Speedy.K Postat Iulie 24 Share Postat Iulie 24 Acum 36 minute, SONYC a spus: Cum sa spui asa ceva despre conducatorii din AG? Vezi ca te spurca panseluta de @TheHuskyCrobats in secunda doi, xaxaxaxaxaxaxa Pe asta inca n-am vazut-o, dar e misto in orice caz Aia cu stergatorul se intampla des, mai ales cu ala de pe spate, ca ....cine sta sa se uite in oglinzi ca sa-l vada la un moment dat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DesertEagle Postat Iulie 24 Share Postat Iulie 24 Acum 6 ore, SONYC a spus: xaxaxaxaxaxaxa Asta-i un fel de 'hahahaha' in ruseste? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Iulie 24 Share Postat Iulie 24 Acum 10 ore, Nguyen a spus: Femeile care conduc bine reprezinta exceptii, chiar cunosc vreo doua dar restul sunt pamant de flori. În schimb toți bărbații (își închipuie că) se pricep la condus sportiv. Și la sex. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Flying Dutchman Postat Iulie 24 Share Postat Iulie 24 18 minutes ago, ENEOS said: În schimb toți bărbații (își închipuie că) se pricep la condus sportiv. Și la sex. Good point! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Iulie 24 Share Postat Iulie 24 Acum 53 minute, DesertEagle a spus: Asta-i un fel de 'hahahaha' in ruseste? o avea x langa h la tastatura Acum 44 minute, ENEOS a spus: condus sportiv adica imbracat in trening? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SONYC Postat Iulie 25 Share Postat Iulie 25 Acum 12 ore, DesertEagle a spus: Asta-i un fel de 'hahahaha' in ruseste? Dota2, asta daca iti suna cunoscut jocul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert23mg Postat Iulie 25 Share Postat Iulie 25 Acum 42 minute, SONYC a spus: Dota2, asta daca iti suna cunoscut jocul. ? ? ????? gg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SONYC Postat Iulie 25 Share Postat Iulie 25 Acum 2 minute, robert23mg a spus: ? ? ????? gg Ori nu prea vorbesti pe chat, ori nu esti atent la el, ori poate folosesti alte servere fata de mine unde nu se utilizeaza. "xaxaxa" e insa destul de uzual, e doar un "ras" electronic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nguyen Postat Iulie 25 Share Postat Iulie 25 Acum 13 ore, ENEOS a spus: În schimb toți bărbații (își închipuie că) se pricep la condus sportiv. Și la sex. Si femeile cred ca stiu sa faca sex dar ele sunt scandura... nu dau nume Acum 19 ore, SONYC a spus: Cum sa spui asa ceva despre conducatorii din AG? Vezi ca te spurca panseluta de @TheHuskyCrobats in secunda doi, xaxaxaxaxaxaxa Cred ca e constient si el de ce le poate pielea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Contabil Postat Iulie 25 Share Postat Iulie 25 Acum 32 minute, robert23mg a spus: ? ? ????? gg Hahaha nu mai e la moda, am aflat si eu ceva nou azi ..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SONYC Postat Iulie 25 Share Postat Iulie 25 Acum 38 minute, Nguyen a spus: Cred ca e constient si el de ce le poate pielea. Asa ai crede, dar nu, e de parere ca soferii de Arges is top. Topul prostiei poate, dar nah, asa e cand conduci doar Duminica, n-ai de unde sa cunosti situatia reala din trafic. Acum 30 minute, Contabil a spus: Hahaha nu mai e la moda, am aflat si eu ceva nou azi ..... E strict legat de lumea jocurilor, nu transcende in viata reala. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Figment Postat Iulie 25 Share Postat Iulie 25 Acum 2 ore, SONYC a spus: Ori nu prea vorbesti pe chat, ori nu esti atent la el, ori poate folosesti alte servere fata de mine unde nu se utilizeaza. "xaxaxa" e insa destul de uzual, e doar un "ras" electronic Nu-i niciun ras electronic, e "hahaha" in greaca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Iulie 25 Share Postat Iulie 25 La malaka ăia și face "niau"... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DesertEagle Postat Iulie 25 Share Postat Iulie 25 Acum 12 ore, SONYC a spus: Dota2, asta daca iti suna cunoscut jocul. Adica niste rusi pe un server al unui joc obscur. Ok, am inteles. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SONYC Postat Iulie 26 Share Postat Iulie 26 Acum 11 ore, DesertEagle a spus: Adica niste rusi pe un server al unui joc obscur. Ok, am inteles. Tot bati moneda pe rusi, dar jocul asta are jucatori din toata lumea. Poti sa ii spui cum vrei, dar este foarte popular. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raikk Postat Iulie 30 Share Postat Iulie 30 Duminica m-am intalnit cu cel mai mare racer taietor de curbe in aproape 20 de ani de sofat si 9 ani pe motocicleta. L-am vazut deodata cu aproape toata masina pe banda mea. Am apucat sa virez si sa franez simbolic si cam atat. Injuraturile au venit dupa. mda.mp4 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Djenavar Postat Iulie 30 Share Postat Iulie 30 Hai ca retardatul nu a fost asa rau, ai avut un sfert de banda, in mod normal acesti cretini endemici, merg in asa fel incat sa iesi pe marginea drumului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
s_cristi Postat Iulie 31 Share Postat Iulie 31 Ce ma enerveaza extra este ca nu avea nici farurile aprinse, desi legea este in vigoare de mai bine de 1 an, In rest, pentru mine este lege ca trebuie sa raman lipit de banda din dreapta in orice viraj cu viziblitate redusa. As putea-o numi si "adaptare la trafic" din pacate, atat de des intalnit este fenomenul de mai sus. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nguyen Postat Iulie 31 Share Postat Iulie 31 Acum 8 minute, s_cristi a spus: Ce ma enerveaza extra Trimite inregistrarea la politie si va fi sanctionat, sa te plangi pe forum nu e o rezolvare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
s_cristi Postat Iulie 31 Share Postat Iulie 31 le trimit link de pe forum, nu e inregistrarea mea , faceam referire la postarea lui Raikk Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raikk Postat Iulie 31 Share Postat Iulie 31 1 oră în urmă, s_cristi a spus: In rest, pentru mine este lege ca trebuie sa raman lipit de banda din dreapta in orice viraj cu viziblitate redusa. Si aici e belea. Pe virajele la dreapta in localitatile astea cam risc sa ma intalnesc cu vaci sau carute sau masini stationate de-a droanga. Depinde cum ai si norocul de-acu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Contabil Postat Iulie 31 Share Postat Iulie 31 Acum 1 oră, s_cristi a spus: Ce ma enerveaza extra este ca nu avea nici farurile aprinse, desi legea este in vigoare de mai bine de 1 an, Era mai bine sa stea pe banda lui, cu sau fara faruri, centura, talon, permis, etc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Iulie 31 Share Postat Iulie 31 Nu-i face nimic poliția, nu a fost accident sau acroșaj. În altă ordine de idei, ce-ai pățit e păr la ceas, lejer tare. Serios îți zic. Și eu urăsc tăietorii de curbe. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raikk Postat Iulie 31 Share Postat Iulie 31 Mda, ai si tu dreptate, nu prea pare mare rahat pe filmare. Cu taietori din astia m-am intalnit nici nu mai stiu de cate ori, dar de pe motor s-a simtit nasol tare faza. Cu politia nu cred ca are rost, sincer. In fine, e o "situatie din trafic" si atat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Iulie 31 Share Postat Iulie 31 Am sunat pentru flash-uri, frână bruscă in față, injurii, scuipat. L-au oprit pe măgar, verificat acte și cu alcooltest, întocmit o constatare și atât. Se putea merge mai departe dacă înaintam plângere penală. Cum nu-mi plac tribunalele, că n-am încredere în justiție (sunt pățit), mi-am băgat picioarele. Să zici merci că erai cu moto și poți să te strecori altfel, cu mașina putea fi nasol într-o situație de asta. Ok, depinde, dacă te vedea cu mașina poate nu se baga, deși tăiase curba mult înainte. Dar iarăși zic, am văzut luată curbă pe contrasens, complet (eram cu mașina în spatele lui, se încordase gagiul, dar nici dacă lua curbele pe contrasens, iar eu pe banda mea, nu reușea să fugă destul cu mașina lui de 140 cai, eu cu o umilă Fiesta de 95 tdci). Na, ideea e că s-a potolit instant când a văzut poliția într-o coloană. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate