Kostin Postat Martie 27, 2012 Share Postat Martie 27, 2012 nu ma refeream strict la postul tau si problema ta cu service`ul kawa! dar totusi puteai sa o faci mult mai retras si printr`un pm. Asa voi face data viitoare..doar pe PM sa nu mai vada nimeni...sa mai fie si altii in locul meu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Spaima Ursuletilor de Plus Postat Martie 27, 2012 Share Postat Martie 27, 2012 Asa voi face data viitoare..doar pe PM sa nu mai vada nimeni...sa mai fie si altii in locul meu. ai tipat si ai fost ascultat...cui nu ii convine sa tipe ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Spanciu Postat Martie 30, 2012 Share Postat Martie 30, 2012 kidu, este un forum, oamenii isi spun experientele bune si proaste ca feedback pentru diverse servicii si magazine. Lasa omul in pace sa spuna ce are de spus ca poate te duci si tu la echilibrat cu 50 de ron si o sa plangi ca nu ti-a zis nimeni nimic, ca s-a rezolvat totul cu PM. @Smekeru/Alex Dupa ce ne calci pragul ( si sper sa o faci ) dabea dupa sa ne jicnesti . Iti multumesc Alex Dutu Mi se pare ca postarea mea a fost pertinenta si de bun simt, folosind un limbaj decent si civilizat. Imi pare rau daca te-ai simtit jignit, nu asta era intentia mea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
COObra Postat Martie 30, 2012 Share Postat Martie 30, 2012 roluitul si vopsitul au fost in alta parte executate. Eu am fost strict pt echilibrat la kawa si nimic mai mult. intelesesem invers. scuze. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smekeru Postat Martie 30, 2012 Share Postat Martie 30, 2012 Asa voi face data viitoare..doar pe PM sa nu mai vada nimeni...sa mai fie si altii in locul meu. Eu mi am cerut scuze , te am rugat sa vii sa clarificam , dar nu ai venit ... tind sa il cred pe Marius pana la urma si te rog sa nu mai arunci cu noroi in noi . Daca el a gresit este foarte urat , dar daca tu arunci cu noroi in noi aiurea este ...... . Ori te opresti ori vii pana la noi si rezolv eu daca a gresit omu meu . Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kostin Postat Martie 31, 2012 Share Postat Martie 31, 2012 (editat) Eu mi am cerut scuze , te am rugat sa vii sa clarificam , dar nu ai venit ... tind sa il cred pe Marius pana la urma si te rog sa nu mai arunci cu noroi in noi . Daca el a gresit este foarte urat , dar daca tu arunci cu noroi in noi aiurea este ...... . Ori te opresti ori vii pana la noi si rezolv eu daca a gresit omu meu . Multumesc Pai am sunat,am scris si aici si pe pm ca daca vreti sa vin... vin si nu mi-ati raspuns. Luni dupa ora 15 vin la kawa sa mai clarificam ce ? Eu vin luni si stau fata in fata cu acel marius ca nu stiu cum il cheama...eu stiu care este adevarul. Macar de aveati bunul simt sa imi raspundeti la tel cand am sunat de 3 ori sau pe pm sa imi spuneti cand va gasesc acolo sa nu vin degeaba. Stabilim acum...luni pe la 15:30 va gasesc acolo ? Editat Martie 31, 2012 de Kostin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DiarM Postat Aprilie 1, 2012 Share Postat Aprilie 1, 2012 Ai grija ca s-au vorbit sa nu mai fie baiatul ala care ti-a facut rotile cand vii tu. Manevre pac pac, care baiat domne? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kostin Postat Aprilie 1, 2012 Share Postat Aprilie 1, 2012 (editat) Editat Aprilie 1, 2012 de Kostin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
COObra Postat Aprilie 1, 2012 Share Postat Aprilie 1, 2012 acu haio sa nu vedem o teorie a conspiratiei. am vrut sa vad cand sunteti acolo, bla bla bla. e un magazin tu cand crezi ca sunt acolo? de la 12 noaptea pana la 4 dimineata? a vrut pustiu sa-ti dea teapa 30 de lei si a reusit. nu ai facut scandal pe loc si ai plecat. acum sefu' vrea sa te rezolve (stiu nu e vorba de 30 de lei e vorba de principiu, si eu as fi facut la fel poate), dar acum cauti sa il ataci si pe el. pe forum. crede-ma ca patronul nu isi acopera un angajat pentru o gainarie de 30 de lei care-i pateaza imaginea. daca vrei sa faci ceva cu adevarat mergi acolo si rezolva problema, daca nu macar nu mai continua nici cu sarada asta. si daca vrei sa fii cu adevarat smecher, inregistreaza convorbirea in care recunoaste marius (sau cum il cheama pe baiatul ala) ca te-a tepuit cu 30 de lei, dupa care suni politia. pentru banii astia, in romanica, il baga 5 ani cu executare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kostin Postat Aprilie 1, 2012 Share Postat Aprilie 1, 2012 acu haio sa nu vedem o teorie a conspiratiei. am vrut sa vad cand sunteti acolo, bla bla bla. e un magazin tu cand crezi ca sunt acolo? de la 12 noaptea pana la 4 dimineata? a vrut pustiu sa-ti dea teapa 30 de lei si a reusit. nu ai facut scandal pe loc si ai plecat. acum sefu' vrea sa te rezolve (stiu nu e vorba de 30 de lei e vorba de principiu, si eu as fi facut la fel poate), dar acum cauti sa il ataci si pe el. pe forum. crede-ma ca patronul nu isi acopera un angajat pentru o gainarie de 30 de lei care-i pateaza imaginea. daca vrei sa faci ceva cu adevarat mergi acolo si rezolva problema, daca nu macar nu mai continua nici cu sarada asta. si daca vrei sa fii cu adevarat smecher, inregistreaza convorbirea in care recunoaste marius (sau cum il cheama pe baiatul ala) ca te-a tepuit cu 30 de lei, dupa care suni politia. pentru banii astia, in romanica, il baga 5 ani cu executare. Nu este vorba de 30 lei sau alta suma..este vorba de principiu..eu am fost la receptie sa imi faca fisa,eventual sa imi dea si un bon de casa dar ei m-au trimis la un mecanic afara si ala a incasat banii cum a vrut muschiul lui,am mai fost si anul trecut cu o problema si asa zisi mecani mau trimis in alta parte. Recomand patronului sa puna camere de luat vederi si atunci o sa fie bine. Eu am incheiat orice discutie si daca am jignit pe cineva imi cer scuze si rog un moderator sa stearga postarile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Aprilie 2, 2012 Share Postat Aprilie 2, 2012 Salut, Are cineva așa ceva? Fiind prima tentativă AGV în domeniu, aș dori să aflu păreri sau sfaturi de la deținători, mai ales în legătură cu: - greutatea - vizibilitatea (față de alte modele similare) - utilizarea în stil street/touring (cu cozorocul demontat). Mulțumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Aprilie 18, 2012 Share Postat Aprilie 18, 2012 (editat) ma intereseaza o viziera pt o casca AGV- Airtech, gasesc asa ceva? multumesc Doamne ajuta Editat Aprilie 18, 2012 de cmd Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cartman_alin Postat Mai 12, 2012 Share Postat Mai 12, 2012 casca AGV K3 chicken aduceti cumva? daca da, lasati si un pret va rog. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Mai 13, 2012 Share Postat Mai 13, 2012 nici pana-n ziua de astazi nu am primit pretul !!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex_en Postat Mai 13, 2012 Share Postat Mai 13, 2012 (editat) ma intereseaza o viziera pt o casca AGV- Airtech, gasesc asa ceva? multumesc Doamne ajuta Se pare ca Doamne Doamne nu te-a ajutat! Editat Mai 13, 2012 de alex_en Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Mai 30, 2012 Share Postat Mai 30, 2012 Salut, Are cineva așa ceva? Fiind prima tentativă AGV în domeniu, aș dori să aflu păreri sau sfaturi de la deținători, mai ales în legătură cu: - greutatea - vizibilitatea (față de alte modele similare) - utilizarea în stil street/touring (cu cozorocul demontat). Mulțumesc. Așa de OZN e casca asta? Nu știe nime' nimic? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
popp Postat Iunie 1, 2012 Share Postat Iunie 1, 2012 si eu m-am tot uitat la casca asta. ce zic oamenii astia despre ea: http://advrider.com/forums/showthread.php?t=666901 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florynn Postat Iunie 23, 2012 Share Postat Iunie 23, 2012 schimb viziera asta de agv flyer cu una fumurie sau clara.0751232565 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Iulie 8, 2012 Share Postat Iulie 8, 2012 Scorpio az aduc icon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gogO. Postat Iulie 8, 2012 Share Postat Iulie 8, 2012 fuck, asa prost e sistemul ala de prindere? ma tenta si pe mine un mainframe, dar daca e pe d-astea o las balta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florynn Postat Iulie 20, 2012 Share Postat Iulie 20, 2012 schimb viziera asta de agv flyer cu una fumurie sau clara.0751232565 sau cumpar una clara. acest model. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skvj Postat Iulie 26, 2012 Share Postat Iulie 26, 2012 Viziera fumurie? Priviti ce am facut azi : Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silencer Postat Iulie 26, 2012 Share Postat Iulie 26, 2012 @skvj in afara de gonit tantari eu nu imi dau seama ce-ai facut. daca ti-ai pus folie auto pe viziera, baaaad ideea. @iorgu recomand o pereche de ochelari de airsoft cu lentila de care vrei, ca sunt si clare si galbene si fumurii. poti sa pastrezi casca si s-o folosesti in oras.. nu se compara aeru care intra cand ai viziera ridicata sau deloc, in cazul tau. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skvj Postat Iulie 26, 2012 Share Postat Iulie 26, 2012 Da, am fugarit tantarii. Am incercat treaba cu folia, toti mi-au zic ca nu are cum sa iasa, ca va forma cute si uite ca am reusit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
R4DIKL Postat Septembrie 14, 2012 Share Postat Septembrie 14, 2012 Sunt in cautarea unei viziere in stare buna, clara sau usor colorata, eventual si cu pinlock, pentru o casca Lazer Vertigo Dragon masura M. Cine are vreo idee il rog sa-mi lase mesaj. Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate