19 Mare greșeală pe Jiji sa aleagă 93 in detrimentul 23 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wolfybv Postat ieri la 10:24 Share Postat ieri la 10:24 Acum 16 minute, Kagemusha a spus: Până la urmă și cei doi de la Prima au realizat că Marc l-a lăsat pe ăla micu' intenționat să treacă în față. Nici nu vreau să știu ce or fi zis Florin Ion și Haralambie, dincolo. Cei de la TNT au crezut inițial că are o problemă la moto, dar când au văzut că și-a revenit, și-au dat seama imediat de faza cu presiunea. Bine… vorbim de Neil Hodgson, comentariul de pe TNT e la un alt nivel. Superb Ogura, a avut ochi Brivio când l-a luat deși toți îi spuneau să-l ia pe Joe Roberts Jr, Morbi a fost peste ce-a arătat în ultimele sezoane, iar Bez… ok-ish. Dar când ești la 7 secunde de rookie, înseamnă că mai ai de tras. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat ieri la 10:27 Share Postat ieri la 10:27 Eu nu înțeleg cum dublul campion nu a schițat nimic la Alex, mai ales că pe final #73 nu mai avea anvelope! OK, crashquez îl violează, dar ăla e un fenomen - nu săriți, totdeauna i-am recunoscut calitățile de pilot, nu mă așteptam însă să fie atât de strong după ultimii ani și nșpe operații - dar și frati-su?!? Despre care mulți ați spus că nici nu-și avea locul în MGP dacă nu l-ar fi recomandat familia. 🏍 #73 n-ar trebui să fie mai bună și campionul să nu-i arate măcar o roată, acolo? Păcat că n-am văzut imagini cu divizia de salubritate din garajul Ducati (măturile )! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat ieri la 10:35 Share Postat ieri la 10:35 Acum 9 minute, wolfybv a spus: Cei de la TNT au crezut inițial că are o problemă la moto, dar când au văzut că și-a revenit, și-au dat seama imediat de faza cu presiunea. Bine… vorbim de Neil Hodgson, comentariul de pe TNT e la un alt nivel. Superb Ogura, a avut ochi Brivio când l-a luat deși toți îi spuneau să-l ia pe Joe Roberts Jr, Morbi a fost peste ce-a arătat în ultimele sezoane, iar Bez… ok-ish. Dar când ești la 7 secunde de rookie, înseamnă că mai ai de tras. Mi-am dat eu seama care sunt neica nimeni pe canapea și nu prind TNT. Ma gândesc ca Hodgson&co. au prins-o din zbor.Mai nașpa ca Cocu și aia de pe digi nu au mirosit.o deloc și băteau câmpii cu grație. Joe Roberts l-ai văzut cum a mers azi la moto2...ilustru necunoscut. Ogura jos pălăria. Plus ca omul e totuși campion,nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat ieri la 11:36 Share Postat ieri la 11:36 Acum 2 ore, bmdbmw a spus: Inca un strat de carton iesit la suprafata, inca 3-4 curse asa si se duce si el la pescuit am auzit ca Peco o sa-si puna in loc de GoFree "GoHome" Acum 1 oră, Kagemusha a spus: Nici nu vreau să știu ce or fi zis Florin Ion și Haralambie, dincolo. rog colegii sa se abinta si sa nu scrie aici ca-mi explodeaza capu. 1 oră în urmă, danypop a spus: Mare greșeală pe Jiji sa aleagă 93 in detrimentul 23 pupa icoana? 1 oră în urmă, ENEOS a spus: Eu nu înțeleg cum dublul campion nu a schițat nimic la Alex, mai ales că pe final #73 nu mai avea anvelope! OK, crashquez îl violează, dar ăla e un fenomen - nu săriți, totdeauna i-am recunoscut calitățile de pilot, nu mă așteptam însă să fie atât de strong după ultimii ani și nșpe operații - dar și frati-su?!? Despre care mulți ați spus că nici nu-și avea locul în MGP dacă nu l-ar fi recomandat familia. 🏍 #73 n-ar trebui să fie mai bună și campionul să nu-i arate măcar o roată, acolo? Păcat că n-am văzut imagini cu divizia de salubritate din garajul Ducati (măturile )! tre sa realizezi ca AM are niste AND de Satana in el :))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat ieri la 11:40 Share Postat ieri la 11:40 Acum 2 minute, frigider a spus: am auzit ca Peco o sa-si puna in loc de GoFree "GoHome" Hater... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat ieri la 11:41 Share Postat ieri la 11:41 facand abstractie de MM: pentru primele 5-7 GP uri Peco are scuza sa fie batut de AM ca moto de anu trecut sta super la setari etc. mai incolo nu prea e. Acum 1 minut, danypop a spus: Hater... abia astept sa vad cum recupereaza iar Peco diferenta de 90 de puncte dupa 7-8 etape :)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wolfybv Postat ieri la 14:31 Share Postat ieri la 14:31 Acum 3 ore, Method a spus: Joe Roberts l-ai văzut cum a mers azi la moto2...ilustru necunoscut. Ogura jos pălăria. Plus ca omul e totuși campion,nu? Joe who? Ogura a arătat că Aprilia poate. Sunt curios cum ar fi arătat weekend-ul ăsta cu JM89 în stare de funcționare la capacitate maximă. Probabil Pecco se uita la podium din mulțime și sâmbătă și duminică. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat ieri la 14:41 Share Postat ieri la 14:41 Acum 6 ore, tourist1 a spus: Hai ca injurati ca avem cupa Ducati. Acum avem cupa Marquez. Si io vroiam sa zic Marquez GP. Acum 11 minute, wolfybv a spus: Probabil Pecco se uita la podium din mulțime și sâmbătă și duminică. acum ca acu, prima cursa, acomodare etc. merge cu scuze 1-2-3-5 gp-uri. dupa aia se termina scuzele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat ieri la 15:10 Autor Share Postat ieri la 15:10 Va agitați degeaba, Alex M nu este constant. Se va dezumfla curând. Acum 5 ore, Speedy.K a spus: Iar n-ai inteles nimic din ce a zis comentatorul ala. Colegul lui Cocu exact asta a spus, ca echipa are un bonus la final daca pilotul lor a condus cursa n ture. Daca nu am inteles eu bine te rog sa detaliezi ca sa ma edific. Mulțumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat ieri la 15:19 Share Postat ieri la 15:19 Acum 8 minute, B.B. a spus: Va agitați degeaba, Alex M nu este constant. Se va dezumfla curând. Acum 5 ore, Speedy.K a spus: omu nu e constant da a mers bine de 2 ori la rand. omu a zis ca moto e super. astea 2 adunate = ingrijorator. toti pilotii au potential doar ca nu au facut clic. vb aia si AE incepuse sa castige pe final de cariera. daca se intalneste pilotu cu moto potrivita iese bine, vezi digia cand era sa ramana fara loc de munca etc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat ieri la 16:00 Share Postat ieri la 16:00 dezamagit de prestatia lui Peco.. Satana no.1 n-ai ce sa-i zici. daca nu cade nu cred ca mai vedem alt castigator de etapa urmeaza 2 circuite care ii plac nu? Argentina si circuitul Americilor.. de urmarit Ogura. omu are ceva deosebit sa fii rookie in GP si sa dai cu motoreta de client in capul colegului de la uzina.. e ceva, sa vedem si cat tine minunea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat ieri la 16:10 Autor Share Postat ieri la 16:10 Poate chiar e mai talentat ca ceilalți. Ogura. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaB Postat ieri la 16:27 Share Postat ieri la 16:27 Acum 6 ore, Kagemusha a spus: Spunea că e posibil ca cei de la Gresini să aibă un astfel de aranjament în cadrul echipei. Am văzut cursa pe Orange TV Go. A dat și Cocu niște gherle, mamă, mamă! Poti te rog sa dai mai multe detalii legate de aceste gherle? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat ieri la 16:51 Autor Share Postat ieri la 16:51 Acum 21 minute, MirceaB a spus: Poti te rog sa dai mai multe detalii legate de aceste gherle? Omule. Tu pricepi ca asta am auzit si eu. Nu sunt nebun. Eram atent la ce vorbesc. Colegul de comentariu a lui Cocu a spus, aproape citez: "este posibil ca echipa Gresini sa primească un bonus (de la Dorna) daca pilotul lor conduce cursa un nr de XX ture si MM a făcut asta, sa il lase pe Alex in fața ca sa primească Gresini acel bonus de etapă." Atat, am încheiat citatul. Daca vrei mai multe detalii afla cine e acel nene de la PrimaSport si întreabă-l pe el. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tourist1 Postat ieri la 17:09 Share Postat ieri la 17:09 Din ce m-am consultat cu domnul GPT nu exista premiere speciala oferita de catre Dorna pentru tururile conduse, dar asta returneaza cand intreb despre sponsori. Dar sa nu cautam teorii acolo unde nu sunt. Cel mai probabil Satana a avut probleme cu presiunea in rota față. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat ieri la 17:13 Autor Share Postat ieri la 17:13 Da, a avut probleme cu presiunea, asta e clar si a si declarat Marc ca asa a fost. Eu doar am amintit o alta variantă spusa de nenea de la PrimaSport, de fapt si el a zis ca isi da cu presupusul si nu stie sigur. https://www.facebook.com/share/v/15Bbese4RG/ Acum 5 minute, tourist1 a spus: Din ce m-am consultat cu domnul GPT nu exista premiere speciala oferita de catre Dorna pentru tururile conduse, dar asta returneaza cand intreb despre sponsori. Dar sa nu cautam teorii acolo unde nu sunt. Cel mai probabil Satana a avut probleme cu presiunea in rota față. Sigur e ceva de genul si Gresini au acel sponsor principal nou. Ei știu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat ieri la 17:30 Share Postat ieri la 17:30 (editat) Acum 2 ore, B.B. a spus: Va agitați degeaba, Alex M nu este constant. Se va dezumfla curând. Colegul lui Cocu exact asta a spus, ca echipa are un bonus la final daca pilotul lor a condus cursa n ture. Daca nu am inteles eu bine te rog sa detaliezi ca sa ma edific. Mulțumesc. Nu, a spus exact ce zicea un coleg de-al nostru imediat dupa cursa, ca Marc o avea informatii ca in echipa lu Alex se premiaza statul la conducere. "O avea", "in echipa", nu ca echipele sunt premiate in functie de cat stau la conducere. Si isi dadeau cu presupusul ca a putut avea informatia ori de la echipa, ca a fost anul trecut la ei, ori de la fra-su. Nicio legatura cu Dorna sau cu ceva oficial. Uite ce-ti explica si colegul dupa cursa. Si exact asta au zis comentatorii. Acum 7 ore, Kagemusha a spus: Spunea că e posibil ca cei de la Gresini să aibă un astfel de aranjament în cadrul echipei. Editat ieri la 17:32 de Speedy.K Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tourist1 Postat ieri la 17:38 Share Postat ieri la 17:38 Ceva interesant, acum am observat, Bastianini a plecat de pe 20 si a terminat pe 9. Not bad. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat ieri la 17:53 Share Postat ieri la 17:53 Acum 44 minute, tourist1 a spus: Din ce m-am consultat cu domnul GPT nu exista premiere speciala oferita de catre Dorna pentru tururile conduse, dar asta returneaza cand intreb despre sponsori. Dar sa nu cautam teorii acolo unde nu sunt. Cel mai probabil Satana a avut probleme cu presiunea in rota față. Voi inca mai dezbateti ce zice Belbodi?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
damager Postat 23 ore în urmă Share Postat 23 ore în urmă 1 oră în urmă, B.B. a spus: Omule. Tu pricepi ca asta am auzit si eu. Nu sunt nebun. Eram atent la ce vorbesc. Colegul de comentariu a lui Cocu a spus, aproape citez: "este posibil ca echipa Gresini sa primească un bonus (de la Dorna) daca pilotul lor conduce cursa un nr de XX ture si MM a făcut asta, sa il lase pe Alex in fața ca sa primească Gresini acel bonus de etapă." Atat, am încheiat citatul. Daca vrei mai multe detalii afla cine e acel nene de la PrimaSport si întreabă-l pe el. Da. Asta a zis. Daca vreti sa-l gasiti in cheama Dan Maineacu si este fost pilot care are o cultura vasta, dar el doar a zis ca poate. Eu raman la parerea ca a fost presiunea. desi, dc a fost presiunea e mare greseala de strategie, era clar ca el o sa conduca cursa si atrategia tb sa fie facuta cu el in fata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat 23 ore în urmă Autor Share Postat 23 ore în urmă Acum 22 minute, Speedy.K a spus: Voi inca mai dezbateti ce zice Belbodi?! Prietene, mergi si fa-ti un consult daca ai ceva probeleme de hate. Tot vad ca ai ceva personal cu mine si nu tin minte sa-ti fi făcut ceva vreodată. Orice rahat as scrie, chiar daca citez pe cineva trebuie sa apari tu sa ma contrazici. Ce ai mai nene, calmează-te. Pur si simplu nu interesează pe nimeni hate-ul tău la adresa mea. Acum 19 minute, damager a spus: Da. Asta a zis. Daca vreti sa-l gasiti in cheama Dan Maineacu si este fost pilot care are o cultura vasta, dar el doar a zis ca poate. Eu raman la parerea ca a fost presiunea. desi, dc a fost presiunea e mare greseala de strategie, era clar ca el o sa conduca cursa si atrategia tb sa fie facuta cu el in fata. Mulțumesc pt detalii si confirmare. Da, am scris si eu ulterior ca si el a zis ca Presupune, o supozitie. Si a zis si de sponsori, ca Gresini are sponsor nou si poate ii ajută. Dar nu ai cum sa scriu ceva aici ca apare speedy gonzales si imi sare la gat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lup69 Postat 23 ore în urmă Share Postat 23 ore în urmă Dupa sprintul si cursa de MotoGP, pentru spectacol eu recomand Moto3, desi azi cumva a fost exceptia care ar intari regula... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat 23 ore în urmă Share Postat 23 ore în urmă Acum 9 ore, Kagemusha a spus: Ogura s-a ținut bine și în cursa mare. Abia aștept să-l văd în Argentina. Si asta in conditiile in care nu stie inca cum este cu managementul gumelor. Il voi urmari cu interes... oricum nu am mai avut un pilot nipon ca favorit, de la Haga, in WSBK. Acum 1 minut, Lup69 a spus: Dupa sprintul si cursa de MotoGP, pentru spectacol eu recomand Moto3, desi azi cumva a fost exceptia care ar intari regula... Cursa de la moto3, a aratat ca una de MotoGP... Acum 8 ore, Method a spus: Ma gândesc ca Hodgson&co. au prins-o din zbor.Mai nașpa ca Cocu și aia de pe digi nu au mirosit.o deloc și băteau câmpii cu grație. Nu ai fost tu atent, dar a spus-o si nenea ala care comenta cu Cocu. Probabil a preluat comentariul celor de la TNT. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate