marcone Postat 11 ore în urmă Share Postat 11 ore în urmă (editat) Weekendul trecut au fost acciidente grave si pe Transalpina si pe Transfagarasan, ambele implicand straini, prostia nu discrimineaza, deci nu as aduce critici scolii romanesti de motocicliclism. Editat 11 ore în urmă de marcone Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat 11 ore în urmă Share Postat 11 ore în urmă Acum 53 minute, Silver Arrow a spus: Selectia o fac pe baza unui sistem de valori dobandit prin educatie. Iar cum in ziua de astazi multi parinti sunt absenti din educatia copiilor, copiii isi construiesc sistemul de valori din ceea ce vad pe Insta, facebook, TikTok etc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
popp Postat 10 ore în urmă Share Postat 10 ore în urmă Din cate vad din poze erau ceva motoare dual sport spre enduro ( honde de 2 jumate sau 450, as zice) . Oare a fost o tura organizata? Acum 36 minute, popp a spus: Din cate vad din poze erau ceva motoare dual sport spre enduro ( honde de 2 jumate sau 450, as zice) . Oare a fost o tura organizata? https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/trafic-blocat-pe-transalpina-dupa-un-accident-cu-mai-multe-motociclete-a-fost-alertat-elicopterul-smurd-3334649 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat 6 ore în urmă Share Postat 6 ore în urmă Argentinianul avea crf300. Nu, n-a fost tura ghidata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat 6 ore în urmă Admin Share Postat 6 ore în urmă Acum 6 ore, SONYC a spus: Multi, dar foarte multi dintre cei "batrani" i-au luat la misto rau de tot pe incepatori. Asta n-ar fi in sine o problema, dar cand s-a trecut la categoria: "tu n-ar trebui sa mergi cu motocicleta avand in vedere ca n-ai dat capat anvelopei" situatia s-a schimbat în rău Aceasta atitudine flegmatica din partea celor cu experienta ar trebui sa inceteze si ar fi bine sa fie inlocuita cu sfaturi productive. Asa ca mai puneti piua la faza cu "batranii", ca mult rau din directia aia a venit. Nu știu unde ai văzut, eu nu am citit nicăieri că bătrânii îi iau la mișto pe începători că nu pun toată guma jos. Am văzut fix invers, destui care ii sfătuiesc să fie atenți, să evite pericolele. Iar dacă totuși există așa ceva, ăla nu e bătrân cu experiență, ci un idiot! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radu86 Postat 5 ore în urmă Share Postat 5 ore în urmă Ar trebui sa definim termenul "batran" ca sa stim despre cine vorbim. Eu unul nu cred ca am intalnit motorist cu toate tiglele pe casa care sa imi zica sa o aplec mai mult sau ca nu am ce cauta pe moto pentru ca nu e dusa anvelopa pana la buza. Cu strainii prin Romania este o mica problema. Aia nu stiu unde au venit. Aia nu se asteapta sa nu ai marcaje, parapeti, gropi smenalizate etc. Ei cred ca se dau prin munti civilizati unde daca ai pete de ulei, combustibil sau prundis pe carosabil, cu 200 de metri mai inainte gasesc si un indicator care sa ii anunte ca e pericol. Tot strainii mai au impresia si ca soferii romani sunt de treaba si se uita cu atentie in oglinzi, sau chiar in fata. Eu tin minte cand am facut prima tura prin Alpi ca eram cel mai incet pe acolo. Toti mergeau tare, aplecau motoretele mult, chiar daca nu vedeau ce vine dupa curba. Banuiesc ca au foarte mare incredere ca toata lumea isi tine banda, nu sunt indioti opriti sa faca poza cu marmota in curba. Eu in schimb tiptil ca daca e prundis, daca e o groapa, daca e o caruta, un tir oprit. Culmea, singurele "obstacole" erau biciclistii. O singura data am patit sa ma trezesc cu un transport de lemne ramas in pana fix intr-un viraj mascat de alt viraj, dar mergeam incet. In rest masinile mergeau corect, biciclistii si ei. Gropi surpriza nu am avut. Indicatoare ca era ulei/motorina am intalnit. Alta lume complet. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat 5 ore în urmă Admin Share Postat 5 ore în urmă Nu e doar cazul României. Drumuri bune sau mai proaste sunt peste tot în Balcani. Șoferi la fel. Iar ca motociclist într-o țară străină, este lipsă totală de minte să te dai ca disperatul. Smell the room first, vezi cum arată drumurile, cum se merge etc. În general, cei care vin la noi nu sunt la primul drum aici. Am întâlnit sloveni pe Transfăgărășan, unul spunea că a venit a opta oară pe acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lup69 Postat 1 oră în urmă Share Postat 1 oră în urmă Off topic, pentru ca vad ca mereu se ajunge la o discutie in contradictoriu total diferita de subiectul postului....: Batrani...adica cu multi km in valiza sau doar ani in CI? Cand am fost instructor, in poligon le povesteam la elevi din pataniile mele, din cele nasoale, nu cat reuseam sa cojesc din cauciuc...Mult timp dupa ce m-am lasat de .. job-ul asta, cand ma gaseam cu fostii elevi la "zid", imi mai aruncai cate un " .. ai avut dreptate....", ma incalzea doar faptul ca cel care spunea era intreg si nevatamat...si acum merg tot cu OKS activat, (Ochii Kat Sarmalele), desi ascult muzica incontinuu, e drept, aici lumea fie ca e pe doua, fie ca e pe patru roti, respecta regulile...e un alt mediu...nu cauta scuze/justificari, inceraca marea majoritate sa fie corecti. Si da, daca e vreo pata de ulei sau altceva pe drum, chiar si comunal. vine cineva si pune indicatoare si chair rumegus nu nisip pe dara respectiva, exact ca la noi!!!! On topic: cei cu motoare mai mici au tendinta sa le forteze, sa scoata untul din ele, avand senzatia ca fiind usurele pot face cam orice cu ele, insa fizica fir-ar ea de fizica nu e de acord... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate