Performance Solutions Postat Aprilie 23, 2013 Share Postat Aprilie 23, 2013 nu e vorba ca atinge undeva,dar la mototcicleta cand ii schimbi dimensiunea,ii schimbi si ciclistica..si nu prea este ok.cauta ca vei gasi si anvelopa 110. asta-i din ciclul "panseuri de forumist modern"... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MVA Postat Aprilie 24, 2013 Share Postat Aprilie 24, 2013 pilot power 3 a incercat cineva? intentionez sa imi iau in viitorul apropiat:D dar as fi vrut si o parere, nu doar clipurile de pe youtube Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bonzoo Postat Aprilie 26, 2013 Share Postat Aprilie 26, 2013 Baieti am o pereche de Heidenau Super-Run si ar urma puse pe un Sv 650....dar pana atuncea vreau sa va cer parerea din cauza ca mie-mi par cam de touring(cam asa) si eu nu merg in asa mod! Ele sunt aproape noi,au mustatile pe ele. Ce spuneti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silencer Postat Aprilie 26, 2013 Share Postat Aprilie 26, 2013 au mustati pe margini, nu sunt NOI noute. eu nu le-as pune pe un SV Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionutpopoiu Postat Aprilie 26, 2013 Share Postat Aprilie 26, 2013 nu prea merg . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Solon Postat Aprilie 26, 2013 Share Postat Aprilie 26, 2013 Sunt Heidenau K73 Super Rain (nu Super Run) . http://www.heidenau.ro/cauciucuri-heidenau/406-strada/k73 Cum le arata si numele, sunt cauciucuri pt drumuri ude. Daca mergi linistit, nu te vor incurca cu nimic, poate doar ca imagine, fiindca nu prea se "asorteaza" la un SV. Daca vrei sa mergi cu genunchiul in pamant, nu sunt pt asa ceva. Depinde ce vrei tu sa faci cu SV-ul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bulinu' Postat Aprilie 26, 2013 Share Postat Aprilie 26, 2013 Nu sunt Super RUN ci Super Rain. Nu stiu cum stau cu indicele de greutate si cel de viteza, dar cu aderenta stau foarte bine. Sunt destinate supermoto. Daca vrei sa mergi cu genunchiul in pamant, nu sunt pt asa ceva. Ha? de unde ai scos-o si pe asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Aprilie 26, 2013 Share Postat Aprilie 26, 2013 nu se stie niciodata cand se termina drumul in romania(scris intentionat cu litera mica) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AlinS Postat Aprilie 26, 2013 Share Postat Aprilie 26, 2013 Sunt touring - offroad, mai degraba pt un Vstrom, Transalp...pt un motor ce iese des de pe asfalt. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Performance Solutions Postat Aprilie 26, 2013 Share Postat Aprilie 26, 2013 sunt pentru ploaie, temperaturi reduse si pamant mai mult. vara, pe serpentine si mers tare nu-s tocmai recomandate, se supraincalzesc. acum depinde ce intelegi tu prin "mers tare"... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bonzoo Postat Aprilie 26, 2013 Share Postat Aprilie 26, 2013 am inteles baieti,multumesc de sfat si scuzati gresala run-rain.....deci le vand! si va intreb care ar fi un pret corect? (au fost folosite 1000km maxim)?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vice Postat Aprilie 28, 2013 Share Postat Aprilie 28, 2013 Salut,Ca tot trebuie sa plec pe 1 din Bucuresti cu motorul, am facut pana pe fata... Unde gasesc maine o camera (pe 21") si o vulcanizare (preferabil in zonele Stefan cel Mare - Pipera)? E prima data cand fac pana, deci nu stiu unde sa ma duc...Multumesc,Vice. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stRADu Postat Aprilie 29, 2013 Share Postat Aprilie 29, 2013 eu am fost la baietii de la kawa motors, parca, cu ditamai gaura in cauciucul spate, si a trecut un an, si cate mii bune de kilometrii de cand ma tine petecul pus de ei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bulinu' Postat Aprilie 29, 2013 Share Postat Aprilie 29, 2013 Poti merge la Dual tours. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vice Postat Aprilie 29, 2013 Share Postat Aprilie 29, 2013 Da, am fost la Dual Tours si am luat o camera noua si maine ma duc la Sama Service, pe Dimitrie Pompeiu s-o puna. Merci, Vice. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marc Marquez Postat Aprilie 30, 2013 Share Postat Aprilie 30, 2013 Unde ma trimiteti si pe mine sa imi schimb cauciucurile (de preferat in sectorul 3) ? Si cam cat m-ar costa? Multumesc anticipat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Aprilie 30, 2013 Share Postat Aprilie 30, 2013 (editat) http://www.autoagusta.ro/. Aproape sectorul 3. Editat Aprilie 30, 2013 de Nyt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marc Marquez Postat Aprilie 30, 2013 Share Postat Aprilie 30, 2013 http://www.autoagusta.ro/. Aproape sectorul 3. "Sat Catelu, Com. Glina" O sa te tin minte! De fapt.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Aprilie 30, 2013 Share Postat Aprilie 30, 2013 Ma bucur ca te distreaza...e la iesirea dinspre autostrada soarelui .Oamenii lucreaza cu simtul raspunderii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paulynos Postat Mai 1, 2013 Share Postat Mai 1, 2013 sunt nou pe acest forum si imi cer scuze daca am postat unde nu trebuia. am cumparat 2 pneuri pt o yamaha fj 1200 pirreli si la cel de pe spate a aparut o taietura pe suprafata de rulare.am vb cu importatorul si am trimis pneul la fabrica pt expertiza.concluzia fabricii a fost ca taietura a fost facuta de o persoana rau intentionata.mi-au oferit contra cost un pneu nou .am montat pneul si dupa aproximativ 400 km apare aceiasi taietura de data aceasta pe amandoua pneurile.ati mai intalnit asa ceva? atasez cateva poze ca sa vedeti despre ce este vb.am ajuns sa platesc pt pneuri 500 de euro si nu stiu ce sa mai fac in cazul de fata.astept sa va dati cu parerea eventual ceva sfaturi. ps.sunt in portugalia. In penultima poza atasata de tine se vad foarte bine canturile/floarea anvelopei si in interiorul canturilor se vad niste fisuri micute caracteristice unui cauciuc foarte vechi, imbatranit. parerea mea este ca anvelopa, desi cumparata de noua, are o data de fabricatie foarte veche si ruptura aia transversala a aparut in locul de imbinare al cauciucului din cauza varstei inaintate. data de fabricatie, DOT-ul este stantat pe lateralul cauciucului cel mai des intr-un oval/cerc si arata ceva de genul (1208) unde 12 este saptamana din an si 08 este anul. eu personal nu as cumpara pneuri noi cu DOT mai mare de 2 ani. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Mai 1, 2013 Share Postat Mai 1, 2013 sunt nou pe acest forum si imi cer scuze daca am postat unde nu trebuia. am cumparat 2 pneuri pt o yamaha fj 1200 pirreli si la cel de pe spate a aparut o taietura pe suprafata de rulare.am vb cu importatorul si am trimis pneul la fabrica pt expertiza.concluzia fabricii a fost ca taietura a fost facuta de o persoana rau intentionata.mi-au oferit contra cost un pneu nou .am montat pneul si dupa aproximativ 400 km apare aceiasi taietura de data aceasta pe amandoua pneurile.ati mai intalnit asa ceva? atasez cateva poze ca sa vedeti despre ce este vb.am ajuns sa platesc pt pneuri 500 de euro si nu stiu ce sa mai fac in cazul de fata.astept sa va dati cu parerea eventual ceva sfaturi. ps.sunt in portugalia. Tăieturile alea sunt de la linii de tramvai, defapt de la niște componente care vin între ele. Am reușit să fac același tip de tăietură cu vreo 3 cauciucuri. Un prieten care stătea la mine în cartier avea și el lafel. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vasile38 Postat Mai 6, 2013 Share Postat Mai 6, 2013 sunt excluse taieturile facute de la trecerea peste liniile de tranvai sau poduri pentru ca in zona in care circul nu exista asa ceva.o sa ma uit sa vad data lor de fabricatie. sunt excluse taieturile facute de la trecerea peste liniile de tranvai sau poduri pentru ca in zona in care circul nu exista asa ceva.o sa ma uit sa vad data lor de fabricatie. cel de pe fata este 2010 iar spatele 2012 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Mai 23, 2013 Share Postat Mai 23, 2013 Niste teste pe anumite marci de cauciucuri facute de revista Fastbikes: http://www.fastbikesmag.com/2013/05/23/free-tyre-test-download-dunlop-gp-racer-d211/ Cautati ca sunt si alte marci testate pe pagina principala. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zimbrutza Postat Mai 23, 2013 Share Postat Mai 23, 2013 eu sunt foarte multumit de pilot power 3 de la michelin. performante excelente pe uscat, foarte ok pe ud. se incalzesc foarte repede, cauciucul fata rezista la franari violente fara nici cea mai mica urma de derapaj, iar urmele de uzura sunt minime/foarte greu de observat dupa 2000 km parcursi cu ei. cu siguranta un pilot mai experimentat le-ar putea duce la limita aderentei, insa eu nu le-am gasit aceasta limita. pentru mine sunt excelente. michelin le recomanda 85% strada, 15% pista cu presiuni la rece de 2.1 fata si 1.9 spatele pentru pista si 'cat recomanda producatorul' pe strada daca as fi sa iau din nou pneuri, as opta tot pentru astea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Mai 23, 2013 Share Postat Mai 23, 2013 Se lanseaza noul Qualifer 3: http://www.motorcycle-usa.com/1/16226/Motorcycle-Article/Dunlop-Sportmax-Q3-First-Look.aspx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate