iulia_boris Postat Mai 1, 2019 Share Postat Mai 1, 2019 Ce scump este.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Mai 3, 2019 Share Postat Mai 3, 2019 Ma "consuma" incet, da' sigur! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALEX-Guzzista Postat Mai 3, 2019 Share Postat Mai 3, 2019 Ivan....foarte bine iti face !! Pai vrei sa manance boabe ?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Mai 3, 2019 Share Postat Mai 3, 2019 Pai logic asa ar fi, sa-si pape boabele (hrana uscata) din castron, nu urechile si mainile mele...da-l iert, ca-l iubesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silver Arrow Postat Mai 3, 2019 Share Postat Mai 3, 2019 Azi dupa amiaza am avut treaba prin oras si cum nu am vrut sa las catelul singur la birou, l-am luat cu mine pe moto. Bucuros ca intotdeauna ca da o tura cu mobra. De curiozitate am oprit langa un polititst tanar sa il intreb cum e cu mersul cu cainele pe mobra. Eram cu cainele bagat frumos in san. Si mi-a spus ca nu este voie. Chiar daca este pus intr-o geanta. Asadar cine cunoaste rog sa imi indice si mie o adresa de e-mail unde pot pune oficial aceasta intrebare Politiei Romane. O sa caut si eu adresa dar nu strica sa fie una verificata ca fiind functionala. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALEX-Guzzista Postat Mai 3, 2019 Share Postat Mai 3, 2019 (editat) Eu am legat o cusca pe saua pasager ,asigur ușita cu o plasa de transportat casca si asa transport Bestia Eram cu duba si cu Bestia libera prin cabina,politistul care ma oprit la control de rutina mi a spus ca in masina e obligatoriu sa o transporti in cusca pt a nu sari pe tine ca sofer si sa iti distraga atentia. PS:era sa fie mancat politistul atunci Acum 12 ore, Silver Arrow a spus: De curiozitate am oprit langa un polititst tanar sa il intreb cum e cu mersul cu cainele pe mobra. Eram cu cainele bagat frumos in san. Si mi-a spus ca nu este voie. Chiar daca este pus intr-o geanta. Daca este o geanta prinsa de moto,nu de conducator,nu cred ca sunt probleme cu politia... Eu ma gandeam odata la un tang-bag modificat in care sa stea cainele frumos la aer,ancorat cu un ham ca sa nu sara,dar este periculos in caz de vreo cazatura Mai sigur este intr-o cusca prinsa bine in spate. PS:In cazul opririi de catre Politie,se poate spune o poveste precum ca cainele este in depresie,nu mananca,nu bea apa... cand pleaca stapanul singur cu moto si veterinarul a recomandat sa fie plimbat cu moto+este bun si ca alarma daca se apropie cineva No coment .... Poze proaspete....de azi Editat Mai 3, 2019 de ALEX-CRUISER Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
September Postat Mai 12, 2019 Share Postat Mai 12, 2019 Nu le mai dați idei... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Mai 12, 2019 Share Postat Mai 12, 2019 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulia_boris Postat Mai 12, 2019 Share Postat Mai 12, 2019 Alex,noroc ca al tau are cateva kg..Cu al meu n-as putea face asta.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALEX-Guzzista Postat Mai 12, 2019 Share Postat Mai 12, 2019 (editat) Acum 8 ore, iulia_boris a spus: Alex,noroc ca al tau are cateva kg..Cu al meu n-as putea face asta.. Daca era mai mare luam un IJ sau Ural cu atas. Editat Mai 12, 2019 de ALEX-CRUISER Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulia_boris Postat Mai 12, 2019 Share Postat Mai 12, 2019 Aici pe forum era un user care plimba intr-una cu atas 2 Dogi Argentinieni. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALEX-Guzzista Postat Mai 13, 2019 Share Postat Mai 13, 2019 (editat) Acum 19 ore, iulia_boris a spus: Aici pe forum era un user care plimba intr-una cu atas 2 Dogi Argentinieni. Acum 1 oră, cobi a spus: Rhea : 6 luni si ceva si 8,3 Kg Pare cam suparata Ai vrut sa pleci fara ea !! ————————— A mea in parc....Cred ca era iarba simpla.....doar nu ceva cu miros de carnați ... Editat Mai 13, 2019 de ALEX-CRUISER Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulia_boris Postat Mai 13, 2019 Share Postat Mai 13, 2019 Atentie mare la capuse! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulia_boris Postat Mai 14, 2019 Share Postat Mai 14, 2019 Lasa-ma sa dorm.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Mai 14, 2019 Share Postat Mai 14, 2019 (editat) Mai imi bagi mult blitzul ala in ochi!??!?! Editat Mai 14, 2019 de Metal Heart Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RuInCV Postat Mai 14, 2019 Share Postat Mai 14, 2019 Before Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulia_boris Postat Mai 14, 2019 Share Postat Mai 14, 2019 Metal,al meu cand vede obiectivul intoarce capul..Nu pot face o poza cum trebuie si io.. Ruln,exista si un after adica? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Mai 14, 2019 Share Postat Mai 14, 2019 Iulia, l-am prostit cu mancare ca altfel nici el nu sta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALEX-Guzzista Postat Mai 14, 2019 Share Postat Mai 14, 2019 (editat) Acum 20 ore, iulia_boris a spus: Atentie mare la capuse! Cu toate ca a avut ceva deparazitar extern care anu trecut a fost bun,anul asta nu a mai avut efect. ... Am avut experienta neplacuta acu vreo luna,a luat una infectata ,cand am vazut ca babuta mea nu era vioaie ca de obicei,am mers la Ortovet ,a iesit pozitiv testul rapid de Babesioza Au pus-o la perfuzii doua zile ,i au facut antibioticele,tratament cu pastile si sa facut bine. Acum are zgarda anti parazitara cea mai buna+fiola ca nu mai vreau experiente neplacute. Editat Mai 14, 2019 de ALEX-CRUISER Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulia_boris Postat Mai 14, 2019 Share Postat Mai 14, 2019 (editat) Te-ai comportat ca un stapan responsabil.De obicei multi stau pana cainii nu mai au deloc hematii in sange si nici cu transfuzie nu mai scapa.Din februarie apar capusele si atunci cand un caine este apatic,se pisa maroniu,are tegumente albe nu poti pretexta,cum am auzit nu stiu cati,c-ai crezut ca-i cainele racit.. Pe de alta parte chiar mai perfida este dirofilarioza care nu da semne decat in ultima instanta si mult prea tarziu pt caine cand deja are ghem de viermi in cord.. Sa cautati musai ca antideparazitantul sa aibe actiune si pe tantari si nu doar pe capuse.Dar cea mai buna solutie ramane cautatul blanii cu atentie si eventual o analiza a sangelui,ca nu costa vreo avere. Editat Mai 14, 2019 de iulia_boris Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALEX-Guzzista Postat Mai 14, 2019 Share Postat Mai 14, 2019 (editat) Acum 3 ore, iulia_boris a spus: Te-ai comportat ca un stapan responsabil.De obicei multi stau pana cainii nu mai au deloc hematii in sange si nici cu transfuzie nu mai scapa.Din februarie apar capusele si atunci cand un caine este apatic,se pisa maroniu,are tegumente albe nu poti pretexta,cum am auzit nu stiu cati,c-ai crezut ca-i cainele racit.. Pe de alta parte chiar mai perfida este dirofilarioza care nu da semne decat in ultima instanta si mult prea tarziu pt caine cand deja are ghem de viermi in cord.. Sa cautati musai ca antideparazitantul sa aibe actiune si pe tantari si nu doar pe capuse.Dar cea mai buna solutie ramane cautatul blanii cu atentie si eventual o analiza a sangelui,ca nu costa vreo avere. Capusele au fost descoperite si scoase cum trebuie inainte de simptome,de aceea cand am vazut ca este apatica,am fugit la medic. Dupa aia i-am urmarit"treaba mica"sa faca,ce culoare face...sa nu faca blocaj renal. Si medicii au spus ca am venit din timp si a fost totul ok. A facut doua seturi de analize dupa tratament si mai facuse un set inainte cu vreo luna,cu ocazia vaccinurilor anuale. Bestia este cu carnetul de sanatate la zi,analize anuale,detartraj la dinti.....mai e o luna si o angajez la mare paznic la rulota....face bine marea la oasele de babuta. IMG_0559.MOV Editat Mai 14, 2019 de ALEX-CRUISER Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silvian74 Postat Mai 15, 2019 Share Postat Mai 15, 2019 (editat) Am prins hoata la carnita Editat Mai 15, 2019 de silvian74 Greseala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silver Arrow Postat Mai 15, 2019 Share Postat Mai 15, 2019 Somnul de dupa amiaza, pentru frumusete ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Mai 15, 2019 Share Postat Mai 15, 2019 Acum 17 ore, ALEX-CRUISER a spus: Capusele au fost descoperite si scoase cum trebuie inainte de simptome,de aceea cand am vazut ca este apatica,am fugit la medic. Dupa aia i-am urmarit"treaba mica"sa faca,ce culoare face...sa nu faca blocaj renal. Si medicii au spus ca am venit din timp si a fost totul ok. A facut doua seturi de analize dupa tratament si mai facuse un set inainte cu vreo luna,cu ocazia vaccinurilor anuale. Bestia este cu carnetul de sanatate la zi,analize anuale,detartraj la dinti.....mai e o luna si o angajez la mare paznic la rulota....face bine marea la oasele de babuta. IMG_0559.MOV Mai e o chestie pe care mi-a spus-o un doctor, sa-i variez deparazitantul extern din cand in cand. La cateva luni il schimb, ii pun Advantix sau altceva (nu Frontline, are o reactie alergica la el). Pt viermi la inima exista pastilute pt preventie, ii dau din astea ocazional. Nu ma intreba cum se numesc, ca nu mai stiu, e o pastila "universala" mai scumpa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALEX-Guzzista Postat Mai 15, 2019 Share Postat Mai 15, 2019 Acum 5 ore, Silver Arrow a spus: Somnul de dupa amiaza, pentru frumusete ... Ce viata “de caine” Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate