furia neagra Postat Februarie 11, 2008 Share Postat Februarie 11, 2008 Multumesc asa am sa fac eu am un MZ 175 si nu as vrea sa stric aspectul clasic adaptindui alt tim de acceleratie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jorj Postat Februarie 11, 2008 Share Postat Februarie 11, 2008 Un ceas vitezometru pentru Jawa 350 TS? Al meu indica viteza dar nu inregistreaza km. As vrea unul care sa le poata face pe ambele. Platesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roby_nitr0 Postat Februarie 16, 2008 Share Postat Februarie 16, 2008 (editat) Salut va rog ajutatima si pe mine .... am mare nevoie de o fise si o pipa pt bujie si daca se poate si un stop spate pt mobra 50 super........va rog k am nevoie pt ITP k s il iau.......... HELP pls pls pls Editat Februarie 16, 2008 de roby_nitr0 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
judas Postat Februarie 16, 2008 Share Postat Februarie 16, 2008 (editat) Multumesc asa am sa fac eu am un MZ 175 si nu as vrea sa stric aspectul clasic adaptindui alt tim de acceleratie. Daca e in stare originala, n-are rost sa-l modifici sau sa improvizezi tot felul de chestii care ar duce la stricarea aspectului original. Bafta ! Editat Februarie 16, 2008 de judas Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kta_bmxpunk Postat Februarie 20, 2008 Share Postat Februarie 20, 2008 salut....aveti care-va pe aici un magnetou de voshod 3-m....??????...e urgenttt...va rog....platesc...sau bere sau ce o fii... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
deputamadre Postat Februarie 27, 2008 Share Postat Februarie 27, 2008 cumpar sau ofer ceva piese la schimb (daca am) aceste doua capace din interiorul motorului de jupiter4 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roby_nitr0 Postat Februarie 29, 2008 Share Postat Februarie 29, 2008 Salut! Un filtru de aer jawa 250 este? Da' semnal spate original mobra 50s este? sal daca gasesti stop spate original d mobra 50 s pls spunemi si mie d und........platesc pl Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat Februarie 29, 2008 Share Postat Februarie 29, 2008 cum arata stopul ala? cred ca am ceva simlar, nou noutz. am vreo 4.... din cate stiu forma e perfect identica. dar baga tu o poza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hell_Rider_Edy Postat Februarie 29, 2008 Share Postat Februarie 29, 2008 Salutari, n-are domne' nimeni un cric lateral de ij? chiar nimeni? d-ai sti cat am cautat unu d-ala,dak ziceai acum 2 luni iti dadeam eu dar am interesez k stiu p cineva care are curtea univers.. numa planete Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Magic4Ce Postat Februarie 29, 2008 Share Postat Februarie 29, 2008 (editat) schimb rezervor de ij festival cu rezervor de dnepr sau M rezervorul meu e in stare buna, nu e lovit, etc. poza la profil detalii PM Editat Februarie 29, 2008 de magic4ce Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roby_nitr0 Postat Februarie 29, 2008 Share Postat Februarie 29, 2008 (editat) cum arata stopul ala? cred ca am ceva simlar, nou noutz. am vreo 4.... din cate stiu forma e perfect identica. dar baga tu o poza. e stopul ala derptunghiular nu ala de hoinar, da am nevoie si de soclu si de multe becuri de 6 v k nu gasesc.....multzumesc mult asfalt uscat --- Mesaj completat în 29 Feb 2008 21:25 ------------- cum arata stopul ala? cred ca am ceva simlar, nou noutz. am vreo 4.... din cate stiu forma e perfect identica. dar baga tu o poza. asta e poza .....................................becuri de 6 v daca ai help pls Editat Februarie 29, 2008 de roby_nitr0 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
elm Postat Martie 2, 2008 Share Postat Martie 2, 2008 d-ai sti cat am cautat unu d-ala,dak ziceai acum 2 luni iti dadeam eu dar am interesez k stiu p cineva care are curtea univers.. numa planete Domne, daca gasesti, sar ori cu banu', ori cu berea, cum e mai bine (numai sa fii prin preajma olteniei) Toate bune si mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mircea_simson Postat Martie 2, 2008 Share Postat Martie 2, 2008 sal daca gasesti stop spate original d mobra 50 s pls spunemi si mie d und........platesc pl Ia legatura cu Mikulaish are un stop de Mobra pe ultimul ataj cumparat nu cred ca-i trebe. Cu bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mike06 Postat Martie 6, 2008 Share Postat Martie 6, 2008 e stopul ala derptunghiular nu ala de hoinar, da am nevoie si de soclu si de multe becuri de 6 v k nu gasesc.....multzumesc mult asfalt uscat <small>--- Mesaj completat în 29 Feb 2008 21:25 -------------</small><br/> asta e poza .....................................becuri de 6 v daca ai help pls iti trebe tot?cu capacul ala rosu?ti-l dau cu tot cu aripa daca vrei da cu 40 ron Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roby_nitr0 Postat Martie 6, 2008 Share Postat Martie 6, 2008 (editat) iti trebe tot?cu capacul ala rosu?ti-l dau cu tot cu aripa daca vrei da cu 40 ron ok cu totu...........s-a facut da cum facem? ios din bucuresti u din craiova. il trimiti prin posta? si becuri dak mai ai trimitele si p alea k le platesc. --- Mesaj completat în 06 Mar 2008 22:14 ------------- Ia legatura cu Mikulaish are un stop de Mobra pe ultimul ataj cumparat nu cred ca-i trebe. Cu bine multumesc mult...asfalt uscat vreme buna si o bere rece Editat Martie 6, 2008 de roby_nitr0 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mobrix Postat Martie 7, 2008 Share Postat Martie 7, 2008 salut daca tot este pentru cerseli hai sa fac si eu una Care aveti pe acasa o drujba de motocicleta si nu mai aveti ce face cu ea dati frate mie ca ma chinui de nu stiu cand sa imi iau una dar nu este buget asta e... daca vreti dati mio mie daca vreti ca nu am cum sa imi iau motocicleta nu pot nu stiu de ce asa ca daca vreti si aveti vreun jaf pe acasa o comunista sau orice ar fi si nu aveti unde sa o mai tineti datio incoace salut si respect Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jorj Postat Martie 7, 2008 Share Postat Martie 7, 2008 Am nevoie urgent de pe o Jawa 350 ceasul kilometraj si pinionul transmisiei primare!!! Cumpar, nu moka!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roby_nitr0 Postat Martie 7, 2008 Share Postat Martie 7, 2008 cum arata stopul ala? cred ca am ceva simlar, nou noutz. am vreo 4.... din cate stiu forma e perfect identica. dar baga tu o poza. Salut se mai aude ceva de stopul ala nou nout similar cu cel de mobra? k ma intereseaza foarte mult el si cateva becuri de 6 v. sult singurele lucruri care ma despart de itp. E f bine ca suntem amandoi din bucuresti si nu mai sunt complicatiile cu transportul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
4bike Postat Martie 7, 2008 Share Postat Martie 7, 2008 Salut se mai aude ceva de stopul ala nou nout similar cu cel de mobra? k ma intereseaza foarte mult el si cateva becuri de 6 v. sult singurele lucruri care ma despart de itp. E f bine ca suntem amandoi din bucuresti si nu mai sunt complicatiile cu transportul. Ia da-mi tu un PM cu adresa ta sa-ti trimit stopul ala ca tocmai am gasit unu pe o aripa de Simson si mie si asa nu imi foloseste.Din cate am vazut in viteza mi sa parut destul de bun,macar sa iei verificarea cu el.Ce becuri porti la mobra ca poate te rezolv de cateva dar nu multe ca e rare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicloburu Postat Martie 7, 2008 Share Postat Martie 7, 2008 Ia da-mi tu un PM cu adresa ta sa-ti trimit stopul ala ca tocmai am gasit unu pe o aripa de Simson si mie si asa nu imi foloseste.Din cate am vazut in viteza mi sa parut destul de bun,macar sa iei verificarea cu el.Ce becuri porti la mobra ca poate te rezolv de cateva dar nu multe ca e rare. Jos pălăria în fața ta, coane! Respect masiv!!! Să puie mîna să scrie acilea toți forumiÂştii ajutați de "4bike" !!! Mare domn! Mare caracter! Toate bune! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrey_832 Postat Martie 15, 2008 Share Postat Martie 15, 2008 caut un rezervor de CZ sau un altul asemanator ca forma si ca volum. Dau bani, bere sau multe multimiri..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kta_bmxpunk Postat Martie 15, 2008 Share Postat Martie 15, 2008 am eu un rezervor...de cz....o sa ii fac poze maine... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ativix Postat Martie 17, 2008 Share Postat Martie 17, 2008 As avea nevoie de un carb . Poate fi unul din urmatoarele mikuni vm 28 sau keihin pwk flatside 28 mm. Platesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrey_832 Postat Martie 17, 2008 Share Postat Martie 17, 2008 am eu un rezervor...de cz....o sa ii fac poze maine... Ms dar am gasit..acum trebe doar sa il readuc la viata si sa ii dau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kta_bmxpunk Postat Martie 17, 2008 Share Postat Martie 17, 2008 nu e nici o problema....oricum care m-ai are nevoie de piese am un cz intreg...nefunctional...deci cine vrea ma intreaba si se rezolva pentru cz... bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate