Kagemusha Postat ieri la 20:33 Share Postat ieri la 20:33 13 minutes ago, B.B. said: Cel mai bun timp azi, în sesiunea de dimineață, MM93. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat ieri la 20:46 Share Postat ieri la 20:46 Acum 11 minute, Kagemusha a spus: Corect, am crezut ca cel de dimineață al lui MM a fost 1:36.. nu aveam ochelari. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat ieri la 21:20 Share Postat ieri la 21:20 Acum 2 ore, xt600 a spus: Ba poti. Modifici cateva randuri in regulament. Nu se doreste, nu ca nu se poate. e periculos fara tc, stiu ca e baieteala etc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat 23 ore în urmă Share Postat 23 ore în urmă Acum 35 minute, frigider a spus: e periculos fara tc, stiu ca e baieteala etc. Asa este, ar fi periculos, cu motoarele actuale, care livreaza 300+ cp. Dar ghici ce? Daca ar fi banate TC-ul si toate maping-urile, producatorii ar trebui sa reduca substantial puterea motoarelor si s-ar concentra mai mult pe constructia unui motor elastic, cu o curba de cuplu mai blanda si a unui sasiu care sa puna cat mai eficient la sol, puterea ramasa. Ar fi win win din toate punctele de vedere: motociclete mult mai ieftine, bugetele echipelor s-ar reduce foarte mult, costurile de dezvoltare la fel, plus ca si rolul pilotului in obtinerea performantelor ar creste substantial... Atunci am vedea cu adevarat cine are stofa de GP si cine nu. Si, crede-ma, ierarhiile s-ar schimba foarte mult. Si... am avea si un alt nivel al spectacolului. Prea multa tehnologie il omoara... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat 22 ore în urmă Share Postat 22 ore în urmă Da, dar e ca și cum le ai zice la F1 sa pună 1.4MPi Scopul este să ducă la maxim totul. Nu să reducă. Moto 2 nu are tc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
damager Postat 11 ore în urmă Share Postat 11 ore în urmă Acum 11 ore, xt600 a spus: Asa este, ar fi periculos, cu motoarele actuale, care livreaza 300+ cp. Dar ghici ce? Daca ar fi banate TC-ul si toate maping-urile, producatorii ar trebui sa reduca substantial puterea motoarelor si s-ar concentra mai mult pe constructia unui motor elastic, cu o curba de cuplu mai blanda si a unui sasiu care sa puna cat mai eficient la sol, puterea ramasa. Ar fi win win din toate punctele de vedere: motociclete mult mai ieftine, bugetele echipelor s-ar reduce foarte mult, costurile de dezvoltare la fel, plus ca si rolul pilotului in obtinerea performantelor ar creste substantial... Atunci am vedea cu adevarat cine are stofa de GP si cine nu. Si, crede-ma, ierarhiile s-ar schimba foarte mult. Si... am avea si un alt nivel al spectacolului. Prea multa tehnologie il omoara... eu cred ca, confuzi competitia motogp si scopul ei. Scopul ei este sa inoveze. Pentru motorete de strada exista wsbk. aveai tu pe strada tc si imu pe 6 axe daca nu era motogp? crezi ca mai investea cineva in dezvoltare? Motogp este competitia care face posibil acest lucru. faptul ca unii reusesc sa faca niste mobre mai bune si altii mai putin bune nu inseamna ca trebuiesc facute toate mai slabe. daca nu inovezi, daca nu avansezi, competitiile de acest gen in general nu cresc. Motogp este un business, un bussines din care pilotii si echipele castiga bani. Altfel, nu vei avea piloti. Da, spectacolul sportiv nu mai e acelasi, dar cati fani crezi ca mai sunt pentru spectacolul sporriv efectiv? Nu ar fi sustenabil. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat 9 ore în urmă Share Postat 9 ore în urmă Sa nu fie discuții : MM a pus o jos ca era Peco în spatele lui. Chiar nu mai căzuse de mult. Era și timpul Bez s a înconjurat de prieteni. Peco, Martin, RF Și digia Sper sa rămână toți pe roti după curba 1 2 3 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat 5 ore în urmă Share Postat 5 ore în urmă Didn't expect.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
damager Postat 4 ore în urmă Share Postat 4 ore în urmă Sper ca si anul trecut sa scoata circuitul asta din calendar. Nu are ca sa caute in motogp. O cursa la fel de spectaculoasa ca si cea de anul trecut. ma bucur pentru MM, sper sa isi revina la potentialul lui. O victorie buna pt moral, sper sa castige si maine in cursa lunga. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaB Postat 4 ore în urmă Share Postat 4 ore în urmă Podium identic anul ăsta în sprint și anul trecut în cursa lungă. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat 4 ore în urmă Share Postat 4 ore în urmă Ce porcărie de circuit Unul din cele mai anoste sprinturi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat 4 ore în urmă Autor Share Postat 4 ore în urmă am prins fix prezentarea finala a resultatelor. inteleg ca nu are rost sa vad sprintu asta ca nu e nimic interesant. am vazut highligts acum pe prima. era sa o comita si JM si Fermin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat 2 ore în urmă Share Postat 2 ore în urmă Acum 2 ore, Cavaleru a spus: era sa o comita si JM si Fermin Pentru ca ei s-au incumetat sa atace, sa depășească, să-și asume riscuri. Din păcate pe aceasta pista nu prea ai alte sanse de depășire decat cu mari riscuri. Ambii au avut de pierdut într-un final Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat 2 ore în urmă Share Postat 2 ore în urmă Acum 2 ore, apriliacluj a spus: Didn't expect.... Exact Si el care se dadea lovit la început de weekend.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat 1 oră în urmă Share Postat 1 oră în urmă O cursa minunata! Era sa adorm de vreo doua ori. Cred ca MM este singurul caruia ii place circuitul asta... ceilalti se dau de nevoie.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat 1 oră în urmă Share Postat 1 oră în urmă Aparent circuitul e cel putin tot atat de plictisitor pe cat e zona "Balaton". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat 1 oră în urmă Share Postat 1 oră în urmă Acum 9 ore, damager a spus: eu cred ca, confuzi competitia motogp si scopul ei. Scopul ei este sa inoveze. Pentru motorete de strada exista wsbk. aveai tu pe strada tc si imu pe 6 axe daca nu era motogp? crezi ca mai investea cineva in dezvoltare? Motogp este competitia care face posibil acest lucru. Nu confund nimic. Unde scrie ca scopul acestei competitii este acela de a inova? In cazul asta, dezvoltarea si inovarea in MotoGP ar fi la liber, nu am mai avea regulament tehnic. Singura prevedere referitoare la inovare, in regulamentul pe 2026, este cea de la punctul 2.1.2: " Providing that the following Regulations are complied with, the constructors are free to be innovative with regard to design, materials and overall construction of the motorcycle." Adica, da dom'le, constructorii au libertatea de a inova, cu conditia respectarii prezentului regulament. Cu alte cuvinte, regulamentul stabileste limitele in care este permisa inovarea. MotoGP este o competitie sportiva si, ca orice competitie, se desfasoara dupa reguli a caror scop este de a oferi conditii egale de participare pentru toti concurentii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat 2 minute în urmă Share Postat 2 minute în urmă 1 oră în urmă, Gixu. a spus: Aparent circuitul e cel putin tot atat de plictisitor pe cat e zona "Balaton". În 2025 lacul Balaton a avut peste 3 mil turiști,mult peste București de exemplu,in timp ce Ungaria a avut un maxim (istoric) anul trecut de 19.5 mil turiști. So...not so boring 1 oră în urmă, xt600 a spus: Cred ca MM este singurul caruia ii place circuitul asta... Da,insa e păcat ca se scoate din circuit - era foarte accesibil și aproape de noi... Bună cursa lui Bezzechi - A zis ca a fost "bad" când a fost întrebat de Acosta însă exact faptul ca atunci când e slab pe un circuit iese pe 3... Marquez a zis ca la sfârșitul cursei lua virajele de dreapta cu capul ridicat "ca Norick Abe"...deci nu e deloc la 100% Și totuși rezultatele sunt bune,cel putin aici. I didn’t expect Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate