Admin l.u.v Postat Aprilie 19, 2015 Admin Share Postat Aprilie 19, 2015 Pana la urma daca tot se fac recall-uri pentru problema asta si se stie de ea de ce sa nu mearga sa i-o schimbe? Pe urma sta linistit.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valhalla Postat Aprilie 19, 2015 Share Postat Aprilie 19, 2015 Banuiesc ca nu foarte diferit de o Akrapovic,pe care am suportat-o doar un drum. Motorul trage altfel,e adevarat,dar eu am alte nevoi de la el. Deci,oameni buni,pot sa fac o toba originala mai silentioasa? Ai incercat alta casca ( mai silentioasa)? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sivi Postat Aprilie 19, 2015 Share Postat Aprilie 19, 2015 Pana la urma daca tot se fac recall-uri pentru problema asta si se stie de ea de ce sa nu mearga sa i-o schimbe? Pe urma sta linistit.. daca se fac recall-uri ar trebui sa-l sune ei, probabil omul face si toate reviziile la ei.... Pe urma sta linistit.. - Oare?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Aprilie 19, 2015 Admin Share Postat Aprilie 19, 2015 Pe urma sta linistit.. - Oare?! Daca as fi rautacios as spune ca in niciun caz, urmeaza sa i se rupa cardanul si sa aiba probleme cu unitatea ABS :-)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurmlau Postat Aprilie 19, 2015 Share Postat Aprilie 19, 2015 si cu pompa de benzina cum ramane? poate ajuta.. http://wemakeitsafer.com/vehicle-recall/BMW-R-1200-Gs-Recall-5173923#RecalledProductInformation Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sivi Postat Aprilie 19, 2015 Share Postat Aprilie 19, 2015 Daca as fi rautacios as spune ca in niciun caz, urmeaza sa i se rupa cardanul si sa aiba probleme cu unitatea ABS :-)) bai nu, nu am mers atat de departe, insa in general pe la vulcanizari sunt tudorei care nu tin cont de cuplul de strangere recomandat si ti-l strang ca la camion, ca de, a fost unul inainte si l-a dat pe maxim. Practic e mai sanatos sa te asiguri tu ca lucrurile sunt facute bine si riscurile se diminueaza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marcel bv Postat Aprilie 19, 2015 Share Postat Aprilie 19, 2015 (editat) Am System 6 de la bmw,care mi se pare mai silentioasa decat Schubert C 3 Pro (pe care am avut-o inainte). Port si doape in urechi. La toba trebuie sa umblu,nu la casti. Editat Aprilie 19, 2015 de marcel bv Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert_bobariu Postat Aprilie 19, 2015 Share Postat Aprilie 19, 2015 Tudoreii aia pot fi controlati sau, si mai bine, suntati - o cheie dinamometrica decenta costa un pic peste 300 de lei. Sa nu uitam insa ca recall-ul este pentru strangerea suruburilor discului de frana, nu a rotii. Discul original ar trebui sa fie strans ok (ca altfel era plin de epave pe marginea drumului) si tine destul de mult (eu unul am schimbat discul la 70k km, in conditiile in care franez exagerat de mult cu spatele - am mancat vreo 6 seturi de placute pana acum). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Aprilie 20, 2015 Autor Share Postat Aprilie 20, 2015 de cand am gsa la fiecare schimbare de anvelopa EU am dat jos rotile de pe agregat fie ca am fost direct cu el in service fie ca le am demontat in garaj demontarea si montarea am facut o personal daca nu am avut dinamometrica in garaj la prima vulcanizare am imprumotat o dinamometrica si am strans la cuplu umblu in talon cu biletel cu cotele de strangere pe suruburile de la etrier, roata, ax ce dracu e asa de greu sa pui mana pe o cheie...... anul trecut la 65000 am pus PREVENTIV protectia de flansa de la DAN CATA pe care o recomand Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Aprilie 20, 2015 Share Postat Aprilie 20, 2015 are cineva manualul de service? » Post actualizat in 15 Apr 2015 15:28 https://www.louis.eu/artikel/held-tool-tail-bag/10025656 140 lei la kronauto » Post actualizat in 15 Apr 2015 15:29 disponibila si pt GS LC si pentru GS vechi Eu am luat-o pe cea de la wunderlich. Multumit de ea. Chiar daca relativ micuta, poti tine in ea cateva mici accesorii. Doar ca nu tine chiar perfect la apa. Dupa mai multe ore prin ploaie a patruns apa in ea. Deci,oameni buni,pot sa fac o toba originala mai silentioasa? In cazul tau Marcel cred ca solutia ar fi doar sa faci o improvizatie la un "meserias" care se pricepe, a mai facut tobe and stuff. Ar putea ori sa desfaca toba si sa mai bage vata in ea sau sa mai restrictioneze din canalele existente, ori sa iti construiasca un silencer pe care sa il bagi in orificiile tobei, prins cu surub sau un aft de sudura ceva. Problemuta este insa ca e posibil sa afectezi si mersul motorului restrictionand evacuarea. PS - toba de la vechiul GS nu era mai silentioasa ? Poate merge adaptata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KHK Postat Aprilie 20, 2015 Share Postat Aprilie 20, 2015 PS - toba de la vechiul GS nu era mai silentioasa ? Poate merge adaptata. Nu, de cand au pus clapeta odata cu dohc-ul din 2010 se aude la fel de frumos. Eu la testele cu LC (inca aveam dohc) nu am simtit diferenta. Iar LC-ul l-am luat direct cu Akrapovic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marius R Postat Aprilie 22, 2015 Share Postat Aprilie 22, 2015 Am fost azi la BMW sa-mi recuperez motocicleta de la iernat si am vazut lubrifiantii BMW Motorrad aparuti in urma noii cooperari cu Shell: - Advantec Pro 15W50 - pentru boxerele racite cu aer - Advantec Ultimate 5W40 - pentru LC bmw_öle.jpg La ora actuala or folosii semisintetic sau e tot mineral(putin probabil la vascazitatea asta!)? stie cineva? -- nu e de mirare ca au trecut insa la 15w50 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ERU Postat Aprilie 22, 2015 Share Postat Aprilie 22, 2015 Mai au un pic si ajung la 15W60-ul pe care-l folosesc eu si care a fost motiv de discordie la AB. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shpixy Postat Aprilie 22, 2015 Share Postat Aprilie 22, 2015 Eu merg de 5 ani cu DOHC-ul meu cu Castrol 10 W 50 Power 1 Racing .... F. multumit !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marius R Postat Aprilie 23, 2015 Share Postat Aprilie 23, 2015 Pai daca ii pui 10w50 pot fi sigur ca nu o sa aibe pururi nimic!... E clar ca e o specificatie peste ce recomanda ei!... Si ca sa ma laud la 1150 eu folosesc 10w60 -- si merge super bine. Ideea nu era ca nu va fii ok ci doar ca au acceptat 15w50 ca un inlocuitor. E un ulei semisintetic cu avantaje clare fata de 20w50 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ERU Postat Aprilie 23, 2015 Share Postat Aprilie 23, 2015 Pai daca ii pui 10w50 pot fi sigur ca nu o sa aibe pururi nimic!... E clar ca e o specificatie peste ce recomanda ei!... Si ca sa ma laud la 1150 eu folosesc 10w60 -- si merge super bine. Ideea nu era ca nu va fii ok ci doar ca au acceptat 15w50 ca un inlocuitor. E un ulei semisintetic cu avantaje clare fata de 20w50 Cum il cheama pe 10W60 ăla? Bagă si tu un link. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KHK Postat Aprilie 23, 2015 Share Postat Aprilie 23, 2015 Cu ce poate GS-ul in off-road, mai ales cand are anvelopele potrivite si rider-ul pe masura, am vazut destule, stim deja... Dar asta arata o alta latura a GS-ului : (normal, tot rider-ul si anvelopele potrivite) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ERU Postat Aprilie 23, 2015 Share Postat Aprilie 23, 2015 Doar că filmarea se termină la intrarea pe linia dreaptă. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy Postat Aprilie 23, 2015 Share Postat Aprilie 23, 2015 Cu ce poate GS-ul in off-road, mai ales cand are anvelopele potrivite si rider-ul pe masura, am vazut destule, stim deja... Dar asta arata o alta latura a GS-ului : (normal, tot rider-ul si anvelopele potrivite) Buna ptr Ianachim...poate isi mai schimba parerea...))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marius R Postat Aprilie 24, 2015 Share Postat Aprilie 24, 2015 Eu folosesc Liqui Moly 10w60. Am studiat destul de bine proprietatiile, disponibilitatea sa nivel european ca sa zic asa si de ce nu pretul. Cel mai ieftin poti gasi un bidon de 5L cu cca 200 lei. -------- Ma consider mult mai safe cu asta decat cu orice altceva. As fi tentat sa cred ca e cea mai buna varianta de intretinere pe termen lung dupa "brake in" Nu stiu cat va face diferenta pe termen lung pt ca vazut pe adv posturi cu ulei normal si 400k mile...dar e a mea si am zis sa incerc ceva bun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
M a v e r i c k Postat Aprilie 24, 2015 Share Postat Aprilie 24, 2015 Schimbat flansa spate acum o saptamana. Pe la inceputul lunii dealerul mi-a trimis mail cu data/ora cand au disponibilitati, am fost la ei dimineata, am lasat mobra, m-am intors seara, am luat-o cu flansa noua montata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Delo Postat Aprilie 24, 2015 Share Postat Aprilie 24, 2015 Schimbat flansa spate acum o saptamana. Pe la inceputul lunii dealerul mi-a trimis mail cu data/ora cand au disponibilitati, am fost la ei dimineata, am lasat mobra, m-am intors seara, am luat-o cu flansa noua montata. Dealerul care si unde? Merci... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sivi Postat Aprilie 25, 2015 Share Postat Aprilie 25, 2015 Dealerul care si unde? Merci... probabil, de fapt sigur nu AB Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petrisor Postat Aprilie 27, 2015 Share Postat Aprilie 27, 2015 cine are piesele de prindere de la parbriz de 1200gs.alea doua din mijloc. poate le are cineva care si a montat desierto ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
M a v e r i c k Postat Aprilie 27, 2015 Share Postat Aprilie 27, 2015 probabil, de fapt sigur nu AB Nu AB, Arnold Kontz Luxembourg ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate