cretu_cristian Postat Octombrie 11, 2007 Share Postat Octombrie 11, 2007 Salutare tuturor! Caut piese pt. motorul meu. Daca are cineva ceva piese pt. mz 125, il rog sa ma anunte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Octombrie 11, 2007 Share Postat Octombrie 11, 2007 Salutare tuturor! Caut piese pt. motorul meu. Daca are cineva ceva piese pt. mz 125, il rog sa ma anunte. tre sa fac rost de la un prieten de un motor si o pereche de roti de mz ... poate te pot "rezolva" eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Axa cu Scame Postat Octombrie 12, 2007 Share Postat Octombrie 12, 2007 Am nevoie de citeva zale de lant pentru un IJ Planeta 5. Am incercat sa schimb pinionul de atac care avea 15 dinti cu unul de 20 de dinti, dar chiar daca am mutat roata la maxim in fata, nu-mi ajungea lantul... Se intimpla sa aiba careva dintre voi citeva zale ca sa prelungesc lantul? Multumesc anticipat! Toate bune! Am eu 3-4 zale dintr-un lant de Jawa , s-ar putea sa fie la fel cu ala de ij. Sunt taiate pe vremuri dintr-un lant nou care era prea lung... 0721489412 - Bucuresti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Octombrie 12, 2007 Share Postat Octombrie 12, 2007 se potrivesc. Cicloburu, cumpara bre un lant nou si tine-l pe ala pt atas sau pentru mers solo la munte cu pasager (15,16,17,18, 19) cat o tine. Gasesti Favorit cehoslovac sau rusesc la 30 Ron, bune amandoua. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicloburu Postat Octombrie 12, 2007 Share Postat Octombrie 12, 2007 Am eu 3-4 zale dintr-un lant de Jawa , s-ar putea sa fie la fel cu ala de ij. Sunt taiate pe vremuri dintr-un lant nou care era prea lung... 0721489412 - Bucuresti Mulțumesc Axa ... S-a rezolvat demult, am Âşi postat mesajul de răspuns @Aleko, era vorba de lanțul pentru Planeta cu care a venit Marius la Dîmbul Morii, la întîlnirea de ataÂşe! Încă o dată, merci baieți! Toate bune! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ORISZA KES Postat Octombrie 13, 2007 Share Postat Octombrie 13, 2007 SALUT , URGENT !!! CUMPAR MAGNETOU DE SIMSON !!! CUMPAR NU CERSESC... AM CLIENT PENTRU UN SIMSON SPORT 1960 ... DAR IMI TREBUIE MAGNETOU !!! AFACEREA E CA SI INCHEIATA ... DAR OMUL VREA SA REZOV EU ACESTA PROBLEMA !!! ASTEPT OFERTE !!! DAU SI O CINSTE CELUI CARE MA AJUTA ... LA INTRUNIREA DE LA TARGOVISTE !!! GIGI PAMANTEANU 0723656643 MULTUMESC !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rebel_biker Postat Octombrie 14, 2007 Share Postat Octombrie 14, 2007 un contact de Minsk si unu de Dnepr as vrea si eu...platesc..ID:rebel_biker_pana7 --- Mesaj completat în 15 Oct 2007 09:24 ------------- nu are nimeni un contact de Minsk?banu jos.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovisey Postat Octombrie 25, 2007 Share Postat Octombrie 25, 2007 Salut, cumpar piese de IFA BK 350: Grup conic, far complet, cutie baterie, coturi si tobe esapament, aripa fata, amortizor sea fata( cu sistemul de fixare, habar n-am cum e). Mersi mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Octombrie 26, 2007 Share Postat Octombrie 26, 2007 Orice piesă de M72. Rezervor de zundapp, modelul ăsta--- Acum să văd seriozitate. Astept oferte p PM sau mail/mess, totul e la profil. Tel 0723565973. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat Octombrie 26, 2007 Share Postat Octombrie 26, 2007 orice piesa? n-ai stare... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Octombrie 26, 2007 Share Postat Octombrie 26, 2007 tu cand ai de gand sa raspunzi la telefon, ca te-am sunat azi de "ț" ori. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vamitul Postat Octombrie 26, 2007 Share Postat Octombrie 26, 2007 Cumpar urgent un ambielaj bun de simson. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kta_bmxpunk Postat Octombrie 26, 2007 Share Postat Octombrie 26, 2007 salut ....am si eu nevoie de un capac pentru cutia electrica de la mz rt 125/3.....platesc ....sau macar idei de unde sau cum as putea face rost de asa ceva....va rog mult e urgent ...salut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrew_i Postat Octombrie 27, 2007 Share Postat Octombrie 27, 2007 Caut sa cumpar oala mica ambreiaj de Jawa 638 de 350cc din 1988. Nr tel 0767 400 896. Rog seriozitate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claudiurusu Postat Octombrie 27, 2007 Share Postat Octombrie 27, 2007 Salut ,am si eu nevoie de cateva piese de IJ49 dau dkw 350: -cutia electrica(control box) -tobele (coada de randunica) -stopul spate PLATESC ,NU ESTE PROBLEMA ASTEPT UN RASPUNS DACA ARE CINEVA ASA CEVA -pe mes id : claudiurusu2002 sau tel 0723547065 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Black Wolf Postat Octombrie 28, 2007 Share Postat Octombrie 28, 2007 Salutare Am nevoie urgenta de comanda farana fata de mobra. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Grimstone Postat Octombrie 31, 2007 Share Postat Octombrie 31, 2007 Am nevoie de un stop spate pentru mz es 250/1, ornamentul de pe far, cheie de contact si ornamentele metalice cu sigla MZ de pe rezervor. Platesc. Numai bine si asfalt uscat (in iarna asta) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrew_i Postat Octombrie 31, 2007 Share Postat Octombrie 31, 2007 Chiar nu are nimeni oala mica ambreiaj de jawa 638? Am nevoie urgenta!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Supapa_Jr Postat Octombrie 31, 2007 Share Postat Octombrie 31, 2007 are cineva un buson de rezervor universal?cu cheie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Magic4Ce Postat Octombrie 31, 2007 Share Postat Octombrie 31, 2007 (editat) daca intereseaza pe cineva am un rezervor de Jawa e putin lovit dar nu e ceva ce nu s-ar putea rezolva cu putin chit pret 15 ron Editat Octombrie 31, 2007 de magic4ce Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ativix Postat Noiembrie 3, 2007 Share Postat Noiembrie 3, 2007 am nevoie de o janta spate de jupiter 5 .Platesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
satana pe mobra Postat Noiembrie 5, 2007 Share Postat Noiembrie 5, 2007 vand rezervor de simson cu 50 ron si alte piese detali/poze PM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kta_bmxpunk Postat Noiembrie 7, 2007 Share Postat Noiembrie 7, 2007 caut capac pentru cutia electrica pentru un mz rt 125/3 urgent....IL PLATESC nu il vreau gratis.....daca are cineva sa bage idu de mess sa vorbim.... kta_bmxpunk...sau daca exista vreo alternativa sa il fac ...orice idee...multumesc .salut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SamuraiJerk Postat Noiembrie 8, 2007 Share Postat Noiembrie 8, 2007 o sa incerc si aici: am nevoie de prinderile de jos de pe nuci pentru un atas de nipru 11 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis TM Postat Noiembrie 15, 2007 Share Postat Noiembrie 15, 2007 (editat) Salut! As avea si eu nevoie de o aripa spate originala de mobra,si 2 becuri 6V Bani(sau bere) PS:Si niste gume pentru telescoape,si pentru picioare sofer Editat Noiembrie 15, 2007 de Denis MBR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate