Sari la conținut

3. Red Bull Grand Prix of The Americas

Postări Recomandate

PS Method si XT, voi nu v-atisaturat sa va auziti voi pe voi insiva si unul pe altul despicand firul in patru pe orice idee de nisa pe care celalalt o contrazice?! Eu da!

Si mai am inca o nedumerire: bai nene, Canet asta e cocalar impertinent gratuit sau e golan arogant justificat?! Ca de fiecare daca cand il vad atat in boxa cat si pe pista am sentimente contradictorii in ceea ce-l priveste...

Adica,.. pare ca e bun, talentat, dar n-a castigat niciun campionat la nicio clasa, atitudinea e de maxima aroganta, ceea ce nu mi-ar displacea daca n-ar fi moaca aia de taran si tatuajele alea de interlop.

Editat de Speedy.K
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 314
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Pai nu prea se poate. E sigurul topic de cursa. Si trebuie mereu sa slalomez printre postarile voastre in care nu spuneti nimic despre cursa, ci doar va contrati aiurea pe orice rahat de subiect paralel. Nu va ajung topicurile celelalte doua?!

Cu voi doi simt cum revin la dorintele alea tineresti de pe forum de acum vreo 15 ani de a va vedea macar zece curbe pe Cheia. Sau doua ture pe Adancata, ca sa actualizam un pic fetishurile. Noroc  ca am imbatranit destul de atunci.

Editat de Speedy.K
Link spre comentariu

Acum 21 minute, Speedy.K a spus:

Pai nu prea se poate. E sigurul topic de cursa. Si trebuie mereu sa slalomez printre postarile voastre in care nu spuneti nimic despre cursa, ci doar va contrati aiurea pe orice rahat de subiect paralel. Nu va ajung topicurile celelalte doua?!

Cu voi doi simt cum revin la dorintele alea tineresti de pe forum de acum vreo 15 ani de a va vedea macar zece curbe pe Cheia. Sau doua ture pe Adancata, ca sa actualizam un pic fetishurile. Noroc  ca am imbatranit destul de atunci.

Colegu'! Daca pui cursorul pe logo-ul meu (si al lui Method), o sa iti apara o fereastra in care poti sa dai clic pe optiunea ignore. Apasa cu incredere pe butonul ala si nu iti mai apar postarile noastre. Nu mai trebuie sa faci slalom printre postari, iti revine starea de zen, etc. Sincer, nici eu nu ma omor dupa postarile tale, nu ai prea multe de spus, dar nu ma mai plang. 

Editat de xt600
Link spre comentariu

Acum 7 ore, Method a spus:

Am zis ca Supersport e o competiție obscura lucru pt care m-ai admonestat.

Mențin declaratia ca să zic asa.Nu am zis "ssp e o competiție obscura printre fanii motociclismului"

Este o competiție de care nu știe aproape nimeni decât dacă e fan înrăit moto.degeaba te superi dar asta e adevărul.

Exact.pt ca și motogp e o competiție obscura.

Asta e realitatea degeaba nu ne convine.

Da, dar tu ai pus-o in contextul in care marele campion din motogp a ajuns intr-o competitie obscura. Nu o mai dai la intors☺️.

Masia a ajuns campion cum a ajuns, ni conteaza si dupa 1 an in care ni s-a adaptat la moto2 s-a dus la echivalentul in wabk si a luat podium la prima cursa. Week-endul asta a avut o penalizare

Link spre comentariu

Acum 14 ore, tourist1 a spus:

Cu Sasaki s-a contrat in 2023

Da baaai ....L-am confundat pe Sasaki cu Ogura 🤦‍♂️.Scuze.

Oricum nu ma așteptam ca Masia sa nu își mai găsească loc in moto2...

Acum 7 ore, frigider a spus:

Cele 90 de puncte de la q când a ieșit campion.

Dar q a cedat pe multe planuri.

Haha

Can't argue that....din păcate.

Acum 7 ore, xt600 a spus:

Sporturile cu motor nu se reduc doar la F1 si MotoGP. 

Și baseball'ale world series.Si e mai popular decât motogp.Faptul ca nu cunosc competitia ma face ignorant?omg...

Sunt 8.2 miliarde de oameni pe pamant

Când 5 se uita doar la fotbal,2 la cricket în India și Uk și sunt câteva sute de milioane care se uita la F1 si câteva zeci de milioane la motogp,iar tu îmi zici mie ca "Sporturile cu motor nu se reduc la F1 si motogp"...cred ca nu înțelegi lumea în care te afli.Repet ce i-am zis și colegului : faptul ca voi sunteți fani ceva și va preocupa atat pe voi cât și pe cerul vostru de cunoștințe/prieteni,asta nu înseamnă că e popular.

Motociclismul este un sport de nișă prin însăși natura lui.

Motogp a re-devenit o competiție obscura după retragerea lui Rossi,o zic cu părere de rău dar asta e adevărul.Iar Supersport despre care am avut nesimtirea" sa fac asemenea afirmație...mai trebuie sa o zic cât de obscura este?hai mai reveniți-va despre ce naiba discutam?omg...auzi supersport e competiție populara frate,nu e obscură....omg.

Acum 51 minute, damager a spus:

Da, dar tu ai pus-o in contextul in care marele campion din motogp a ajuns intr-o competitie obscura. Nu o mai dai la intors☺️.

Masia a ajuns campion cum a ajuns, ni conteaza si dupa 1 an in care ni s-a adaptat la moto2 s-a dus la echivalentul in wabk si a luat podium la prima cursa. Week-endul asta a avut o penalizare

Pai nu o dau la întors,citește încă o data ce am scris - mențin fix ceea ce am zis : "marele" campion moto3 Jaume Masia a ajuns nicăieri.

În loc sa se urce spre motogp a plecat în turneu cu capra la o populara competiție paralela :D

Next year merge la naționale progresand așa.

Acum 8 ore, Speedy.K a spus:

PS Method si XT, voi nu v-atisaturat sa va auziti voi pe voi insiva si unul pe altul despicand firul in patru pe orice idee de nisa pe care celalalt o contrazice?! Eu da!

Ai pierdut șirul colegul.

De data asta nu ma contraziceam cu colegul xt ci alt coleg despre popularitatea imensa a unei mari competiții concurenta?nici nu știu cum sa ii zic...motogp ului.

Ma contrazic de multe ori cu colegul xt intradevar,eu am vorbit și despre cursa,dar după cum îți sugerează și el,dacă pe tine te interesează doar facts despre cursa și nu vorbăria noastră da.ne un ignore la amândoi și sa vezi ce rapid treci peste...nici n-ai idee.

Plouă afara lasă Cheile stai liniștit nu te agita :P

Acum 58 minute, damager a spus:

Masia a ajuns campion cum a ajuns

You can say that again !

De asta a și ajuns unde a ajuns acum...

Acum 8 ore, Speedy.K a spus:

Si mai am inca o nedumerire: bai nene, Canet asta e cocalar impertinent gratuit sau e golan arogant justificat?!

E dornic de afirmare (de vreo 7 8 ani)

Atat pe plan profesional cât și pe plan personal probabil după cum s-a mâzgălit tot.Talk about a cry for help...

De fapt e nesigur pe el și vrea sa para golan.Nu ii iese ca oricum ia bataie...

Acum 8 ore, tourist1 a spus:

Gaurica fiind ca a fost si el pe primul loc cateva viraje si dupa ce Satana a facut o salvare in stil propriu? :)) 

Mmm....mai văzut din avion poate părea ca ai rezumat bine ce s-a întâmplat.

Eu am văzut totuși ceva : un pilot plecat de pe 1,depășit de contender (Bagnaia în acest caz),și dintrodata a apărut acea disperare ca pierde controlul,acel red mist de demult,prima data frumos prin depasirea aceea pe sub Pecco dar după aia acel 1/2 highside a trădat faptul ca a forțat mult peste limita (și gratuit).

La fel a facut și la Jerez 2020 doar ca de mai multe ori.Repet,mi s-a părut foarte interesant ce s-a întâmplat când a fost depășit,mai vreau sa se întâmple asta sa vedem ce iese :)

Nu ii doresc răul lui MM vreau doar putina competiție

Link spre comentariu

1 oră în urmă, Method a spus:

Ai auzit de un băiat Danny Kent? Unu de a castigat moto3 de le dadea cu circuitu-n cap adversarilor.. Unde a ajuns? De ce "a ajuns unde a ajuns". Nu are importanta cum a câștigat sau daca a câștigat moto3-ul. Important era sa faca ceva la moto2 ca apoi sa poata fi propulsat mai departe. Sunt o grămadă de piloti ce "nu fac mai nimic" la clasele mici dar merg bine la motogp(pe unu chiar tu l-ai hater-it de numa numa cativa ani chiar) deci nu sta in picioare acest argument cu care vii cum ca "de-aia a sjuns unde a ajuns". A ajuns acolo pentru ca nu s-a acomodat la moto2 si nu pentru ca nu i-a dat Metod binecuvântarea campionatului moto3. Iti bagi in cap o chestie si nu te mai lasi de ea in ruptul capului, o intorci pe toate partile numa sa "ai dreptate". Vezi cazul Q sau faza cu "jiji nu-l vrea că am vorbit eu, stiu eu ca nu-l vrea" :bounce:

Link spre comentariu

1 oră în urmă, Method a spus:

Eu am văzut totuși ceva : un pilot plecat de pe 1,depășit de contender (Bagnaia în acest caz),și dintrodata a apărut acea disperare ca pierde controlul,acel red mist de demult,prima data frumos prin depasirea aceea pe sub Pecco dar după aia acel 1/2 highside a trădat faptul ca a forțat mult peste limita (și gratuit).

Spunea ca era mai cald azi și se simțea altfel moto.

Și ca nu prea i-a plăcut softul.

Sa vedem azi cu medium medium.

Șanse mari ca Peco sa plece bine fata de ceilalți din fata.

Sa vedem dacă mai e primul Peco după prima curba.

englezii spuneau ca sprintul a fost asa nebunie pt ca nu s-a rulat tot weekendul in conditiile astea noi si lumea nu avea setari.

GPul cred ca va fi mai plicti/sicti.

Link spre comentariu

12 hours ago, xt600 said:

MotoAmerica sau BSB, care numai obscure nu sunt. 

:ok:

BSB este chiar peste WSBK, din punct de vedere al spectacolului!

4 hours ago, Method said:

Motogp a re-devenit o competiție obscura după retragerea lui Rossi

În decursul anului competițional 2024 am postat de câteva ori audiențele (numărul de spectatori plătitori, ca să fiu înțeles mai bine). La 90% din curse au fost recorduri de spectatori. Despre ce vorbim aici? Mi se pare că numai fanii gialloRossi pot susține că audiențele au scăzut după retragerea lui Rossi.

4 hours ago, Method said:

a apărut acea disperare ca pierde controlul,acel red mist de demult

N-a fost niciun red mist sau altceva. Vezi incidentele lui Quartararo, Mir, M.Marquez etc. din antrenamente și calificări. Dacă ai cunoaște bine circuitul ai ști că piloții s-au plâns mereu că aici au probleme din cauza "valurilor" apărute pe covorul asfaltic în urma curselor de mașini. De aceea era gata-gata să aibă parte de un nou highside, pentru că nu a fost pe trasa corectă. Urmărește reluările și vei vedea că Marc era vizibil ieșit de pe trasă în virajul respectiv, în timp ce Peco și Alex erau mai la interior.

Ce-i drept, a forțat mai mult decât trebuia, dar cred că nu din disperare ci probabil din motiv de mind games. Să vedem dacă și în cursa mare va mai proceda așa.

Editat de Kagemusha
Link spre comentariu

Acum 4 ore, Method a spus:

Sunt 8.2 miliarde de oameni pe pamant

Oficial. Se pare ca neoficial suntem mai multi. Mult mai multi...

Când 5 se uita doar la fotbal,2 la cricket în India și Uk 

Da, dar cricket-ul ala, in India si Pakistan are mai multi privitori decat fotbalul in toata europa. 

Motociclismul este un sport de nișă prin însăși natura lui.

Imi dau seama ca de fapt ai o problema de natura terminologica. De nisa este una, obscur, in contextul asta, are alte conotatii. Desi si acest "de nisa", este si el destul de relativ. De pilda, pe continentul american, NASCAR are o audienta la care F1 nici nu poate visa macar. Nu cred ca este american, buna parte din canadieni si dintre mexicani, care sa nu fie la curent cu competitia, care sa nu cunoasca pilotii, cu alte cuvinte, care sa nu fie un bun cunoscator al fenomenului. Si numai americanii sunt vreo 400 de milioane. F1 nu are atata audienta in toata lumea. Poate exagerez putin, dar sper sa intelegi ideea. La fel si cu MotoAmerica, probabil are mai multa audienta in State, decat are MotoGP in toata lumea. Astea nu sunt competitii obscure. Faptul ca nu le urmarim noi, sau nu avem noi habar despre ele, nu le face obscure. 

Plouă afara lasă Cheile stai liniștit nu te agita :P

Dupa colegul, ar trebui sa avem atestat de Cheia, ca sa scriem pe forum. Asta da logica, din putul gandirii! In ceea ce ma priveste, nu am sustinut niciodata ca sunt vreun pui de Rossi si nici nu am am nimic de demonstrat cuiva.

Nu avem de unde sti dedesubturile fiecarui contract, de ce un anumit pilot nu este dorit sau dimpotriva, de ce piloti talentati nu ajung niciodata in MotoGp, iar altii care nu au confirmat niciodata la clasa mare, stau de sezoane bune in competitie, uneori pe salarii faoarte mari. Foarte probabil, este si o chestiune de management, pentru este foarte important ca pilotul sa aiba un manager influent, care stie sa il vanda bine. Si, nu in ultimul rand, este si chestiune de politichie. 

Da, Mimisor s-a precipitat putin la start. Nu ii iesise treaba asa cum o planificase si a intrat un pic in zona rosie. Clar, strategia si capacitatea de a se adapta la situatiile neprevazute, nu sunt punctele lui forte, de unde si greselile pe care le face in asemenea situatii. Insa dupa ce lucrurile au reintrat in normal, omul a fost metronom... a stat la cca 6- 7 zecimi de fra-su (adica suficient ca nici sa nu il piarda pe drum, dar nici sa nu il manance pe junior in dos, sa ii conteste pozitia), iar pe final a dat blana si dus a fost. Pe de alta parte, daca am ajuns sa ne bucuram la o depasire a lui Bagnaia sau ca italianul a condus doua viraje si de aici sa vedem nush' ce fisuri in armura satanei, este grav... competitia este deja moarta, doar ca nu vrem sa o decuplam de la aparate. Campionatul este lung, cu siguranta Cabronul va gresi pe ici pe colo, Pecco va castiga ocazional, va castiga si AM, poate si altii, dar asta nu inseamna ca baietii astia vor putea pune in discutie suprematia catalanului. 

Link spre comentariu

Acum 3 minute, xt600 a spus:

La fel si cu MotoAmerica, probabil are mai multa audienta in State, decat are MotoGP in toata lumea. Astea nu sunt competitii obscure. Faptul ca nu le urmarim noi, sau nu avem noi habar despre ele, nu le face obscure. 

Fara legatura cu ceea ce discutati voi, dar mie imi place mult cum au introdus clase inspirate din motocicletele de strada, nu motociclete de strada inspirate din clase. Mai repede as vrea sa ma reprogrameze marketingul ca sa-mi iau un bagger decat un Ducati v4s cu care sa-mi rup gatul destul de rapid, ca eu nu sunt MM, nici macar fraxu ala mai putin talentat. 

Link spre comentariu

Acum 43 minute, Kagemusha a spus:

:ok:

BSB este chiar peste WSBK, din punct de vedere al spectacolului!

În decursul anului competițional 2024 am postat de câteva ori audiențele (numărul de spectatori plătitori, ca să fiu înțeles mai bine). La 90% din curse au fost recorduri de spectatori. Despre ce vorbim aici? Mi se pare că numai fanii gialloRossi pot susține că audiențele au scăzut după retragerea lui Rossi.

N-a fost niciun red mist sau altceva. Vezi incidentele lui Quartararo, Mir, M.Marquez etc. din antrenamente și calificări. Dacă ai cunoaște bine circuitul ai ști că piloții s-au plâns mereu că aici au probleme din cauza "valurilor" apărute pe covorul asfaltic în urma curselor de mașini. 

Ooo, da! Din pacate, nu mai am unde sa urmaresc BSB. 

Da, audientele la circuit si-au revenit si chiar le-au depasit pe cele de dinainte de pandemie. Insa nu stiu cum sta treaba pe partea de audienta TV, internet, etc.

Este meteahna a acestui circuit, de cand a aparut in calendarul MotoGP. Pe alocuri este chiar periculos. 

Acum 13 minute, tourist1 a spus:

Fara legatura cu ceea ce discutati voi, dar mie imi place mult cum au introdus clase inspirate din motocicletele de strada, nu motociclete de strada inspirate din clase. Mai repede as vrea sa ma reprogrameze marketingul ca sa-mi iau un bagger decat un Ducati v4s cu care sa-mi rup gatul destul de rapid, ca eu nu sunt MM, nici macar fraxu ala mai putin talentat. 

:goodposting:Kings of Baggers si clasa de hipernaked-uri sunt spectacol total. Mai vad secvente pe YT si Insta. Mi-as dori sa pot vedea toate cursele live. 

Editat de xt600
Link spre comentariu

Masia poa' să vină pe Adâncata!

Acum 2 ore, tourist1 a spus:

Mai repede as vrea sa ma reprogrameze marketingul ca sa-mi iau un bagger decat un Ducati v4s cu care sa-mi rup gatul destul de rapid, ca eu nu sunt MM, nici macar fraxu ala mai putin talentat

Cu bagger-ul îți rupi șalele...

Copii, vedeți că e topic "discuții generale", aici e despre cursa hamericană! :angry:

Link spre comentariu

Acum 12 ore, Method a spus:

Mmm....mai văzut din avion poate părea ca ai rezumat bine ce s-a întâmplat.

Iti explic eu cum a fost acolo pentru ca il cunosc pe Marquez mai bine decat oricine! :P 

Marquez e zeu pe COTA. Toata lumea stie. Deci a te chinui sa-l bati aici este pur prostie sau sa nu-ti vezi lungul nasului. Omul le-a dat o secunda la toti in sesiunea semi-uda (sau semi-uscata, alege pe care vrei) si apoi in celelalte sesiuni si in quali a mers excelent. 

Ei, apoi in cursa de sprint sau in curse in general, se stie ca se merge intai usor catinel pana se uzeaza un pic pneurile apoi batalia se da mai pe final. 

Acum pe inceput de cursa MM a mers cuminte adica nu s-a aruncat din prima la rupere, cum era si normal, cand Pecco s-a rupt el sa-l depaseasca si sa conduca cursa.. prima reactie a lui MM a fost, "bai baiatule, cine ti-a dat voie sa mergi in fata? Eu? Treci ma baiatule la locul tau, eu merg mult mai tare ca tine dar acum doar ma incalzeam de ce sari randul? Marsh ma la locul tau!" :D

Pur si simplu a vrut sa-i arate ca nu e cazul sa se apucen de pasiti asa din turul 1 cand el de fapt merge la incalzire si poate merge mult mai tare, dar la risc..

Si comentatorii de la PrimaSport (cel secundar parca) a spus exact la fel, depasirea lui MM a fost de genul: da'te baaaa.. unde crezi ca te duci tu in fata?? " :crack: 

In rest, animata cursa, ce sa zic, cred ca am adormit de 2 ori cel putin ca oricum aveam ochii tinuti deschisi cu scobitori. 

Diii!!, hai sa-l vedem tunait pe Peccolino ce face el pe MAGA, sau face MPGA: make Peco great again! 

Link spre comentariu