robert bk350 Postat Noiembrie 19, 2018 Share Postat Noiembrie 19, 2018 La 17.11.2018 la 3:42, pepsi a spus: Mi-e in campia turzii motorul, deci nu prea am cum. Interesant totusi, statorul e nou nout. Stii pe cineva cine poate sa refaca infasurarile? rebobinaj se face in Cluj sigur.am mai trimis acolo bikeri. pt mine e departe Campia Turzii,desi este autostrada.... e timpul care ma omoara. in principiu,daca zici ca ai masurat bine continuitatea intre cele 3 fire , care ies din stator,si valoarea lor e 1 ohm...e bine. DAR NU TREBUIE SA FACA MASA !!!!! atentie. daca face masa,atunci iti baga current alternativ pe masa,adica pe minusul de la baterie.care la urma lui,face dezastre pe instalatie si cu: releu regulator,cdi,copmuter de bord,...etc deci incarcarea de acolo incepi s-a rezolvi.probabil ti dus si releul din cauza asta.bine ca cdi-ul e okey.daca ar fi vara,as da o tura cu bike-ul pana la tine sa vedem ce mama zmeului are motoreta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Calin26 Postat Noiembrie 19, 2018 Share Postat Noiembrie 19, 2018 Si eu ma confrunt cu aceleasi probleme ca Pepsi doar ca am verificat releul si pare ok, la fel si statorul iar bateria e noua. inca mai investighez. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat Noiembrie 23, 2018 Share Postat Noiembrie 23, 2018 La 19.11.2018 la 8:31, robert bk350 a spus: rebobinaj se face in Cluj sigur.am mai trimis acolo bikeri. poti sa dai un nr. de tel? O sa incerc sa re-bobinez statorul vechi. am testat releurile mele de incarcare pe motoreta lui apriliacluj, cu ambele aveam incarcare buna... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert bk350 Postat Noiembrie 26, 2018 Share Postat Noiembrie 26, 2018 numar de nu am,dar e pe str.Mecanicilor,vis-s-vis cu str.Fierului. au pe poarta inscriptionat "bobinaj".e acolo o tanti.aia face treaba buna.nu stiu cum o cheama,dar pe ea sa o cauti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KiD Vicious Postat Decembrie 20, 2018 Share Postat Decembrie 20, 2018 Stie cineva unde pot proba, in Cluj Napoca, o casca AGV K-3 SV , marimea M? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alecola Postat Martie 12, 2019 Share Postat Martie 12, 2019 Unde gasesc ulei BARDAHL in frumosul Cluj? Multu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ringozaur Postat Martie 14, 2019 Share Postat Martie 14, 2019 Salut. Am si eu un scuter si ieri i-am schimbat bateria dar cand vanzatorul mi-a facut verificarea incarcarii in vederea acordarii garantiei a constatat ca aceasta este insuficienta(ajunge la maxim 12.9 V in turatie maxima). I-mi puteti recomanda un electrician moto sau cineva care se poate ocupa de aceasta problema in Cluj-Napoca sau imprejurimi. Multumesc si drumuri bune! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Martie 14, 2019 Share Postat Martie 14, 2019 Acum 1 oră, ringozaur a spus: Imi puteti recomanda un electrician moto sau cineva care se poate ocupa de aceasta problema in Cluj-Napoca sau imprejurimi. vorbeste cu colegul @petrowski Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ringozaur Postat Martie 14, 2019 Share Postat Martie 14, 2019 Ok. Il contactez. Ms de ajutor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yamcsi Postat Aprilie 2, 2019 Share Postat Aprilie 2, 2019 Salutare! A fost cineva recent pe traseul Bucea-Remeti-Beius(drumul care merge langa Lacul Lesu)? Daca da, este practicabil? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad S Postat Aprilie 5, 2019 Share Postat Aprilie 5, 2019 La 02.04.2019 la 10:59, yamcsi a spus: Salutare! A fost cineva recent pe traseul Bucea-Remeti-Beius(drumul care merge langa Lacul Lesu)? Daca da, este practicabil? Din cate stiu, de la barajul Lacului Lesu si pana la Stana de Vale e offroad. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lake_of_tears Postat Aprilie 7, 2019 Share Postat Aprilie 7, 2019 salut. un pin de pinlock are cineva? din ce am citit nu prea se gasesc la magazine, dar am sa incerc. mersi numa' bine & doamne-agiuta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei_save Postat Aprilie 24, 2019 Share Postat Aprilie 24, 2019 Salutare. Ma poate ajuta cineva sa verific o motocicleta in Cluj in vederea cumpărării? Eu sunt din Bucuresti și nu as vrea sa merg degeaba pana la Cluj .https://www.olx.ro/oferta/triumph-rocket-touring-IDclgCA.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kiki Postat Mai 4, 2019 Share Postat Mai 4, 2019 Ai rezolvat-o cu motorul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AntonioAntonio Postat Octombrie 29, 2019 Share Postat Octombrie 29, 2019 Salutare, intenționeaz sa cumpăr un goldwing model mai vechi. An 85, mai exact. Cei care ați deținut sau dețineți acest model, puteți sa îmi spuneți ce părere aveți despre el. Probleme, consum benzina,.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Octombrie 30, 2019 Share Postat Octombrie 30, 2019 Stiu pe cineva care are, in Cluj, daca vrei va pun in legatura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AntonioAntonio Postat Noiembrie 14, 2019 Share Postat Noiembrie 14, 2019 Salutare, se ocupa cineva de echilibrare 2 roti de goldwing? Se pun anvelope noi, sunt roti de aliaj. Dați un semn azi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HondaRider Postat Noiembrie 14, 2019 Share Postat Noiembrie 14, 2019 La SF Moto, pe Calea Baciului. Cred că te pot ajuta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oxigen72000 Postat Decembrie 30, 2019 Share Postat Decembrie 30, 2019 Salutare, cunoaste cineva aceasta motocicleta? Multumesc https://m.olx.ro/oferta/honda-cbr-1100-xx-inmatriculat-oferta-de-sezon-transport-gratuit-IDcWzkk.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristian C. Postat Decembrie 31, 2019 Share Postat Decembrie 31, 2019 Scuze pentru raspunsul pe langa subiect, dar modelul ala din '99 e cel mai reusit, km aia sunt relativi.. poate avea si 150.000 dar nu e atat de relevant. Motoreta pare misto misto, tobe, accesorii.. modul de exploatare.. greu de aflat, poate ai noroc. Daca te intereseaza si ai mai dispune de ceva bani pentru eventualele mentenanțe suplimentare pentru a o pune la punct cred ca ar merita șansa. Un an nou fericit! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vandervan Postat Aprilie 21, 2020 Share Postat Aprilie 21, 2020 Salut! Stie cineva cum pot verifica actele la un motor adus din UK???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ShadowAdy Postat Octombrie 15, 2020 Share Postat Octombrie 15, 2020 Voi de unde cumparati piese pt moto? Nu ma intereseaza termenul de livrare, pentru ca am vreme toata iarna, dar ma intereseaza sa fie la pret bun si sa imi identifice usor piesele in functie de modelul motocicletei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert23mg Postat Octombrie 15, 2020 Share Postat Octombrie 15, 2020 Pentru kawasaki ma uitam pe un site care are schemele explodate, luam codul piesei, apoi sunam la united motors, le vine saptamanal transport de piese, parca in fiecare luni, insa preturile sunt de reprezentanta/importator oficial/a deci... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
linoleu Postat Octombrie 15, 2020 Share Postat Octombrie 15, 2020 In Cluj in general la mymoto au preturi bune. Pt Yamaha la Motoland Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Octombrie 16, 2020 Share Postat Octombrie 16, 2020 Romimoto-piese recomand Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate