ctrad Postat Martie 10, 2013 Share Postat Martie 10, 2013 (editat) Fix cu Motul am schimbat vechiul antigel chiar ieri , dar daca spui tu ca nu merita . . . . . . . P.S. : si l-am mai bagat si nediluat ( este gata preparat ) . Editat Martie 10, 2013 de ctrad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Old School Rider Postat Martie 10, 2013 Share Postat Martie 10, 2013 Orice antigel auto e bun atat timp cat e TIP G12.Daca e concentrat ,se amesteca cu apa distilata 50:50. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator AdrianB1 Postat Martie 10, 2013 Share Postat Martie 10, 2013 Exista antigel concentrat si antigel preparat. La cel concentrat se pune apa distilata, de obicei 1:1 dar scrie oricum pe bidon, la cel preparat nu mai pui nimic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat Martie 10, 2013 Share Postat Martie 10, 2013 (editat) la piese auto , antigel g12 1/1 cu apa distilata daca vrei verde ia verde, daca preferi roz cumpara roz.. eu pun, in mobra(e), de 6 ani de zile glaceol rx -d zici ca e pipi de martian. nu am avut probleme cu racirea sau cu pompa de apa un litru de glaceol+un litru de apa distilata si spor Editat Martie 10, 2013 de tiranspider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catas_him Postat Martie 10, 2013 Share Postat Martie 10, 2013 /index.php?/topic/687697-antigel/?hl=antigel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert Rmh Postat Martie 10, 2013 Share Postat Martie 10, 2013 mersi de sfaturi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Martie 10, 2013 Share Postat Martie 10, 2013 (editat) Sonyy, fa asa: Cumperi Hepu G12 / G12 +, este pe la 25-30 de lei sticla de 1,5 L nediluat. 2 sticle de apa distilata de 1 L (3 Lei ambele). Faci amestecul 50-50 apa distilata + antigel. Dai drumul la antigelul vechi, torni restul de apa distilata sa clateasca cat de cat instalatia, apoi pui surubul de la pompa de apa si torni amestecul facut mai sus. Nu are rost sa dai sume colosale pe un antigel doar ca scrie pe el Motul sau alte treburi. Dar de ce hepu si nu altceva g12, si neaparat nu Motul sau "alte treburi"? Intreb sincer, fara rautate. Si eu sunt de acord ca preturile la antigelul moto este exagerat de mare. Editat Martie 10, 2013 de Cesar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Martie 10, 2013 Share Postat Martie 10, 2013 Deci compari "apa colorata roz" cu g 12.... Ok, am inteles. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Martie 10, 2013 Share Postat Martie 10, 2013 (editat) Ai comparat "apa colorata" cu G12 si ai zis ca e mai bun G12. Ai zis si ca era hepu. Ai mai incercat si alt producator cu acelasi standard g12 sau singura comparatie facuta este cu "apa colorata"? Pe bidonul de apa colorata, ce mai scria in afara de apa colorata? Avea vreun stas/standard? Editat Martie 10, 2013 de Cesar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinm Postat Martie 11, 2013 Share Postat Martie 11, 2013 Hepu G12 e cel mai bun ca si pret/calitate. Motul pentru moto cica ar avea punctul de fierbere mai mare. iti trebuie fara silicati neaparat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Martie 11, 2013 Share Postat Martie 11, 2013 Bai ce-mi place cand va contrati pe niste marci de cacao care probabil se vand numai in Romania. Restul motociclistilor din lumea asta ce s-or fi facand?. N-am auzit in viata mea de HEPU, aici nu se vinde nimic de genul asta. Daca vreti, va zic vreo 3-4 marci care se vand aici, sa va contrati pe-alea.. )) Puneti oameni buni orice (cuvant urat) de antigel, cea mai importanta prorietate a lui e .. (ghici ghicitoarea mea) sa nu inghete!. In rest, nimic nu bate apa la coeficientul de transfer termic. Discutii de 2lei, ca e roz ca e mov ca e (cuvant urat), antigel. Ultima oara cand am cumparat era ... incolor. @Goodkat, cum papuc ai determinat tu ca ala e apa colorata? Ai folosit un densimetru? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinm Postat Martie 11, 2013 Share Postat Martie 11, 2013 Cred ca a baut surplusul si a vazut ca nu a facut spume la gura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Martie 11, 2013 Share Postat Martie 11, 2013 Hepu G12 e cel mai bun ca si pret/calitate. Motul pentru moto cica ar avea punctul de fierbere mai mare. iti trebuie fara silicati neaparat. Poti sa-mi spui, te rog, pe ce te bazezi cand spui ca e cel mai bun raport pret calitate? Intreb la modul cel mai serios. Punctul de fierbere al lichidului de racire in instalatie este influentat cel mai mult de presiune. Si ideal ar fi sa nu ajunga la temperatura respectiva. Hepu e o marca nemteasca, eu o prefer in detrimentul altor marci. E ieftin Probabil ca asta e unul dintre motivele subiective pentru care il recomanzi Eftin si bun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Martie 11, 2013 Share Postat Martie 11, 2013 Pai cum vine asta, altele nu-si fac treaba? Si dupa ce criterii obiective, masurabile, cantitative si calitative, apreciezi ca isi face sau nu treaba. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ctrad Postat Martie 11, 2013 Share Postat Martie 11, 2013 Antigelul de la Motul se numeste Motocool si l-am ales ptr plaja ridicata a punctului de fierbere . - 25 / 133 gr C Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Martie 11, 2013 Share Postat Martie 11, 2013 Ok, am inteles acum. Ala hepu e cel mai bu pentru ca e produs la bundesrepublik dar e si foarte eftin Oare insa nu e la fel de eftin cum e cel produs in romania pt romani? Adica un fel de low cost pt nemti la fel de low cost precum G12-le romanesc? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gogule Postat Martie 11, 2013 Share Postat Martie 11, 2013 (editat) De obicei folosesc HEPU....dar am folosit la vitezane si antigel romanesc la 8 lei litrul....daca il schimbi la 2 ani... Editat Martie 11, 2013 de s@rpe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Martie 11, 2013 Share Postat Martie 11, 2013 De obicei folosesc HEPU....dar am folosit la vitezane si antigel romanesc la 8 lei litrul....daca il schimbi la 2 ani... Exact! Multa lume omite sa faca aceasta operatiune. Pui mai ieftin, de acord, dar macar il schimbi la perioada recomandata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Martie 11, 2013 Share Postat Martie 11, 2013 Ba, ia gata, terminati cu prostiile Luati de-aici eftin si bun: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Martie 12, 2013 Share Postat Martie 12, 2013 Scrie pe bidon cum se face amestecul, daca se face, si la ce temperaturi rezista (f) de proportii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marcone Postat Martie 12, 2013 Share Postat Martie 12, 2013 Cum se comporta G30 fata de G12? Specificatiile sunt aceleasi,fara silicati,fosfati samd si pentru instalatii de racire din aluminiu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vasi71 Postat Martie 12, 2013 Share Postat Martie 12, 2013 citesc si ma minunez ,cum o intrebare pusa de un copil de 14 ani ( cu toate ca are 21) incinge atatea spirite.............vinul cum se bea ?...sprit, sau apa separat ???????? e de coma...... .Daca se ducea sa cumpere antigel de la primul magazin,afla pe loc toate informatiile,ba mai si pleca cu antigel acasa. p.s.- din profil,reiese ca vrea sa socializeze si sa posteze cat mai mult..............copii din ziua de azi.... - apreciez totusi efortul colegilor de ai oferii informatii. Un sezon fara evenimente ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert Rmh Postat Martie 12, 2013 Share Postat Martie 12, 2013 (editat) citesc si ma minunez ,cum o intrebare pusa de un copil de 14 ani ( cu toate ca are 21) incinge atatea spirite.............vinul cum se bea ?...sprit, sau apa separat ???????? e de coma...... .Daca se ducea sa cumpere antigel de la primul magazin,afla pe loc toate informatiile,ba mai si pleca cu antigel acasa. p.s.- din profil,reiese ca vrea sa socializeze si sa posteze cat mai mult..............copii din ziua de azi.... - apreciez totusi efortul colegilor de ai oferii informatii. Un sezon fara evenimente ! Off topic,zise ala care e intelept si e batran,care e problema daca intreb?intotdeauna vreau sa aflu si parerea altora inainte sa fac anumite lucruri On topic,am luat G12 cu apa distilata evident poate sunt persoane care chiar nu stiu cu ce se bea antigelul si ar fi de folos postarile celorlalti Editat Martie 12, 2013 de sonyy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
leandro Postat Martie 13, 2013 Share Postat Martie 13, 2013 cumpara antigel pt motor in aliaj, de masina, nu e scump. de amestecat cu apa depinde, citeste pe cutia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fressko Postat Aprilie 1, 2013 Share Postat Aprilie 1, 2013 Cititi bine ce scrie goodkat, ca zice bine. Mai ales partea cu 'spalarea' instalatiei cu apa distilata, de inspiratie cb500r hepu g12 rosu, 50-50 cu apa distilata.Orice ati lua, sa fie pt motoare cu bloc de aluminiu si neaparat FARA SILICATI. Motocool e insanely expensive. Acu depinde si cat ati dat pe mobra... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate