Patrick_M Postat Ianuarie 21, 2011 Share Postat Ianuarie 21, 2011 Eu am Enduro si e drept, nu merg cand e frig afara, dar m-a prins seara la munte unde e racoare toamna si nu am avut probleme. Mentionez ca in teren scot chin guard-ul. Pe unii i-am vazut ca folosesc cagula si peste nas si gura sa nu expire direct pe viziera. Dar totusi, Uvex face treaba buna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Ianuarie 21, 2011 Admin Share Postat Ianuarie 21, 2011 (editat) Pe temperaturi sub 3/4 grade si pe ceata nicio viziera nu ramane clara. Mai ales pe ceata. Eu am Schuberth S1 cu pinlock si tot se abureste. La drum lung merg cu ea intredeschisa, apoi o inchid si tot asa pentru a putea vedea in siguranta. Este drept ca merg pe orice temperatura, (cel mai lung traseu a fost cam 130 km la -4 grade) iar aici Burgmanul 650 ma ajuta enorm, esti foarte bine protejat de vant si curent pe el. Editat Ianuarie 21, 2011 de l.u.v Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Ianuarie 21, 2011 Share Postat Ianuarie 21, 2011 Daca ati gasit o solutie pentru ceata, va rog sa mi-o impartasiti si mie. Multam! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Patrick_M Postat Ianuarie 21, 2011 Share Postat Ianuarie 21, 2011 Dupa mine, cea mai buna solutie e sa mergi cu masina. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Ianuarie 21, 2011 Share Postat Ianuarie 21, 2011 Dupa mine, cea mai buna solutie e sa mergi cu masina. Thanx for nothing! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Patrick_M Postat Ianuarie 21, 2011 Share Postat Ianuarie 21, 2011 Pai au tot enumerat "solutii" si solutii pt asta. Si google mai stie..Toate merg pe incercate de la viziera la viziera. Fiecare e diferita. Deci nu astepta, incearca fiecare solutie la care ai acces. Sanatate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Black_wolf Postat Ianuarie 21, 2011 Share Postat Ianuarie 21, 2011 Thanx for nothing! vii la mine cu viziera si o "tratam" cu zeama aia minune vezi ce rezultate da si in funct. de rezultate cumperi sau nu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Ianuarie 21, 2011 Share Postat Ianuarie 21, 2011 4.pt ceata nu e ok.dar la ploaie mere belea! adica nu lasa apa sub forma de picaturi(le "scurge") vii la mine cu viziera si o "tratam" cu zeama aia minune vezi ce rezultate da si in funct. de rezultate cumperi sau nu. Ma intereseaza o solutie pentru ceata. Vad ca ai mentionat ca zeama minune nu rezolva problema asta. Multam oricum! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razorbladed Postat Aprilie 8, 2011 Share Postat Aprilie 8, 2011 Ca sa nu deschid alt topic, intreb aici. Din cauza proastei curatare a vizierei, pe interior, s-a zgariat si matuit o portiune. Am vazut ca exista o solutie Xerapol pentru indepartarea zgarieturilor de pe plastic. A incercat cineva pana acum? Stiu ca viziera e tratata pe interior anti aburire insa nici asa nu vreau sa mai merg cu ea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nice_sun_man Postat Aprilie 8, 2011 Share Postat Aprilie 8, 2011 /index.php?...howtopic=619033 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razorbladed Postat Aprilie 8, 2011 Share Postat Aprilie 8, 2011 Multumesc frumos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Trandafir Postat Aprilie 8, 2011 Share Postat Aprilie 8, 2011 citisem pe undeva legat de viziera ca s-ar curata cu apa calda . am facut prostia sa dau peste casca mea nou nouta si s-a stricat . pe interior avea un strat subtire de "ceva" antiaburire care s-a dus in cateva clipe . pacat de ea , acum nu mai e buna de nimic. se abureste si fara sa bag capu-n cascheta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Caron Postat Aprilie 8, 2011 Share Postat Aprilie 8, 2011 Ca sa nu deschid alt topic, intreb aici. Din cauza proastei curatare a vizierei, pe interior, s-a zgariat si matuit o portiune. Am vazut ca exista o solutie Xerapol pentru indepartarea zgarieturilor de pe plastic. A incercat cineva pana acum? Stiu ca viziera e tratata pe interior anti aburire insa nici asa nu vreau sa mai merg cu ea. Xerapol chiar functioneaza, cel putin pentru matuire, dar trebuie rabdare si multa vata. Despre zgarieturi nu stiu, ar trebui slefuit cu o hartie abraziva fina si apoi cu Xerapol si carpa bumbac/vata. Asta un am incercat. Evident tratarea anti-aburire se duce... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b374 Postat Aprilie 8, 2011 Share Postat Aprilie 8, 2011 pinlock, imbatabil - nici o casca nu ar trebui sa se vanda fara. cagula, functioneaza pana la un anumit punct. straturi anti aburire... frectie. spray-uri... vax... asta mai tre' sa mai car. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Aprilie 17, 2011 Share Postat Aprilie 17, 2011 xerapol e fain... dar nu la viziere! testat de mine si am luat mumu! vizierele au un fel de "dioptrii", nu stiu exact. oricum, nu mai vezi cum trebuie prin ea dupa aia! ziua vezi intr-un fel unde ai dar si in alt fel unde n-ai dat, dupa aia am dat pe toata viziera! ei bine, ziua e ok, noaptea e groaznic! in plus sincer sa fiu prefer sa dau 30 de euro pe o viziera noua decat 10 sau cat m-a costat xerapol-ul. e noua si fara sa depun munca ca un sclav! ca la bormasina sigur nu merge, doar la mana... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Endo_ro Postat Iunie 3, 2011 Share Postat Iunie 3, 2011 Pentru bugete mai mici... Am un Nolan N62 cu pinlock, port si cagula... Nu am mari probleme cu aburirea, in sensul ca am mers asta toamna pana la temperaturi de 3-5 grade dimineata si-mi apareau cateva pete in partea superioara, dar nu am avut niciodata probleme care sa jeneze prea tare. Pentru o casca atat de ieftina este foarte OK. Daca se fixeaza corect pinlock-ul se reduc zonele de aburire aproape complet. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hannspree Postat Iulie 27, 2011 Share Postat Iulie 27, 2011 eu am avut un uvexboss 3000 ,are viziera dubla (e facuta din doua foite subtiri cu aer intre ele )nu se aburea aproape deloc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul90 Postat Septembrie 25, 2011 Share Postat Septembrie 25, 2011 (editat) Problema sta in felul urmator:eu port ochelari de vedere si acum ca a inceput sa fie mai racoare seara in momentul in care respir mi se aburesc ochelarii de vedere,cu viziera nu am nici o problema. Intrebarea e daca pot folosi spray-ul acesta pt ochelarii de vedere sa nu se mai abureasca?http://www.louis.de/_20773fd64c25146e0b380c53c140636bd9/index.php?topic=artnr_gr&article_context=detail&grwgr=335&wgr=429&list_total=10&anzeige=0&artnr_gr=10004867 Editat Septembrie 25, 2011 de paul90 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lionofjudah Postat Septembrie 25, 2011 Share Postat Septembrie 25, 2011 Mergi cu viziera un pic deschisa pana se dezabureste,pe urma o inchizi sa nu te bata vantul...la semafor ridici viziera ca de aburit se abureste mai mult cand stai pe loc sau mergi incet.Si iei 10 euro din bizunarul stang si ii muti in cel drept Corect! Cel mai bun raspuns posibil! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robertd Postat Octombrie 4, 2011 Share Postat Octombrie 4, 2011 Am pinlock pe casca si e cea mai buna investitie posibil, pe langa o viziera cu gradient. Detest castile fara pinlock, nu ma adaptez deloc . Face toti banii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jhn05 Postat Octombrie 26, 2011 Share Postat Octombrie 26, 2011 (editat) Am pinlock pe casca si e cea mai buna investitie posibil, pe langa o viziera cu gradient. Detest castile fara pinlock, nu ma adaptez deloc . Face toti banii. se rezolva...solutia se numeste ''arai sau shoei''. start aplicat din fabrica(am culcat motorul ca prin ceata si viziera aburita a crescut o bordura). solutie de ochelari anti-a solutia de la louis sau ''fog city'' nu am mai apucat sa incerc din solutia amintita mai sus. daca nu e gheatza pe strada eu ies tot anul....viziera intredeschisa e o invitatie la sinuzita(eu am patito).. Editat Octombrie 26, 2011 de jhn05 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smar2 Postat Octombrie 26, 2011 Share Postat Octombrie 26, 2011 stratul antiaburire nu e frectie... am bagat la congelator viziera mea de la Uvex si dupa jumatate de ora cand am scos-o afara am suflat cat am putut pe ea si nu s-a aburit catusi de putin pe interior. in plus, din vara pana acum n-am avut nici o problema de aburire desi merg aproape zilnic, inclusiv noaptea tarziu, sau dimineata devreme, cand e destul de frig... poate mai spre iarna sa inceapa sa faca figuri, desi sper sa nu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Octombrie 26, 2011 Share Postat Octombrie 26, 2011 pinlock? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b374 Postat Octombrie 26, 2011 Share Postat Octombrie 26, 2011 (editat) stratul antiaburire nu e frectie... am bagat la congelator viziera mea de la Uvex si dupa jumatate de ora cand am scos-o afara am suflat cat am putut pe ea si nu s-a aburit catusi de putin pe interior. in plus, din vara pana acum n-am avut nici o problema de aburire desi merg aproape zilnic, inclusiv noaptea tarziu, sau dimineata devreme, cand e destul de frig... poate mai spre iarna sa inceapa sa faca figuri, desi sper sa nu... Zau? Azi m-am dat cu brand new Uvex Enduro si crede-ma a fost muuuuult mai cald decat in zile in care am mers cu Schubert-ul cu pinlock fara sa se abureasca deloc - Schubert + pinlock -> 0 aburire chiar cand scoteam "fum" pe nari la stop, Uvex Enduro pe vremea de asta seara din Bucuresti inchisa la mers incet printre masini dezvolta aburire. Citisem inainte sa o iau un review pe advrider de zicea unu ca a bagat-o in congelator, tu erai? Serios, pinlock vs orice n-are egal... Editat Octombrie 26, 2011 de b374 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dane_Bad Postat Octombrie 31, 2011 Share Postat Octombrie 31, 2011 Serios, pinlock vs orice n-are egal... Tru Acum toamna mi-am cumparat o casca Arai si avea pinlock, mi-am zis: ce pana mea imi trebe termopanu asta pe viziera mai ales ca ii vedeam si marginile cu coada ochiului si ma enerva, asa ca l-am dat jos Insa Arai-ul se inchide asa ermetic incat din doua expirari nu mai vedem absolut nimic, deci am pus pinlock-ul la loc si,,, minune, nu se mai abureste absolut deloc, suflam ca nebunu sa vad daca se abureste si nimic Asta doar pe timp mai rece, vara nu e nevoie E ok varianta cu un centimetru viziera deschisa, insa e frig si vajaie tare Deci, pinlock rules Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate