gsxaddict Postat August 3, 2018 Share Postat August 3, 2018 Un minifilm superb: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wbmt Postat Aprilie 27, 2020 Share Postat Aprilie 27, 2020 Un documentar excelent din doua perspective. Dacă nu l-ați văzut încă, recomand cu căldura. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TeDy 'M Postat Decembrie 20, 2023 Share Postat Decembrie 20, 2023 Noutăți? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Aprilie 1 Share Postat Aprilie 1 Recunosc ca mi-a fost lene sa citesc 10 pagini... as vrea sa merge (ca spectator, evident) in 2025 acolo. Imi poate da cineva ceva detalii, locatii de vazut cursa, cazari etc? Nu am nici cea mai vaga idee cat m-ar costa, e o idee de moment "la bautura". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate