xt600 Postat Decembrie 25, 2025 Share Postat Decembrie 25, 2025 (editat) Acum 4 ore, Kagemusha a spus: Sărbători fericite și numai bine pasionaților de MotoGP! Sine ira et studio! Nu zici rău! Sărbători fericite, cu multă sănătate! Editat Decembrie 25, 2025 de xt600 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Decembrie 26, 2025 Share Postat Decembrie 26, 2025 Sanatate si tarie in putz!! Diiiiii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat Decembrie 26, 2025 Share Postat Decembrie 26, 2025 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Decembrie 27, 2025 Share Postat Decembrie 27, 2025 Abia așteaptă. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat Duminică la 16:54 Share Postat Duminică la 16:54 https://www.motorsport.com/motogp/news/motogp-2026-team-launches-and-pre-season-testing-schedule/10786520/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kagemusha Postat Duminică la 17:40 Share Postat Duminică la 17:40 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat ieri la 10:04 Share Postat ieri la 10:04 Toprak declară ca primul an e de acomodare si se așteaptă sa aibă macar 2-3 lupte cu Marquez. :))) Oare o fuma narghilea "tunata" inainte sa declare asa ceva? :))) Toprak e talent, dar el s-a luptat toata cariera cu oameni de pluton din GP. Yamaha e la ora actuala cea mai slaba motocicleta pe care se putea urca. Singurul mod in care va avea "clinci-uri" cu Marquez anul viitor este daca va uita sa se dea la o parte cand va fi depășit cu un tur... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat 16 ore în urmă Autor Share Postat 16 ore în urmă the hate is real @Gixu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat 8 ore în urmă Share Postat 8 ore în urmă Acum 20 ore, Gixu. a spus: Toprak declară ca primul an e de acomodare si se așteaptă sa aibă macar 2-3 lupte cu Marquez. :))) Numa pe scari daca se intalnesc si il imbranceste Cam ca Biaggi cu Rossi,doar asa. Si chiar si asa nu cred ca ar iesi castigator,Rossi a fost mai golan,dar aici cred ca tot Marquez castiga ca e numa fibra Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat 6 ore în urmă Share Postat 6 ore în urmă Pai nu chiar Rossi cu Biaggi a fost cam Steaua cu Dinamo Mm vs Toprak ar fi cam Real Madrid vs FCSB Biaggi a mai castigat de cateva ori..., eu pe Toprak nu-l vad castigator in acest duel... Mai bine ziceai si tu Collin Edwards sau Zarco in loc de Biaggi, era mai real :)) Bine, povestim povestim, ca zapada si plictiseala e mareeeee.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat 3 ore în urmă Share Postat 3 ore în urmă Aaa,nu nu,eu ma refeream la bumbaceala de pe scari dintre Rossi si Biaggi,ca doar off-track poate are vreo sansa sa se confrunte cu Marquez turcul. On-track...nu prea vad cum ar putea ajunge la el.Eu inteleg si cu marele V4 ce abia l-a descoperit Yamaha,si cu turkish delight mare as al stoppie'urilor samd,dar de aici pana la a avea pretentia sa te confrunti in dueluri cu Marquez...."vise taica,vise" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat 32 minute în urmă Share Postat 32 minute în urmă Acum 3 ore, Method a spus: eu ma refeream la bumbaceala de pe scari dintre Rossi si Biaggi, aa da, imi amintesc, nu mi-a picat fisa ca la asta te-ai referit Acum 3 ore, Method a spus: ...."vise taica,vise" corect! not gonna happen! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate