calin_cz Postat Decembrie 7, 2016 Share Postat Decembrie 7, 2016 pt prima generatie am eu.... nici nu stiu daca sunt diferente. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calin_cz Postat Decembrie 7, 2016 Share Postat Decembrie 7, 2016 e doar etrierul.... placutele au ajuns pe un KLR650, aceleasi frana. E Tokico. Doar sa il caut, Pretul il faci tu....de cand am schimbat furca oricum nu m-a intrebat nimeni de asa ceva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gogO. Postat Decembrie 8, 2016 Share Postat Decembrie 8, 2016 (editat) vinde careva (sau stie unde as putea gasi, eventual dezmembrari) suportul de far pt un sv1000 naked? m-ar interesa sh, nou am gasit si eu. Editat Decembrie 8, 2016 de gogO. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maiokoti Postat Ianuarie 1, 2017 Share Postat Ianuarie 1, 2017 Am intrebat mai devreme daca a incercat vreun posesor de SV650 de pe forum uleiul IPONE. Niciun raspuns Acum intreb daca a folosit cineva Motul 300V in SV650...? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maiokoti Postat Ianuarie 1, 2017 Share Postat Ianuarie 1, 2017 (editat) Am gasit un Bel-Ray pentru motoare V-Twin. Dar nu era 10w40. Am gasit o oferta buna pentru Motul 300V si de asta intreb. Nu ar fi un ulei "exagerat" pentru SV? Editat Ianuarie 1, 2017 de maiokoti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maiokoti Postat Ianuarie 1, 2017 Share Postat Ianuarie 1, 2017 (editat) Stiu ca e un subiect fara sfarsit acesta cu uleiul. Zi-mi te rog de ce fix 15W-50? Care 15W-50 mai exact? Asta ar fi oferta: http://motorbikers.ro/motul/1333-motul-oferta-300v-10w40-1-x-4l-3-x-1l-motopro-stander-855-533.html Editat Ianuarie 1, 2017 de maiokoti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gxg.marin Postat Ianuarie 5, 2017 Share Postat Ianuarie 5, 2017 eu am avut Bel Ray 15w50 si era limonada si cand era rece motorul (parca nu avea vascozitate). De cand i am pus Ipone 10w40 s a schimbat situatia. In primavara ma gandesc sa i pun Amsoil, tot 10w40. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gogO. Postat Ianuarie 5, 2017 Share Postat Ianuarie 5, 2017 Bel Ray 15w50 + SV = Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maiokoti Postat Ianuarie 5, 2017 Share Postat Ianuarie 5, 2017 Ieri mi-a ajuns bidonul de 4L de Motul 300V 10w-40. Vedem cum va toarce SV-ul cu el... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gxg.marin Postat Ianuarie 6, 2017 Share Postat Ianuarie 6, 2017 Dubios ce zici. Nu are cum sa fie mai putin vascos decat 10w40. Asta daca nu e contrafacut cum se intampla cu Motul. Ai dreptate cu vascozitatea, dar asa mi s a intamplat. Citind pe forumul SVRider, multi recomanda Amsoil ca fiind cel mai potrivit ulei pentru SV. ce i drept, majoritatea care recomanda sunt americani si circula poate in alte conditii fata de noi. Si in caz ca aveti nevoie, la Pol Distribution (intersectia Turnu Magurele cu Emil Racovita - in spatele reprezentantei Suzuki) au preturi bune si oamenii sunt faini, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gxg.marin Postat Ianuarie 22, 2017 Share Postat Ianuarie 22, 2017 imi recomandati si mie un vopsitor bun? vreau sa mi schimb culoarea SV ului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fr33man Postat Ianuarie 24, 2017 Share Postat Ianuarie 24, 2017 Salut, am un capac monopost SV 650/ SV 1000 de vanzare la 200 ron daca e cineva interesat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hardKnot Postat Ianuarie 27, 2017 Share Postat Ianuarie 27, 2017 cam pocnit saracu'.. si suruburile alea nu prea sunt din peisaj eu cochetez cu ideea, dar aici e cam mult de munca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosmin Postat Ianuarie 30, 2017 Share Postat Ianuarie 30, 2017 Poate intereseaza pe cineva https://www.olx.ro/oferta/placute-frana-spate-honda-suzuki-yamaha-ID7INat.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ske087 Postat Ianuarie 31, 2017 Share Postat Ianuarie 31, 2017 Ieri mi-a ajuns bidonul de 4L de Motul 300V 10w-40. Vedem cum va toarce SV-ul cu el... salutari nu asi vrea sa te sperii insa 300V nu e un ulei recomandat pentru motoarele in V, El este un ulei foarte bun, recomandat pentru motoarele care in fisa tehnica zice ca trebuie sa mearga la turatii inalte , vazusem o data un reportaj legat de ce tip de ulei sa alegi in functie de motor, pentru motoarele in V era mai recomandat 7100 decat 300 V, acum is curios cum o sa se comporte si chiar m-asi bucura daca lasi o impresie legat de cum se comporta si daca merita Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maiokoti Postat Februarie 3, 2017 Share Postat Februarie 3, 2017 Primul an a mers cu Motul 5100. Anul trecut a mers cu Motul 7100. Anul asta va merge cu 300V. Sincer sa fiu, nu am observat nicio diferenta intre Motul 5100 si Motul 7100. Am cumparat Motul 300V pentru ca a fost la pret bun. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rares_04cpl Postat Februarie 5, 2017 Share Postat Februarie 5, 2017 salutari nu asi vrea sa te sperii insa 300V nu e un ulei recomandat pentru motoarele in V, El este un ulei foarte bun, recomandat pentru motoarele care in fisa tehnica zice ca trebuie sa mearga la turatii inalte , vazusem o data un reportaj legat de ce tip de ulei sa alegi in functie de motor, pentru motoarele in V era mai recomandat 7100 decat 300 V, acum is curios cum o sa se comporte si chiar m-asi bucura daca lasi o impresie legat de cum se comporta si daca merita am avut un sezon cu 300v fara absolut nici o problema . in general ture lungi dar am tras destul de tare de motor , in 5000 de km am completat aproximativ 200 de grame, in conditiile in care la fiecare iesire vedea destul de des viteze de 200 si schimbari in limitare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionas_gpz Postat Februarie 6, 2017 Share Postat Februarie 6, 2017 Colegii...vre-o alternativa ieftina la cdi defect,de pe prima generatie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gogO. Postat Februarie 7, 2017 Share Postat Februarie 7, 2017 un cdi din dezmemebrari mai ieftin de atat nu cred ca ai cum s-o rezolvi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calin_cz Postat Februarie 7, 2017 Share Postat Februarie 7, 2017 (editat) Colegii...vre-o alternativa ieftina la cdi defect,de pe prima generatie? am eu de vanzare un CDI prima generatie. Editat Februarie 7, 2017 de calin_cz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionas_gpz Postat Februarie 7, 2017 Share Postat Februarie 7, 2017 Ce pret? multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maiokoti Postat Februarie 8, 2017 Share Postat Februarie 8, 2017 Un ghidon pentru SV de unde as putea lua? Mi-ar place ceva mai lung decat cel de fabrica... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gogO. Postat Februarie 8, 2017 Share Postat Februarie 8, 2017 ebay? gasesti destule Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maiokoti Postat Februarie 12, 2017 Share Postat Februarie 12, 2017 Da-mi te rog un link... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hardKnot Postat Februarie 13, 2017 Share Postat Februarie 13, 2017 din nou o intrebare tehnica la care nu prea raspunde lumea: A facut cineva bypass la capsula-filtru de benzina? Vreau sa-i trag o electroliza de curatare la rezervor si sa pun filtru separat high-pressure ca are si ea niste ani Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate