Taz1 Postat Ianuarie 4, 2018 Share Postat Ianuarie 4, 2018 O poza cu Ural in anii 90 , poate recunoaste cineva motociclistul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BLACK SPIDER Postat Martie 15, 2018 Share Postat Martie 15, 2018 si o poza mai noua..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mpc Postat Noiembrie 7, 2018 Share Postat Noiembrie 7, 2018 Cumpar roata Ural de tipul asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mpc Postat Aprilie 10, 2019 Share Postat Aprilie 10, 2019 Produs Deficitar .... Rau De tot !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SF Moto Postat Aprilie 27, 2019 Share Postat Aprilie 27, 2019 https://www.ural-zentrale.de/en/chassis/wheels-tires/wheel-black-painted Aici gasesti ce-ti trebuie . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petcudan55 Postat Mai 2, 2019 Share Postat Mai 2, 2019 Nişte accesorii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shashka Postat Mai 2, 2019 Share Postat Mai 2, 2019 Mai e loc... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
elm Postat Mai 2, 2019 Share Postat Mai 2, 2019 Sărăcuțu', să nu-i fie frig... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi74 Postat Mai 5, 2019 Share Postat Mai 5, 2019 La 2.5.2019 la 8:43, petcudan55 a spus: Nişte accesorii. Felicitări! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petcudan55 Postat Mai 7, 2019 Share Postat Mai 7, 2019 La 02.05.2019 la 12:12, shashka a spus: Mai e loc... Îmi fac şi eu. Mulţumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dimethylmercury Postat Martie 6, 2020 Share Postat Martie 6, 2020 O tija impingatoare de Ural 650 are cineva de dat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Magic4Ce Postat Ianuarie 7, 2021 Share Postat Ianuarie 7, 2021 (editat) https://youtu.be/y8HEZ-x4-_w De savurat... Editat Ianuarie 7, 2021 de Motojurnal Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Iunie 10, 2021 Share Postat Iunie 10, 2021 Tehnologia anilor '60 (50 poate) la preț de motocicletă. Îmi place că nu au strâns nimic la cuplu, probabil fierul rusesc nu tolerează dinamometrica. Și cum au reglat atașul. Dar poate e natură moartă de showroom... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nguyen Postat Iunie 10, 2021 Share Postat Iunie 10, 2021 Acum 59 minute, ENEOS a spus: Tehnologia anilor '60 (50 poate) la preț de motocicletă. Te depaseste subiectul. Acum 59 minute, ENEOS a spus: Îmi place că nu au strâns nimic la cuplu, probabil fierul rusesc nu tolerează dinamometrica. Și cum au reglat atașul. Dar poate e natură moartă de showroom... Iubitorii de atasa sunt de regula cunoscatori, stiu ce sa faca cu ele. Tu de exemplu iti prinzi urechile la ele, la fel cum ti-ai prins si la tachetii hidraulici de Opel. Este ca oricat ii reglai pana la urma tot tacaneau desi erau hidraulici? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Iunie 10, 2021 Admin Share Postat Iunie 10, 2021 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mobiletron Postat Iulie 27 Share Postat Iulie 27 Mai am de lucru la M72 dar macar am ajuns sa ma plimb cu el, dupa o problema aparuta la dinam si remediata am facut o tura si merge bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate