wtf? Postat Ianuarie 10, 2015 Share Postat Ianuarie 10, 2015 Trimite un mesaj tipului asta, poate te ajuta el. https://www.facebook.com/vick.exhaust Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
grigoreionutmarius Postat Ianuarie 10, 2015 Share Postat Ianuarie 10, 2015 salut,am vorbit acum ceva timp cu el si mi-a spus ca nu ma poate ajuta!!mersi oricum!!! astept in continuare sugestii!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piticot Postat Ianuarie 11, 2015 Share Postat Ianuarie 11, 2015 pune niste poze/ da-mi pe privat. Stiam un flacau care repara/turna fibra de carbon, trebuie sa dau de el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
grigoreionutmarius Postat Ianuarie 12, 2015 Share Postat Ianuarie 12, 2015 pune niste poze/ da-mi pe privat. Stiam un flacau care repara/turna fibra de carbon, trebuie sa dau de el lasa-mi un email sa iti trimit pozele ca nu reusesc prin mesaj aici pe forum! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piticot Postat Ianuarie 13, 2015 Share Postat Ianuarie 13, 2015 lasa-mi un email sa iti trimit pozele ca nu reusesc prin mesaj aici pe forum! ai PM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat Ianuarie 13, 2015 Share Postat Ianuarie 13, 2015 Am si eu o intrebare,stiu ca v-ati luat manusi de la Alpinestars pt ca era o discutie pe aici mai demult despre aceste manusi,as vrea sa-mi iau si eu o pereche,am inteles ca sunt foarte ok,dar ce vreau eu sa intreb,cum se comporta in timp?Sunt rezistente? Adica ele de frumoase sunt frumoase si am inteles ca sunt si comode,dar n-as vrea sa dau o suta si ceva de euro pe ele si sa ma tina o vara,ca asa imi iau din alea de 50-60e si gata.Cum sunt ca rezistenta,ma tin vreo 2-3 sezoane? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
manu_vvu Postat Ianuarie 13, 2015 Share Postat Ianuarie 13, 2015 Am si eu o intrebare,stiu ca v-ati luat manusi de la Alpinestars pt ca era o discutie pe aici mai demult despre aceste manusi,as vrea sa-mi iau si eu o pereche,am inteles ca sunt foarte ok,dar ce vreau eu sa intreb,cum se comporta in timp?Sunt rezistente? Adica ele de frumoase sunt frumoase si am inteles ca sunt si comode,dar n-as vrea sa dau o suta si ceva de euro pe ele si sa ma tina o vara,ca asa imi iau din alea de 50-60e si gata.Cum sunt ca rezistenta,ma tin vreo 2-3 sezoane? Ia-ti linistit, tin atata timp cat nu au contact violent cu solul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Ianuarie 13, 2015 Share Postat Ianuarie 13, 2015 Yep.subscriu la cele spuse de @manu.sunt la a 3a pereche pana acum,sp1,sp2 si gp si pana nu le-am raschetat de asfalt au tinut absolut perfect. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NeoZealot Postat Ianuarie 13, 2015 Share Postat Ianuarie 13, 2015 abia in sezonul 5 de purtat incontinuu o pereche de gp pro s-au desfacut la un deget. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat Ianuarie 14, 2015 Share Postat Ianuarie 14, 2015 A,asa da,ok.Asa merita sa fac un efort. Acuma na,daca au contact violent cu solul,nu voi da vina pe manusi,ci pe mine » Post actualizat in 15 Jan 2015 21:30Ca fapt divers,un compare facut de MCN pe bmw : 2014 vs 2015.Dyno,viteza de varf,400m,etc : http://www.motorcyclenews.com/news/first-rides-tests/2015/january/video-new-vs-old-bmw-s1000rr-dyno-and-top-speed/ Asa de chestie : 2014 BMW S 1000 RR : 192.85 hp , 113.5 Nm 2015 BMW S 1000 RR : 196.26 hp , 115.4 Nm Pueterea la roata masurata pe 2 motoare stock si la preturi deloc prohibitve Mai poti sa mai zici ceva?Sa vedem cu ce iese R1,dar va fi greu tare sa bata asa ceva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fatal Fury Postat Ianuarie 17, 2015 Share Postat Ianuarie 17, 2015 Interesant ...dar nu-mi bat capu` pana nu imi pot permite In alta ordine de idei ...iarna astaaaaaaaaaaaaaaaa.....cat D-zeu mai tine ??? Anul asta tot pe R1 ,un super super motor ! hai cu vara serepentinele ne asteapta !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
manu_vvu Postat Ianuarie 17, 2015 Share Postat Ianuarie 17, 2015 Interesant ...dar nu-mi bat capu` pana nu imi pot permite In alta ordine de idei ...iarna astaaaaaaaaaaaaaaaa.....cat D-zeu mai tine ??? Anul asta tot pe R1 ,un super super motor ! hai cu vara serepentinele ne asteapta !!! Hai primavara hai !!! Frumoase poze, mi-ai facut o pofta de plimbareala..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat Ianuarie 17, 2015 Share Postat Ianuarie 17, 2015 Interesant ...dar nu-mi bat capu` pana nu imi pot permite In alta ordine de idei ...iarna astaaaaaaaaaaaaaaaa.....cat D-zeu mai tine ??? Anul asta tot pe R1 ,un super super motor ! hai cu vara serepentinele ne asteapta !!! Bai nene,da unde aveti voi drumurile alea?Pfff Pe Tihuta esti acolo? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fatal Fury Postat Ianuarie 18, 2015 Share Postat Ianuarie 18, 2015 DN1A ,Sacele-Valenii de Munte-Cheia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat Ianuarie 22, 2015 Share Postat Ianuarie 22, 2015 De unde pot sa-mi iau si eu tot ce-mi trebuie pt servisarea furcilor pt un r1 2004-2006?Cuzineti,semeringuri,etc?Aveti vreun site? Si alta intrebare,ce ulei ar fi ok?Si de cat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Ianuarie 22, 2015 Share Postat Ianuarie 22, 2015 Si valvele, le lasi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat Ianuarie 22, 2015 Share Postat Ianuarie 22, 2015 As vrea sa le las,da. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Ianuarie 23, 2015 Share Postat Ianuarie 23, 2015 Cauta-ti cartusuri de R1 2007-08. Eu am 2 , dar cer 150 euro pe ele, au sub 5000km. Iti dau si cuzinetii in banii astia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george44 Postat Ianuarie 26, 2015 Share Postat Ianuarie 26, 2015 Salut! As dori sa mi achizitionez o Yamaha R1-2007/2008, insa pentru ca nu am mai avut o yamaha pana in prezent, nu stiu exact ce ar trebui sa urmaresc. De aceea ma adresez voua sa ma ajutati cu sfaturi, pareri, etc . Mentionez ca in trecut am detinut un Kawasaki ZX6R 2007. Va multumesc anticipat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hardKnot Postat Ianuarie 26, 2015 Share Postat Ianuarie 26, 2015 Salutare, are cineva o pompa radiala de frana stock pe acasa? A mea are nevoie de un rebuild si vreau sa'i dau replace Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Ianuarie 26, 2015 Share Postat Ianuarie 26, 2015 300ron. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hardKnot Postat Ianuarie 26, 2015 Share Postat Ianuarie 26, 2015 300ron. Ti'am lasat PM, merci! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat Ianuarie 26, 2015 Share Postat Ianuarie 26, 2015 @Jagi : Se potrivesc cartusele de pe una pe alta?Astea de rn19 sunt separate,unul pt rebound si unul pt damping,nu?Stiu ca se facea upgrade-ul asta pe furcile de rn12,cu internale de rn19,dar nu stiu daca implica modificari,nu ma pricep asa bine... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
manu_vvu Postat Ianuarie 26, 2015 Share Postat Ianuarie 26, 2015 Salut! As dori sa mi achizitionez o Yamaha R1-2007/2008, insa pentru ca nu am mai avut o yamaha pana in prezent, nu stiu exact ce ar trebui sa urmaresc. De aceea ma adresez voua sa ma ajutati cu sfaturi, pareri, etc . Mentionez ca in trecut am detinut un Kawasaki ZX6R 2007. Va multumesc anticipat! Cam ce e de verificat si la orice alta motocicleta. Trebuie testate sa functioneze cum trebuie amortizoarele, franele, daca poti sa ii faci un test de compresie a motorului ar fi perfect. In rest...nimic spectaculos si sa nu te iei dupa chilipiruri (dar asta e un sfat valabil la orice in viata)... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Ianuarie 26, 2015 Share Postat Ianuarie 26, 2015 @Jagi : Se potrivesc cartusele de pe una pe alta?Astea de rn19 sunt separate,unul pt rebound si unul pt damping,nu?Stiu ca se facea upgrade-ul asta pe furcile de rn12,cu internale de rn19,dar nu stiu daca implica modificari,nu ma pricep asa bine... E greu bre sa te iei dupa zvonuri. Ce zici tu e valabil la modelul 2009+. 2007 se potriveste la 2004, am facut operatiunea asta la moto lui Sokatu. E diff de la cer la pamint , suspensiile de 2007 sint de diametru mai mare (pistonul care pompeaza uleiul e mai mare), arcul este mai tare, se poate obtine o variatie mai mare a reglajelor, poti sa ai si 70 kg, si 110kg si nu trebuie inlocuit nimic la suspensii. Singura conditie e ca cartusele sa aibe si capetele de reglaj incluse, cele de 2004 nu se potrivesc la 2007 sau invers. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate