Kagemusha Postat 3 ore în urmă Share Postat 3 ore în urmă 13 minutes ago, B.B. said: Cel mai bun timp azi, în sesiunea de dimineață, MM93. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat 2 ore în urmă Share Postat 2 ore în urmă Acum 11 minute, Kagemusha a spus: Corect, am crezut ca cel de dimineață al lui MM a fost 1:36.. nu aveam ochelari. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat 2 ore în urmă Share Postat 2 ore în urmă Acum 2 ore, xt600 a spus: Ba poti. Modifici cateva randuri in regulament. Nu se doreste, nu ca nu se poate. e periculos fara tc, stiu ca e baieteala etc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat 1 oră în urmă Share Postat 1 oră în urmă Acum 35 minute, frigider a spus: e periculos fara tc, stiu ca e baieteala etc. Asa este, ar fi periculos, cu motoarele actuale, care livreaza 300+ cp. Dar ghici ce? Daca ar fi banate TC-ul si toate maping-urile, producatorii ar trebui sa reduca substantial puterea motoarelor si s-ar concentra mai mult pe constructia unui motor elastic, cu o curba de cuplu mai blanda si a unui sasiu care sa puna cat mai eficient la sol, puterea ramasa. Ar fi win win din toate punctele de vedere: motociclete mult mai ieftine, bugetele echipelor s-ar reduce foarte mult, costurile de dezvoltare la fel, plus ca si rolul pilotului in obtinerea performantelor ar creste substantial... Atunci am vedea cu adevarat cine are stofa de GP si cine nu. Si, crede-ma, ierarhiile s-ar schimba foarte mult. Si... am avea si un alt nivel al spectacolului. Prea multa tehnologie il omoara... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat 1 oră în urmă Share Postat 1 oră în urmă Da, dar e ca și cum le ai zice la F1 sa pună 1.4MPi Scopul este să ducă la maxim totul. Nu să reducă. Moto 2 nu are tc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate