cristi-mic Postat Ianuarie 25, 2009 Share Postat Ianuarie 25, 2009 Discuri home-made, placute home-made, acum si cu furtune de frina home-made (Thunderbikes). Piesa dintre etrier si bratul furcii este adaptorul (de la 245 la 300mm). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sherky Postat Ianuarie 25, 2009 Share Postat Ianuarie 25, 2009 Intrebare : modelul RD04, fabricat in 1992 prezinta 2 versiuni , una de 37 kw (50 PS) si una de 43 kw (59 PS) ? Eu am gasit pe un site de piese cele 2 modele fabricate in anul 1992 : http://www.motomike.eu/ Stiti voi de asa ceva ? Daca da, cum s-a obtinut diferenta de putere ? Thx ! nu este cumva vorba de varianta limitata pentru Germania ? parca la ei e africana limitata, nu ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Ianuarie 26, 2009 Share Postat Ianuarie 26, 2009 Varianta de 50CP s-a vandut prioritar in Elvetia si Austria, dar si in alte tari. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PERL Postat Ianuarie 29, 2009 Share Postat Ianuarie 29, 2009 salut ! Are cineva idee de unde pot cumpara un tank bag (in afara celui de pe Touratech-scump ), va rog cat mai multe detalii daca se poate Multam ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi-mic Postat Ianuarie 29, 2009 Share Postat Ianuarie 29, 2009 Au la Louis o gramada de modele, si magnetice si cu chingi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Ianuarie 29, 2009 Share Postat Ianuarie 29, 2009 salut ! Are cineva idee de unde pot cumpara un tank bag (in afara celui de pe Touratech-scump ), va rog cat mai multe detalii daca se poate Multam ! Vezi ca tocmai ce-i pus unu la vanzare la vreo 75 de lei... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
84sbf Postat Ianuarie 29, 2009 Share Postat Ianuarie 29, 2009 Eu stiu ca din diametrul interior al mansoanelor de legatura dintre carburatoare si chiuloase. Dar s-ar putea sa ma insel... salutare! am africana rd07 din 93 cumparata din austria si e limitata la 50 de cai, nu stiu dc, dar asta e. din cate am inteles limitarea nu consta NUMAI din diametrul redus al mansoanelor. cica alea restrictionate au alte axe cu came, care nu deschid asa de mult supapele ca la ala de 60 CP, sau ceva de genu' oricum. acum am si eu o intrebare, am jantele varza, caut jante fata, spate. noi sunt cam scumpe pt mine. are cineva de vanzare sau stiti vre-o "dezmembrarie" prin tara? multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Ianuarie 30, 2009 Share Postat Ianuarie 30, 2009 acum am si eu o intrebare, am jantele varza, caut jante fata, spate. noi sunt cam scumpe pt mine. are cineva de vanzare sau stiti vre-o "dezmembrarie" prin tara? multumesc! Daca imi iese o combinatie s-ar putea sa am eu 2 roti de RD03, jantele sunt la fel din cate stiu. Da-mi un PM peste 2 saptamani (sunt plecat pana atunci). si mai vorbim. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PERL Postat Ianuarie 30, 2009 Share Postat Ianuarie 30, 2009 Au la Louis o gramada de modele, si magnetice si cu chingi. Cele de pe Louis nu sunt ceea ce caut - multumesc , ma intereseaza ceva de pe ATIC.ORG dar nu stiu daca sunt valabile ca oferta pt. ca spre exemplu tank bag-ul de la POLO nu il gasesc pe pagina celor de la Polo multam ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jacques Postat Ianuarie 30, 2009 Share Postat Ianuarie 30, 2009 Cele de pe Louis nu sunt ceea ce caut - multumesc , ma intereseaza ceva de pe ATIC.ORG dar nu stiu daca sunt valabile ca oferta pt. ca spre exemplu tank bag-ul de la POLO nu il gasesc pe pagina celor de la Polo multam ! ....Da. Tocmai m-am uitat pe Atic.org, sa vad " nemaipomenitele " tankbag-uri. Sunt la fel cu cele de la Louis, din care am si eu unul. Model aniversar. Ieftin. Calitate foarte buna, extensibil, cu intaritoare, cu chinga in fatza si magmeti pe fund, husa de ploaie, materiale bune, design OK. Se potriveshte foarte bine cu rezervorul. Nu stiu daca mai sunt si anul asta. Minus major: incomodeaza rau la mersul in picioare ( atunci il scot si il bag in topcase daca il am gol sau il leg in spate ). Dezadantajul asta sigur este valabil pt toate. http://www.videografie.ro/album/excursie/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristi T Postat Ianuarie 31, 2009 Share Postat Ianuarie 31, 2009 Am gasit pe net un calendar cu Africa Twin pe 2009,pacat ca nu erau toate lunile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OLY Postat Februarie 1, 2009 Share Postat Februarie 1, 2009 Am gasit pe net un calendar cu Africa Twin pe 2009,pacat ca nu erau toate lunile e facut de un polonez parca il gasesti tot pe advrider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Galen Postat Februarie 2, 2009 Share Postat Februarie 2, 2009 (editat) Am culcat deunazi Africana si acum "trage" dreapta. Probabil e ghidonul stramb. Puteti sa imi recomandati ce ghidon pot sa imi pun? Multumesc, Vampi Nu prea cred ca ai indoit ghidonul. Vezi ca al meu cel putin, este fixat pe jugul superior prin monturi elastice. Tragi pur si simplu de ghidon cu roata fata blocata intre doua reazeme rigide. Pina se indreapta. Eu am facut asta noaptea in padurea Bogatii, cu roata intre genunchi si cu mina putin rupta. Faci inainte un test. Chiar cu ghidonul strimb motorul ar trebui sa mearga drept daca lasi ghidonul. Daca nu, slabesti suruburile care rigidizeaza jugurile de telescoape, la amindoua jugurile. Te ingrijesti apoi ca ansamblul telescoape juguri sa fie centrat. O faci optic examinind simetria pozitionarii pieselor.(jugurilor unul fata de altul in special) Apoi stringi totul bine inapoi. In mod normal ar trebui ca motorul sa mearga drept daca lasi ghidonul, chiar daca acesta e strimb. Daca totusi ai strimbat doar ghidonul, acesta se poate indrepta. Numai la rece insa, prin prindere intr-o menghina pe un banc adevarat metalic sau oricum foarte solid. apoi cu leviere introduse la capetele ghidonului acesta se indreapta. Se fac masuratori intre capete si centrul geometric. Ai insa nevoie de un animal mare de tractiune la comenzi Bafta! Editat Februarie 2, 2009 de Galen Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator _Raul_ Postat Februarie 2, 2009 Share Postat Februarie 2, 2009 (editat) Daca nu, slabesti suruburile care rigidizeaza jugurile de telescoape, la amindoua jugurile. Te ingrijesti apoi ca ansamblul telescoape juguri sa fie centrat. O faci optic examinind simetria pozitionarii pieselor.(jugurilor unul fata de altul in special) ... Apoi stringi totul bine inapoi. Eu, inainte de a incheia, strang prima data cu cheia (potrivit, nu definitiv) jugul superior si usor de tot (la mana, pana la limita sau usor cu cheia) jugul inferior, dupa care fac mai multe "pompe" - cu frana fata trasa apas puternic ghidonul de mai multe ori, astfel incat telescoapele sa lucreze cat mai mult. Este si aceasta o contributie la alinierea jugurilor si suspensiilor. Editat Februarie 2, 2009 de Popescu_ MihailRaul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi-3 Postat Februarie 3, 2009 Share Postat Februarie 3, 2009 Salut!am si eu o intrebare,exista pe forum cineva care sia facut modificari la african sau a avut asemenea modificari pentru ai reduce greutate? de a o face mai enduro decit este?pe advrider.com am vazut poze cu vreo 2,dar nu erau si detaliile aferente modificarilor. se poate monta furca fata de capra de 600 pe africa?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlad302 Postat Februarie 3, 2009 Share Postat Februarie 3, 2009 scuze daca intrebarea e prea... aeriana.. dar o cam am de mult timp in cap. Deci, cate africa sunt pe glob? cate sau fabricat? -caci probabil sunt putine care au iesit din rulaj (probabil majoritatea prin accidente..) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OLY Postat Februarie 3, 2009 Share Postat Februarie 3, 2009 (editat) Salut!am si eu o intrebare,exista pe forum cineva care sia facut modificari la african sau a avut asemenea modificari pentru ai reduce greutate?de a o face mai enduro decit este?pe advrider.com am vazut poze cu vreo 2,dar nu erau si detaliile aferente modificarilor. se poate monta furca fata de capra de 600 pe africa?? pe mine ma bate un soi de gand de'asta dar as pastra furca in rest pot cadea multe .........carene, sea Editat Februarie 3, 2009 de OLY Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sherky Postat Februarie 4, 2009 Share Postat Februarie 4, 2009 Salut!am si eu o intrebare,exista pe forum cineva care sia facut modificari la african sau a avut asemenea modificari pentru ai reduce greutate?de a o face mai enduro decit este?pe advrider.com am vazut poze cu vreo 2,dar nu erau si detaliile aferente modificarilor. se poate monta furca fata de capra de 600 pe africa?? asa ceva ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bulinu' Postat Februarie 4, 2009 Share Postat Februarie 4, 2009 Dragi posesori de RD04, daca doriti sa inaltati motorul de spate cu ~ 3cm, am in plus un cuplaj de amortizor de RD07. 25 euro sau schimb cu ..... naiba stie ce .... da sa fie tot pt AT. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian Tanc Postat Februarie 6, 2009 Share Postat Februarie 6, 2009 Buna Va salut posesori de AT. Solicit ajutorul vostru. Daca cunoasteti pe cineva care ar fi interesat de un schimb de genu: sport/touring Honda VFR 750cmc RC36 si enduro/sport Gilera RC 600cmc, ambele in stare impecabila! Toate consumabilele schimbate. Intretinute, parcate in garaj, inmatriculate. Ofer ambele moto pe Honda Africa Twin model cat mai nou, crash cage-uri, top case, imbunatatiri. Pentru detalii despre motoare contactati pe adresa de mail: adriantanc@yahoo.com sau 0721737247 Multumesc, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rocker Postat Februarie 6, 2009 Share Postat Februarie 6, 2009 Salutare domnilor, vreau sa stiu, daca puteti, ce consum are o Africana, atat in oras cat si la drum lung? Cu respect, numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dhamzea Postat Februarie 6, 2009 Share Postat Februarie 6, 2009 (editat) Salutare domnilor, vreau sa stiu, daca puteti, ce consum are o Africana, atat in oras cat si la drum lung?Cu respect, numai bine de la 5 la 7,5 % dar nu e batut in cuie, dupa cum stii bine. fiecare cu stilul propriu de mers , in cazul in care jucaria e in "depplinatatea facultatilor mintale" Editat Februarie 6, 2009 de dhamzea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rocker Postat Februarie 6, 2009 Share Postat Februarie 6, 2009 de la 5 la 7,5 %dar nu e batut in cuie, dupa cum stii bine. fiecare cu stilul propriu de mers , in cazul in care jucaria e in "depplinatatea facultatilor mintale" Mersi mult pt raspuns . Am intrebat pentru ca mi-am luat un TDM 850 si am scos un consum de 7,5 % in oras si la viteze de 140-150 km/h. Si vroiam sa fac comparatie cu alte motociclete din clasa ei (750-850 cmc), referitor la consum. Multumesc inca o data, numai bine si asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dhamzea Postat Februarie 6, 2009 Share Postat Februarie 6, 2009 in oras si la viteze de 140-150 km/h. ps: pt alte comentarii discutam in {private} , ca ne abatem de la topic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sora13 Postat Februarie 11, 2009 Share Postat Februarie 11, 2009 salut la toata lumea, am si eu o rugaminte, stie careva schema electrica pentru releul care se poate monta extern pt. pompa de benzina....??? cred ca incepe sa-mi schiopateze pompa si nu a-si vrea sa i-au una noua momentan......... multumesc, o zi buna... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate