Sari la conținut

SCHUBERTH - Discutii Generale

bogdan_st
 Share

Postări Recomandate

A ajuns casca de ceva tinp. Într-adevăr nu degeaba costă una noua asa mult. Se vede calitatea materialului din interior , zgomotul s ă dimininuat , foarte confortabila, singurul lucru care ma deranjează, este prea mare și nu are loc în topcase, Nici in vestiarul de la munca, nu am unde sa o las oriunde merg cu motoreta.

Editat de Iulian.dragos
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• 4 weeks later...
  • Răspunsuri 568
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

salutare,

am o casca SH Schuberth S1 Pro pe OLX. la pretul cel mai corect.

se preda de preferinta in Bucuresti. nu se da pentru revindere.

https://www.olx.ro/oferta/casca-moto-schuberth-s1-pro-ID8KJil.html

sincer nu mi-a placut deloc, dar poate face pe altcineva putin mai fericit.

Link spre comentariu

casca a fost predata unui motociclist din Ostrov.

a fost frumos drumul pina acolo, pacat ca la intoarcere a plouat torential.

total deplasat? eram ferm convins ca tot ce e gratis e binevenit :)

Link spre comentariu

• 1 month later...

Salutare,

Nu stiu cati dintre voi ati avut nevoie pana acum de service la casca, insa vreau sa va impartasesc experienta pe care am avut-o eu. Va las sa decideti daca a fost buna sau nu. AM un S2 Sport cam de 2 ani. Din pacate nu am avut "prezenta de spirit" sa o inregistrez la producator cand am cumparata ca sa beneficiez de garantia de 5 ani. acu vreo 2 saptamani mi s-a rupt piesa 23 din schema. Nu pare mare lucru insa e fix rahatul care ti-ar face inutil unul din lucrurile importante ale castii.

1. Am cautat pe site-ul producatorului poate reusesc sa imi comanda piesa. Nici urma de piese de schimb.
  2. Tot pe siteul producatorului caut lista de deaeleri autorizati poate reusesc sa ma ajute ei. Am gasit 4 carora le-am dat mail cu exact aceeasi schema si acelasi reper, intrebandu-i daca ma pot ajuta.
  3. Unul m-a sunat dupa vreo 5 zile sa imi zica sa le dau o poza cu piesa rupta sa vada daca aut (WTF?).
  4. Doi nici macar nu m-au bagat in seama.
  5. Al patrulea mi-a raspuns dupa 2 ore zicand ca, in calitate de dealer autorizat au toate piesele de schimb pentru casti si ca da, ma pot ajuta, insa ar prefera sa vin casca la ei , ca e un pic mai tricky, ca nu e chiar cea mai simpla operatiune, cum ar fi schimbarea vizorului.

Concluzia: sambata am tras o tura rapida pana la Ruse unde baietii de la Fusione m-au ajutat si mi-au schimbat piesa, pe loc, in 10 minute. Am ramas foarte placut impresionat de felul in care am comunicat cu Sinan si cat de rapid a fost in a-mi rezolva problema, Cu siguranta urmatoare casca mi-o voi cumpara de la Ruse, mai ales ca mi-a aratat E1 care mi-a placut foarte mult.

Ceilalti 3 dealeri Schuberth, din Romania, ii puteti gasi pe site-ul producatorului :)

Link spre comentariu

Mie saptamana trecuta mi-a picat cablu de conexiune de la intercom la accumulator (SRC 4.2), pe care l-am solutionat in regim DIY intrucat nu este acoperit de garantie.

Se pare ca mai sunt situatii neplacute cu garantiile pentru intercom-urile dedicate.

Link spre comentariu

• 1 month later...

Niste impresii despre C3 Pro, am apucat sa fac prima tura cu ea, fix 300 km. Asa cum au raportat si altii, ma strange cam dupa ora, o ora jumate de-mi vine sa ma opresc. Si chiar am oprit de cateva ori din aceasta cauza. Presiune mare pe urechi si in partea de jos a mandibulei. Marimea e buna, m-am masurat. Acum partile interesante:

1. Fara dopuri mi se pare la fel de zgomotoasa ca S1 Pro. CU dopuri e MULT mai silentioasa ! Turbulente aproape zero. Weird ...

2. Desi S1 Pro era S (54/55), la C3 Pro am avut nevoie de M (56/57) si sincer nu-mi amintesc ca S1 sa ma fi chinuit asa rau la inceput. Aici Schuby s-au smecherit, cica au facut aceeasi carcasa pentru mai multe marimi. Prin urmare in casca asta M (care e de fapt M/L) se poate pune un interior mai mic, care pentru unii a fost colacul de salvare. E cam 45 euro linerul .. daca nu se lasa cel actual sutn dispus sa incerc.

Netu zice ca in timp (cam 30 ore) se "lasa" si apoi nu mai te mai doare mecla. E de vazut.

3. E misto rau sa mergi cu mandibula ridicata :D

Link spre comentariu

• 3 months later...
Link spre comentariu

• 1 month later...
  • 6 months later...

Si eu sunt interesat de modelul asta. Din ce am gasit pe net avea probleme cu etanseitatea vizierei, dar a fost rezolvata intre timp. Pana acum am citit review-uri bune spre foarte bune. Am fost sa probez la United Motors, dar avea o singura marime, M sau S. Nu aduc pe comanda, fac 2-3 comenzi mari pe an. Preturi bune sunt la Fcmoto si Louis.

Unii spun ca merita sa faci upgrade.

Editat de iulianserban
Link spre comentariu

Posesori de C4 sunt?

Merita upgrade-ul de la C3 Pro ?

Daca C3-ul tau nu e vechi, uzat, lovit etc nu cred ca merita.

Doar daca vrei sa fii pe trend si sa ai ultimul model :)

Link spre comentariu

• 4 weeks later...

Salut,

Am pierdut un pin ce imi tinea viziera de lentina de ceata( anti-fog lens)

Ma puteti ajuta cu un loc de unde pot lua din bucuresti / sau are cineva una de dat ?

Multumesc !

Ps : casca e sr2

post-70402-0-49495000-1541159968_thumb.jpg

Editat de SpS
Link spre comentariu

Prieteni, eu am luat un C3 de la United si sunt supermultumit de el. Este marimea reala in primul rand, sunt singurii care respecta marimile. Asta denota calitate si la partea de siguranta. Ventilatie buna, fara excese, noise level f ok pe Harley la 170-180 km/h, fara dureri de cap dupa 2-3 ore cu casca pe cap.

Recomand cu incredere.

Link spre comentariu

• 5 months later...

Am probat un c3pro si mi s-a parut zgomotoasa (vijiia rau incepind cu 40-50) ,desi  sufocanta;probabil ca am avut asteptari mari pt ca e promovata peste tot ca silentioasa.. era mai buna HJC is17,care e o casca mediocra

Link spre comentariu

O parere contra pentru C3Pro (women). La nevasta-mea, casca foarte putin folosita, 3-4000 km maxim, nu mai mult, (dar si aia, folosita cu atentie, ca e destul de grijulie cu obiectele ei) cumparata acum 4 ani, practic mai mult a stat decat a mers (arata atat de bine ca altii ar zice... a fost purtata numai 2 iesiri, boss)... imitatia de piele de la baza ei a inceput sa crape si se desprinde. Efectiv se decojeste stand. Material foarte prost. Bravo Schuberth!

Ca o paranteza, la Shoei Qwest... dupa 8 ani si vreo 30000km... a putrezit buretul din interior, adica se descompune la atingere, dar partea de piele de la baza si catifeaua/materialul care imbraca buretul, cheekpad-urile, sunt ok. Deci Shoei vs Schuberth oricand. 

Nu mai vorbesc de captuseala C3Pro-ului (cel putin cea de femei)... cand transpiri, cheekpad-urile, la materialul din care sunt facute, se pateaza de zici ca te-ai p1sat in ea si ai folosit-o pe post de olita de noapte. Trebuie spalata la fiecare 2-3 purtari ca sa arate ok.

Editat de ®azvan
Link spre comentariu

Am Schuberth C3 de vreo 5 ani. Intradevar este o casca foarte comoda si materialele din interior sunt de o calitate super. Recent am schimbat cheek-pad-urile si neckpad-ul din cauza ca s-a distrus partea de musama si picau firimituri de pe ele, dar pretul mi se pare mult prea mare. Inainte am avut Nolan N103 si N100. 103-ul a fost o casca decenta la un pret decent.

Schuberth C3 pro si in special C4 au destul de multe review-uri negative, unii chiar spun ca C3 este mult mai buna decat C3 pro si C4.

Acum parca nu as mai da atatia bani pe un Schuberth. Cred ca un raport calitate/pret mai OK il ofera Nolan.

Parerea mea.

Link spre comentariu

Acum 22 ore, mihai c a spus:

Am probat un c3pro si mi s-a parut zgomotoasa (vijiia rau incepind cu 40-50) ,desi  sufocanta;probabil ca am avut asteptari mari pt ca e promovata peste tot ca silentioasa.. era mai buna HJC is17,care e o casca mediocra

Nu stiu cum e C3Pro, dar tin sa te contrazic daca compar C3 si IS17. Nu are nici o legatura comparatia. 

Desi C3-ul il am cu oarece probleme ca nu etanseaza

100%, tot este cu mult mai silentioasa ca IS17. 

Pe autostrada, la 130, nu auzeam nimic din intercom la maxim. La C3 aud perfect si mai am posibilitatea de a ridica volumul. 

Link spre comentariu