Sari la conținut

Cine are BMW 650 F gs/Dakar (2000+, INJECTIE)

Postări Recomandate

• Răspunsuri 11,5k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

De curios am scos-o la o plimbare acuma seara, dar nu am observat sa se stingă bordul sau alta lumina, am virat în ambele părți, oare la tester se va observa problema?

Nu cred.

Cazul meu: am avut un sezor de ABS (de la roata spate) stricat. Mergea ce mergea si la un momentdat, pur aleator, intra ABS-ul in avarie si se dezactiva. SI murea si vitezometrul si nu mai indica viteza. Pusul pe tester nu a aratat mare lucru. Deoarece senzorul spate este folosit si pentru vitezometru, faptul ca intrarea ABS in stare de avarie coincidea si cu moartea vitezometrului l-a ajutat pe mecanic sa fie mai sigur pe decizia de a schimba senzorul respectiv, bazandu-se pe corelarea celor doua informatii decat pe tester (care ii indica o problema electrica si nimic mai mult). Acum poate or fi mai performante testerele decat erau acum 3 ani.

Bafta.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

din ce citisem pe ADV este ceva normal la F650 sa se intaple asa deoarece sunt foarte slab gresate din fabrica si daca nu o gresezi macar o data la 2 ani .. ai surprize . eu mai am o luna si incep dezasamblarea

Serban.S asa ceva ama patit si eu dar eu neavand ABS am ramas doar fara vitezometru si kilometraj . acum am pus alt senzor SH , dat o cheie si rulata pe stender la relanti indica ceva viteza , urmeaza sa ii fac proba pe asfalt .
Link spre comentariu

Nu stiu exact dar in jur de 80-100.000. Am sa ma uit pe bord si va zic.

Slabe sanse sa aflii km reali ai mobrei. Cand a luat-o Mihai era destul de neingrijita de proprietarul anterior si foarte posibil sa fi dat si km inapoi.

Link spre comentariu

Slabe sanse sa aflii km reali ai mobrei. Cand a luat-o Mihai era destul de neingrijita de proprietarul anterior si foarte posibil sa fi dat si km inapoi.

Stiu ca m-am intalnit cu el in prima saptamana cand si-a cumparat-o si l-am fugarit oleaca prin oras :D

Naiba stie cati or fi cu adevarat. Oricum nu sunt putini.

Link spre comentariu

Salutare tuturor!

Cateva imagini de la o operatiune de servisare extinsa a unei motociclete ...

..., schimb pompa de apa (rotor, ax, garnituri), ...

Salutare!

Daca se poate, te rog spune-mi cat e manopera pentru inlocuirea pompei de apa.

Multumesc.

Link spre comentariu

Îmi puteți spune codul de piesa la acel șurub care întinde cablul de ambreiaj și de unde se poate comanda + un preț informativ. Tnx

Acum am obs ca și userul crezyzly a avut probleme cu piesa nr 7 din postarea lui, sper sa ma ajute el.

Editat de damageman
Link spre comentariu

Surub reglaj aproximativ 27 lei la Autonet 32727678100

Îmi puteți spune codul de piesa la acel șurub care întinde cablul de ambreiaj și de unde se poate comanda + un preț informativ. Tnx

Acum am obs ca și userul crezyzly a avut probleme cu piesa nr 7 din postarea lui, sper sa ma ajute el.

Link spre comentariu

Pentru cei care folosesc MOTUL, au aplicatia asta pe site-ul lor unde-ti zic ce ulei e mai bun pentru motoreta in functie de model / an si cand sa-l schimbi.

http://www.motul.com/ro/en/products/recommendation

P.S Angi, 300V e un ulei de curse din cate stiu eu si nu apare la recomandarile pentru Dakar si nici la X Challenge. Uita-te pe site.

Link spre comentariu

Cu ce ulei motul ai simtit ca nu e bine ?

salut

pot sa-ti spun ca ma folosit 15w50 repsol rider 4t si merge ok. il schimb la 5000 km. nu consuma gram. am 63000 km la mobra. daca a mai folosit cineva repsol???

Link spre comentariu

Are cineva care intra aici BMW 650 Xcountry sau Xchalenge ?

Vreau sa arunc si eu o privire la prinderea releului regulator de tensiune.

Multumesc

ZigZag si Popp au XChalenge cu XCountrz nu stiu pe nimeni.

cumpar parbriz inalt pt modelu de dupa 2004 .

La ce iti tebuie ? Te intreb pt ca parbrizele dupa 2004 sunt de o tristete maxima.

Link spre comentariu