ianachim Postat Noiembrie 2, 2012 Autor Share Postat Noiembrie 2, 2012 Ce ziceti de ideea sa terminati balariile astea absolut inutile (sau sa le continuati pe un topic "special") si sa lasati pe asta curat? da ..ce ... mai facem si noi ceva km pe tastaura... aste sunt bmw nu japoneze sa le tot futaerim tehnic... ..Akime, asta micu' cunoaste definitia de cocos..da aia de tastatura.. aici TE INSELI...omul chiar MERGE!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Noiembrie 2, 2012 Admin Share Postat Noiembrie 2, 2012 (editat) aici TE INSELI...omul chiar MERGE!!!! Coane, nici nu contest asta, eu doar i-am atras atentia ca vorbeste, dar incurca 'subiectul'.. Si asta amical, cu delicateturi, cum ma stii.. Hai, noi sa fim sanatosi..bafta la toti.. Editat Noiembrie 2, 2012 de l.u.v Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Noiembrie 2, 2012 Autor Share Postat Noiembrie 2, 2012 Coane, nici nu contest asta, eu doar i-am atras atentia ca vorbeste, dar incurca 'subiectul'.. Si asta amical, cu delicateturi, cum ma stii.. Hai, noi sa fim sanatosi..bafta la toti.. gogo sef era asa BAFTA SI LA TOTI SAMBATA SA'NVARTIM ROTI AVEM BMW.URI SA NE MUSCATI DE CHILOTI..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Nastase Postat Noiembrie 2, 2012 Share Postat Noiembrie 2, 2012 edito moto.pdf http://www.bmwclub.r...dronul-bavarez/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Budd Postat Noiembrie 2, 2012 Share Postat Noiembrie 2, 2012 (editat) De ce trebuie sa postezi gainile astea aici, la 1200GS/GSA? Ar fi bine ca un mod sa stearga off-urile. Editat Noiembrie 2, 2012 de Budd Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sivi Postat Noiembrie 2, 2012 Share Postat Noiembrie 2, 2012 nu pot decat sa ma intristez cand vad atata dusmanie......ne miram ca si intrebam de ce, nu suntem uniti?....unul dintre voi tot va ceda discutiei....asa ca la ce bun atata balacareala in public. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Noiembrie 2, 2012 Autor Share Postat Noiembrie 2, 2012 nu pot decat sa ma intristez cand vad atata dusmanie......ne miram ca si intrebam de ce, nu suntem uniti?....unul dintre voi tot va ceda discutiei....asa ca la ce bun atata balacareala in public. nimic nu e mai placut, cand ti o tragi, decat sa te auda si vecini...... asa si aici daca ne am balacari pe pm nu ar mai fi fun.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reddogsibiu Postat Noiembrie 2, 2012 Share Postat Noiembrie 2, 2012 salut vreau sa cumpar un r1200gs va rog sa ma ajutati si sa-mi spuneti la ce sa ma uit cand il iau multumesc vb de unul second hand binenteles Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sivi Postat Noiembrie 2, 2012 Share Postat Noiembrie 2, 2012 (editat) salut vreau sa cumpar un r1200gs va rog sa ma ajutati si sa-mi spuneti la ce sa ma uit cand il iau multumesc vb de unul second hand binenteles in afara de uzurile generale/km parcursi care se pot dovedi costisitoare as spune sa verifici daca exista scurgeri de ulei intre motor si cutie....se pare ca un simplu simering poate costa mia de euro. Neaparat verifica servisarile, acolo unde spune ca a facut-o, vezi cam ce interventii a avut si cat de grave au fost/sau nu. De asemenea incearca ambreajul(a 6-a gaz maxim incepand cu 50-60 km/h) se pare ca au fost ceva probleme functie de stilul fostului proprietar.Nu te speria de jocul discurilor cu frana fata pusa....asa trebuie sa faca discuri flotante. Verifica abs-ul/esa-ul daca are si eventuale zgomote ciudate at. cand pui contactul - difera de la an la an, insa ciudateniile le sesizezi imediat.... probabil mai sunt insa astea mi-au venit in minte acum....suspecteaza orice chestie marunta....costurile reparatiilor sunt maricele insa exista solutii si la asta. Succes! PS. vezi ca e unul alb prin Brasov DOHC fff misto la pret bun si un Adv. 2006 http://www.motocicli...0/#entry3272930 Editat Noiembrie 2, 2012 de xtrblack Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reddogsibiu Postat Noiembrie 3, 2012 Share Postat Noiembrie 3, 2012 multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
diarzvn Postat Noiembrie 5, 2012 Share Postat Noiembrie 5, 2012 (editat) Suna ca dracu. Parca ar fi 125 in 2 timpi. ......si strugurii sunt acrii zise vulpea in gind.... Editat Noiembrie 5, 2012 de diarzvn Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Olaru Postat Noiembrie 5, 2012 Share Postat Noiembrie 5, 2012 ......si strugurii sunt acrii zise vulpea in gind.... De curiozitate.,am cuplat iesirea audio la o linie Technics cu boxe JBL si suna de nu se poate.Redarea exprima putere sobrietate rafinament si eleganta desi vorbim despre o inregistrare facuta amatoriceste cam pe genunchi din ce se vede (probati si Dv) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabyshor Postat Noiembrie 5, 2012 Share Postat Noiembrie 5, 2012 Pai asta era ideea arata-ne ceva remarcabil facut de tine de preferinta semnificatv mai tare decat ce a facut Dan Nastase si dupa aia poti sa "te dai cocos". Ideea este de obicei cei care ajung sa faca chestii remarcabile privesc cu respect realizarile celorlalti indiferent ca sunt mai mari sau mai mici. de cand e o chestie remarcabila sa faci un maraton din ala cu motoru? ce mare scofala sa faci o tura din asta ca nu inteleg? nu inteleg nici la ce bun. sa alergi aiurea, numai sa faci km, fara sa vezi nimic? asta se cheama motociclism? chiar ca-i o chestie remarcabila. e ciudat ca apreciaza cineva. pacat ca nu-i caldura, ca faceam si eu o tura, ca dupa aia intram si io in randu cocosilor. pana mea, la anu de-acu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Noiembrie 5, 2012 Share Postat Noiembrie 5, 2012 Mie imi suna ca dracu, dogit si usor ragusit spre final, dar este drept turata in gol. Poate in sarcina si in viu, sa fie altfel. Nu sunt un ahtiat al zgomotului si personal imi plac tobele silentioase, dar pe principiu putere, sobrietate, ( ca de rafinament nu poate fi vorba aici) mai bine suna vechiul GS. Cam tare pt gustul meu, dar infinit mai bine. Abia-l astept pe Aurelian, sa vina la Arc in primavara, sa-l mirosim. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Noiembrie 5, 2012 Share Postat Noiembrie 5, 2012 Sa faci 1000 km intr-o zi este destul de greu. Sa faci 2500-3000km in 2 zile este cumplit. Numai cine nu a trecut prin asta nu poate aprecia. Destul de greu de repetat experienta pt ca traficul s-a dublat (cel putin), iar soselele sunt in mare aceleasi. Cai, vacile, cainii, porcii si soferii bezmetici, de asemenea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Noiembrie 9, 2012 Share Postat Noiembrie 9, 2012 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Budd Postat Noiembrie 9, 2012 Share Postat Noiembrie 9, 2012 fake Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LinX Postat Noiembrie 11, 2012 Share Postat Noiembrie 11, 2012 fake Ce, poza de mai sus? De ce ar fi "fake", ca nu inteleg? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei belcic Postat Noiembrie 11, 2012 Share Postat Noiembrie 11, 2012 Nu stiu, probabil colinele din spate, cerul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert_bobariu Postat Noiembrie 11, 2012 Share Postat Noiembrie 11, 2012 E fake 100%. Se vede cel mai bine din umbra de pe sol ca de fapt era un Super Tenere, dar in photoshop a fost inlocuita cu un bmw. Rusinica... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Noiembrie 11, 2012 Share Postat Noiembrie 11, 2012 (editat) Hai inchinati-va. Prima motocicleta din istorie care sare 30 cm de la sol. Senzational! Nu putea fi decat un BMW, singurul din istoria vehiculelor pe 2 roti capabil de asa performanta. Se vede de la o posta descendenta aviatica, a prins aripi, ajutata si de "elica" alb-albastra. Editat Noiembrie 11, 2012 de bogdan_harea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Serban.S Postat Noiembrie 11, 2012 Share Postat Noiembrie 11, 2012 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Noiembrie 12, 2012 Admin Share Postat Noiembrie 12, 2012 iar te iau astia cu pietre pe aici.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert_bobariu Postat Noiembrie 12, 2012 Share Postat Noiembrie 12, 2012 (editat) Hai inchinati-va. Prima motocicleta din istorie care sare 30 cm de la sol. Senzational! Nu putea fi decat un BMW, singurul din istoria vehiculelor pe 2 roti capabil de asa performanta. Se vede de la o posta descendenta aviatica, a prins aripi, ajutata si de "elica" alb-albastra. Stimate domn, ati fost atat de previzibil... Iar eu un troll! Mea culpa! Editat Noiembrie 12, 2012 de robert_bobariu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Noiembrie 12, 2012 Autor Share Postat Noiembrie 12, 2012 Hai inchinati-va. Prima motocicleta din istorie care sare 30 cm de la sol. Senzational! Nu putea fi decat un BMW, singurul din istoria vehiculelor pe 2 roti capabil de asa performanta. Se vede de la o posta descendenta aviatica, a prins aripi, ajutata si de "elica" alb-albastra. DACA IMI FACI SI MIE...CANVA.... CUTIILE ..ALEA.......POATE MA RIDIC SI EU ASA DE LA SOL...CA ALTFEL NU AM PORTANTA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate