Lucian_M Postat Februarie 9, 2023 Share Postat Februarie 9, 2023 Ești rău, nu lași lumea să viseze... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vis-a-vis Postat Februarie 9, 2023 Share Postat Februarie 9, 2023 Poate vrea Suzuki să ajungă la origini, cu soluții din al doilea război mondial... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vrajitoru Postat Februarie 9, 2023 Share Postat Februarie 9, 2023 Alooo, membri de p-acilea. Daca aveti ceva constructiv de zis, ziceti. Altfel taceti dracului din taste ca sunteti penibili. Numai atoate-mistocari pe aici. @yglos: mai am o intrebare: ai crash-bar? Daca da, atunci e cumva Givi? De ce intreb: crashbar-urile alea vibreaza pe la 5000 rpm, si, pe langa asta, au legatura dintre ele (care e undeva in fata, sub radiator) o prindere de cacao cu un dop si cu oringuri care poate incepe sa zdrangane dupa o vreme. Si aia are sunet metalic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
botezu' Postat Februarie 9, 2023 Share Postat Februarie 9, 2023 (editat) 3 hours ago, yglos said: Pana acum este cea mai tehnica si plauzibila explicatie. La scut m-am uitat de curand si este ok. Aripa fata.....te referi la aparatoarea de noroi si apa? O sa verific eu cat pot pe afara dar pentru reperele din schema ta doar service-ul le poate verifica. Multam! Da, aparatoarea de la roata fata. Are doua suruburi pe fiecare parte, unul dintre ele este reflectorul ala portocaliu (daca nu au schimbat prinderile la modelul asta nou al tau, verifica si tu), incearca-le pe amandoua. Editat Februarie 9, 2023 de botezu' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yglos Postat Februarie 13, 2023 Share Postat Februarie 13, 2023 La 09.02.2023 la 22:01, vrajitoru a spus: Alooo, membri de p-acilea. Daca aveti ceva constructiv de zis, ziceti. Altfel taceti dracului din taste ca sunteti penibili. Numai atoate-mistocari pe aici. @yglos: mai am o intrebare: ai crash-bar? Daca da, atunci e cumva Givi? De ce intreb: crashbar-urile alea vibreaza pe la 5000 rpm, si, pe langa asta, au legatura dintre ele (care e undeva in fata, sub radiator) o prindere de cacao cu un dop si cu oringuri care poate incepe sa zdrangane dupa o vreme. Si aia are sunet metalic. Cam ai dreptate colegul cu mistocarii, dar sa ii intelegem si pe ei ca sunt frustrati de faptul ca nu au iesit de ceva vreme cu mobrele si in lipsa de asta...... Nu am crash bar si nu am folosit niciodata pe nicio mobra. Am verificat si acea aparatoare de plastic dar e bine prinsa. Ceva este in interiorul bordului, de acolo se aude si numai in mers. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Februarie 13, 2023 Share Postat Februarie 13, 2023 Frustrat ești tu, cu tot cu cablul tău la turometru. Vorbește frumos, că nu ne știm de la bere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yglos Postat Februarie 13, 2023 Share Postat Februarie 13, 2023 Unii nu prea au ce face si cred ca se dau premii pentru numarul de postari, desi nu ofera decat panarama pe topic. Dl moderator, cam trebuie aplicat regulamentul acela in ceea ce priveste TROLLING-UL si date niste avertismente celor care nu se potolesc. In ceea ce priveste problema sesizata de mine, nimeni nu s-a gandit ca poate fi de la un surub desfacut de la deflector. S-a remediat azi. Subiect inchis! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Februarie 13, 2023 Share Postat Februarie 13, 2023 Daca ai gasit hiba/buba, ne bucuram...si sper sa nu mai ai necazuri! Caz inchis si...lasa indicatiile pretioase pentru altii! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Februarie 13, 2023 Share Postat Februarie 13, 2023 Acum 52 minute, yglos a spus: Unii nu prea au ce face si cred ca se dau premii pentru numarul de postari, desi nu ofera decat panarama pe topic. Dl moderator, cam trebuie aplicat regulamentul acela in ceea ce priveste TROLLING-UL si date niste avertismente celor care nu se potolesc. In ceea ce priveste problema sesizata de mine, nimeni nu s-a gandit ca poate fi de la un surub desfacut de la deflector. S-a remediat azi. Subiect inchis! Păi ai zis că ai deflector? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Februarie 13, 2023 Share Postat Februarie 13, 2023 Omul era convins că are turometru pe șufă, iar tu ai pretenții să dea toate detaliile?! Ce, nu ai globul de cristal scos din revizie? Stai să-l vezi când o scăpa-o jos prima dată ce plânge după crashbar. Curios, de la nivelul deflectorului și până la cel al bordului sunt câteva zeci de centimetri, el nu și-a dat seama de unde vine zgomotul. E că atunci când scârțâie scaunul, dar gresezi balamalele ușii, că de acolo pare că vine zgomotul. Se face de baftă, dar eu sunt frustrat, cică nu m-am plimbat iarna asta... Fie el sănătos, am ajuns inclusiv la Skopje și Budapesta (ture diferite, îmi permit plimbările). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
botezu' Postat Februarie 13, 2023 Share Postat Februarie 13, 2023 Da, păi in principiu multe zgomote deranjante apar de la suruburi slabite sau chiar pierdute, fie ca-s de la aripa, deflector, scut, mansarda, etc. Merita verificate din cand in cand, daca-ti aduci aminte (sau daca-ti aduc aminte altii). Ma bucur ca ai gasit buba, sa te bucuri de liniste cat mai multi km. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vis-a-vis Postat Februarie 13, 2023 Share Postat Februarie 13, 2023 Deci se turează deflectoru'. N-ai cum, mă, n-ai cum! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Februarie 13, 2023 Share Postat Februarie 13, 2023 Taci, că te ia și pe tine în ture, zice că ești frustrat și că trolezi. Omul e de mare angajament, promite multe, acuși incepe sezonul și să te ții ce material ne servește... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
trasan Postat Februarie 14, 2023 Share Postat Februarie 14, 2023 21 hours ago, Lucian_M said: Curios, de la nivelul deflectorului și până la cel al bordului sunt câteva zeci de centimetri, el nu și-a dat seama de unde vine zgomotul. E că atunci când scârțâie scaunul, dar gresezi balamalele ușii, că de acolo pare că vine zgomotul. Am patit la fel. Facea numai in mers, cand turam tare (de exemplu in depasire, in rampa, cu viteza). Am reusit sa localizez abia dupa ce a inceput sa vibreze si la viteze mai mici si am putut sa reproduc usor si in acelasi timp sa ating diferite piese Peace! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yglos Postat Februarie 14, 2023 Share Postat Februarie 14, 2023 La 13.02.2023 la 14:50, Doctor X a spus: Păi ai zis că ai deflector? Ca fapt divers toate V-Stromurile vin din fabrica cu asa ceva. De invatat si pentru altii este faptul ca cel putin o data pe an sa verifice si sa stranga suruburile de pe la accesorii. In rest le doresc baietilor delir placut mai departe. Topicul e plin de trolli si nu prea gasesti informatie utila pe el din cauza lor. Acum 5 ore, trasan a spus: Am patit la fel. Facea numai in mers, cand turam tare (de exemplu in depasire, in rampa, cu viteza). Am reusit sa localizez abia dupa ce a inceput sa vibreze si la viteze mai mici si am putut sa reproduc usor si in acelasi timp sa ating diferite piese Peace! Culmea este ca am avut problema si pe alta mobra, dar care nu vibra deloc cu suruburile alea desfacute. Asta macar m-a avertizat Asfalt uscat colegul ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
botezu' Postat Februarie 14, 2023 Share Postat Februarie 14, 2023 Deflector sau parbriz? Cu deflector nu vin toate, cu parbriz, da. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vis-a-vis Postat Februarie 14, 2023 Share Postat Februarie 14, 2023 Întrebarea firească acum e, la ce-i zici tu deflector? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Februarie 14, 2023 Share Postat Februarie 14, 2023 (editat) Omul nu prea stie pe ce lume se afla, descopera ba ca are deflector, ba ca are parbriz, ce sa mai, o nebunie... Pentru omul cu deflectoru': Ai prins si tu mobra cu manual de utilizare si dai lectii pe aici... Of, ce s-au ajuns unii... Deci de luat aminte: o data pe an, ca va pricepeti sau nu, puneti mana si strangeti toate suruburile la care ajungeti. Cat de tare le strangeti? Pana iese apa, ca toti aveti chei dinamometrice si stiti toate valorile de cuplu. Niște poze ar fi foarte binevenite, dacă s-a sfințit minunea japoneză... Editat Februarie 14, 2023 de Lucian_M Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Februarie 15, 2023 Share Postat Februarie 15, 2023 Acum 13 ore, yglos a spus: Ca fapt divers toate V-Stromurile vin din fabrica cu asa ceva. Vin cu parbriz reglabil, nu cu deflector. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
987654321Qwbn Postat Martie 25, 2023 Share Postat Martie 25, 2023 Buna ziua dragi Vstomistii, as avea o intrebare legat de bujiile iridium. Bujiile normale gen Denso U24ESR-N stiu ca dupa carte vin reglate la 0.7-0.8 mm . Nu am avut proble niciodata cu ele ,adevarul ca le si schimbam din 2 in 2 ani. Dar la recomandarea altor posesori fericiti am decis sa schimb cu un NGK CR8EIX irdium. Oare vine reglate diferit de cele normale ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Martie 25, 2023 Share Postat Martie 25, 2023 Chiar se recomandă NGK Iridium. Nu reglezi nimic, nu te atingi de vârf. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george13 Postat Martie 25, 2023 Share Postat Martie 25, 2023 Cine a pus bujiile astea pe modelul 2017, deci gen 3 ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
botezu' Postat Mai 23, 2023 Share Postat Mai 23, 2023 Am niste pivotpegz de dat, las link-ul catre anunt si aici, poate intereseaza pe cineva: https://www.olx.ro/d/oferta/pivot-pegz-mk3-suzuki-dl650-1000-1050-vstrom-IDhf1TN.html?bs=olx_pro_listing Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ComyGM Postat Iunie 5, 2023 Share Postat Iunie 5, 2023 Salutare tuturor. Ieri mi s-a rupt cablul de amreiaj (din fericire la 1 km de casă, după o tură de ~500 km). Oare să cumpăr unul original de la Suzuki sau să merg pe Vicma / JMT sau ce mai au oamenii ăștia prin magazine? Cheers! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Iunie 5, 2023 Share Postat Iunie 5, 2023 Părerea mea: ia ce găsești în magazine și cumpără și un kit de reparație, just in case. Am unul permanent la mine. Sau așa cred, nu m-am uitat sub șa de ceva vreme... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate