Gigeluss Postat Octombrie 6, 2015 Share Postat Octombrie 6, 2015 Poti incerca Impact Whey Protein de la Myprotein daca zici ca vrei "carnita" fara sa te ingrasi E printre cele mai bune in raport calitate/pret Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TrekOut Postat Octombrie 6, 2015 Share Postat Octombrie 6, 2015 Multumesc,. vad ca are recomandari buna. Ma uitam la True mass si la whey gold. Cred ca ar merge un impact si ceva vitamine. Ma mai documentez putin. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sly06 Postat Octombrie 6, 2015 Share Postat Octombrie 6, 2015 (editat) dacă vrei masă musculară un izolat proteic nu te va ajuta prea mult mai degar avea efect un produs tip mrp sau gainer,care să conțină pe lângă proteină și carbohidrați,creatină,glutamină,vitamine+minerale etc Editat Octombrie 6, 2015 de Sly06 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ciprian-Yamaha Postat Octombrie 7, 2015 Share Postat Octombrie 7, 2015 Gainer clar, in niciun caz Impact Whey Protein. Il foloseam eu ptr definire pe ala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TrekOut Postat Octombrie 7, 2015 Share Postat Octombrie 7, 2015 True mass sau whey gold ? Si ceva vitamine pe langa as vrea » Post actualizat in 11 Oct 2015 11:15Am facut comanda de Whey gold standard Vreau sa mai cumpar vitamine si este cineva ce aduce https://www.svncanada.com/product/1070/optimum-nutrition-opti-men-vitamins-150-caps din SUA, sau asa pretinde, oricum nu am vazut cutii de 150 pastile la comerciantii din Ro, ci numai la 90 si 180 bucati. Aveti ceva pareri despre aceste vitamine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CuCun Postat Octombrie 14, 2015 Share Postat Octombrie 14, 2015 Ce stiti/aveti parere de mixurile proteice de la Natural Plus. As vrea sa iau una din astea doua: https://www.naturalplus.ro/proteine-matrix-protein-2-kg-aroma-ciocolata#.Vh5WVvmqqko sau https://www.naturalplus.ro/proteine-whey-pro-2-5-kg-aroma-ciocolata#.Vh5Wnfmqqko Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Octombrie 14, 2015 Share Postat Octombrie 14, 2015 True mass sau whey gold ? Si ceva vitamine pe langa as vrea » Post actualizat in 11 Oct 2015 11:15 Am facut comanda de Whey gold standard Vreau sa mai cumpar vitamine si este cineva ce aduce https://www.svncanada.com/product/1070/optimum-nutrition-opti-men-vitamins-150-caps din SUA, sau asa pretinde, oricum nu am vazut cutii de 150 pastile la comerciantii din Ro, ci numai la 90 si 180 bucati. Aveti ceva pareri despre aceste vitamine? O parere despre cat de "originale" sunt. Am luat Opti-Men de la ON ca tot il lauda lumea, cand luam din ala cumparat de la Jagi adus din America faceam pipi fosforescent (scria si pe net ca se intampla). Cand am cumparat unul de pe net, la aceeasi doza nu se vedea nicio schimbare la culoare Cred ca nu era ce trebuie. Deci sursa sigura as pune-o prioritara, ca degeaba iei un produs renumit daca e fake. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Octombrie 14, 2015 Share Postat Octombrie 14, 2015 Si eu te sunasem sa-ti spun ca mai am o cutie de vinzare. Mai tii minte? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Octombrie 14, 2015 Share Postat Octombrie 14, 2015 Si eu te sunasem sa-ti spun ca mai am o cutie de vinzare. Mai tii minte? Dap, nu mai stiu exact daca facusem comanda sau nu,cred ca alea luate de pe net au fost mai ieftine si m-am zgarcit! De cate ori m-am zgarcit in viata am platit dar se pare ca n-o sa ma invat mine curand! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Altair Postat Octombrie 14, 2015 Share Postat Octombrie 14, 2015 O parere despre cat de "originale" sunt. Am luat Opti-Men de la ON ca tot il lauda lumea, cand luam din ala cumparat de la Jagi adus din America faceam pipi fosforescent (scria si pe net ca se intampla). Cand am cumparat unul de pe net, la aceeasi doza nu se vedea nicio schimbare la culoare Cred ca nu era ce trebuie. Deci sursa sigura as pune-o prioritara, ca degeaba iei un produs renumit daca e fake. Nu e fake, e doar alta reteta daca o iei prin distribuitor european! In Europa nu baga toate componentele sau si la alea pe care le baga folosesc alte dozari. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TrekOut Postat Octombrie 14, 2015 Share Postat Octombrie 14, 2015 Am comandat de 180 table de pe megaproteine... Sper sa fie ok. » Post actualizat in 30 Oct 2015 12:29A consumat cineva Pre Work Out de la On ? Am primit la comanda un plic de 2 portii, le-am servit si ofera pe langa energie pe toata durata antrenamentului cat si "mancarici" sa pleci de acasa mai repede la sala. Totodata nu prea mi se pare sanatos Acum revin cu o intrebare . As vrea sa fac un set de analize, cat timp trebuie sa nu mai consum produse pt a nu influenta rezultatul ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Amstaff Postat Decembrie 12, 2015 Share Postat Decembrie 12, 2015 De 3 luni nu mai trage nimeni de fiare? Nimic nou in lumea fitnes-ului? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baxxter Postat Decembrie 12, 2015 Share Postat Decembrie 12, 2015 Ne-am saturat de tras, acum împingem. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
riderontornadoes Postat Decembrie 12, 2015 Share Postat Decembrie 12, 2015 Cand tragi, nu prea ai timp de stat pe forum. Si invers ;-) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G B V Postat Decembrie 12, 2015 Share Postat Decembrie 12, 2015 M am reapucat eu azi după o pauză de 2 luni.Cel puțin aşa m am obişnuit să fac în fiecare an Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TrekOut Postat Decembrie 12, 2015 Share Postat Decembrie 12, 2015 E f bine daca poti face pauza numai 2 luni pe an Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G B V Postat Decembrie 12, 2015 Share Postat Decembrie 12, 2015 E f bine daca poti face pauza numai 2 luni pe an In perioada asta am fost la bazin,deci n-am stat degeaba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vld_bc Postat Decembrie 29, 2015 Share Postat Decembrie 29, 2015 (editat) Hai sa ajutam o prietenă motociclista cu un vot pentru a fi selectată intr-un concurs sportiv organizat de o firma de suplimente (pronutrition) http://premium.easypromosapp.com/voteme/38764/622019529 Va multumesc! Editat Decembrie 29, 2015 de vld_bc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SharaK Postat Ianuarie 6, 2016 Share Postat Ianuarie 6, 2016 Salutare, recent mi-am luat mass gainer, dar am inteles ca nu ar fi bun, pentru ca acopera striatiile si venele, iar eu nu as vrea lucrul asta. Este prima incercare de a consuma proteine, asa ca as vrea cateva sfaturi, Impact whey protein de la my protein e ok ? Nici nu as vrea sa depasesc 150lei lunar pe proteina, deci ceva mai de buget. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Ianuarie 6, 2016 Share Postat Ianuarie 6, 2016 Daca e originala se pare ca e buna: http://www.muscleandfitness.com/supplements/build-muscle/best-and-worst-whey-protein-powders?page=2 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SharaK Postat Ianuarie 8, 2016 Share Postat Ianuarie 8, 2016 Mersi, am dat comanda pe internet si azi a ajuns, 2 kg fara aroma, acum sa vad daca isi face treaba. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SharaK Postat Ianuarie 10, 2016 Share Postat Ianuarie 10, 2016 2.5kg mai exact, antrenamentul este pe cat se poate de serios, se vad imbunatatiri si fara proteina, dar cred ca se poate si mai bine. Cu odihna este mai greu, dar ma straduiesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
klu Postat Ianuarie 17, 2016 Share Postat Ianuarie 17, 2016 a naibii odihna, nici eu nu reusesc sa ma reglez, mai ales ca am inceput un program de crossfit care ma rupe in doua! si eu care credeam ca daca trag de fiare si daca alerg 5k in fiecare zi sunt in forma! din pacate mai mult de 5 ore pe noapte nu prea prind! si fara somn... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
September Postat Ianuarie 17, 2016 Share Postat Ianuarie 17, 2016 Nu. Te duci în cap. Somn obligatoriu. La 2 luni fă o pauză de 2 săptămâni. N-ai idee ce bine te regenerează. Dar crește și lenea de după... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Ianuarie 17, 2016 Autor Share Postat Ianuarie 17, 2016 O creatina buna pt masa? pt un prieten slabut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate