Sari la conținut

Postări Recomandate

• Răspunsuri 4,7k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Serios...dacaa motocicleta nu e inmatriculata in ro e usor sa faci treaba asta...daca e inmatriculata pe numele lui asteapta pana vine..trebe fiscal...mai multe.

Motocicleta nu este inmatriculata in ro

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Salut,

Avand domiciliul in Suceava trebuie sa fac o plimbare pana acolo la inmatriculari, desi locuiesc in Cluj. Dosarul mi-e complet, vreau doar sa va intreb daca imi poate elibera numarul, cartea si talonul in aceeasi zi, sau am a mai face un drum pentru ridicarea lor?

Merci mult, seara faina!

Editat de oldprogress
Link spre comentariu

Salut,

Avand domiciliul in Suceava trebuie sa fac o plimbare pana acolo la inmatriculari, desi locuiesc in Cluj. Dosarul mi-e complet, vreau doar sa va intreb daca imi poate elibera numarul, cartea si talonul in aceeasi zi, sau am a mai face un drum pentru ridicarea lor?

Merci mult, seara faina!

talonul iti vine prin posta la adresa din buletin, restul le poti obtine intr-o zi .

Editat de yoyo_man
Link spre comentariu

Merge orice contract, nu neaparat cel standard. Important este sa cuprinda toate informatiile care le sunt necesare pentru inmatriculare.

mersi mult. toate informatiile necesare inmatricularii insemnand ce? :)

Link spre comentariu

Pai datele complete ale celor doua parti (vanzator si cumparator) - nuime, prenume, adresa, CNP. Si datele motocicletei - Marca, model, numar identificare, etc

Uite aici un model:

http://www.autoimport.ro/res/Downloads/contract_vanzare_cumparare.pdf

Link spre comentariu

Salut. Am si eu o nelamurire.

Observ ca in majoritatea anunturillor de vanzare moto, tipul care vinde nu are motoreta pe numele lui, ci pe numele proprietarului de dinaintea lui.

Ce avantaje are el facand treaba asta si ce probleme pot intampina eu, ca posibil cumparator a motoretei respective?

Link spre comentariu

• Admin

Ce avantaje are el facand treaba asta si ce probleme pot intampina eu, ca posibil cumparator a motoretei respective?

Sunt mai multe motive, omul care o are nu a facut actele cu fostul propietar, a mers asa si acum o vinde sau este un intermediar la vanzare. Iti pot da exemplul meu, am un amic care lucreaza in Franta si m-a rugat sa-i vand mobra care se afla in tara, inmatriculata in Romania.

Tu nu ai nicio problema, atata timp cit actele motocicletei sunt in regula.

Editat de l.u.v
Link spre comentariu

Am inteles. Mi se pare dubios sa mergi asa pe incredere ... Eu iti dau banii si ramane pe numele tau. Tu poti foarte frumos dupa 1luna-2-3 sa te duci la politie si sa-mi iei motoru pe ce motiv vrea sufletu tau: furat, pierdut etc.

Link spre comentariu

• Vizitator changed the title to Inmatriculare Yamaha YZF R125