claman Postat Aprilie 10, 2015 Share Postat Aprilie 10, 2015 A dat cu el in groapa , e plesnit destul de bine din ce se vede . Eu nu l-as pune Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kappy666 Postat Aprilie 10, 2015 Share Postat Aprilie 10, 2015 (editat) Salutare, Acum 2 saptamani mi-am achizitionat un cauciuc fata Michelin pilot power 2ct, achizitionat de la un amic. Cand am fost sa-l achizitionez am analizat asa in mare cauciucul dar nu foarte detaliat, pe cand acum 2 zile stand prin garaj si analizand cauciucul observ 2 probleme la el si anume cauciucul avand doua taieturi. Taieturile nu au patruns in intregime cauciucul ca sa iasa in partea cealalta deci nu este ingaurit si pot spune ca acele taieturi sunt adanci aproximativ jumatate din grosimea cauciucului pe zona respectiva. Intrebarea mea este va rezista cauciucul cu acele taieturi pot merge cu el asa sau sa il duc inapoi? Mai jos am atasat 3 imagini cu respectivele taieturi. daca pe calea de reluare mai este cum mai este,taietura din lateral poate facilita "explozia" cauciucului... inapoi cu dansul! Editat Aprilie 10, 2015 de kappy666 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edward1313 Postat Aprilie 10, 2015 Share Postat Aprilie 10, 2015 Multumesc tuturor pentru sfaturi o sa-l dau inapoi nu vreau sa ma risc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Radu H. Postat Aprilie 10, 2015 Share Postat Aprilie 10, 2015 Salut. E normal sa scada presiunea in pneuri intr-o anumita perioada de timp ? La prima iesire pe 28 februarie, am facut presiunea si aveam 1,5 pe fata si 1,7 pe spate. Am bagt 2,2 si 2,4. Astazi am facut din nou, de la data de 28 februarie si iarasi am gasit niste valori scazute, 1,7 fata si 2 spate. Trebuie facuta presiunea mai des ? E normal fenomenul ? Oarecum eu cred ca da, avand in vedere ca temperaturile au alternat mult in ultima vreme. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G B V Postat Aprilie 10, 2015 Share Postat Aprilie 10, 2015 Salut. E normal sa scada presiunea in pneuri intr-o anumita perioada de timp ? La prima iesire pe 28 februarie, am facut presiunea si aveam 1,5 pe fata si 1,7 pe spate. Am bagt 2,2 si 2,4. Astazi am facut din nou, de la data de 28 februarie si iarasi am gasit niste valori scazute, 1,7 fata si 2 spate. Trebuie facuta presiunea mai des ? E normal fenomenul ? Oarecum eu cred ca da, avand in vedere ca temperaturile au alternat mult in ultima vreme. Unde ai tinut mobra in toata perioada asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hardKnot Postat Aprilie 10, 2015 Share Postat Aprilie 10, 2015 e cam normal.. si mie mi se intampla, mai ales la distante de ordinul lunilor si pe vreme schimbatoare. De obicei nu trec 2 saptamani fara sa-mi verific presiunea Presiunea la cald e mai mare decat presiunea la rece, deci atentie si cu masuratorile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlad58 Postat Aprilie 10, 2015 Share Postat Aprilie 10, 2015 e cam normal.. si mie mi se intampla, mai ales la distante de ordinul lunilor si pe vreme schimbatoare. De obicei nu trec 2 saptamani fara sa-mi verific presiunea Presiunea la cald e mai mare decat presiunea la rece, deci atentie si cu masuratorile La 30 de grade diferenta ai cam 10% diferenta de presiune Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Radu H. Postat Aprilie 10, 2015 Share Postat Aprilie 10, 2015 Unde ai tinut mobra in toata perioada asta? Pe perioada iernii am tinut-o intr-o anexa a casei. 5-7 grade constant. In februarie cand am scos-o, dupa cum am scris, am gasit 1,5 cu 1,7. Am bagat 2,2 cu 2,4 si din februarie pana astazi am tinut-o numai afara. Intre timp temperaturile au fost +15 / -3, -4 grade. Astazi la verificare era 1,7 cu 2. Am bagat din nou 2,2 cu 2,4. O sa verific peste o saptamana sa vad care-i treaba. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoRocker Postat Aprilie 11, 2015 Share Postat Aprilie 11, 2015 odata la 2-3 saptamani se verifica ajusteaza presiunea....tocmai din motivul asta fa presiunea cu gumele RECI, adica maxim 1 km pana la vulcanizare poti sa bagi azot si o tine ma bine, dar parerea mea e ca nu merita... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Radu H. Postat Aprilie 11, 2015 Share Postat Aprilie 11, 2015 Ok, multumesc pentru sfat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Aprilie 11, 2015 Share Postat Aprilie 11, 2015 poti sa bagi azot si o tine ma bine, dar parerea mea e ca nu merita... Fraierii de raceri care alearga in Alpe Adria nu au auzit de azot, baga azot in proportie de doar 78%, restul oxigent sj ceva CO2.La Marqez nu am fost la boxa sa vad cit azot baga. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoRocker Postat Aprilie 14, 2015 Share Postat Aprilie 14, 2015 vai, stim sa gugalim ce gaze compun aerul/atmosfera...stii bine la ce ma refeream si mai stii si ca am zis ca n-are sens. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Contabil Postat Aprilie 15, 2015 Share Postat Aprilie 15, 2015 Un mic ghinion , am invirtit rotile de sarbatori si m-am pricopsit cu un "martisor". Dupa ce am sacapat de el ajutat de un cleste, surpriza .... n-am pierdut aer deloc, chiar si gaurelele sint vizibile dar micute. Sint intr-o dilema, mai trag sezonul acesta de cauciuc sau il schimb? Multumesc anticipat! » Post actualizat in 15 Apr 2015 11:19Poze: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Aprilie 15, 2015 Share Postat Aprilie 15, 2015 @Contabil: diii murgule diiii merge inca mult si bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rekaller Postat Aprilie 15, 2015 Share Postat Aprilie 15, 2015 Ce parere aveti despre Metzeler Sportec M3? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator darcocbr Postat Aprilie 15, 2015 Share Postat Aprilie 15, 2015 (editat) Am montat pe bavarez. Sunt bune. Adica sunt bune pt mine Edit! Scuze, sunt racetec k3. Editat Aprilie 15, 2015 de darcocbr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Radu H. Postat Aprilie 16, 2015 Share Postat Aprilie 16, 2015 Ce parere aveti despre Metzeler Sportec M3? Am pe SV pe spate. La nivel de incepator (cum sunt eu) in mare parte e ok. Oricum nu-ti pot da multe detalii pentru ca nu am avut altceva, nu pot face o comparatie, etc. O chestie ciudata insa, am patit de vreo 3 ori in oras, la accelerari puternice sa rupa aderenta, cauciucul fiind incalzit foarte bine si asta in vitezele 2 si 3. Ma gandesc ca o fi de vina si asfaltul, poate era ceva prin acea zona ... Oricum, e bine de stiut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Aprilie 16, 2015 Share Postat Aprilie 16, 2015 Am montat pe bavarez. Sunt bune. Adica sunt bune pt mine ( Edit! Scuze, sunt racetec k3. ) Daca era Sportec M3 trebuia sa pleci de pe loc cu treapta a 2-a, prindeai suta la ora in peste 5 secunde. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rekaller Postat Aprilie 16, 2015 Share Postat Aprilie 16, 2015 Daca era Sportec M3 trebuia sa pleci de pe loc cu treapta a 2-a, prindeai suta la ora in peste 5 secunde. What's that supposed to mean? ) nu sunt bune la "forja" de pe loc cu 1-a? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator darcocbr Postat Aprilie 16, 2015 Share Postat Aprilie 16, 2015 (editat) Chiar asa slabe sunt ? Si astea cum sunt ? Daca era Sportec M3 trebuia sa pleci de pe loc cu treapta a 2-a, prindeai suta la ora in peste 5 secunde. Editat Aprilie 16, 2015 de darcocbr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Aprilie 16, 2015 Share Postat Aprilie 16, 2015 Foarte bune pt strada. PS: Vezi ca-s semislick-uri si nu merg pe asfalt ud, asta ca sa fiu in ton cu majoritatea care-s asi pe ploaie. » Post actualizat in 16 Apr 2015 19:20What's that supposed to mean? ) nu sunt bune la "forja" de pe loc cu 1-a? Darcorcbr are S1000RR, are peste 170cai la roata (numai daca cauciucul spate nu derapeaza). Exagerez, evident. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator darcocbr Postat Aprilie 16, 2015 Share Postat Aprilie 16, 2015 Merg doar pe strada dar pana acum n am prins ploaie. asa cum sunt, sunt bune, nu ma plang.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Aprilie 16, 2015 Share Postat Aprilie 16, 2015 Din partea mea, era o gluma cu ploile, dar sint nspe campioni pe ploaie care-i dau intr-una cu asfaltul ud. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kinkey Postat Aprilie 17, 2015 Share Postat Aprilie 17, 2015 Dar cat de rele sunt semi-slick-urile pe ud/ploaie? E primul an cand merg pe D211 si desi mi se par fantastice pe uscat si se incalzesc inuman de rapid, nu stiu cum se vor comporta pe ud/ploaie. Nu ca o sa fac curse pe ploaie, dar doar ca sunt curios care e experienta altora cu anvelopele astea in conditiile astea mai ..ude ;D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis_sbz Postat Aprilie 18, 2015 Share Postat Aprilie 18, 2015 Anul trecut m-am intors de citeva ori de la Secuiesc pe motoreta, era incaltata cu d212. De ambele dati, ne-a ploat foarte tare de pe linga Brasov, pina pe la Valeni. Cum s-au comportat pneurile ? ... foarte funky, la modul ca erau bocna ( cred ca erau mai reci decit temperatura ambientala ). La cea mai mica smucitura, fugeau de numa numa. p.s. tip, daca va prinde vreo torentiala pe undeva si nu vreti/puteti opri, indiferent de pneuri ( striatii pentru evacuarea apei sa aibe ), bagati in plus fata de presiunea normala 0.2 - 0.3 bar. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate