binox Postat Noiembrie 4 Share Postat Noiembrie 4 Citat Producatorii de masini pun ce este mai bun,ca doar clientul plateste,nu vor sa tot vina lumea la garantie sa schimbe pe cheltuiala lor. Defapt pun ce tine fix cat perioada de garantie Am schimbat la un moment dat acumulatorul original la un BMW 320d dupa 12 ani de la cumpararea masinii. Acel acumulator a avut si un regim dificil, masina aia fiind folosita in mare parte pt deplasari in Bucuresti pe distante scurte. La masina de munca a crapat acumulatorul in mai putin de 6 luni de la expirarea garantiei de 5 ani (nu stiu daca garantia acoperea acumulatorul). Mi s-a parut ciudat pt ca masina o folosesc aproape exclusiv extraurban. Initial m-am gandit ca poate pt ca merg rar cu ea deaia o fi crapat. Am intrebat alti 2 colegi cu masini la fel, schimbasera bateria inaintea mea desi ei le foloseau zilnic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate