foxbat Postat Septembrie 10, 2015 Share Postat Septembrie 10, 2015 Sorry.ultimrlele 2bucati.fara cutie ca n am loc.atatea mai erau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TWD.Grig Postat Septembrie 10, 2015 Share Postat Septembrie 10, 2015 Uhhh...daca nu mai intereseaza pe cnv una din casti, o vreau eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
megamotoreta Postat Septembrie 10, 2015 Share Postat Septembrie 10, 2015 deci?...sunt abonat? Da,tu esti primul,eu al doilea, asa reiese din topic. Teoretic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TWD.Grig Postat Septembrie 10, 2015 Share Postat Septembrie 10, 2015 :( Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
megamotoreta Postat Septembrie 10, 2015 Share Postat Septembrie 10, 2015 Pe banii lui si pe bunavointa lui nu-i putem impune nimic...daca iese ceva bine, daca nu, nu... Avand in vedere ca a luat doar 2 rezulta una proprie si una...obligatie... Si daca sunt ambele pt uz personal ?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KoKolau Postat Septembrie 10, 2015 Share Postat Septembrie 10, 2015 O sa vedeti pe olx sau alte siteuri cum vinde lumea casti, huse si tot ce e la oferta Alti care vor sa cumpere ptr ei, nu mai gaseste ca cumpara unul 10 buc sa le vanda.... Asa e romanu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Septembrie 10, 2015 Share Postat Septembrie 10, 2015 mai copii, pe bune ? si pentru 10 lei ne certam ? pacaliciosu' si megamoto sunt primii, deci castile merg la ei ( 20 ron bucata !) mi a fost jena la casa - m-a intrebat tanti - " ati mai fost azi" ? " ca au luat firmele tot stocul". ca sa fie clar - am avut drum pe acolo. am vazut ca era un topic. nu m-a costat nimic sa le" duc in spate".odata , la inceputuri eram si eu "Fara casca" si am zis ca nu strica sa arunc un post pe topic. fiti cuminti, oameni buni. e vorba de 2 pizza.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Contabil Postat Septembrie 10, 2015 Share Postat Septembrie 10, 2015 mai copii, pe bune ? si pentru 10 lei ne certam ? Cam de asta-i vorba. ....... greu cu noi romanii. Bravo tie Fox-ule! Mai vine cite o lectie de asta de viata, sa inteleaga si altii ca mai sint oameni pe aci. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Titishor Postat Septembrie 11, 2015 Share Postat Septembrie 11, 2015 Daca a mai prins careva casca si nu o vrea musai, eu sunt inca interesat. Nu conteaza din ce oras, ca platesc transportul oricum. Nu am casca pt pasager si am nevoie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Evol Postat Septembrie 11, 2015 Share Postat Septembrie 11, 2015 in brasov pustiu.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Titishor Postat Septembrie 11, 2015 Share Postat Septembrie 11, 2015 Am vazut. Am intrat si eu in vreo 3 lidl dar nu am gasit nimic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Septembrie 11, 2015 Admin Share Postat Septembrie 11, 2015 in brasov pustiu.... Am vazut. Am intrat si eu in vreo 3 lidl dar nu am gasit nimic Oamnei buni si nebuni. Magazinul din B-dul. Timisoara, a strans probabil ce a mai ramas pe stock de prin Bucuresti/tara(probabil) si le vinde la preturi minime ca sa scape de ele. Nu mai cautati aiurea in tara sau pe la alte magazine ca nu sunt. Astea se intampla aleatoriu si nu sunt anuntate. Foarte corecta observatia!! Ieri pe bd.Timisoara mai aveau aruncate intr-un cos laolalta cu alte textile si cateva bluze termice reduse la preturi de nimic, 10 lei/dama, 20/barbatesti, am luat si eu doua, mai erau vreo 3/4 bucati. Cine are drum sa caute pe la fundul cosului, poate mai gaseste, merita cu prisosinta! Noroc ca romanul nu stie la ce folosesc.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
®azvan Postat Septembrie 11, 2015 Share Postat Septembrie 11, 2015 si cluju e pustiu... o termica vroiam sa incerc si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florynn Postat Septembrie 11, 2015 Share Postat Septembrie 11, 2015 ia si o cagula daca tot vrei sa incerci. sint beton. eu mai vreau 2 daca gasesc. asa preventiv, ca oricum vad ca n-au nici pe dracu dupa un an Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Părintele Postat Septembrie 11, 2015 Share Postat Septembrie 11, 2015 la Timișoara nimic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr.Wattmaster Postat Septembrie 11, 2015 Share Postat Septembrie 11, 2015 Asa arata casca vietii. Fiind tip jet, intra frumusel in topcase sa o cari dupa tine fara sa deranjeze. Calitate surprinzator mai buna decat ma asteptam. Nu ma mira ca au lichidat stocul rapid Eu nu mai aveam loc de o a doua sa iau. Si asa mai am un open-face/braincap acasa :-) Eu cred ca asta a fost tot, au scapat de ele dupa ce le-au strans in acel magazin. In rest ce ne ramane e sa pandim alte chilipiruri. Ca asta a si fost ea, un chilipir. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackbeardbob Postat Septembrie 11, 2015 Share Postat Septembrie 11, 2015 e o casca bunuta pentru oras... ca pasager pot sa spun ca peste 60-70km/h devine galagioasa, ca pilot inca nu ma pot pronunta, abia am 3 sedinte de poligon la activ, dar pot spune ca la viteze sub 20km/h si temperaturi exterioare sub 20 de grade se abureste. In rest e buna, usoara si relativ confortabila. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr.Wattmaster Postat Septembrie 11, 2015 Share Postat Septembrie 11, 2015 Hahaha, deja au inceput afaceristii =)) Omu a zis ca a dat lovitura, a luat doua Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yoyo_man Postat Septembrie 11, 2015 Share Postat Septembrie 11, 2015 De 6x prețul... Mama ma-sii de samsareala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Titishor Postat Septembrie 11, 2015 Share Postat Septembrie 11, 2015 Dap. In timp ce unii au nevoie si nu prind sa isi ia, altii cumpara cate 15-20 si le vand de 5-6 ori mai scump. Fain, fain Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
®azvan Postat Septembrie 11, 2015 Share Postat Septembrie 11, 2015 E foame de bani... baieti ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator darcocbr Postat Septembrie 11, 2015 Share Postat Septembrie 11, 2015 Eu am vrut sa iau sa le donez...altii fac afaceri. Frumos :| Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B299JOY Postat Septembrie 11, 2015 Share Postat Septembrie 11, 2015 Am mai scris aici acum cateva saptamani despre castile la 20 ron. Cred ca iau magazinele prin rotatie. Nu cred ca stocul e final. Acelasi pret a fost si la Lidlul din Targoviste. Din pacate ruda care mi-a povestit nu s-a mai putut intoarce in seara respectiva si a 2 a zis nu mai erau. Seara erau peste 20 bucati pe stoc. Toate M si gri. Unele aveau cutie, iar alte nu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Titishor Postat Septembrie 11, 2015 Share Postat Septembrie 11, 2015 Cine stie...poate mai sunt sanse... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Radu H. Postat Septembrie 11, 2015 Share Postat Septembrie 11, 2015 Am fost ieri in doua magazine din Iasi si nici pomeneala de ceva pentru moto. As fi vrut 1 sau 2 huse. Daca are cineva mai multe si este dispus sa-mi vanda si mie una, as fi recunoscator. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate