Blackmuumba Postat Octombrie 11, 2015 Share Postat Octombrie 11, 2015 n-are treaba masina, duminica in general ies pe sosele foarte multi imbecili care nu au cea mai mica legatura cu sofatul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baxxter Postat Octombrie 11, 2015 Share Postat Octombrie 11, 2015 ...spre deosebire de restul săptămânii, cand ies doar meseriașii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackmuumba Postat Octombrie 11, 2015 Share Postat Octombrie 11, 2015 in weekend e traficul mai lejer si iti sar in ochi, plus ca sunt niste incidente care sunt mai urate decat in timpul saptamanii... atunci mai schimbi o privire cu respectivul, te mai injuri putin, dar scapi... in weekend depinde aproape exclusiv de tine, ei nu vad, sau daca vad sunt siguri ca nu gresesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RRS Postat Octombrie 11, 2015 Share Postat Octombrie 11, 2015 eu personal, nu ma bagam in fata lui chiar daca a trecut pe rosu... il lasam sa treaca(dura inca 1 secunda) si mergeam mai departe linistit. dash cam-ul te ajuta in caz de accident, dar in situatia asta nu se vede semaforul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andriu Postat Octombrie 11, 2015 Share Postat Octombrie 11, 2015 unde e intersectia asta? Weekend-ul trecut (duminica) am iesit la o plimbare de vreo 300 km. Vremea era frumoasa si am zis ca nu trebuie sa ratez, pentru ca poate fi ultima pe anul acesta. Echipat corespunzator, plecat de acasa. La nici 10 minute de mers, ajung in prima intersectie, cara arata cam asa : Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Black_wolf Postat Octombrie 12, 2015 Share Postat Octombrie 12, 2015 unde e intersectia asta? soseaua Chitila .in dreapta ai podul Constanta.e o intersectie destul de "urita" in sensul ca cei care vin de sub pod cam forteaza semaforul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Octombrie 12, 2015 Share Postat Octombrie 12, 2015 in weekend e traficul mai lejer si iti sar in ochi, plus ca sunt niste incidente care sunt mai urate decat in timpul saptamanii... atunci mai schimbi o privire cu respectivul, te mai injuri putin, dar scapi... in weekend depinde aproape exclusiv de tine, ei nu vad, sau daca vad sunt siguri ca nu gresesc. asa sa faci si cu motocicleta ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baxxter Postat Octombrie 12, 2015 Share Postat Octombrie 12, 2015 Propun schimbarea titlului topicului in "Putzanii in trafic". Pe 4 si 2 roti. Same shit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wbmt Postat Octombrie 13, 2015 Share Postat Octombrie 13, 2015 Mare atentie la prima intersecție după ce ieșiți din pasajul Muncii spre Obor. E un crater imens(IMENS) care apare imediat dupa intersecție. Eu ma grăbeam eram printre mașini nu am avut cum să-l evit (ud pe jos, burnita). Am prins bine ghidonul și am tras de gaz, nu știu cum am rămas pe ea, bine ca am rămas. P.S.Ma grăbeam sa ajung la doctorul de oase sa programam operația de scoatere placa, șuruburi și sârme din clavicula. Amuzant, nu? ))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wbmt Postat Octombrie 13, 2015 Share Postat Octombrie 13, 2015 Nu trec des prin zona )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
borsulica Postat Octombrie 13, 2015 Share Postat Octombrie 13, 2015 In uichend nici cu masina nu-mi mai vine sa ies... Nu acuz ca sunt unii mai prosti ca altii, asta e caracteristica generala. Pur si simplu oamenii la volan sunt imprevizibili: semnal stanga si viraj in cealalta stanga, te asteapta sa te apropii si apoi iti ies in fata etc. » Post actualizat in 13 Oct 2015 06:31Cat despre gropi... vedeti ca s-au activat craterele de pe Basarabia, aproape de stadion, directia catre Gura Diham. Deocamdata unul, urmeaza si celelalte doua (cine stie, cunoaste!!!). Futu-I in g**a cu primaria lor cu tot... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
--=HD=-- Postat Octombrie 13, 2015 Share Postat Octombrie 13, 2015 (editat) Este foarte nasol ce vi se intampla! De fiecare data cand intru aici vars o lacrima. Editat Octombrie 13, 2015 de --=HD=-- Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
borsulica Postat Octombrie 13, 2015 Share Postat Octombrie 13, 2015 Nu?!?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ciprian-Yamaha Postat Octombrie 13, 2015 Share Postat Octombrie 13, 2015 Mare atentie la prima intersecție după ce ieșiți din pasajul Muncii spre Obor. E un crater imens(IMENS) care apare imediat dupa intersecție. Eu ma grăbeam eram printre mașini nu am avut cum să-l evit (ud pe jos, burnita). Am prins bine ghidonul și am tras de gaz, nu știu cum am rămas pe ea, bine ca am rămas. P.S.Ma grăbeam sa ajung la doctorul de oase sa programam operația de scoatere placa, șuruburi și sârme din clavicula. Amuzant, nu? ))) Dar de aia de la Piata Muncii, chiar in intersectia de la Vatra Luminoasa ce zici? Dupa ce am luat-o ma uitam sa vad daca roata mai e unde trebuie ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wbmt Postat Octombrie 13, 2015 Share Postat Octombrie 13, 2015 (editat) Vorbim despre aceeași gaura neagra. Pe aia am luat-o și eu de dimineata. ) Editat Octombrie 13, 2015 de wbmt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FLEX Postat Octombrie 13, 2015 Share Postat Octombrie 13, 2015 Aseara era un Passat de Politie care veghea la groapa aia, aruncasera un bloc de separare de plastic in ea si avea banda reflectorizanta cu scrisul Politie pe ea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ciprian-Yamaha Postat Octombrie 13, 2015 Share Postat Octombrie 13, 2015 Ah, ce bine, urmatoarea e la intersectia cu iancului ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Octombrie 13, 2015 Share Postat Octombrie 13, 2015 Eu azi am ramas in pana prostului ) Am mers linistit ca se aprinde becul... teapa, becul nu se mai aprinde, cred ca s-a ars termistorul din rezervor. Am apelat la varianta "suna un prieten" care a venit in 30 min cu 2l de benzina... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BlackSeraph Postat Octombrie 13, 2015 Share Postat Octombrie 13, 2015 Eu azi am ramas in pana prostului ) Am mers linistit ca se aprinde becul... teapa, becul nu se mai aprinde, cred ca s-a ars termistorul din rezervor. Am apelat la varianta "suna un prieten" care a venit in 30 min cu 2l de benzina... A 2-a oara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Octombrie 13, 2015 Share Postat Octombrie 13, 2015 A 2-a oara A 3a chiar (cu bulan ca m-am dus din inertie pana la "poarta" benzinariei)... am mai ramas cu viroaga o data anul asta, dar la aia am o scuza, nu are indicator/bec si mai si consuma putin de uit sa alimentez Mai prost e ca la iarna tre sa dau jos rezervorul si sa schimb termistorul, sper sa nimeresc valorile corecte (necunoscute inca) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ciprian-Yamaha Postat Octombrie 14, 2015 Share Postat Octombrie 14, 2015 Groapa imensa e inca acolo impreuna cu cea de la Iancului... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
??? Postat Octombrie 14, 2015 Share Postat Octombrie 14, 2015 Foarte palpitante pataniile din ultimul timp ale miticilor! Noroc ca exista Politie care sa pazeasca gropile... ca multi dau in ele! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ciprian-Yamaha Postat Octombrie 15, 2015 Share Postat Octombrie 15, 2015 Evitati zona Piata Sudului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Supapa_Jr Postat Octombrie 15, 2015 Share Postat Octombrie 15, 2015 Altfel va dau sefii afara ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Octombrie 15, 2015 Share Postat Octombrie 15, 2015 Evitati zona Piata Sudului. Pronostichez ca bercenarii vor avea conditia fizica mai buna ca restul populatiei Bucurestilor. E ireal ce se intimpla. O colega a mea de servici a mers 3 statii de autobuz pe jos pina la metrou. Si va trebui sa mearga zilnic, dus-intors. Eu ma gindesc la bicicleta. http://forum.metrouusor.com/viewtopic.php?f=244&t=656&start=1022 » Post actualizat in 15 Oct 2015 11:08 Altfel va dau sefii afara ) Tu ai treba cu zona Piata Sudului? Sper ca nu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate