MirceaB Postat Februarie 25, 2021 Share Postat Februarie 25, 2021 Acum 34 minute, Starcream a spus: Orice anvelopa noua trebuie sa aiba certificat de garantie, certificat care in caz de dauna e valabil impreuna cu dovada instalarii anvelopei la un service autorizat. In Deva exista doar service-uri specializate pe roti auto. Nu stiu daca se poate obtine de la ei un astfel de certificat si pentru rotile moto. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yglos Postat Februarie 25, 2021 Share Postat Februarie 25, 2021 Daca instalezi la un service moto autorizat, cere factura si ai dovada instalarii. Eu unul asa voi face. Oameni buni, trebuie sa va obisnuiti ca sa fiti vigilenti, la cati bani dam pe aceste produse si manopere. Suntem aici ca sa ridicam standardele, nu sa acceptam orice golaneala. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
prafrau Postat Februarie 25, 2021 Share Postat Februarie 25, 2021 (editat) nu prea pot sa fiu si satanist, si violator de babe, si sa cer si garantie trebuie sa aleg 2 din 3 legat de manopera, nu stiu de ce nu schimba mai multa lume cauciucurile cu ura si sapun, e terapeutic Editat Februarie 25, 2021 de prafrau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaB Postat Februarie 25, 2021 Share Postat Februarie 25, 2021 1 oră în urmă, yglos a spus: Daca instalezi la un service moto autorizat, cere factura si ai dovada instalarii. Eu unul asa voi face. Oameni buni, trebuie sa va obisnuiti ca sa fiti vigilenti, la cati bani dam pe aceste produse si manopere. Suntem aici ca sa ridicam standardele, nu sa acceptam orice golaneala. Am cerut pe mail certificatele de garantie. Le-am primit in mai putin de jumatate de ora pentru fiecare cauciuc in parte. Am rezolvat si cu stampila de la un service autorizat auto si asta este. Amin si sa fie primit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Februarie 25, 2021 Share Postat Februarie 25, 2021 La unii e ereditar să caute chichițe, zici că merg zilnic pe circuit cu 300/h și le vobleaza la vitezele astea. Din cate cauciucuri am montat și echilibrat, niciun utilizator nu a venit să se plângă de voblaj sau alte minuni. Cu ce ajută că ai garanție, dacă iei un cui, o linie de tramvai sau vreo bordură? Nu au crăpat la mine anvelopele (și merg încărcat uneori cu 30 kg peste limita maximă), nu au crăpat nici pe un R1 chinuit pe circuit a doua zi după montaj. Părerea mea e că unii sunt mai catolici decât papa și mai zgârciți decât unii pensionari. Anvelopele auto le montez la vulcanizare, n-am văzut măcar o dată ștampila pe hârtii, nici n-am cerut. Și nu pun branduri de renume, în ultimii ani o ard pe Kleber și Falken. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Februarie 25, 2021 Admin Share Postat Februarie 25, 2021 Dar nu ești cetățean european cu drepturi, n-auzi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Februarie 25, 2021 Share Postat Februarie 25, 2021 Ups, my bad... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cio.infinitas Postat Martie 16, 2021 Share Postat Martie 16, 2021 Aveti experienta cu anvelope-motocicleta.ro ? Par destul de noi pe piata, 13/07/2020. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator goe 75 Postat Martie 26, 2021 Share Postat Martie 26, 2021 Eu nu o sa mai comand niciodata de pe anvelopemoto.eu , pt ca sunt niste nesimtiti . Pentru ca am vazut prea multe sa mai am incredere in promisiuni de comercianti , am comandat cu plata la ridicare , de la depozit , special ca sa pot verifica inainte de plata daca au vechimea promisa , fabricatia in tara indicata pe site si daca nu a trecut careva cu stivuitorul peste ele in depozit. Au refuzat total sa prezinte marfa inainte de plata. Normal ca nu am platit nimic si o sa cumpar din alta parte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Martie 26, 2021 Admin Share Postat Martie 26, 2021 Și eu sunt pățit cu nesimțitul ăla de Victor de la anvelope moto.eu. Sunt destule alternative, eu am luat de la cauciucuridirect.ro. și acum de la Mymoto. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Martie 27, 2021 Share Postat Martie 27, 2021 Au pățit-o ceva amici de-ai mei cu anvelopemoto.eu. Dot mai vechi decât scria pe site și anvelope cu deformari vizibile. Eu am dat o comanda acum ceva ani, inainte sa o pățească amicii mei, și nu am primit-o nici astăzi. Aaa, comanda confirmata pe mail și telefonic. La 26.03.2021 la 17:20, l.u.v a spus: cauciucuridirect.ro. Anvelope auto am luat de la ei de ate ori și eu, luna viitoare și pt SM tot de acolo voi lua. Recomand și eu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cinezicealae Postat Martie 29, 2021 Share Postat Martie 29, 2021 Vulcanizare moto la Targoviste pentru cine are nevoie. Super de treaba baietii, rapizi, pret rezonabil (70lei doua roti). Nu mai face omul roti cu camere ca nu are timp. Mie mi-a facut tubeless si echilibrare. 0721 500 590 https://www.google.com/search?q=vulcanizare motociclete&oq=&aqs=chrome.1.35i39i362l8...8.479699367j0j15&sourceid=chrome&ie=UTF-8&tbs=lf:1,lf_ui:2&tbm=lcl&sxsrf=ALeKk00Y37Lfd1o3Z4EGuv9kNn954mc3Vg:1616997682367&rflfq=1&num=10&rldimm=6344224531201305554&lqi=Chd2dWxjYW5pemFyZSBtb3RvY2ljbGV0ZUjVycDHga6AgAhaOgoXdnVsY2FuaXphcmUgbW90b2NpY2xldGUQABABGAAYASIXdnVsY2FuaXphcmUgbW90b2NpY2xldGWSARBhdXRvX3JlcGFpcl9zaG9wmgEjQ2haRFNVaE5NRzluUzBWSlEwRm5TVVJwTjA5MmJGSjNFQUWqAR8QASobIhd2dWxjYW5pemFyZSBtb3RvY2ljbGV0ZSgW&ved=2ahUKEwiS2Nbj6dTvAhUKyKQKHQzIBZcQvS4wBXoECBoQLg&rlst=f#rlfi=hd:;si:6344224531201305554,l,Chd2dWxjYW5pemFyZSBtb3RvY2ljbGV0ZUjVycDHga6AgAhaOgoXdnVsY2FuaXphcmUgbW90b2NpY2xldGUQABABGAAYASIXdnVsY2FuaXphcmUgbW90b2NpY2xldGWSARBhdXRvX3JlcGFpcl9zaG9wmgEjQ2haRFNVaE5NRzluUzBWSlEwRm5TVVJwTjA5MmJGSjNFQUWqAR8QASobIhd2dWxjYW5pemFyZSBtb3RvY2ljbGV0ZSgW;mv:[[45.6880078,26.9617282],[44.3053105,24.1986001]];tbs:lrf:!1m4!1u3!2m2!3m1!1e1!1m4!1u2!2m2!2m1!1e1!2m1!1e2!2m1!1e3!3sIAE,lf:1,lf_ui:2 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator goe 75 Postat Aprilie 6, 2021 Share Postat Aprilie 6, 2021 Pana la urma eu am comandat de pe Autodoc, o pereche Metzler M9 RR. Au ajuns prin acelasi curier dar in zile diferite , ambele in mai putin de o saptamana . Dot- uri 40.20 si 43.20, fabricate in Germania. Pretul ...parca a fost 251 € , platit prin paypal . O sa mai comand de la ei . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Aprilie 6, 2021 Share Postat Aprilie 6, 2021 Acum 2 ore, goe 75 a spus: o pereche Metzler M9 RR. te d-ai pe d'astea de civilieni? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator goe 75 Postat Aprilie 6, 2021 Share Postat Aprilie 6, 2021 Mi le-a laudat cineva si am zis sa incerc . Vedem . Nu am prea mari sperante ca o sa ajung la circuit anul asta , datorita unor probleme medicale . Nu prea avea rost sa platesc pret de Pirelli pentru Cheia -Siriu si o Lepsa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tavy90 Postat Iunie 13, 2021 Share Postat Iunie 13, 2021 Salut. Sunt începător și proaspăt proprietar de Honda CBR F4i. Vreau sa ii fac o revizie generală constând in ulei, filtre, lichid de frâna, antigel, furca servisata si sa ii schimb anvelopele. Nu sunt tocite dar au dot 2011. As vrea sa aflu o părere de anvelope cu raport calitate/pret ok. Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Iunie 13, 2021 Share Postat Iunie 13, 2021 De unde ești? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tavy90 Postat Iunie 13, 2021 Share Postat Iunie 13, 2021 Ploiesti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Iunie 13, 2021 Share Postat Iunie 13, 2021 Mda, departe, altfel te rezolvam cu tot ce aveai nevoie. Cât despre gume, am tot montat în ultima vreme Michelin Pilot Road sau Pilot Power 2ct (pun ce aduce lumea), am primit feedback pozitiv. Eu am altă categorie de mobra, deci nu-ți pot recomanda ce pun pe a mea. Poți da comandă pe net sau la vreun magazin de piese auto din zonă, au prețuri ok. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tavy90 Postat Iunie 13, 2021 Share Postat Iunie 13, 2021 Multumesc pentru info. Ca idee de unde ești? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Iunie 13, 2021 Share Postat Iunie 13, 2021 Departe de tine, din Neamț. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator goe 75 Postat Iunie 14, 2021 Share Postat Iunie 14, 2021 11 hours ago, tavy90 said: Salut. Sunt începător și proaspăt proprietar de Honda CBR F4i. Vreau sa ii fac o revizie generală constând in ulei, filtre, lichid de frâna, antigel, furca servisata si sa ii schimb anvelopele. Nu sunt tocite dar au dot 2011. As vrea sa aflu o părere de anvelope cu raport calitate/pret ok. Multumesc. Pentru uz general si aderenta buna in orice conditii , iti recomand Michelin Pilot Power 3 , daca mai gasesti de maxim un an jumate de la fabricatie. Este cel mai bun raport pret / calitate / durabilitate. Despre PP5 se aud lucruri bune , dar creste pretul putin . Pe asta din urma inca nu l-am testat personal. Pentru durabilitate mai mare poti merge pe un Michelin Pilot Road 4-5 . Daca te loveste nevoia de ceva premium , mergi pe Rosso Corsa 2 , de la Pirreli. Pentru folosit motoreta aia la potentialul ei maxim , Gp racer 212, soft fata / medium spate. Am combinatia asta acum pe un 600 rr si este fenomenala. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tavy90 Postat Iunie 14, 2021 Share Postat Iunie 14, 2021 Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mishake0000 Postat Februarie 22, 2022 Share Postat Februarie 22, 2022 (editat) Salutare colegi, A venit vremea schimbarii cauciucurilor pt un Suzuki GSR600 si din analiza am alcatuit o lista pentru care as avea nevoie sa ma ajutati cu sfaturi,pareri,feedbackuri. Asadar, lista mea ar fi: 1. Michelin Pilot Road 4 2. Michelin Road 6 3. Metzeler SportecM7 RR 4. Michelin Road 5 GT 5. Michelin Pilot Power 2CT 6. Pirelli Angel ST 7. Continental ROADATTACK Aceasta lista a reiesit din analiza mea, target mid range price cu performante bune pentru strada, uscat/ud si eventual ceva durabilitate Va rog sa mentionati si alte marci/modele daca aveti experiente bune cu ele si sunt de recomandat. Multumesc Editat Februarie 22, 2022 de mishake0000 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marc87 Postat Februarie 22, 2022 Share Postat Februarie 22, 2022 salut, cam toate din cele mentionate sunt ok, am folosit: 3,4,5,6,7. daca vrei sa inveti mai multe, vezi aici: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate