Admin l.u.v Postat August 24, 2014 Admin Share Postat August 24, 2014 Inchis inseamna in fata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radum Postat August 24, 2014 Share Postat August 24, 2014 Luigi, am gasit pe net din Italia respectivele plastice (stanga si dreapta), dar nu stiu cum se monteaza.Ai vreo idee cum se demonteaza/monteaza urechile alea de plastic? Toate cele bune si multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat August 24, 2014 Admin Share Postat August 24, 2014 (editat) Se monteaza destul de usor, pe dinafara castii, cind le ai in mana ai sa-ti dai seama imediat, sunt acolo niste clipsuri care aluneca pe niste saniere, o scoti pe cea veche incepind dinspre spate (partea ascutita), sper sa te ajute si pozele, succes! Editat August 24, 2014 de l.u.v Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leon Postat August 24, 2014 Share Postat August 24, 2014 Are idee careva daca la C3 Pro interiorul se mai lasa ? Unii zic ca interioarele la noile modele sunt mai mici... Altii isi comanda interioare ceva mai mari separat... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat August 26, 2014 Share Postat August 26, 2014 Se monteaza destul de usor, pe dinafara castii, cind le ai in mana ai sa-ti dai seama imediat, sunt acolo niste clipsuri care aluneca pe niste saniere, o scoti pe cea veche incepind dinspre spate (partea ascutita), sper sa te ajute si pozele, succes! Picture 001.jpgPicture 002.jpgPicture 003.jpgPicture 004.jpg bune poze LUV, o sa incerc sa mai scot din cimitirul de muste , aia de pe centru cum se scoate? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat August 26, 2014 Admin Share Postat August 26, 2014 Nu stiu, cam tot asa ar trebui.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
borsulica Postat Octombrie 1, 2014 Share Postat Octombrie 1, 2014 (editat) Leon: Mai explicit? Eu o am din primavara, nu se lasa. Adica a fost ok de prima data si asa a si ramas.. Editat Octombrie 1, 2014 de borsulica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leon Postat Octombrie 2, 2014 Share Postat Octombrie 2, 2014 Leon: Mai explicit? Eu o am din primavara, nu se lasa. Adica a fost ok de prima data si asa a si ramas.. Pai, sa fiu mai explicit! Inainte am avut un C3 second marimea M care-mi venea PERFECT! Acum, am zis sa-mi iau un C3 Pro , tot marimea M....si surpriza: ma strange de imi ies ochii din cap. N-am purtat-o (nici folia de pe viziera nu i-am dat-o jos), insa n-am putut s-o tin mai mult de 5 minute in cap (in casa)....daca-i inchid si mandibula, imi musc obrajii pe interior. Nu mai pot s-o dau inapoi ca a trecut ceva timp de-atunci (si a doua zi am plecat din tara). O s-o vand la primavara. Fiind noua,cu folii pe viziera, pinlockul ambalat separat, huse,cutii,etc....nu cred ca ar fi o problema s-o dau la inceput de sezon. Ar mai fi o solutie....din ce am mai citit pe net si altii au avut problema asta (unii si-au luat interioare separat, marimi mai mari ca sa le vina ok). Ma batea si pe mine gandul asta.....In fine, o sa mai studiez problema (Si ultima solutie: mai sunt unii care modifica interioare, dar parca nu ma lasa sufletul sa ciopartesc un interior neatins de la o casa moto de top). Stima! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Octombrie 2, 2014 Admin Share Postat Octombrie 2, 2014 (editat) Confirm, este diferenta de o marime intre vechile si noile casti! Eu am S2 si este la fel..de lasat se mai lasa, dar o sa stea mai fest pe cap si vor fi probleme iarna, cu cagula mai groasa! Editat Octombrie 2, 2014 de l.u.v Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leaveyou Postat Octombrie 2, 2014 Share Postat Octombrie 2, 2014 Pai, sa fiu mai explicit! Inainte am avut un C3 second marimea M care-mi venea PERFECT! Acum, am zis sa-mi iau un C3 Pro , tot marimea M....si surpriza: ma strange de imi ies ochii din cap. N-am purtat-o (nici folia de pe viziera nu i-am dat-o jos), insa n-am putut s-o tin mai mult de 5 minute in cap (in casa)....daca-i inchid si mandibula, imi musc obrajii pe interior. Nu mai pot s-o dau inapoi ca a trecut ceva timp de-atunci (si a doua zi am plecat din tara). O s-o vand la primavara. Fiind noua,cu folii pe viziera, pinlockul ambalat separat, huse,cutii,etc....nu cred ca ar fi o problema s-o dau la inceput de sezon. Ar mai fi o solutie....din ce am mai citit pe net si altii au avut problema asta (unii si-au luat interioare separat, marimi mai mari ca sa le vina ok). Ma batea si pe mine gandul asta.....In fine, o sa mai studiez problema (Si ultima solutie: mai sunt unii care modifica interioare, dar parca nu ma lasa sufletul sa ciopartesc un interior neatins de la o casa moto de top). Stima! Bagă o minge în cască și umfl-o cu o pompă până când mingea presează suficient de puternic în polistirenul căștii. Lași ansamblul în acea poziție o zi sau două și apoi pui casca în cap și-ți va fi perfectă. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leon Postat Octombrie 3, 2014 Share Postat Octombrie 3, 2014 Nu m-am gandit la solutia asta! Ideea este ca cel mai mult ma strange in zona obrajilor , unde nu are polistiren, ci bureti....asa ca nu stiu daca o sa de-a rezultate metoda asta, dar merita incercata.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NaeL Postat Octombrie 3, 2014 Share Postat Octombrie 3, 2014 "obraji" de schimb? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leon Postat Octombrie 3, 2014 Share Postat Octombrie 3, 2014 Da, dar nu stiu de care....banuiesc ca marime mai mare....dar cu cate numere ?.... ca sa nu am surprize(iar!) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NaeL Postat Octombrie 3, 2014 Share Postat Octombrie 3, 2014 (editat) D'aia mai subtiri. Nu ai probat inainte sa iei? MD - 20mm LG - 15mm Editat Octombrie 3, 2014 de NaeL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KHK Postat Octombrie 6, 2014 Share Postat Octombrie 6, 2014 (editat) Casca noua (jet) de la Schuberth pt. 2015: Metropolitan M1, cu sistem de comunicatie integrat. Editat Octombrie 6, 2014 de KHK Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leon Postat Octombrie 7, 2014 Share Postat Octombrie 7, 2014 D'aia mai subtiri. Nu ai probat inainte sa iei? MD - 20mm LG - 15mm N-am probat....ca am avut un C3 M care-mi venea perfect! Am dedus ca si C3 Pro o sa-mi vina... Multumesc de pont! O sa fac jonctiunea cu niste obrajori marime mai mare (care-s mai subtiri) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
borsulica Postat Octombrie 7, 2014 Share Postat Octombrie 7, 2014 (editat) La mine s-a potrivit de la c3 la pro, aceeasi marime: M. Pana mea... Am vazut castile noi, se laudau cei de la United cu ele cand am fost pe la ei. Cat dspre diferentele dintre C3 si urmasul ei, C3 Pro, ultima parca e mai silentioasa (vajaie doar pe partea unde am montat comunicatorul), mai comoda la purtat si... cam atat. Poate nu am identificat eu si alte diferente majore. Editat Octombrie 7, 2014 de borsulica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cip11xx Postat Octombrie 28, 2014 Share Postat Octombrie 28, 2014 ce marime de la schuberth corespunde cu M (54 sau 56)? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cozmino Postat Octombrie 28, 2014 Share Postat Octombrie 28, 2014 Gasesti si 54 si 56, dar desigur conteaza modelul. Deci, pentru ce model esti interesat ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cip11xx Postat Octombrie 28, 2014 Share Postat Octombrie 28, 2014 (editat) Gasesti si 54 si 56, dar desigur conteaza modelul. Deci, pentru ce model esti interesat ? S2 Editat Octombrie 28, 2014 de cip11xx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cozmino Postat Octombrie 28, 2014 Share Postat Octombrie 28, 2014 Marimea S este 54/55Marimea M este 56/57 Recomand sa probezi, desigur . Pe stoc gasesti la UnitedMotors sau la Kronau, in Bucuresti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MrD Postat Octombrie 29, 2014 Share Postat Octombrie 29, 2014 S2 Eu am S2, am comandat-o masurandu-mi circumferinta capului (58-59cm - marimea L). Marimea M are 56-57cm. Casca mi se potriveste absolut perfect. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
slyby Postat Noiembrie 5, 2014 Share Postat Noiembrie 5, 2014 Daca la toate celelalte casti [moto, ski, bicicleta] am marimea M [58 cm masurati], la Schuberth C3 simplu ce nr ar trebui sa caut ? L (58-59) ?? sunt singurii cu marimile intre standarde - din ce cunosc eu pana acum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Noiembrie 10, 2014 Share Postat Noiembrie 10, 2014 Eu am cam 59 la capatana si C3 maimea L imi vine foarte bine. Posibil tie sa iti fie o idee mai "lejera", dar teoretic ar trebui sa iti fie ok. M-ul cu siguranta te-ar strange. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zimbrutza Postat Noiembrie 10, 2014 Share Postat Noiembrie 10, 2014 Sunt super-mega-ultra reduceri la Schuberth la United. Am intrat din greseala pe site si am gasit. 18 milioane SR1 mi se pare un pret foarte bun. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate