Sergiu_Q Postat Aprilie 23, 2013 Share Postat Aprilie 23, 2013 dragii mosului, unde gasesc aparatoare de lant ieftina sambata cand ma intorceam de la bran , am luat o groapa in ientersectia de langa autogara militari , mi-a sarit aparatoarea de lant a fost agatata de roata cumva si trasa in fata rotii. am scos-o cam flendurita de acolo si a trebuit s-o si tai ca s-o scot. colac peste pupaza a sarit si o bucata de tabla care tine aparatoarea de lant. de fapt asta a fost mai grav ca si asta s-a agatat cumva de lant si a fost trasa undeva in apropiere de pinion. am avut noroc ca nu m-am imprastiat toata intersectia din cauza asta in fine , acum caut aparatoare de lant Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bozoro Postat Aprilie 23, 2013 Share Postat Aprilie 23, 2013 io nu mai am aparatore de fo 3 ani. e super cum se vede. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu_Q Postat Aprilie 23, 2013 Share Postat Aprilie 23, 2013 mda...ma gandesc sa nu-mi ajunga pe spate toata mizeria de pe lant si mai protejeaza sa nu-mi ajunga diverse chestii pe la pinion. crengi, sarme, boscheti si alte chestii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
igi Postat Aprilie 24, 2013 Share Postat Aprilie 24, 2013 Vorbeste cu Bogdan Harea, cred ca are tehnologia necesara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bozoro Postat Aprilie 24, 2013 Share Postat Aprilie 24, 2013 nu ajunge nimic nici pe pilot nici pe pasager. ia daca e sa intre craci intra oricum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bocosb Postat Aprilie 24, 2013 Share Postat Aprilie 24, 2013 Si fara protectie de lant merge mai bine pe off ca e mai usoara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emilian_rks Postat Aprilie 24, 2013 Share Postat Aprilie 24, 2013 dragii mosului, unde gasesc aparatoare de lant ieftina sambata cand ma intorceam de la bran , am luat o groapa in ientersectia de langa autogara militari , mi-a sarit aparatoarea de lant a fost agatata de roata cumva si trasa in fata rotii. am scos-o cam flendurita de acolo si a trebuit s-o si tai ca s-o scot. colac peste pupaza a sarit si o bucata de tabla care tine aparatoarea de lant. de fapt asta a fost mai grav ca si asta s-a agatat cumva de lant si a fost trasa undeva in apropiere de pinion. am avut noroc ca nu m-am imprastiat toata intersectia din cauza asta in fine , acum caut aparatoare de lant este la Polo, ieftina - dar transportul e 20 euroi: http://www.polo-motorrad.de/de/kettenschutz-poliert-sv1000s-03-04-dl1000v-strom.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan.marinescu Postat Aprilie 24, 2013 Share Postat Aprilie 24, 2013 Hai sa intreb si aici: are cineva idee unde pot sa fac un drive test cu un V-Strom in Bucuresti (de preferat modelul nou (>=2011), dar e OK si modelul vechi)? Am incercat la motor team/elf workshop/motoboom fara rezultat pana acum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andry Postat Aprilie 24, 2013 Share Postat Aprilie 24, 2013 Dacă se comandă de la Polo Motorrad prin MyMoto nu se plăteşte transport, numai preţul de pe site + 4.2% "diferenţă de TVA" . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin 666 Postat Aprilie 25, 2013 Share Postat Aprilie 25, 2013 dragii mosului, unde gasesc aparatoare de lant ieftina sambata cand ma intorceam de la bran , am luat o groapa in ientersectia de langa autogara militari , mi-a sarit aparatoarea de lant a fost agatata de roata cumva si trasa in fata rotii. am scos-o cam flendurita de acolo si a trebuit s-o si tai ca s-o scot. colac peste pupaza a sarit si o bucata de tabla care tine aparatoarea de lant. de fapt asta a fost mai grav ca si asta s-a agatat cumva de lant si a fost trasa undeva in apropiere de pinion. am avut noroc ca nu m-am imprastiat toata intersectia din cauza asta in fine , acum caut aparatoare de lant originala, 100 ron e ieftin ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bozoro Postat Aprilie 25, 2013 Share Postat Aprilie 25, 2013 ie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu_Q Postat Aprilie 26, 2013 Share Postat Aprilie 26, 2013 originala, 100 ron e ieftin ? noua ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
butrosica Postat Aprilie 27, 2013 Share Postat Aprilie 27, 2013 Ne vedem astazi la Romexpo? Eu vin. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Aprilie 27, 2013 Share Postat Aprilie 27, 2013 Ce se executa la Romexpo? De 1 Mai merge careva la mare cu cortu ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
butrosica Postat Aprilie 27, 2013 Share Postat Aprilie 27, 2013 IUBIM 2 ROTI. Adica din nou un ""mars"" moto ca sa ne vada dragii nostri compatrioti mai bine in trafic. vezi ca e bannerul sus. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MIonutz Postat Aprilie 27, 2013 Share Postat Aprilie 27, 2013 Ne vedem astazi la Romexpo? Eu vin. Sunt la Romexpo. Asteptam. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DanielDRG Postat Aprilie 29, 2013 Share Postat Aprilie 29, 2013 Salutare, Cei de la Ploiesti, pe unde va faceti reviziile ? Imi puteti recomanda pe cineva ? Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florin.radu Postat Aprilie 29, 2013 Share Postat Aprilie 29, 2013 Salutare, Cei de la Ploiesti, pe unde va faceti reviziile ? Imi puteti recomanda pe cineva ? Multumesc! eu imi fac singur reviziile, poti incerca la romulus la motofly la iesirea spre buzau vizavi de petrom, pe partea dreapta fix intre doua vulcanizari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
magarusulmarius Postat Aprilie 29, 2013 Share Postat Aprilie 29, 2013 florin . radu - vezi ca ai mesageria plina,,, am incercat sa-ti trimit un mesaj dar nu merge Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florin.radu Postat Aprilie 29, 2013 Share Postat Aprilie 29, 2013 florin . radu - vezi ca ai mesageria plina,,, am incercat sa-ti trimit un mesaj dar nu merge am facut curatenie acum ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andumi Postat Aprilie 29, 2013 Share Postat Aprilie 29, 2013 Ti-l recomand pe Fabio alias "bozoro" pe forum....Chiar daca este la 60 km de tine, adica in Bucuresti, este "tatal lor". Salutare, Cei de la Ploiesti, pe unde va faceti reviziile ? Imi puteti recomanda pe cineva ? Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marcone Postat Aprilie 30, 2013 Share Postat Aprilie 30, 2013 (editat) Furtunul respectiv vine din pompa de apa, dintre simeringul de ulei si cel de apa si avertizeaza asupra uzurii celor 2, adica daca ai scurgeri de ulei, e dus simeringul de ulei, daca ai scurgeri de antigel, e dusa presetupa. Monitorizeaza ce iese pe furtun, daca scurgerea continua trebuie schimbate cele 2 simeringuri si rulmentii pompei. Daca te apuci de asta, mare atentie sa cureti aceasta galerie (suflare cu aer comprimat) , daca ramane ulei pe ea acesta in timp se solidifica obturand canalul de scurgere si te pomenesti cu antigel in ulei sau invers la urmatoarea uzura a simeringurilor. Editat Aprilie 30, 2013 de marcone Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bozoro Postat Aprilie 30, 2013 Share Postat Aprilie 30, 2013 hooooo, ca pote e putin condens, nu te lega si tu la cap fara sa te doara. si nu cred ca se gaseste presetupa de schimb, probabil numai pompa intreaga. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
big_boy Postat Aprilie 30, 2013 Share Postat Aprilie 30, 2013 (editat) Maine dimineata plec la mare. Se pleaca la 7.30 si ma intorc seara. Cine vrea sa vina cu mine sa urle. Editat Aprilie 30, 2013 de big_boy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marcone Postat Aprilie 30, 2013 Share Postat Aprilie 30, 2013 (editat) hooooo, ca pote e putin condens, nu te lega si tu la cap fara sa te doara. si nu cred ca se gaseste presetupa de schimb, probabil numai pompa intreaga. Aata zis si eu dar daca incepe sa curga in mod cosntant, deznodamantul e acealasi. Legat de piese, rulmentii sunt din seria 6000 simpli, 10 lei bucata Simeringul ulei si si ala vreo 10 lei, nu mai stiu exact dimensiunile Presetupa apa e 100 ron la suzuki, daca stii vreun magazin ce comercializeaza presetupe probabil poti gasi una la fel la cel putin 50% discount. Editat Aprilie 30, 2013 de marcone Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate