babyblade Postat Martie 6, 2006 Share Postat Martie 6, 2006 multumesc din suflet. nu uitati cei ce nu sunteti din bucureti, vedti cine strange semnaturile la voi in oars. va gasiti intre voi. pacasac - brasov geo - targoviste xcs911- suceava cobraatr - poliesti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LOTRU Postat Martie 6, 2006 Share Postat Martie 6, 2006 Volintiru Robert Marius , buletin: RX 002596,Bucuresti. Si semnatura,dupa ce citesc tot subiectul. N-am cuvinte,politia! Personal , nu am nici un respect fata de lege,atata timp cat e scrisa de hoti.Doar teama sau constrangere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
toply Postat Martie 6, 2006 Share Postat Martie 6, 2006 Oprea Antonio Florian DX 269738 ... semnati va rog si in locul meu ca nu am cum sa ajung in Bucuresti, iar in Craiova nu cred ca strange nimeni semnaturile.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
babyblade Postat Martie 6, 2006 Share Postat Martie 6, 2006 cei ce fac tabelele, va rugam mult : fonturi de 12 in excel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pacasac Postat Martie 6, 2006 Share Postat Martie 6, 2006 Trebuie sa facem tabelul cu tot cu nume in excell? Eu i-am lasat pe oameni sa isi scrie numele, seria si semnatura cu pixul. Nu e bine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
babyblade Postat Martie 6, 2006 Share Postat Martie 6, 2006 (editat) uof, lasa asa, nu mai munci de 2 ori. dar era bine sa fie tot in excel, pt ca asa il facem si noi si sa putem atasa paginile de la voi in continuare. in fine, vedem noi cum facem. da-mi un buzz pe mess si iti dau capul de tabel. asa sa faca si ceilalti va rog, daca mai sunt nelamuriri. your_babyblade@yahoo.com Editat Martie 6, 2006 de Lizu-ka Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kawa_GPZ Postat Martie 6, 2006 Share Postat Martie 6, 2006 de cluj se ocupa cineva? eu si inca 5 prieteni vrem sa semnam dar nu stiu cu cine sa luam legatura, o sa discutam joi cand ne intalnim la Shak Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
babyblade Postat Martie 6, 2006 Share Postat Martie 6, 2006 este cineva si la cluj, gasiti-va intre voi in lata ordine de idei, am sunat la Primaria Capitalei si am obtinut urmatoarele date: trebuie facuta o cerere catre dl. primar general in care sa specificam traseul, ora, data exact, numele celor ce initiaza parada si persoana de contact. HAI S ASTABILIM O DATA SI UN TRASEU. alex dutu, tu aveai o idee pt parada. terog mult, intra si posteaza traseul exact. ma ocup eu de aprobari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mielu Postat Martie 6, 2006 Share Postat Martie 6, 2006 Trec azi pe la voi si eu. ce porcarie... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
babyblade Postat Martie 6, 2006 Share Postat Martie 6, 2006 zi datele, ca treci degeaba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ozzy Postat Martie 6, 2006 Share Postat Martie 6, 2006 Ma gandeam ca la finalul paradei sa scriem un text din motociclete. Daca e spatiu si sunt destule motociclete. macar un cuvant. De exemplu DREPTATE. Pentru ca nu cerem decat sa se faca dreptate. Sa se aplice legea care e una pentru toti. Macar sa dea un verdict. De ce e atat de greu sa se aplice un verdict acestui caz? Nu inteleg de ce nu sunt mai multi care sa semneze petitia. Nu va fie frica fratilor. Nu au ce sa ne faca. Este perfect legal. Si nu stati in cumpana. Este clar ca Alex avea prioritate iar politistul nu a acordat aceasta prioritate. S-a vehiculat ca ar fi avut Alex viteza. Putea sa aiba si 500 Km/h tot prioritatea aia o avea. Asa ca sustinem o cauza corecta. Noi suntem baietii buni iar reprezentantii legii nu. Este cea mai legala actiune de pana acum a motociclistilor. Respect total pentru initiatori. Va doresc sosele fara politisti anti-bikeri. Ozzy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Paw waw (talpa iute) Postat Martie 6, 2006 Share Postat Martie 6, 2006 Palarie Bogdan-Virvil = RD 065158 Palarie Bogdan-Virgil =065158 sorry Palarie Bogdan-Virgil =065158 sorry Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bruno Postat Martie 6, 2006 Share Postat Martie 6, 2006 Nacuta Claudiu hd 010596 din arad sunt buletinu din petrosani bafta in continuare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
babyblade Postat Martie 6, 2006 Share Postat Martie 6, 2006 daca va e teama, desi nu e cazul, trimiteti pe pm datele. hai oameni buni, numai 170 e motociclisti in TOT bucurestiul? ce naiba! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ady_viteza Postat Martie 6, 2006 Share Postat Martie 6, 2006 Luiza ti-am lasat un mesaj pe pm pe forumul de pe motorzone.L-ai primit? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaip Postat Martie 6, 2006 Share Postat Martie 6, 2006 Unde spuneati ca se semneaza in Bucuresti ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
babyblade Postat Martie 6, 2006 Share Postat Martie 6, 2006 primit, notat. mercic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaiachi Postat Martie 6, 2006 Share Postat Martie 6, 2006 Luiza, pot trece maine dimineata sa semnez? Ca nu mai sunt prin zona. Nume/serie ti-am dat azi-dimineata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gogu007 Postat Martie 6, 2006 Share Postat Martie 6, 2006 este cineva si la cluj, gasiti-va intre voi ..... Dragos centralizeaza si tipareste lista si maine (marti seara) ne intalnim sa o semnam efectiv. Am sa comunic maine pe subforumul Clujului unde si la ce ora ne intalnim sa semnam. Deci clujeni, bagati aici si voi nume/prenume/serie/numar de C.I. sa avem ce centraliza. (Cei care mi-ati dat deja datele pe Y!M nu mai e nevoie sa le treceti si aici) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DDU Postat Martie 6, 2006 Share Postat Martie 6, 2006 vin astazi la service la tine !!! iti dau datele si semnez!!! sunt dezgustat profund de cele intampolate precum si de reactia politiei in general>>>>in cazul accidentului meu(postat pe forum) tatal tipei care m-a incalecat cu peugeotul a intervenit in "instrumentarea" dosarului prin seful de personal de la udriste.....da' va pun io mai multe amanunte la topicul meu .....ca doar e calda amu!!! DDU Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dr.silviu Postat Martie 6, 2006 Share Postat Martie 6, 2006 (editat) Intreb si eu, daca nu sunt major inca(mai am pana in mai) si nu sunt din bucuresti e vreo problema??E mai greu cu semnatura.Daca are rost las si eu datele mele. sunt din Brasov!! si spuneti-mi va rog daca pot semna in brasov. Numai bine!!! Editat Martie 6, 2006 de dr.silviu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
easybiker Postat Martie 6, 2006 Share Postat Martie 6, 2006 Cimpeanu Alexandru. TM 346964.Scuze...Nu am avut timp sa citesc tot topicul.In Timisoara unde pot sa semnez? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Martie 6, 2006 Share Postat Martie 6, 2006 Florin Nicolitov RT 185398 Bucuresti Nu stiu cum o sa facem cu semnatul personal dar vedem. Vine Releone la service semneaza el si pentru mine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mishu_canishu Postat Martie 6, 2006 Share Postat Martie 6, 2006 Nanu Mihai-Alin; AS 23 34 39; din PiteÂşti ... semnați vă rog Âşi în locul meu că nu am cum să ajung în BucureÂşti, iar în PiteÂşti nu cred că strânge nimeni semnături.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
circel Postat Martie 6, 2006 Share Postat Martie 6, 2006 Dragilor, donez si eu semnatura mea: Mircea Panaitescu DV 214353 Unde se semneaza in Bucuresti ?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate