NaeL Postat Aprilie 19, 2012 Share Postat Aprilie 19, 2012 Sa ne spui cum se vede noaptea prin el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Aprilie 20, 2012 Share Postat Aprilie 20, 2012 Nu imi fac problema asta ca oricum vad peste el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Radu75_ro Postat Aprilie 20, 2012 Share Postat Aprilie 20, 2012 Salut Dane, Arata foarte bine !!! E o idee buna...pe care cred c-o preiau si eu! Te felicit... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Aprilie 20, 2012 Admin Share Postat Aprilie 20, 2012 Parbrizele astea originale de BMW(poate si la altele)au pe fata si pe dos un fel de folie/lac protector antizgariere, care in timp se exfoliaza si lasa un fel de pete acolo unde s-a dus. Singura varianta este sa iei la smirghel cam tot lacul ala, o munca de sisif si pe urma polish. Tu cum ai facut Dane? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Aprilie 20, 2012 Share Postat Aprilie 20, 2012 Parbrizele astea originale de BMW(poate si la altele)au pe fata si pe dos un fel de folie/lac protector antizgariere, care in timp se exfoliaza si lasa un fel de pete acolo unde s-a dus. Singura varianta este sa iei la smirghel cam tot lacul ala, o munca de sisif si pe urma polish. Tu cum ai facut Dane? Am platit 30 de lei la un meserias si mi l-o facut Poate astea mai noi asa or fi, insa al meu e din plexi brut, il prelucrezi pana ce iese luna si apoi ii aplici folia. Folia pe al meu e prinsa si pe dunga parbrizului, nu numa chiar pe fata... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Aprilie 21, 2012 Share Postat Aprilie 21, 2012 Ce fel de folie ai aplicat pe parbriz? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Aprilie 21, 2012 Share Postat Aprilie 21, 2012 Banui ca ii dinaia care se pune pe stopuri la masini, nu pe geamuri, ca numa aia merge pe plastic... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex22_xxx Postat Aprilie 21, 2012 Share Postat Aprilie 21, 2012 Banui ca ii dinaia care se pune pe stopuri la masini, nu pe geamuri, ca numa aia merge pe plastic... nu exista folii asa ceva...adica folie care se aplica pe geamuri si nu pe stopurile de plastic sau invers! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Aprilie 22, 2012 Share Postat Aprilie 22, 2012 Asa mi-a zis mesterul care mi-o montat, care vorba aia, ii profesionist, din asta traieste. Numa aia de stopuri ar tine pe plastic, aia care se pune pe geamuri la masini nu ar tine... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bmwio Postat Aprilie 22, 2012 Share Postat Aprilie 22, 2012 Stie cineva cine face furtune de frina la la comanda? sau care are gata facute si le monteaza? Stie cineva cine face furtune de frina la la comanda? sau care are gata facute si le monteaza? Imi trebuie kitul pentru roata fata la bmw k1200lt din 1999 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Aprilie 23, 2012 Admin Share Postat Aprilie 23, 2012 Viorele, lasa prostiile si suna acolo unde te-am trimis eu..stii ca nu vorbesc 'din carti'.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NaeL Postat Aprilie 24, 2012 Share Postat Aprilie 24, 2012 Astazi am reusit sa resetez alerta de service (care imi tot spunea sa fac revizia) cu ajutorul baietilor de la http://www.diagnozabmw.ro/ De astazi au confirmat ca pot face diagnoza si reparatii identic natural si la moto, ca la bavaria. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Aprilie 25, 2012 Share Postat Aprilie 25, 2012 La NASU, de pe forum? Mare om Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NaeL Postat Aprilie 25, 2012 Share Postat Aprilie 25, 2012 Exact, despre el este vorba /index.php?/user/15751-nasu/page__tab__aboutme Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NASU Postat Aprilie 25, 2012 Share Postat Aprilie 25, 2012 Din pacate nu este vorba despre mine. Este afacerea unui foarte bun prieten si el a avut nebunia sa bage o gramada de bani in scule. Eu doar il sustin. Multumesc de catalogare DANE. Respect!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei gras Postat Aprilie 27, 2012 Share Postat Aprilie 27, 2012 salutare la toata lumea.ca sa nu fac comanda degeaba ca dureaza 4 zile m si eu o problema la ambreiaj si sa stau cu mobra desfacuta inca 4 zile.in a 4-a daca accelerez tare imi patineaza ambreiajul.asta e clar ce e.darse mai intimpla sa imi mai si agate vitezele si sa mai ramina si intre ele rontaind pinioaneleinte ele/sa fie si soarele de schimbat sau alt ceva.maneta e reglata ok 12mm cu 6mm si dupa am reglat si cablu.multumesc frumos si distractie placuta de 1 mai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
proffroad Postat Aprilie 30, 2012 Share Postat Aprilie 30, 2012 Salut! Eu am schimbat discul de ambreiaj la R1150rt în iarna asta. Am comandat Sachs la o cunoÂştință de la Meteor (TROST). L-am luat la un preț bun. Dacă eÂşti interesat, voi încerca să te ajut. Poți să-mi dai PM. Spor la lucru! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Mai 2, 2012 Share Postat Mai 2, 2012 Am comandat adaptorul pentru diagnoza ca sa mearga si pe mobre 850/1100 inainte de '99 si unelte trebuincioase pentru schimbarea lichidului la mobre cu servofrana. Da, alea care chitzaie cand tragi de maneta/pedala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Mai 2, 2012 Share Postat Mai 2, 2012 Desi nu e a mea decat de aproape o luna, o vand. Nu ne intelegem... http://suchen.mobile.de/motorrad-inserat/bmw-k-100-rs-lahr/161462874.html?lang=en&pageNumber=6&__lp=13&scopeId=MB&sortOption.sortBy=price.consumerGrossEuro&makeModelVariant1.makeId=3500&makeModelVariant1.modelDescription=k+100&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&vehicleCategory=Motorbike&segment=Motorbike&negativeFeatures=EXPORT Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vik55 Postat Mai 2, 2012 Share Postat Mai 2, 2012 Salutare lume buna . Ma poate ajuta si pe mine vreun posesor de GS 1200 cu o lamurire : am gasit in trusa de chei o cheie ciudata si dupa cum am vazut niste filmulte despre ce fac aceste GS-uri, intreb...se poate modifica garda ,fimiu se plange ca este putin cam inalta . Ma gandeam ca acea cheie este pentru reglajul la telescop pt modificarea inaltimi. Scula este de nota 10 ,m-am simntit mai lejer decat pe RT ,dar normal cam iei vantul in freza ,iar pe ploaie ma cam udat pe la scarii,insa per total in 2000 de km adusul a fost super ok . Multam . Cam aceasta este jucaria Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KHK Postat Mai 2, 2012 Share Postat Mai 2, 2012 Ma poate ajuta si pe mine vreun posesor de GS 1200 cu o lamurire : am gasit in trusa de chei o cheie ciudata si dupa cum am vazut niste filmulte despre ce fac aceste GS-uri, intreb...se poate modifica garda ,fimiu se plange ca este putin cam inalta . Nu stiu la ce cheie te referi dar nu cred ca se poate modifica garda; in schimb se poate schimba saua cu una mai joasa, fie cu originala BMW, fie, si mai recomandat, cu una de la Touratech sau Wunderlich. Probabil ca stii deja ca avem topic separat pt. R1200GS. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Mai 3, 2012 Admin Share Postat Mai 3, 2012 (editat) Ca idee, mie imi consuma la drum intins, max.130 km/ora, cu parbrizul ridicat intre 5.5-5.7. Ieri am mers o bucata de vreme cu parbrizul lasat, consumul a scazut la 4.8-4.9 in exact aceleasi conditii de drum! Am ramas surprins de diferenta asta.. Ca sa ne dam seama cita importanta are orice detaliu atunci cind se discuta de consum! Editat Mai 3, 2012 de l.u.v Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Mai 3, 2012 Share Postat Mai 3, 2012 Salutare lume buna . Ma poate ajuta si pe mine vreun posesor de GS 1200 cu o lamurire : am gasit in trusa de chei o cheie ciudata si dupa cum am vazut niste filmulte despre ce fac aceste GS-uri, intreb...se poate modifica garda ,fimiu se plange ca este putin cam inalta . Ma gandeam ca acea cheie este pentru reglajul la telescop pt modificarea inaltimi. Scula este de nota 10 ,m-am simntit mai lejer decat pe RT ,dar normal cam iei vantul in freza ,iar pe ploaie ma cam udat pe la scarii,insa per total in 2000 de km adusul a fost super ok . Multam Garda o poti schimba da foarte putin si costa destul de mult pentru cat primesti... Este la Wunderlich o parghie dinaia reglabila care o montezi in locul bratului ala de deasupra cardanului. Daca faci modificarea asta, iti scade cam 2 cm garda si se simte mai bine pe curbe mobra, insa costa undeva la 350 eur daca nu ma insel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bmwio Postat Mai 4, 2012 Share Postat Mai 4, 2012 Stie cineva cine face furtune de frina la la comanda? sau care are gata facute si le monteaza? Imi trebuie kitul pentru roata fata la bmw k1200lt din 1999 Am rezolvat o mare problema la frina fata, am montat 2 furtune metalica luate de la o motocicleta japoneza (de la un vinzator de motociclete sh) si acum fiecare etrier are furtunul sau, daca cumva se sparge unul, se poate anula si ramii cu cealalta parte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Mai 4, 2012 Share Postat Mai 4, 2012 Am reusit in sfarsit sa uploadez un filmulet... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate